Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται να υπάρχει θέμα hardware στην οθόνη φίλε μου και να φαίνεται στα screenshot.

Το screenshot δείχνει ότι δείχνει το λειτουργικό, δεν βγάζει πραγματική φωτογραφία την οθόνη και τις φθορές της.

Βάλε ένα άλλο φόντο από της Samsung από τις ρυθμίσεις (φόντο και θέματα) και δες ξανά.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

αν ειχα καπιο άλλο κινητο τα εβγαζα από εκει παντως στην μαυρη εικονα κυριως εκει που είναι οι εφαρμογες οι γραμμες είναι εμφανες σαν την φωτο που εστειλα.δεν εχει διαφορα.γιαυτο ειπα οπιος και δεν βαριετε :p να βαλει το ιδιο θεμα την φωτηνοτητα μεση και πανω και να μου πει αν βλεπει το ιδιο!:confused:

Εφόσον φαίνεται στο screenshot και αναγνωρίζεις ότι αυτό που βλέπουμε είναι το πρόβλημα σου με την συσκευή, είναι θέμα λειτουργικού. Δηλαδή το φόντο του θέματος.

Δεν γίνεται να δεις burn in και γρατσουνιές από SS. Εφόσον το βλέπουμε στο SS, είναι από το λειτουργικό.

Βάλε άλλο φόντο και θα δεις ότι θα φεύγει αυτό το "σπάσιμο".

Υγ. Βάλε ανάλυση τέρμα για αρχή, βγάλε εξοικονόμηση ενέργειας κλπ χαζα που μπορεί να φταίνε και δες ξανά με αυτό το φόντο όπως είσαι.

Edited by nikos523

Εφόσον φαίνεται στο screenshot και αναγνωρίζεις ότι αυτό που βλέπουμε είναι το πρόβλημα σου με την συσκευή, είναι θέμα λειτουργικού. Δηλαδή το φόντο του θέματος.

Δεν γίνεται να δεις burn in και γρατσουνιές από SS. Εφόσον το βλέπουμε στο SS, είναι από το λειτουργικό.

Βάλε άλλο φόντο και θα δεις ότι θα φεύγει αυτό το "σπάσιμο".

εβαλα όλα τα θεματα με live wallpapers του κινητου 4 νομιζω σε όλα κανει γραμμες..δοκιμασα και να βαλω απλες φωτο η τα απλα θεματα που εχει προς το τελος χωρις live εικονα δεν μου εκανε το ιδιο το κανει στα livw wallpapers.αν κανεις βαλει το ιδιο θεμα να μου πει αν είναι και σε αυτόν ετσι :)

Έκανα ενημέρωση παραπάνω το ποστ μου, δες ξανά.

Δεν έχω ούτε γραμμές ούτε τίποτα με το ίδιο φόντο και θέμα.

Edited by nikos523

Έκανα ενημέρωση παραπάνω το ποστ μου, δες ξανά.

Δεν έχω ούτε γραμμές ούτε τίποτα με το ίδιο φόντο και θέμα.

τερμα εχω την αναλυση και όλα εβαλα μια απλη ασπρη φωτο είναι οκ μονο σε αυτά τα θεματα το κανει! αρα να το παω για σερβις ?

Να ρωτησω και στο θεμα του μικρου μηπως ειχε κανεις αναλογο προβλημα, γιατι το εκανα και επανεγκατασταση και κοντευει να με τρελανει

Έχει άλλος θέμα με ειδοποιήσεις; Έχω ειδικά με το Telegram, στις ρυθμίσεις του κινητού μου αλλάζει τυχαία κάποιες συζητήσεις από high/urgent σε medium και δε βαράει. Εντελώς random. Κλείνει και δόνηση καμιά φορά και ξεχνάει και DND exception

2 φορές το έκανε και στο Email κλείνοντας μου την δόνηση...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τερμα εχω την αναλυση και όλα εβαλα μια απλη ασπρη φωτο είναι οκ μονο σε αυτά τα θεματα το κανει! αρα να το παω για σερβις ?

Ρε Γιάννη γίνεσαι κουραστικός... σου λέμε δεν εχει θεμα το κινητό... βαλε αλλο wallpaper, απλά τα πράγματα!

Ρε Γιάννη γίνεσαι κουραστικός... σου λέμε δεν εχει θεμα το κινητό... βαλε αλλο wallpaper, απλά τα πράγματα!

φιλε θανο το ξερω απλα το παιδι μου λεει σε αυτόν δεν ειχε θεμα! εσυ το δοκιμασες?:(

Γιαννη, πατα στον Dialer *#0*#

Στο μενου που βγαζει πατα Red, Blue, Green πανω και δες

Εμφανιζεται οτιδηποτε; Αν οχι, δεν εχει θεμα

Γιαννη, πατα στον Dialer *#0*#

Στο μενου που βγαζει πατα Red, Blue, Green πανω και δες

Εμφανιζεται οτιδηποτε; Αν οχι, δεν εχει θεμα

το εχω κανει εννοεις τα χρωματα μπλε κοκκινο κιτρινο κανονικα τα βλεπω χωρις σκιες η παραμορφωμένα

Ε δεν εχεις προβλημα

το εχω κανει εννοεις τα χρωματα μπλε κοκκινο κιτρινο κανονικα τα βλεπω χωρις σκιες η παραμορφωμένα

Αυτές τις γραμμές που λες τις βλέπω και εγώ στα δικά μου! Ειναι των θεμάτων η εναλλαγή του πανελ πολύ πιθανόν!αφού δεν υπάρχει σέρβις εκεί στην Μύκονο,πάνε σε έναν Γερμανό κάτι και δείξτους το για να το δούνε και αυτοί!

ευχαριστω μαγκες που με βοηθατε ότι απορρια εχετε και ξερω ευχαρίστως να βοηθαω και εγω!εχω άλλο θεμτακι νομιζω δηλαδή και ανησυχω νομιζω πως εχει παθει burn it το σ8!το εχω γραψη και σε άλλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση.δεν είμαι όμως σιγουρος αν είναι burn it δεν εχει καπιος φιλος μου σ8 για να το τεσταρο γιαυτο ρωταο εσας για να μην το τρεχω τσαμπα για service! απλα παρατηρισα πως στο θεμα του κινητου με το live wallpaper το μπλε είναι του κινητο το θεμα όπως το αγοραζης αυτό λεω!κανει κατι σαν γραμμες στο μπλε και όταν πηγενω στις εφαρμογες που εχει μαυρο φοντο κανει γραμμες σαν νερα που είναι αισθητα εκει κυριως......κατι παιδια που ρωτησα με σ8 λενε πως φταιει το θεμα! θα σας ανεβασω εικονες να μου πειτε αν και σε εσας είναι ιδιο..κατι άλλο και σε ολολευκη φωτο παρατηρω σαν να κιτρινιζη η οθονη..δεν ξερω τι παιζει...υπαρχη βρε παιδια καπιο πρόγραμμα που να σου λεει αν το κινητο εχει παθει burn it η όχι? εχω βαλει κατι εφαρμογες αλλα με το ματι δεν καταλαβενω.υπαρχη καπιο που να σου λει αν εχει πρόβλημα?
Φιλε μου η οθονη σου θέλει αλλαγή. Το ιδιο είχα και εγω με το 1ο s8 plus. Ειχα γραμμες οριζόντιες απο πανω μεχρι κατω σε αχνο γκρι χρωμα και αναλογα το φοντο και την φωτεινότητα φαινόντουσαν εντονα. Στα colour test της οθονης δεν φαινοντουσαν. Εν τελει αλλαχθηκε η οθονη στα πλαίσια της εγγύησης και όλα οκ. Αλλη λυση εκτος service δεν υπάρχει μη κουραζεσαι αλλο..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κουρασατε το θεμα.το κινητό σου δεν εχει κανενα θεμα αυτό που βλέπουμε στο σκριν σοτ ειναι φαινόμενο color banding..εχει να κάνει με το καλιμπραρισμα του wallpaper και αυτόν που το έφτιαξε...δεν εχει καμια σχέση η οθονη σου η το κινητο σου. Και στο πισι να το βάλεις το ιδιο θα ειναι και σε οθονη 2000ε να βάλεις το ιδιο θα φανεί.

Αλλαξε wallpaper και θα είσαι οκ όπως σε λένε όλοι.

Τώρα θέλεις να ακούσεις οτι με το ζορι έχει πρόβλημα το κινητό σου αν ειναι αυτο να σου το πούμε να ηρεμήσεις και εσυ!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Φιλε μου η οθονη σου θέλει αλλαγή. Το ιδιο είχα και εγω με το 1ο s8 plus. Ειχα γραμμες οριζόντιες απο πανω μεχρι κατω σε αχνο γκρι χρωμα και αναλογα το φοντο και την φωτεινότητα φαινόντουσαν εντονα. Στα colour test της οθονης δεν φαινοντουσαν. Εν τελει αλλαχθηκε η οθονη στα πλαίσια της εγγύησης και όλα οκ. Αλλη λυση εκτος service δεν υπάρχει μη κουραζεσαι αλλο..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου αλλάχτηκε και μπαταρία?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κουρασατε το θεμα.το κινητό σου δεν εχει κανενα θεμα αυτό που βλέπουμε στο σκριν σοτ ειναι φαινόμενο color banding..εχει να κάνει με το καλιμπραρισμα του wallpaper και αυτόν που το έφτιαξε...δεν εχει καμια σχέση η οθονη σου η το κινητο σου. Και στο πισι να το βάλεις το ιδιο θα ειναι και σε οθονη 2000ε να βάλεις το ιδιο θα φανεί.

Αλλαξε wallpaper και θα είσαι οκ όπως σε λένε όλοι.

Τώρα θέλεις να ακούσεις οτι με το ζορι έχει πρόβλημα το κινητό σου αν ειναι αυτο να σου το πούμε να ηρεμήσεις και εσυ!

Πέρα από την πλάκα όμως,σε όλα αυτά τα φόντα της σαμσουνγκ δείχνει τουλάχιστον στην δική μου συσκευη αυτές τις γραμμές από πάνω μέχρι κάτω σε φουλ φωτεινότητα,ειδικά κάτω στα καπασιτιβ κουμπιά και μετά προς τα πάνω!ακομα και στη σελίδα θέματα και φοντα φαίνονται οι γραμμές!αν οντως το παλικάρι πάνω του την αλλάξανε γιατί υπήρχε ελλατωματικη οθόνη τότε αλλάζει το θέμα!

Σου αλλάχτηκε και μπαταρία?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πέρα από την πλάκα όμως,σε όλα αυτά τα φόντα της σαμσουνγκ δείχνει τουλάχιστον στην δική μου συσκευη αυτές τις γραμμές από πάνω μέχρι κάτω σε φουλ φωτεινότητα,ειδικά κάτω στα καπασιτιβ κουμπιά και μετά προς τα πάνω!ακομα και στη σελίδα θέματα και φοντα φαίνονται οι γραμμές!αν οντως το παλικάρι πάνω του την αλλάξανε γιατί υπήρχε ελλατωματικη οθόνη τότε αλλάζει το θέμα!

αν ηταν πρόβλημα οθονης πιστευω θα το εκανε και αλλου στα σμσ στα τηλεφωνα η σε καποιες φωτο κοκκινες μπλε και τα λοιπα.πολλες διαφορετικες γνωμες βλεπω και εχω μπερδευτη:lol:τελικα είναι το θεμα του κινητου ετσι η συσκευή τι:rolleyes:

Φιλε μοθ δεν εχεις προβλημα. Αν ειχες δεν θα φαινοταν σε screenshot. Στο ανεφεραν ολοι. Το screenshot αν ειχες προβλημα θα εβγαινε κανονικα και θα το βλεπαμε.το προβλημα σου μονο με τραβηγμα φωτογραφιας απο αλλη μηχανη. Ειναι μια χαρα το κινητο.

Και εμενα το κανει σε μαυρα - σκοτεινα wallpaper οταν ειμαι σε χωρους με χαμηλο φωτισμο. Εκανα τα τεστ δεν εχεο τπτ η οθονη. Απλα δεν βαζω τετοια wallpapers....

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ολο το βραδυ με λειτουργεια πτησης με ορεο και επεσε 1% παμε τελεια με την ορεο παιδια μεχρι τωρα.

ολο το βραδυ με λειτουργεια πτησης με ορεο και επεσε 1% παμε τελεια με την ορεο παιδια μεχρι τωρα.
Μπράβο.... Δεν το πιστεύω...
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Και στο δικο μου παιδια απενεργοποιημενο wi fi κτλ χωρις ομως λειτουργια πτησης κατεβαινει 3-4%

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Και στο δικο μου παιδια απενεργοποιημενο wi fi κτλ χωρις ομως λειτουργια πτησης κατεβαινει 3-4%
Και σε μένα κάπου στο 5-6% με ενεργοποίηση πτήσης....

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

2% συνηθως εμενα με oreo. Το ιδιο ηταν και με nougat.

Εγω θα ήθελα να σας βοηθήσω αν και το εχω flymode οταν κοιμάμαι... όμως έχω κλείσει πολλές λειτουργίες της Samsung και χάνω μόνο 1%

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)