Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας. ενδιαφέρομαι για το s8 dual . εισάγεται από την ελληνική αντιπροσωπία? στα public kotsovolo ktl δεν το βρισκω

Oxi δεν υπάρχει σε δικαρτο από τις μεγάλες αλυσίδες. Υπάρχει το s9 κ s9plus κ το note 8 στις ακρίβες συσκευές της σαμσουνγκ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Προέρχομαι από huawei p10 και μου έχει λείψει ένα mode που είχε η κάμερα του, το night mode. Τραβάει είκοσι δευτερόλεπτα μόνο του φώτο την επεξεργαζεται και το αποτέλεσμα τη νύχτα ήταν πραγματικά όμορφο. Βρήκα ένα zip που λέει ότι περνάει την κάμερα το P9 σε όλα τα κινητά αρκεί να είναι root και να το εγκαταστήσεις μέσο recovery. Ρωτάω λοιπόν,

1) είναι εύκολο να κάνω root το S8;

2) Αν ναι, μπορώ να το κάνω unroot χωρίς να χάσω εγγύηση;

3)Εσείς για ένα mode θα κάνατε όλη αυτή την διαδικασία;

4) Για να αποφύγω όλα αυτά, υπάρχει τέτοιο mode στο s8;

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Προέρχομαι από huawei p10 και μου έχει λείψει ένα mode που είχε η κάμερα του, το night mode. Τραβάει είκοσι δευτερόλεπτα μόνο του φώτο την επεξεργαζεται και το αποτέλεσμα τη νύχτα ήταν πραγματικά όμορφο. Βρήκα ένα zip που λέει ότι περνάει την κάμερα το P9 σε όλα τα κινητά αρκεί να είναι root και να το εγκαταστήσεις μέσο recovery. Ρωτάω λοιπόν,

1. Ναι

2. Όχι

3. Όχι

4. Κάνε την έρευνα σου για το pro mode στην κάμερα, να μάθεις πως δουλεύει το κάθε τι και θα έχεις εξίσου καλά αποτελέσματα.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αυτό που περιγράφεις είναι στην ουσία ο χρόνος που μένει ανοιχτό το κλείστρο. Αυτή η ρύθμιση υπάρχει στο pro mode του S8 και σε συνδυασμό με ISO κτλ μπορείς να πάρεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα από αυτά του P10 χωρίς να κάνεις root ή οτιδήποτε.

Δεν το κλείστρο. Ξέρω πως δουλεύει το pro mode αλλά και πάλι θέλει να ψάξεις αρκετά να σου βγει καλά. Το huawei μπορεί να άφηνε ανοιχτό το κλείστρο, αλλά το έκλεινε όταν έπρεπε και δεν έβγαινε υπερφωτισμενη. Ένα βίντεο να δείτε στο YouTube θα καταλάβαιτε τι εννοώ. Τεσπα, ευχαριστώ για τος απαντήσεις.

Προτιμω παιδες να παρω το a8 καινουργιο παρα το s8 μεταχειρισμενο που ειναι και πιο καινουργιο και εχει και καλυτερη μπαταρια απο το s8.Τι λετε?

Προτιμω παιδες να παρω το a8 καινουργιο παρα το s8 μεταχειρισμενο που ειναι και πιο καινουργιο και εχει και καλυτερη μπαταρια απο το s8.Τι λετε?

Καμια σχεση δεν εχουν ,μακραν πολυ καλυτερο το s8

Φίλε μου ακόμα και το S7 σε πολλά σημεία είναι πολύ καλύτερο . θα ελεγα να το ξανασκεφτεις :)

Καμια σχεση δεν εχουν ,μακραν πολυ καλυτερο το s8

Σωστός είναι μη συγκρίσιμα μοντέλα αλλη κατηγορία η S και άλλη η Α.

Υπογραφή....

Φίλε μου ακόμα και το S7 σε πολλά σημεία είναι πολύ καλύτερο . θα ελεγα να το ξανασκεφτεις :)

Σωστός είναι μη συγκρίσιμα μοντέλα αλλη κατηγορία η S και άλλη η Α.

και εξαρτάται τι χρήση θέλει να κάνει ο φίλος... αν δεν έχει απαιτήσεις και θέλει καινούργιο A8. απο την άλλη αν είναι τα ίδια λεφτά κρίμα είναι να μην έχει ένα s8 (με εγγύηση)

Δεν ξέρω, χρησιμοποιώ AOD από το 2011 και συγκεκριμένα απεχθάνομαι το να ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις :)

Ωστόσο είναι η ποιο διάσημη εφαρμογή για άτομα που δεν έχουν AOD και θέλουν να ανάβει η οθόνη αλα iPhone.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Μάλιστα, θα το έχω ενεργοποιημένο όταν θα το χρειάζομαι, αλλά από την άλλη αυτό μπορώ να το κάνω με την επιλογή on display, άρα στην ουσία δεν μου χρειάζομαι

Edge lighting?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Που αναβει την οθονη για λιγο σε ειδοποιησεις που ανοιγουν την οθονη (pop-ups)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποια πρόταση ή κάτι δοκιμασμένο για θήκη η οποία να μην "πετάει" την προστασία tempered glass?

Ευχαριστώ.

Ναι αυτό το γνωρίζω, το messenger δεν υπάρχει εκεί μέσα για επιλογή ,υπάρχει σε σας;

Ουτε σε εμενα υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποια πρόταση ή κάτι δοκιμασμένο για θήκη η οποία να μην "πετάει" την προστασία tempered glass?

Ευχαριστώ.

Spigen thin fit σε εμενα οσο ειχα αντεξει με προστασιες οθονης. Τις ξηλωσα ο ιδιος και ησυχασα. Προτιμω τις γρατζουνιες.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)