Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποίησα την έκδοση του miniuser.Σχετικα με τις ρυθμίσεις τα παιδιά στο τοπικ του xda έχουν συζητησει κυριολεκτικά τα πάντα από θεμα ρυθμίσεων η μικροπροβληματων

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατέβασα τη v8 χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση και η φωτογραφία είναι πολύ χειρότερη απ το στοκ. Λογικά θέλει κάποιες ρυθμίσεις!

Εγώ χρησιμοποίησα την έκδοση του miniuser.Σχετικα με τις ρυθμίσεις τα παιδιά στο τοπικ του xda έχουν συζητησει κυριολεκτικά τα πάντα από θεμα ρυθμίσεων η μικροπροβληματων

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859

Το λινκ δεν λειτουργεί προσπαθώ να κατεβάσω το apk αλλά μου λέει ότι το πακέτο είναι κατεστραμμένο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πολύ ντόρος με την gcam βρε παιδιά... άποψή μου, αν ξέρει να δουλέψει κάποιος το pro mode θα πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα, εγώ είχα μια βδομάδα περίπου μαζί s8 plus & Huawei p20 pro, η δύναμη του Χαβάη φαινόταν στον 16αρη monochrome ( τρομερή λεπτομέρεια) και στο night mode όπου η συσκευή p20 pro κυρίως λόγω software (και λιγότερο hardware) βρίσκεται σε άλλο επίπεδο...Κατά τα άλλα το s8 παραμένει μια αξιόλογη πρόταση ως έχει με το εργοστασιακό software της συσκευής... γούστα είναι βέβαια όπως και το όλο θέμα της φωτογραφίας είναι υποκειμενικό κι όπως λέει κι ένας φίλος (γκουρού του χώρου για μένα άγνωστος από "χαζα" flick, 500px που όλοι μας λίγο πολύ χρησιμοποιούμε κλπ site ή οτιδήποτε άλλο) ....Δεν υπάρχει Καθηγητής φωτογραφίας, αλλά Εισηγητής φωτογραφίας!

Αυτά από μένα, ελπίζω να μην κούρασα εκφράζοντας τις προσωπικές μου πεποιθήσεις περί φωτογραφίας....

Konakis.

Ρυθμισεις-Εγχειριδιο χρησης

Τοσο απλο!

Πολύ ντόρος με την gcam βρε παιδιά... άποψή μου, αν ξέρει να δουλέψει κάποιος το pro mode θα πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα, εγώ είχα μια βδομάδα περίπου μαζί s8 plus & Huawei p20 pro, η δύναμη του Χαβάη φαινόταν στον 16αρη monochrome ( τρομερή λεπτομέρεια) και στο night mode όπου η συσκευή p20 pro κυρίως λόγω software (και λιγότερο hardware) βρίσκεται σε άλλο επίπεδο...Κατά τα άλλα το s8 παραμένει μια αξιόλογη πρόταση ως έχει με το εργοστασιακό software της συσκευής... γούστα είναι βέβαια όπως και το όλο θέμα της φωτογραφίας είναι υποκειμενικό κι όπως λέει κι ένας φίλος (γκουρού του χώρου για μένα άγνωστος από "χαζα" flick, 500px που όλοι μας λίγο πολύ χρησιμοποιούμε κλπ site ή οτιδήποτε άλλο) ....Δεν υπάρχει Καθηγητής φωτογραφίας, αλλά Εισηγητής φωτογραφίας!

Αυτά από μένα, ελπίζω να μην κούρασα εκφράζοντας τις προσωπικές μου πεποιθήσεις περί φωτογραφίας....

Προσωπικά έβαλα το gcam. Δεν είναι τρελές διάφορες. Μπορεί να έχει σε νύχτες. Δε ξέρω. Αλλά σίγουρα είχα τρελή κατανάλωση μπαταρίας και έφαγε ξυλωμα.

Ρυθμισεις-Εγχειριδιο χρησης

Τοσο απλο!

Αυτό το γνωρίζω, σκέφτηκα μη κάνω κάτι στραβό, δηλ απλώς βάζω τη sim και το ανοίγω;

Προσωπικά έβαλα το gcam. Δεν είναι τρελές διάφορες. Μπορεί να έχει σε νύχτες. Δε ξέρω. Αλλά σίγουρα είχα τρελή κατανάλωση μπαταρίας και έφαγε ξυλωμα.

Καλημέρα σε όλους. Και εγώ έχω την gcam και την δουλεύω μόνο για καμιά φώτο σε portrait mode με την οποία έχει τρομερά αποτελέσματα σε θόλωμα background!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Και ξαναρωταω..μπορει καποιος να μου πει γιατι στις ειδοποιησεις και οταν χτυπαει το κινητο η οθονη γινετε λαδι,καφετιζει.εχω πατησει εγω κατι...η εχει προβλημα.το κανει ,μονο στις ειδοποιησεις.και οταν με καλουν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τραβα ενα screenshot να το δουμε μηπως καταλαβουμε τι παιζει.

Τραβα ενα screenshot να το δουμε μηπως καταλαβουμε τι παιζει.

Μηπως μπορω. Κανει πολυ αστραπιαια. Χρωματιζει την οθονη μονο σε ειδοποιηση. Και οταν με καλουν. Μπορει να εχω πατησει κι εγω κατι και να μου διαφευγει.θα το προσπαθησω με αλλο κινητο να τραβηξω στιγμιαια μια φωτογραφια ταν σημβαινει αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gorilla Glass 5.... Χωρις να καταλαβω πως σημερα απεκτησε γρατζουνια μισου ποντου ορατη με κλειστη την οθονη χωρις να την ψαξεις... Πρωτη φορα μου συμβαινει σε κινητο τα τελευταια χρονια....

Gorilla Glass 5.... Χωρις να καταλαβω πως σημερα απεκτησε γρατζουνια μισου ποντου ορατη με κλειστη την οθονη χωρις να την ψαξεις... Πρωτη φορα μου συμβαινει σε κινητο τα τελευταια χρονια....

Τα ίδια έπαθα και εγώ, παρελαβα σφραγισμένο κινητό και σε δύο μέρες είχε δύο μικρές γρατσουνιές, αφού με είχαν μπει υποψίες ότι έτσι το παρέλαβα , δεν εξηγείτε διαφορετικά

Κρίμα βρε παιδιά, στο δικό μου μήνες και κάτι που το 'χω δεν έχει το παραμικρό η οθόνη. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο επιρρεπές στις γρατζουνιές s7 edge που έχω ενάμιση χρόνο περίπου...
Konakis.

Στο S7 Edge δεν ειχα τιποτα. 17 μηνες το κινητο χωρις προστασια. Στην τσεπη που το βαζω δεν εχει ποτε αλλα αντικειμενα. Το S7 E ομως εχει GG4 το οποιο απο οτι φαινεται ειναι καλυτερο σε θεματα γρατζουνιων.

Το εψαξα λιγο ειναι παρα πολλοι οσοι το εχουν παθει. Και δεν μιλαμε για "αραχνια" αλλα δυνατη γρατζουνια που υπο συνθηκες φαινεται με ανοιχτη οθονη. Ενα ZTE αξιας 80 ευρω διετιας που παιζει η κορη μου και το κοπαναει κατω δεν εχει κατι τετοιο!

Μετα την 1η ξενερα απλα το παιρνεις αποφαση οτι θα αποκτησει και αλλες και να μην δινεις σημασια. Με βγαζει και απο τον πειρασμο να το πουλησω καθως εχει ηδη χασει αρκετα απο την αξια μεταπωλησης... Στο τσακ ειμαι εδω και καιρο να γυρισω στο S7 Edge.

Edited by GMF80

Το εψαξα λιγο ειναι παρα πολλοι οσοι το εχουν παθει. Και δεν μιλαμε για "αραχνια" αλλα δυνατη γρατζουνια που υπο συνθηκες φαινεται με ανοιχτη οθονη. Ενα ZTE αξιας 80 ευρω διετιας που παιζει η κορη μου και το κοπαναει κατω δεν εχει κατι τετοιο!

Μετα την 1η ξενερα απλα το παιρνεις αποφαση οτι θα αποκτησει και αλλες και να μην δινεις σημασια. Με βγαζει και απο τον πειρασμο να το πουλησω καθως εχει ηδη χασει αρκετα απο την αξια μεταπωλησης... Στο τσακ ειμαι εδω και καιρο να γυρισω στο S7 Edge.

Με την κοπελα μου πηραμε 2 καινουρια S8 ,χωρις να πουλησουμε πρωτα τα S7 edge μας.

Αυτη την στιγμη εγω το κρατησα,για την ανανεωση κυριως και την ολο οθονη εμφανιση του,κι εκεινη δεν μπορεσε...Το πουλησε χτες κι εμεινε στο S7 Edge.

Μετα πηγαμε media markt να δουμε ολα τα καινουρια μπας και παρουμε αλλη ναυαρχιδα,αλλα ματαια.Δεν μας αρεσε κανενα οσο το S7 edge.

Κι η αληθεια ειναι το αισθημα χαρας που ειχαμε με το S7 edge,και πως περιμεναμε πως και πως να το παρουμε,δεν μας το προσφερε κανενα αλλο κινητο που κυκλοφορει τωρα.

Ειχε κανει μεγαλη μαγκια τοτε η Σαμυ...

Συμφωνω απολυτως.... 3 μηνες τωρα μετανιωνω που πηγα στο S8 και το εδωσα.

Καμιά σχεση το S7 με το S8 σε θέμα ταχύτητας...

Πολύ πίσω το S7 με την δική μου χρήση.

Έκανα την μετάβαση S7 Edge σε S8 plus και δεν γυρνάω με τίποτα, ούτε παω σε S9 για κανέναν λόγο!

Αυτο που λέτε για γρατζουνιές και το δακτυλικο αποτύπωμα φαντάζομαι οτι ξέρετε οτι ειναι πρόβλημα αυτουνου που έχει κόλλημα με την τελειότητα και σε όλους εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς δεν μας νοιάζει καθόλου :p

Καμιά σχεση το S7 με το S8 σε θέμα ταχύτητας...

Πολύ πίσω το S7 με την δική μου χρήση.

Έκανα την μετάβαση S7 Edge σε S8 plus και δεν γυρνάω με τίποτα, ούτε παω σε S9 για κανέναν λόγο!

Αυτο που λέτε για γρατζουνιές και το δακτυλικο αποτύπωμα φαντάζομαι οτι ξέρετε οτι ειναι πρόβλημα αυτουνου που έχει κόλλημα με την τελειότητα και σε όλους εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς δεν μας νοιάζει καθόλου :p

Αν βαλεις στο S7 edge android 8 θα δεις αλλη συσκευη.Πολυ πιο γρηγορο και αμεσο σε σχεση με πριν.Μεγαλυτερη οθονη(κι ας δηλωνει το S8 5.8")και μπαταρια σε συγκριση με το S8.

Αλλα και το S8 εχει τα καλα του οπως πιο συγχρονη εμφανιση,on screen buttons και καλυτερες καμερες.Και φυσικα ειναι λιγο πιο γρηγορο,αλλα λιγο.

Παιδια εχω ενα Samsung S8 Coral Blue εδω και 4 μερες...απο ελληνικο μαγαζι αγορασμενο. Πριν το αγορασω είχα ενα Samsung S5 Neo..ok..τεραστιο αλμα απο αποψη design, ταχυτητων, κλπ...εχω μια απορια ομως! Στο S5 Neo μονο οταν το ελιωνα για περιπου καμια ωρα σε βαρια games ενιωθα να ζεστενεται απο πισω κοντα στην μπαταρια....ενω στο καινουριο S8 με περιπου μιση ωρα χρηση σε fb, insta και browsing νιωθω ηδη την ζεστασια της μπαταριας...δεν καιγεται...αλλα δεν ειναι και κρυο...θερμοκρασιες μπαταριες περιπου στους 39 κελσιου...μεχρι στιγμης δηλαδη..!!! Εχουμε θεμα λετε ή έτσι λειτουργεί γενικοτερα?

Δεν εχει θεμα. Λογικο ειναι. Η πλατη ειναι μεταλλο και γυαλι. Το S5 πλαστικο....

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)