Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ.

Μια ερωτηση ακομη : εχω μια καρτα μνημης σαμσουνγκ αλλα ειναι 5ετιας . οταν ειμαι στη συλλογη και παταω μια φωτο και θελω να την διαγραψω κολλαει. και πρεπει να πατησω να βγω απο την συλλογη και να ξαναμπω. η καρτα ειναι 32γιγα και ειναι φορτωμενη με 15 γιγα υλικο.

φταιει η καρτα μαλλον? σκεφτομαι να παρω μια 64 samsung evo class 10.

Πιθανό να είναι η κάρτα. Και εγώ μια 32 έχω σχεδόν γεματη. Δεν έχω κάποιο προβλημα. Δε χρσηιμοποιω και τη συλλογη βέβαια.μονο quick pic ωραιο προγραμματακι

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλημέρα.

Από 7 plus πήγα σε one plus 5 αλλά κάτι δε μου άρεσε στο τελευταιο και σκέφτομαι τη μετάβαση σε s8.

Το κινητό το είχα αγοράσει όταν βγήκε αλλά λόγω βλακείας το έδωσα μέσα σε 2-3 μέρες.

Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι η απόδοση της συσκευής μετά από καιρό,δηλαδή αν ξεκινάνε τα κολληματάκια όπως συνήθως συμβαίνει με τη Samsung.

Είναι δυνατόν να απενεργοποιηθουν κάποιες εφαρμογές από το bloaware της Samsung ούτως ώστε να μην επιβραδυνθεί πολύ η συσκευή με το πέρασμα του χρόνου;

Κάμερες μπαταρίες κλπ τα ξέρω και δε με απασχολούν.

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμένα φίλε το δικό μου μετά από 5 μήνες χρήσης κολλάει δυστυχώς και τώρα τελευταία λαγκαρει και στο άνοιγμα των εφαρμογών.... Για μένα απαράδεκτο..... Μάλλον το τελευταίο Samsung που παίρνω.... Απογοητευση

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σημειώσω βέβαια ότι το τηλέφωνο λόγω δουλειάς το λιώνω.... Αλλά αυτό δεν λέει κάτι νομίζω.....

Καλημέρα.

Από 7 plus πήγα σε one plus 5 αλλά κάτι δε μου άρεσε στο τελευταιο και σκέφτομαι τη μετάβαση σε s8.

Το κινητό το είχα αγοράσει όταν βγήκε αλλά λόγω βλακείας το έδωσα μέσα σε 2-3 μέρες.

Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι η απόδοση της συσκευής μετά από καιρό,δηλαδή αν ξεκινάνε τα κολληματάκια όπως συνήθως συμβαίνει με τη Samsung.

Είναι δυνατόν να απενεργοποιηθουν κάποιες εφαρμογές από το bloaware της Samsung ούτως ώστε να μην επιβραδυνθεί πολύ η συσκευή με το πέρασμα του χρόνου;

Κάμερες μπαταρίες κλπ τα ξέρω και δε με απασχολούν.

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορεί να γίνει απενεροποιηση του bloatware ειτε μέσα απο τις ρυθμίσεις /εφαρμογές ή χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως το backage disabler (samsung) όπου έχεις την δυνατότητα να παγώσεις περισσότερα .

Κολλήματα όταν αρχίζουν να εμφανιζονται ειδικά σε μια συσκευή όπως το s8 τότε κάτι συμβαίνει και τις περισσότερες φορές φταίει κάποια ή κάποιες εφαρμογές και σε αυτήν την περίπτωση κάνουμε factory reset .

Πολλές φόρες ένα απλό καθάρισμα της cache μαζί με reboot βοηθάνε αρκετά ωστε να λυθούν κάποια κολλήματα .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα, μου θυμιζετε πλς πως γίνεται να έχω 160 χαρακτήρες στην Εργοστασιακή εφαρμογή των μηνυμάτων;

Ευχαριστώ

Καλημέρα, μου θυμιζετε πλς πως γίνεται να έχω 160 χαρακτήρες στην Εργοστασιακή εφαρμογή των μηνυμάτων;

Ευχαριστώ

Μέσα από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων βάζεις την μέθοδο εισαγωγης στο gsm.

b1c3fa1064eb6d2ff31100609f00c3c4.jpg

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μέσα από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων βάζεις την μέθοδο εισαγωγης στο gsm.

b1c3fa1064eb6d2ff31100609f00c3c4.jpg

Αδερφέ ποιο θέμα είναι αυτό??

Αδερφέ ποιο θέμα είναι αυτό??

Το bodhisattva_v2 https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/theme-bodhisattva-t3652515

Samsung galaxy s21+

install as normal apk η κανεις κατι αλλο? substratrum δε το κατέχω ακόμα και δε με ψηνει να ασχοληθω

επίσης για απεγκατάσταση απλα πας apps το βρίσκεις και το κάνεις uninstall?

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Ναι το έχει κάνει και σε εμένα, μετά από επαναφορά που έκανα από το samsung restore, λύθηκε μετά από hard reset.

Επειδή το κάνει και σε μένα αυτό με το συγχρονισμό στο gmail... τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Κι εμενα το κάνει φίλε μου και δοκίμασα να αφαιρέσω το λογαριασμό και να τον ξαναβάλω, αλλά τίποτα δεν καταφερα. Μου κάνει ενημέρωση μόνο όταν φορτίζει και μια φορά μόνο. Φοβάμαι ότι δεν γλυτώνουμε το hard reset. Σε άλλη συσκευή που δοκίμασα κάνει κανονικά συγχρονισμό. Κάποια εφαρμογή το μπλοκάρει μάλλον.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο θέμα του συγχρονισμού του gmail φταίει η ενεργοποιηση της εξοικονόμησης ενέργειας. Αν την απενεργοποιήσεις λειτουργεί κανονικά.

install as normal apk η κανεις κατι αλλο? substratrum δε το κατέχω ακόμα και δε με ψηνει να ασχοληθω

επίσης για απεγκατάσταση απλα πας apps το βρίσκεις και το κάνεις uninstall?

Ναι εγκατάσταση σαν κανονικό apk ,πας στα θέματα, το βρίσκεις, το βάζεις ,κάνεις ένα reboot και μετα πας στις επιλογες προγραμματιστη βρίσκεις απο τις υπηρεσίες που τρέχουν τα θέματα και τα σταματάς ,κάλο είναι να κάνεις ενα clear data στα θέματα και στο samsung store .

Όταν θα θέλεις να το απεγκαταστησεις πας στα θέματα σου και το διαγραφείς .

Samsung galaxy s21+

Ναι εγκατάσταση σαν κανονικό apk ,πας στα θέματα, το βρίσκεις, το βάζεις ,κάνεις ένα reboot και μετα πας στις επιλογες προγραμματιστη βρίσκεις απο τις υπηρεσίες που τρέχουν τα θέματα και τα σταματάς ,κάλο είναι να κάνεις ενα clear data στα θέματα και στο samsung store .

Η υπηρεσία σταματάει και για να ενεργοποιηθεί ξανά πρέπει να την ενεργοποιήσεις χειροκίνητα ή ενεργοποιείται αυτόματα με την επανεκκίνηση?

developer options>applications?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Εγώ πάντως που έχω το δικαρτο 6/128 με τον snapdragon έχω πάθει σοκ από την αυτονομία του σε σχέση με τον exynos που είχα πριν.

Έχω το s8 plus βέβαια.

Τα νούμερα είναι από το πρωί μόνο με 4g.7e0bd3b27b4bd20aeda09f22d0eb6d9a.jpg41b9d29c5a8547cd6f6680e50d80beaa.jpg

Στάλθηκε από το SM-G9550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περίπου στις 5 ώρες έχω και εγώ SOT και έχω s8 exynos...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Edited by tsamers

Περίπου στις 5 ώρες έχω και εγώ SOT και έχω s8 exynos...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Με S8 exynos βαράω άνετα 6ωρα+(fb,messenger,instagram,whatsapp,tapatalk,browsing) SOT.Αλλά τώρα έπεσα στα 5 επειδή χρησιμοποιώ υπερβολικά το Spotify και έχω χάλια σήμα κινητής.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Επειδή το κάνει και σε μένα αυτό με το συγχρονισμό στο gmail... τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Κάνε αυτό: go to your Battery Usage screen and hit the 3 dots at the top right (menu) and select optimize battery usage, in there change the drop down to All Apps and find Gmail (and any other app you may think you'll need doing the same) and turn it off from there.

Και αν δεν παίξει hard reset.

Με S8 exynos βαράω άνετα 6ωρα+(fb,messenger,instagram,whatsapp,tapatalk,browsing) SOT.Αλλά τώρα έπεσα στα 5 επειδή χρησιμοποιώ υπερβολικά το Spotify και έχω χάλια σήμα κινητής.

Παίδες καλημέρα ,

Επειδή ενδιαφέρομαι για το S8 ( το μικρό όχι το Plus ) , ας με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει , πόση διαφορά σε μπαταρία έχει σε σχέση με το S7 edge .

Αναφέρομαι σε ίδια χρήση , με ίδιο στήσιμο ( αρχικό ) και στις δυο συσκευές..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θανάσης

Παίδες καλημέρα ,

Επειδή ενδιαφέρομαι για το S8 ( το μικρό όχι το Plus ) , ας με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει , πόση διαφορά σε μπαταρία έχει σε σχέση με το S7 edge .

Αναφέρομαι σε ίδια χρήση , με ίδιο στήσιμο ( αρχικό ) και στις δυο συσκευές..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν έχω εμπειρία από το S7 Edge γιατί ήρθα από το S6 αλλά υποθέτω ότι η αντιστοιχία του Edge είναι λογικά το Plus και όχι το μικρό S8 καθότι και οι δυο μπαταρίες είναι στα 3500mAh. Αυτό που ξέρω είναι (επειδή και γω ήμουν στο συγκεκριμένο δίλημμα όταν έψαχνα) ότι το Plus έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία από το μικρό. Αυτό δε σημαίνει ότι το μικρό έχει κακή αυτονομία, απλώς το Plus έχει καλύτερη.

Δεν έχω εμπειρία από το S7 Edge γιατί ήρθα από το S6 αλλά υποθέτω ότι η αντιστοιχία του Edge είναι λογικά το Plus και όχι το μικρό S8 καθότι και οι δυο μπαταρίες είναι στα 3500mAh. Αυτό που ξέρω είναι (επειδή και γω ήμουν στο συγκεκριμένο δίλημμα όταν έψαχνα) ότι το Plus έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία από το μικρό. Αυτό δε σημαίνει ότι το μικρό έχει κακή αυτονομία, απλώς το Plus έχει καλύτερη.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Το plus είναι αρκετά μακρόστενη και μεγάλη συσκευή . Αυτό σε συνδυασμό με το δαχτυλικό στην πλάτη , θεωρώ ότι θα με κουράσει.. Επίσης , στην θήκη κινητού ( με ενίσχυση σήματος) που έχει το αυτοκίνητο , χωράει οριακά το S7 Edge , άρα το Plus θα ήθελα να το αποφύγω ..

Για τους ανωτέρω λόγους σκέφτομαι το μικρό ( S8 ) .

Προφανώς το Plus θα έχεια καλύτερη αυτονομία δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία , αλλά είχα διαβάσει ότι και το μικρό ( λόγω πιο σύγχρονου επεξεργαστή ) έχει πολύ καλή . Αν είναι σε επίπεδα S6 ή s7 απλού , προφανώς και θα το αποφύγω..:)

Κάποιος άλλος φίλος που έχει κάνει μετάβαση από S7 Edge σε απλό S8 ??

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Ευχαριστώ για την απάντηση

Το plus είναι αρκετά μακρόστενη και μεγάλη συσκευή . Αυτό σε συνδυασμό με το δαχτυλικό στην πλάτη , θεωρώ ότι θα με κουράσει.. Επίσης , στην θήκη κινητού ( με ενίσχυση σήματος) που έχει το αυτοκίνητο , χωράει οριακά το S7 Edge , άρα το Plus θα ήθελα να το αποφύγω ..

Για τους ανωτέρω λόγους σκέφτομαι το μικρό ( S8 ) .

Προφανώς το Plus θα έχεια καλύτερη αυτονομία δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία , αλλά είχα διαβάσει ότι και το μικρό ( λόγω πιο σύγχρονου επεξεργαστή ) έχει πολύ καλή . Αν είναι σε επίπεδα S6 ή s7 απλού , προφανώς και θα το αποφύγω..:)

Κάποιος άλλος φίλος που έχει κάνει μετάβαση από S7 Edge σε απλό S8 ??

Οι επεξεργαστές και του S7 και του S8 είναι και οι δυο της ίδιας αρχιτεκτονικής των 10nm οπότε διαφορά στην κατανάλωση σ' αυτόν τον τομέα δε νομίζω ότι υπάρχει (και αν υπάρχει θα είναι αμελητέα). Η οθόνη του S7 Edge είναι 5,5'' και έχει μπαταρία 3500mAh. Η οθόνη του S8 είναι 5,8'' (5,6'' στην ουσία λόγω των στρογγυλεμένων άκρων) και έχει μπαταρία 3000mAh οπότε σίγουρα θα έχει χειρότερη αυτονομία από το S7 Edge. Απ' την άλλη λένε ότι η αυτονομία του S8+ είναι ίδια αν όχι καλύτερη με αυτή του S7 Edge.

Πάντως επειδή και γω είχα τις ίδιες ανησυχίες με εσένα για το μέγεθος του Plus πρέπει να σου πω ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη και αυτό γιατί τον σημαντικότερο ρόλο στο κράτημα παίζει το πλάτος και όχι το ύψος της συσκευής. Η διαφορά στο πλάτος μεταξύ S8+ και S7 Edge είναι 0,8 χιλιοστά!! Κάτι παραπάνω από αμελητέα δηλαδή! ΟΚ το ύψος του Plus είναι μεγαλύτερο αλλά έτσι κι αλλιώς από τις 5,5'' και πάνω η χρήση με ένα χέρι είναι δύσκολη οπότε δεν έχεις ουσιαστική διαφορά. Εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγα στο Plus και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Όσον αφορά τώρα στον αισθητήρα, και στο απλό και στο Plus είναι το ίδιο άβολη η θέση στην αρχή αλλά μετά από μια βδομάδα το συνηθίζεις και πάει μόνο του το χέρι.

Edited by super_f

Σε μένα που το είχα μου φαίνεται η αυτονομία του ένα κλίκ καλύτερη.Βγάζω σίγουρα 2 μέρες χρήσης με 4G wifi ανοικτά όλη μέρα σχεδόν και περίπου 4ώρες SOT .Η χρήση και τα προγράμματα είναι ίδιες.Όσον αφορά το μέγεθος σίγουρα το s8+ δεν θα σου χωράει , αντίθετα το S8 έχει το καλύτερο μέγεθος από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου και στο θέμα μας είναι μικρότερο από το S7 edge.Η γνώμη μου προχώρα άφοβα.Και η κάμερα είναι αναβαθμισμένη επίσης.

Οι επεξεργαστές και του S7 και του S8 είναι και οι δυο της ίδιας αρχιτεκτονικής των 10nm οπότε διαφορά στην κατανάλωση σ' αυτόν τον τομέα δε νομίζω ότι υπάρχει (και αν υπάρχει θα είναι αμελητέα). Η οθόνη του S7 Edge είναι 5,5'' και έχει μπαταρία 3500mAh. Η οθόνη του S8 είναι 5,8'' (5,6'' στην ουσία λόγω των στρογγυλεμένων άκρων) και έχει μπαταρία 3000mAh οπότε σίγουρα θα έχει χειρότερη αυτονομία από το S7 Edge. Απ' την άλλη λένε ότι η αυτονομία του S8+ είναι ίδια αν όχι καλύτερη με αυτή του Plus.

Πάντως επειδή και γω είχα τις ίδιες ανησυχίες με εσένα για το μέγεθος του Plus πρέπει να σου πω ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη και αυτό γιατί τον σημαντικότερο ρόλο στο κράτημα παίζει το πλάτος και όχι το ύψος της συσκευής. Η διαφορά στο πλάτος μεταξύ S8+ και S7 Edge είναι 0,8 χιλιοστά!! Κάτι παραπάνω από αμελητέα δηλαδή! ΟΚ το ύψος του Plus είναι μεγαλύτερο αλλά έτσι κι αλλιώς από τις 5,5'' και πάνω η χρήση με ένα χέρι είναι δύσκολη οπότε δεν έχεις ουσιαστική διαφορά. Εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγα στο Plus και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Όσον αφορά τώρα στον αισθητήρα, και στο απλό και στο Plus είναι το ίδιο άβολη η θέση στην αρχή αλλά μετά από μια βδομάδα το συνηθίζεις και πάει μόνο του το χέρι.

Οκ Thanks !

Σε μένα που το είχα μου φαίνεται η αυτονομία του ένα κλίκ καλύτερη.Βγάζω σίγουρα 2 μέρες χρήσης με 4G wifi ανοικτά όλη μέρα σχεδόν και περίπου 4ώρες SOT .Η χρήση και τα προγράμματα είναι ίδιες.Όσον αφορά το μέγεθος σίγουρα το s8+ δεν θα σου χωράει , αντίθετα το S8 έχει το καλύτερο μέγεθος από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου και στο θέμα μας είναι μικρότερο από το S7 edge.Η γνώμη μου προχώρα άφοβα.Και η κάμερα είναι αναβαθμισμένη επίσης.

Θεωρείς ότι η αυτονομία του απλού S8 είναι καλύτερη από το S7 edge , αν καταλαβαίνω σωστά ?

Άρα προτείνεις να προχωρήσω για το απλό S8 ?

Θανάσης

Κάνε αυτό: go to your Battery Usage screen and hit the 3 dots at the top right (menu) and select optimize battery usage, in there change the drop down to All Apps and find Gmail (and any other app you may think you'll need doing the same) and turn it off from there.

Και αν δεν παίξει hard reset.

Αν κατάλαβα καλά έτσι θα απενεργοποιήσω το gmail.

Πως αυτό θα λύσει το πρόβλημα συγχρονισμού;

Αν κατάλαβα καλά έτσι θα απενεργοποιήσω το gmail.

Πως αυτό θα λύσει το πρόβλημα συγχρονισμού;

Όχι δεν το απενεργοποιεις απλά δεν το αφήνει να μπει σε αδράνεια .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)