GMF80 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εκανα επαναφορα μεσω recovery και back up και restore με Smart Switch. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Όχι τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Μετα το τελευταιο update μπορειτε να κανετε ζουμ στα βιντεο του youtube? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλημέρα. Ήρθε CRC 7 και σε ελληνικό με Cosmote rom. Άργησε λίγο η ανάσταση για εμάς Μια από τα ίδια, ήρθε κι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Δουλεύει. Εγώ σπίτι έχω Vodafone σταθερή. Απλά εγώ το έκλεισα γιατί όταν δούλευα τορρεντ στο φουλ οι κλήσεις είχαν διακοπές στη φωνή. Άκουγα αλλά με άκουγαν με κενά.Όταν λέω άλλη εταιρία εννοώ στο κινητό; ή επιλογή για WiFi calling που είναι; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Όταν λέω άλλη εταιρία εννοώ στο κινητό; ή επιλογή για WiFi calling που είναι; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν βάζεις κοσμοτε κάρτα στο κινητό σου βγάζει WiFi calling διακόπτη πάνω στην κουρτίνα με όλους τους διακόπτες κ ίσως χρειαστεί να στείλεις κ ένα μήνυμα στην κοσμοτε.. Εγώ έχω συσκευή από Γερμανό και μου το έκανε αυτό όταν έβαλα την κοσμοτε κάρτα. Όσο είχα μόνο της βονταφον δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.. Το ίδιο κ στο s8 plus δεν το είχα π αδερφός μ με κοσμοτε sim το είχε κατευθείαν Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Όταν βάζεις κοσμοτε κάρτα στο κινητό σου βγάζει WiFi calling διακόπτη πάνω στην κουρτίνα με όλους τους διακόπτες κ ίσως χρειαστεί να στείλεις κ ένα μήνυμα στην κοσμοτε.. Εγώ έχω συσκευή από Γερμανό και μου το έκανε αυτό όταν έβαλα την κοσμοτε κάρτα. Όσο είχα μόνο της βονταφον δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.. Το ίδιο κ στο s8 plus δεν το είχα π αδερφός μ με κοσμοτε sim το είχε κατευθείαν Μονο cosmote το υποστηρίζει σε Ελλάδα και σε μερικά μοντέλα.. όπως S7, S7 EDGE, S8, S8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Χριστος Ανεστη. Παιδια πως θα απενεργοποιησω την οθονη κλειδωματος; Να μεινει μονο το AOD. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Μονο cosmote το υποστηρίζει σε Ελλάδα και σε μερικά μοντέλα.. όπως S7, S7 EDGE, S8, S8+ Γιατί εγώ έγραψα το αντίθετο;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Χριστος Ανεστη. Παιδια πως θα απενεργοποιησω την οθονη κλειδωματος; Να μεινει μονο το AOD.Display - navigation bar - unlock with home button για να ανοίγει κατευθείαν με πάτημα πάνω στο home. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Display - navigation bar - unlock with home button για να ανοίγει κατευθείαν με πάτημα πάνω στο home. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Eυχαριστω φιλε για τη βοηθεια αλλα μπορεις να με καθοδηγησεις με ελληνικα; Για το s8 ετσι;:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Όλα στα αγγλικά τα δουλεύω φίλε, δεν μπορώ τις τραγικές μεταφράσεις :lol: Προβολή-μπάρα πλοήγησης, κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι. Δες εδώ στα screenshot Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Όλα στα αγγλικά τα δουλεύω φίλε, δεν μπορώ τις τραγικές μεταφράσεις :lol: Προβολή-μπάρα πλοήγησης, κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι. Δες εδώ στα screenshot Sent from my SM-G955F using Tapatalk Μια χαρα και ετσι. Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Display - navigation bar - unlock with home button για να ανοίγει κατευθείαν με πάτημα πάνω στο home. Eυχαριστω φιλε για τη βοηθεια αλλα μπορεις να με καθοδηγησεις με ελληνικα; Για το s8 ετσι;:) Ρυθμίσεις > Εμφάνιση > Γραμμή πλοήγησης > Ξεκλείδωμα με κεντρικό κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παιδια Χριστος Ανεστη Ειμαι καινουργιος κατοχος το s8 απο s5 Το τηλεφωνο ειναι EUR Το θεμα ειναι οτι εχω μεινει με την 7 οταν απο οτι διαβαζω ολοι εχουν παει στην 8 Μπορω να περασω την εκδοση DBT Γερμανιας μεσω odin με τον ιδιο γνωστο τροπο; Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παιδια Χριστος Ανεστη Ειμαι καινουργιος κατοχος το s8 απο s5 Το τηλεφωνο ειναι EUR Το θεμα ειναι οτι εχω μεινει με την 7 οταν απο οτι διαβαζω ολοι εχουν παει στην 8 Μπορω να περασω την εκδοση DBT Γερμανιας μεσω odin με τον ιδιο γνωστο τροπο; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ειχα σε προηγουμενη συσκευη samsung το talking Tom την εφαρμογη,κοντα 4 χρονια,μηπως ξερει κανενας φιλος πως μπορω να το μεταφερω στην νεα συσκευη? Κατι ιδεες που δειχνουν στο youtube αφορουν iphone κ στα android δεν υποστηριζεται. Συγνωμη για το εκτος θεματος.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Με το τελευταιο update για 1η φορα δεν εχασε καθολου μπαταρια το τηλ σε λειτουργια πτησης τη διαρκεια της νυχτας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Ειχα σε προηγουμενη συσκευη samsung το talking Tom την εφαρμογη,κοντα 4 χρονια,μηπως ξερει κανενας φιλος πως μπορω να το μεταφερω στην νεα συσκευη? Κατι ιδεες που δειχνουν στο youtube αφορουν iphone κ στα android δεν υποστηριζεται. Συγνωμη για το εκτος θεματος.. Με το smart switch κ με το καλώδιο του φορτιστή κ το ανταπτορακι που έχεις μέσα κανόνικα στα περνάει απτή μια συσκευή στην άλλη για κάνε μια δοκιμή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Τωρα παρατηρησα μετα το τελευταιο update οτι η εσωτερικη μνημη πηγε απο τα 64gb στα 16!!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Τωρα παρατηρησα μετα το τελευταιο update οτι η εσωτερικη μνημη πηγε απο τα 64gb στα 16!!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως κοιτάς κάτι άλλο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Οχι δυστυχως.Κατι μπορει να πηγε στραβα μεσω odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Με το smart switch κ με το καλώδιο του φορτιστή κ το ανταπτορακι που έχεις μέσα κανόνικα στα περνάει απτή μια συσκευή στην άλλη για κάνε μια δοκιμή Σ ευχαριστω! Θα κανω μια δοκιμη το βραδυ κ θα επανελθω! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Οχι δυστυχως.Κατι μπορει να πηγε στραβα μεσω odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξανά odin τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts