GMF80 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Για μενα στο η Oreo στο S8 εχει κατσει καλυτερα απο οποιαδηποτε αναβαθμιση σε κινητο Samsung τα τελευταια χρονια (προηγουμενα κινητα μου S6 Edge Plus, S7 Edge). Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Κι εγω τα καλυτερα μονο εχω να πω για την Oreo και σε S7 Edge αλλα και τωρα στο S8. Μακραν μεχρι στιγμης η καλυτερη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πολυ καλή αυτονομία που λετε κάποιοι δεν υπάρχει στην 8αρα! Η 7αρα κλάσεις ανώτερη! Και το εχω δει σε s7e/s8+/s9+/n8 Οπου έδωσε η σαμμυ 8αρα το κατάστρεψε το κινητό!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδή όλα είναι σχετικά και μόνο με νούμερα μπορεί να βγει κάποια άκρη. να πω για το δικό μου απλό s8, με ανοιχτά το wifi και gps μόνιμα, αδειάζει τη μπαταρία με ρυθμό λιγότερο από 1 % ανά ώρα. με λίγες κλήσεις και καμιά ώρα ίντερνετ το βράδυ έχω 50-65%. η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο. και η φόρτιση γίνεται με αργό 0,75 αμπερ φορτιστή, από τις 1 μέχρι τις 6-7 το πρωί που το βγάζω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ξαφνικό πρόβλημα με την εφαρμογή Samsung Messages, καθώς αρκετοί χρήστες αναφέρουν στο Reddit ότι απεστάλησαν όλες οι φωτογραφίες από τα smartphones τους σε τυχαίες επαφές εν αγνοία τους και χωρίς να αφήσουν ίχνος πίσω τους (δηλαδή να φαίνεται στη δικιά τους πλευρά η αποστολή τους). Οι χρήστες δηλώνουν ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Samsung Messages, επομένως, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι αφορά όλες τις συσκευές της εταιρείας που υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση. Μέχρι να δοθεί κάποια επίσημη λύση από τη Samsung, ο μοναδικός τρόπος να αποφύγετε σίγουρα τη ζημιά είναι να διακόψετε την πρόσβαση της εφαρμογής στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας από τις ρυθμίσεις. (Settings -> Apps -> Samsung Messages -> Permissions -> Storage) Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Με την τελευταια ενημερωση απο το πρωι. So far so good. Η αυτονομια παραμενει η ιδια. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η εφαρμογή Samsung Messages είναι διαφορετική από την εργοστασιακή εφαρμογή Μηνύματα ( πορτοκαλί χρώμα) ; Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; https://techmaniacs.gr/bug-sto-samsung-messages-isos-moirastei-oli-tin-gkaleri-sas-choris-tin-adeia-sas/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως, καλού κακού απενεργοποίησα την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η εφαρμογή Samsung Messages είναι διαφορετική από την εργοστασιακή εφαρμογή Μηνύματα ( πορτοκαλί χρώμα) ; Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; https://techmaniacs.gr/bug-sto-samsung-messages-isos-moirastei-oli-tin-gkaleri-sas-choris-tin-adeia-sas/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως, καλού κακού απενεργοποίησα την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο. Ειναι η εργοστασιακη εφαρμογη των μηνυματων της Samsung. Και μαλιστα πλεον παιρνει και updates. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ναι το γνωρίζω για τα updates ,σε ευχαριστώ κι όπως προανέφερα την απενεργοποίησα την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η καθυστερηση στο ανοιγμα ειδοποιησεων απο μερικες εφαρμογες υπαρχει και σε αλλους η μονο σε μενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η καθυστερηση στο ανοιγμα ειδοποιησεων απο μερικες εφαρμογες υπαρχει και σε αλλους η μονο σε μενα; Σίγουρα οχι μόνο σε σένα, λύση δεν έχω βρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Είναι κάποιος που δεν έχει θέμα; πώς γίνετε άλλοι να μην έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) Οι καθυστερήσεις πάνε και έρχονται γενικά και παίζουν ρόλο από πολλούς παράγοντες. Εγώ δεν έχω σχεδόν καθόλου θέμα!! Αν ξέρεις σε ποιες εφαρμογές σου κάνει καθυστέρησεις κάνε μια διαγραφή προσωρινής μνήμης cache και ξανά δούλεψε την. Τι να πω.. ;) Edited June 29, 2018 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Οι καθυστερήσεις πάνε και έρχονται γενικά και παίζουν ρόλο από πολλούς παράγοντες. Εγώ δεν έχω σχεδόν καθόλου θέμα!! Αν ξέρεις σε ποιες εφαρμογές σου κάνει καθυστέρησεις κάνε μια διαγραφή προσωρινής μνήμης cache και ξανά δούλεψε την. Τι να πω.. ;) Πολυ σωστά, τα ιδια και εγω, καποιες στιγμες ενω ολα ηταν οκ ειχα την κλασικη καθυστερηση στο viber , μετα απο καποιες ενημερωσεις της εφαρμογης που ηρθαν και σε συνδιασμο με ενα τελευταιο update του λειτουργικου ολα πανε πολυ καλα , εχουν εξαφανιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Εγώ για το δεν βρίσκω το Samsung messages στα apps??? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Εγώ για το δεν βρίσκω το Samsung messages στα apps??? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Λέγεται σκέτο Messages και έχει ένα πορτοκαλί εικονίδιο σαν αυτό Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Οι καθυστερήσεις πάνε και έρχονται γενικά και παίζουν ρόλο από πολλούς παράγοντες. Εγώ δεν έχω σχεδόν καθόλου θέμα!! Αν ξέρεις σε ποιες εφαρμογές σου κάνει καθυστέρησεις κάνε μια διαγραφή προσωρινής μνήμης cache και ξανά δούλεψε την. Τι να πω.. ;) Αυτό δεν το σκέφτηκα, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) Λέγεται σκέτο Messages και έχει ένα πορτοκαλί εικονίδιο σαν αυτό Το λινκ δεν δουλεύει...Αλλά το βρήκα, αν κ δεν μου έχει κάποιο πορτοκάλι εικονίδιο που ειπες. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Sent from my S8+ using Tapatalk Edited June 29, 2018 by ChaosAD Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ξαφνικό πρόβλημα με την εφαρμογή Samsung Messages, καθώς αρκετοί χρήστες αναφέρουν στο Reddit ότι απεστάλησαν όλες οι φωτογραφίες από τα smartphones τους σε τυχαίες επαφές εν αγνοία τους και χωρίς να αφήσουν ίχνος πίσω τους (δηλαδή να φαίνεται στη δικιά τους πλευρά η αποστολή τους). Οι χρήστες δηλώνουν ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Samsung Messages, επομένως, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι αφορά όλες τις συσκευές της εταιρείας που υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση. Μέχρι να δοθεί κάποια επίσημη λύση από τη Samsung, ο μοναδικός τρόπος να αποφύγετε σίγουρα τη ζημιά είναι να διακόψετε την πρόσβαση της εφαρμογής στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας από τις ρυθμίσεις. (Settings -> Apps -> Samsung Messages -> Permissions -> Storage)Αν το κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να δούμε τα μηνύματα. Ζητάει να έχει πρόσβαση για να τα δούμε. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Περισσότερο (πιθανόν) έχει εμφανιστεί στα s9,s9 plus και σε κάποιους παρόχους https://techblog.gr/software/bug-stin-efarmogi-sms-ton-galaxy-s9-kai-s9-stelnei-fotografies-apothikeymenes-sti-syskeyi/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Περισσότερο (πιθανόν) έχει εμφανιστεί στα s9,s9 plus και σε κάποιους παρόχους https://techblog.gr/software/bug-stin-efarmogi-sms-ton-galaxy-s9-kai-s9-stelnei-fotografies-apothikeymenes-sti-syskeyi/ Το καλύτερο σχόλιο εκεί..."Έχουν να κλείσουν σπίτια" :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Το διάβασα κι εγώ και η πρώτη κίνηση ήταν να αποκλείσω την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο. Ποιο να πεις οτι είναι χειρότερο το οτι από μόνο του στέλνει οτι φωτογραφίες γουστάρει ή και το γεγονός ότι δεν σου αφήνει εσένα κάποιο ίχνος οτι έγινε αυτό. Ελπίζω να το διορθώσει άμεσα η σαμσουνγκ. Αν και σε S8 δεν είδα πουθενά να αναφέρθηκε κάτι, παρ'ολα αυτά δεν θεωρείται οτι είναι η ίδια εφαρμογή είτε είναι s8 είτε s9 ? :worry: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Όταν αποκλείεις την πρόσβαση στον αποθηκευτικό δε σε αφήνει να στείλεις SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 δεν έχω κάνει ακόμη την τελευταία αναβάθμιση. να την κάνω; έχετε εντοπίσει προβλήματα; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 δεν έχω κάνει ακόμη την τελευταία αναβάθμιση. να την κάνω; έχετε εντοπίσει προβλήματα; Μία χαρά μου φαίνεται εμένα η νέα αναβάθμιση. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Και εγω κανενα προβλημα με την αναβαθμιση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts