nikos523 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ωστόσο στο θέμα αναβάθμιση, δεν έχει καμία σημασία για πια χώρα προοριζόταν η συσκευή. Όταν έχεις unbranded ευρωπαϊκή συσκευή, βάζεις την σιμ σου και σου ζητάει επαναφορά. Ότι χώρας είναι η σιμ σου, γίνεται και η συσκευή σου. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ελλάδα περιμένουμε πάλι ή έχει έρθει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ελλάδα περιμένουμε πάλι ή έχει έρθει σε κάποιον; Ελλάδα πάντα μετά την παρουσίαση του επόμενου S! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σωστα , αλλα μπορεις και να μην κανεις επαναφορα και να μεινεις με την αντιστοιχη ευρωπαικη εκδοση που ειναι το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλησπέρα. Υπάρχει πουθενά γραμμένο ποτέ θα την πάρουν τα άλλα κινητά εκτός Γερμανίας; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παιδιά καμία ενημέρωση Πότε θα βγει πάλι το android 8 ? Στη σελίδα sammobile Δεν υπάρχει κάτι.. απ ότι κατάλαβα αυτό που βγάλανε είναι γι αυτούς που έχουν βάλει ήδη την 8? Δεν έχουμε κανένα νέο? Αν βάλω την 8αρα από το xda develkloper θα έχω θέμα ? Καλύτερα να περιμένω? Την είχα δοκιμάσει 1-2 μέρες κ δεν μου έκανε επανεκκίνηση,απλά την έβγαλα γιατί αργούσε να ανοίξει το Facebook κ δεν με βολεύε η αλλαγή στις ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 update απο CRAP σε CRB7 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 update απο CRAP σε CRB7 :D Πως γίνεται η εγκατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μετά την παρουσίαση του s9 λογικά θα έρθει ΟΤΑ σε όλους. Αλήθεια σύμφωνα με αυτά που ανακοινώθηκαν (ανεπίσημα) αξίζει άραγε να πάρει κάποιος το s9 αντί του s8; Οκ καλύτερη κάμερα και στερεοφωνικά ηχεία είναι σημαντικά αλλά όταν το S8 plus τώρα έχει 570€ και το s9 plus θα έχει κοντά στα 1000€ δεν είναι μεγάλη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Πως γίνεται η εγκατάσταση;; Περνάς το αρχείο στην κάρτα μνήμης σου και μετά κάνεις update from SD από recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μετά την παρουσίαση του s9 λογικά θα έρθει ΟΤΑ σε όλους. Αλήθεια σύμφωνα με αυτά που ανακοινώθηκαν (ανεπίσημα) αξίζει άραγε να πάρει κάποιος το s9 αντί του s8; Οκ καλύτερη κάμερα και στερεοφωνικά ηχεία είναι σημαντικά αλλά όταν το S8 plus τώρα έχει 570€ και το s9 plus θα έχει κοντά στα 1000€ δεν είναι μεγάλη διαφορά;Αυτό είναι στην κρίση του καθένα. Προσωπικά, ούτε στο s10 δεν με κόβω να πηγαίνω. Μάλλον note 10 αν θα αξίζει η μετάβαση ή κάποιο άλλο που θα κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο. Είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος από το s8+ :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 S8 plus κι από μένα... όποιος έχει το χρήμα ή γενικότερα δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό τότε εννοείται s9 plus. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Μετά την παρουσίαση του s9 λογικά θα έρθει ΟΤΑ σε όλους. Αλήθεια σύμφωνα με αυτά που ανακοινώθηκαν (ανεπίσημα) αξίζει άραγε να πάρει κάποιος το s9 αντί του s8; Οκ καλύτερη κάμερα και στερεοφωνικά ηχεία είναι σημαντικά αλλά όταν το S8 plus τώρα έχει 570€ και το s9 plus θα έχει κοντά στα 1000€ δεν είναι μεγάλη διαφορά; Θα μάθουμε όταν δούμε side by side comparison για να μάθουμε πόσο καλύτερα αποδίδει το s9 στους τομείς που βελτιώθηκε. Αν και εδώ που τα λέμε, με τέτοια διαφορά τιμής για εμένα προς το παρον δεν αξίζει. Εαν προσφερει καποια ουσιαστικη βελτιωση, θα το σκεφτω όοοταν πέσει η τιμή του. Έχοντας τώρα δει στα γρηγορα τα νέα χαρακτηριστικά στην παρουσίαση βλέπω πολύ ενδιαφέρούσα τη δυνατότητα για 960 fps Edited February 25, 2018 by backframe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Θα μάθουμε όταν δούμε side by side comparison για να μάθουμε πόσο καλύτερα αποδίδει το s9 στους τομείς που βελτιώθηκε. Αν και εδώ που τα λέμε, με τέτοια διαφορά τιμής για εμένα προς το παρον δεν αξίζει. Εαν προσφερει καποια ουσιαστικη βελτιωση, θα το σκεφτω όοοταν πέσει η τιμή του. Τα λέμε σε έναν χρόνο δηλαδή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Τα λέμε σε έναν χρόνο δηλαδή :p Ε οχι μωρε, σιγα! Μεταξύ s7 και s8 βγήκαν θυμαμαι σχεδον αμέσως μετά την κυκλοφορία του s8 πέρυσι. Εκτός εάν εννοείς για να ψωνίσουμε :p Edited February 25, 2018 by backframe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Νέα κάτοχος s8, έχει κάποιος να μου προτείνει καλά ασύρματα hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικα με την CRB7 oreo rom. Είχα φλασάρει την ρομ της cosmote , αν κάνω update τωρα στην CRB7, θα χάσω το wifi calling κλπ? Αν δεν λειτουργεί θα περιμενω update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 S9 879 ευρώ S9+ 979 ευρώ προπαραγγελια Κοτσοβολος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Έχει νόημα να βάλουμε την ανάλυση της οθόνης στο τέρμα; θα υπάρχει μία κάποια διαφορά η τζάμπα θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Έχει νόημα να βάλουμε την ανάλυση της οθόνης στο τέρμα; θα υπάρχει μία κάποια διαφορά η τζάμπα θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; Δεν έχει καμία επίδραση στην κατανάλωση για εμένα.. όταν το δοκίμασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Κάποια διαφορά είδες όσον αφορά την θέαση; Γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μόνο στην ανάγνωση. Στο YouTube είτε 720p είτε 1080 είτε 1440p δεν είναι εμφανής. Εγώ τα περισσότερα βίντεο τα βλέπω είτε HD είτε fhd από YouTube. Όσον αφορά την κατανάλωση δεν έχω δει διαφορά...περισσότερο μετράει η φωτεινότητα και η ποιότητα του σήματος της κινητής τόσο στο 7edge που έχω επίσης όσο κ στο s8 plus μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Για μένα έχει διαφορά ανάλογα τι βλέπεις... πχ στο YouTube εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά απο, 720p και 1080p! Το 1440p είναι κρυσταλλινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Νέα κάτοχος s8, έχει κάποιος να μου προτείνει καλά ασύρματα hands free? Το έψαχνα πολύ καιρό ποια να αγοράσω!!! Αγόρασα τα Huawei AM-61 και δεν το μετάνοιωσα καθόλου! Τρελή αυτονομία (τα φορτίζω κάθε 3-4 μέρες - το κλείνω το βράδυ) και είναι με μαγνητάκι. Αξίζουν φουλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω το S8 Dual αγορασμένο από Αγγλία αλλά είναι συσκευή από UAE. Ράγισε η οθόνη και σε επικοινωνία με τη Smartec μου είπε ότι δεν το αναλαμβάνουν λόγο του ότι είναι συσκευή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts