Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα σημερα εφαγε το κολλημα το ωραιο. Δεν αποκρινιτανε καμια εφαρμογη. Προσπαθουσα να κλεισω τις εφαρμογες. Δεν εκλεινε καμια. Επανεκκινηση δεν μοορεσα να κανω. Τελικα το εκλεισα και το ξανα ανοιξα. Ομως παρατηρω οτι στις ειδιποιησεις δεν ακουγεεται ο χαρακτηριστικος ηχος και δεν αναβει το led των ειδοποιησεων!! Δεν ξερω τι εχει παθει..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ισχυει αυτο που λενε οτι το α8 ειναι ενα s8 mini? Αξιζει σαν το s8?
Καμια σχεση. Ειναι καλο στα λεφτα που εχει πεσει τωρα αλλα δεν πλησιαζει το S8...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το S8 ειναι λιγο μικροτερο αλλα ολα με γυαλινη πλατη γλιστρανε. Εννοειται βεβαια οτι πρεπει να εχεις θηκη οποτε αυτο το ξεχνας. Το A8 ειναι λιγο πιο βαρυ στο χερι επισης.. Δυστυχως οι οθονες με gorilla glass 5 γρατζουνανε για πλακα οποτε απαραιτητη και η προστασια...

Εμενα σημερα εφαγε το κολλημα το ωραιο. Δεν αποκρινιτανε καμια εφαρμογη. Προσπαθουσα να κλεισω τις εφαρμογες. Δεν εκλεινε καμια. Επανεκκινηση δεν μοορεσα να κανω. Τελικα το εκλεισα και το ξανα ανοιξα. Ομως παρατηρω οτι στις ειδιποιησεις δεν ακουγεεται ο χαρακτηριστικος ηχος και δεν αναβει το led των ειδοποιησεων!! Δεν ξερω τι εχει παθει..

Μου τρώει καί εμένα κάτι σκαλωματα τελευταία με κάποιες εφαρμογές, κυρίως με instagram, ( πέρασα 8 μέσο odin clean instal εννοείται,)

έχει και ένα χαρακτηριστικό lag γενικά το οποίο έχω συνηθίσει πλέον άλλα όταν πιάνω κανένα κινητό τύπου mi6 opo 5t απορώ με την samsung

Καλησπέρα. Τώρα τελευταία, δεν θυμάμαι από πότε, δεν εμφανίζει αριθμό με ειδοποιήσεις στο εικονίδιο της εφαρμογής truecaller. Τα έχω όλα ενεργοποιημενα.. Δεν ξέρω....

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Μου τρώει καί εμένα κάτι σκαλωματα τελευταία με κάποιες εφαρμογές, κυρίως με instagram, ( πέρασα 8 μέσο odin clean instal εννοείται,)

έχει και ένα χαρακτηριστικό lag γενικά το οποίο έχω συνηθίσει πλέον άλλα όταν πιάνω κανένα κινητό τύπου mi6 opo 5t απορώ με την samsung

εμενα με το τελευταιο update με εκανε να ξανασκεφτομαι το IOS.κολλαει παρα πολυ...και εδικα σε εφαρμογες social media δεν δουλευει τιππτα.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα με το τελευταιο update με εκανε να ξανασκεφτομαι το IOS.κολλαει παρα πολυ...και εδικα σε εφαρμογες social media δεν δουλευει τιππτα.:confused:

Το δικό σου κινητό έχει πρόβλημα.. software θα έλεγα... κάνε επαναφορά ή άλλαξε rom

Το δικό σου κινητό έχει πρόβλημα.. software θα έλεγα... κάνε επαναφορά ή άλλαξε rom

Δεν αλλαζω τιποτα. Και γιατι να το κανω;; εως τωρα το κινητο δουλευει απροβληματιστα. Ας βγαλουν ενα uodate για τα κρασαρισματα. Εγω ειμαι ενας απλος χρηστης. Δεν ξερω απο αυτα...πηρα κινητο ναυαρχιδα..τι πραγματα ειναι αυτα;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο s8 plus μου που έχω την oreo εδώ και αρκετές μέρες έχω να πω πως το κινητό είναι εξαιρετικό σε όλα του δίχως το παραμικρό κρασαρισμα όπως και στην nougat φυσικά.
Konakis.

Δεν αλλαζω τιποτα. Και γιατι να το κανω;; εως τωρα το κινητο δουλευει απροβληματιστα. Ας βγαλουν ενα uodate για τα κρασαρισματα. Εγω ειμαι ενας απλος χρηστης. Δεν ξερω απο αυτα...πηρα κινητο ναυαρχιδα..τι πραγματα ειναι αυτα;;;
Να φταίνε οι εφαρμογές δηλαδή ούτε λόγος ε;απαραίτητα το κινητό..και η samsung να βγάλει update. Ok.χειροτερες εφαρμογές από τύπου fb messenger κτλπ που τρώνε σκαλωματα μονά τους και χωρίς λόγο δεν υπάρχουν

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Να φταίνε οι εφαρμογές δηλαδή ούτε λόγος ε;απαραίτητα το κινητό..και η samsung να βγάλει update. Ok.χειροτερες εφαρμογές από τύπου fb messenger κτλπ που τρώνε σκαλωματα μονά τους και χωρίς λόγο δεν υπάρχουν

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λες και στους υπολογιστές κάνουμε το ίδιο.

Φτιάχνουμε συμβατούς υπολογιστές με τις εφαρμογές των windows που κυκλοφορούν και όχι το αντίθετο :happy:

Βασικά δε φταίει η συσκευή (και η κάθε συσκευή).

Σήμερα σε EUR 588f3840a99dd46ffd331c2f239144ed.jpg

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ηρθε και σε εμενα με OTA.... Οποτε λυθηκε το προβλημα με το CSC.

Thanks to Livas για την βοηθεια!

Edited by GMF80

Και μένα τώρα μόλις. Άντε να δούμε ce4a1ff28bd6829afc76cdef74a93d62.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Αν δεν θέλεις κολλήματα και θέλεις android, πηγαίνεις σε pixel ή oneplus. Τα Samsung είναι πολύ πίσω στο λειτουργικό τους. Και εμένα δεν με βλέπω να μένω πολύ στο s8+ μου, μόνο και μόνο γι' αυτόν το λόγο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαι σε μενα έχει έρθει απο το πρωι με OTA. Για να δουμε τι θα δουμε. Παντως μακάρι να βγει κατι που να βελτιώνει την αυτονομια της μπαταριας γιατι η συσκευη σε αυτον τον τομεα ειναι ασχημα τα πραγματα !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Αν δεν θέλεις κολλήματα και θέλεις android, πηγαίνεις σε pixel ή oneplus. Τα Samsung είναι πολύ πίσω στο λειτουργικό τους. Και εμένα δεν με βλέπω να μένω πολύ στο s8+ μου, μόνο και μόνο γι' αυτόν το λόγο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχεις ενα δικιο..αλλα εψαχνα και ψαχνω κινητο ναυρχιδα σε λογικες διαστασεις και σε καλη τιμη.βεβαια..τρωει κατι κολληματα χαζα..εχω sony z3 tablet εδω και 4 χρονια και δενε χει παθει τιποτα.με 3gb ραμ και δεν του χω κανει μια αναγκαστικη επανεκκινηση.εδω το φαινομενο εχει γινει συχνο.κανω υπομονη..για τι δεν θελω να φανω "κολλημενος" με μια εταιρια και επιμενω στην επιλογη μου..αλλα να δω ακομα ποσο θα αντεξω.αυτος με τις ειδοποιησεις μεσω led δουλευει οποτε θελει αυτο.:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως διαφωνώ, στα nexus το λειτουργικό πιο πολύ beta το έλεγες.. Κάθε μήνα update και 8 στις 10 φορές κάτι προκαλούσε battery drain. Το touchwiz στο s8 το βλέπω πολύ βελτιωμένο, ειδικά στο Oreo δεν έχω παράπονο και από features έχει τα πάντα.. Πολύ καλή εντύπωση μου είχε κάνει και το emui.. Πολύ αέρινο

Προσωπικα μετα την αναβαθμιση σε Oreo το κινητο παει τελειως ομαλα.Δεν εχω κανενα ιχνος lag ουτε το παραμικρο κλεισιμο εφαρμογης(ενταξει μπορει καποια μετρημενα στο

Facebook αλλα ολοι ξερουμε ποσο "καλογραμμενη" ειναι).Μπαταρια ειδικα μετα τα 2 updates με 4G εχω σχεδον την ιδια καταναλωση που εχω σε wifi(ενταξει φυσικα το κανει τις μερες που ειμαι σε περιοχες με πολυ καλη καλυψη).Προυποθεση ειναι η απενεργοποιηση του backround use οσων εφαρμογων δεν το χρειαζονται.Το ενα και μοναδικο hard reset το εκανα στην ενημερωση απο Nougat σε Oreo.Ολες τις υπολοιπες OTA

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Συμφωνώ με το προηγούμενο. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε oreo. Ίσως θέλει hard reset το τηλέφωνο του φίλου.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

να πω και εγώ πως δεν έχω πρόβλημα, και δεν έχω κάνει καμια εργοστασιακή επαναφορά.

ούτε όταν πέρασα από το 7 στο 8 oreo.

λέτε πως χρειάζεται να το κάνω, θα δω κάποια διαφορά;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)