Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι κάποιο bug το είχα και εγώ και στο s7 edge και στο s8, στο καινούργιο update δεν μου το έχει κάνει

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

στην τελευταία έκδοση είμαι, αυτη που έχει και τη βούλα για να κρύβονται τα πλήκτρα κάτω.. ξέρεις μήπως πως διορθώνεται;

Για βοηθήστε τα σαμμυ μπους γιατί είναι το πρώτο μου σαμσουγκ

Μετά τη τελευταία αναβάθμιση όταν κατεβάζω την κουρτίνα μου εμφανίζει το νοτιφικεισον.του alarm extreme που χρησιμοποιώ για ξυπνητήρι

Μετά λοιπόν την αναβάθμιση το πατάω και δεν ανοίγει η εφαρμογή

Ανοίγει μόνο αν πάω μέσα στην καρτέλα των εφαρμογών και την πατήσω

8a668f46cad8baacfcb61644af10f992.jpg

Πολυ χρήσιμο μετα την τελευταία αναβάθμιση η αποκρψη της μπάρας .κερδιζεις αρκετό χωρο στην οθόνη!!!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά σήμερα μετά την αναβάθμιση έχω κάνει τον καλύτερο χρόνο σε sot.

στην τελευταία έκδοση είμαι, αυτη που έχει και τη βούλα για να κρύβονται τα πλήκτρα κάτω.. ξέρεις μήπως πως διορθώνεται;

Κλείνεις την εφαρμογή και την ανοίγεις ξανά

Τελικά τα χρώματα για την γραμμή πλοήγησης, έχουν να κάνουν με το επιλεγμένο θέμα...εγώ τώρα είμαι με το High Contrast Theme (για τα full black που έχει) και ήτε έχω επιλογή Εφαρμογή Τρέχοντος Θέματος ήτε αν το βγάλω, όλες οι άλλες επιλογές είναι λευκές...στο μαμά θέμα έχει χρώματα, αλλά πολύ απαλά...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλείνεις την εφαρμογή και την ανοίγεις ξανά

δεν διορθώθηκε.. και εκκαθάριση δεδομένων έκανα απο τις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.. πρόβλημα στο μικρόφωνο λοιπόν;

εχει κανείς αλλος παρόμοια εμπειρία; να μην ακούγεται ο ήχος στο βιντεο;

Καλησπέρα στο forum λοιπον απο εχθες κατοχος και εγω του s8 επειτα απο s7 edge . Θέλω να κανω μια ερωτηση .Το τηλεφωνο ειναι σιγουρα premium γιατι το πλαισιο γυρω γυρω δεν μου θυμιζει μεταλλο αλλα πλαστικο...Εχω την εκδοση orchid grey.
(Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.)

Καλησπέρα στο forum λοιπον απο εχθες κατοχος και εγω του s8 επειτα απο s7 edge . Θέλω να κανω μια ερωτηση .Το τηλεφωνο ειναι σιγουρα premium γιατι το πλαισιο γυρω γυρω δεν μου θυμιζει μεταλλο αλλα πλαστικο...Εχω την εκδοση orchid grey.

Είναι διότι είναι βαμμένο το μέταλλο και όχι στο αυθεντικό χρώμα του αλουμινίου όπως με s6/7.

Και έτσι δείχνει πιο πλαστικό στην υφή,αλλά παραμένει αλουμίνιο.

Κάκιστη η επιλογή της Samsung που έχουμε αναφέρει μέσα στο φόρουμ στην αρχή του νήματος.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

τελικα μετα την τελευταια αναβαθμιση που ηταν 500κατι μβ αναγκαστικα να κανω hard reset και ξανα στησιμο γιατι αρχισε πολλα κουλα

πχ εκανες update μια εφαρμογη στο στορ και ενω ειχε τελειωσει το download εμενε στο εγκατασταση για 3-4 λεπτα τουλαχιστον

προσπαθησα τα παντα απο clear casche εως και clera cache του playstore αλλα τιποτα

επισης και διαφορες αλλες βλακειουλες

ε δεν αντεξα και το ξαναεστησα απο την αρχη

τελικα μετα την τελευταια αναβαθμιση που ηταν 500κατι μβ αναγκαστικα να κανω hard reset και ξανα στησιμο γιατι αρχισε πολλα κουλα

πχ εκανες update μια εφαρμογη στο στορ και ενω ειχε τελειωσει το download εμενε στο εγκατασταση για 3-4 λεπτα τουλαχιστον

προσπαθησα τα παντα απο clear casche εως και clera cache του playstore αλλα τιποτα

επισης και διαφορες αλλες βλακειουλες

ε δεν αντεξα και το ξαναεστησα απο την αρχη

Καλημέρα...Νομιζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου....αλλα της εφαρμογής που κάνεις αναβάθμιση...Αναλογα πόσα mb είχε η αναβάθμιση....Ειδικα σε βαριές εφαρμογές με μεγάλες αναβαθμίσεις καθυστερεί η εγκατάσταση τους ...Μου έχει τύχει και σε άλλες συσκευές....και πιο πολυ στις μεγάλες αναβαθμίσεις του facebook και του messenger...

Καλημέρα...Νομιζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου....αλλα της εφαρμογής που κάνεις αναβάθμιση...Αναλογα πόσα mb είχε η αναβάθμιση....Ειδικα σε βαριές εφαρμογές με μεγάλες αναβαθμίσεις καθυστερεί η εγκατάσταση τους ...Μου έχει τύχει και σε άλλες συσκευές....και πιο πολυ στις μεγάλες αναβαθμίσεις του facebook και του messenger...

μου το εκανε σε ολες τις εφαρμογες

επισης επεσε η καταναλωση μπαταριες και ηταν μονιμα πρωτο σε καταναλωση το device idle

Να σας πω τον καημο μου;

Πηγα χτες να το παρω σε αντικατασταση του ΝΟΤΕ 4 που εχω εδω κι εναμιση χρονο. Πριν παω στο σκρουτζοκαταστημα που το ειχα κλεισει περασα απο πολυκαταστημα που το πουλουσε ενα δις € σχεδον :lol: Τα εβαλα διπλα διπλα και το S8 μου φανηκε πολυ πιο μικρο αλλα υπεροχο.

Αυτη ομως ηταν και η αιτια που ανεβαλα την αγορα και γυρισα σπιτι.

;;;;;

Μετά το προχθεσινό update, μου έχει κάνει δύο κουλά...το ανοίγω χθες το πρωί (πάντα κλειστό το βράδυ) και μου έχει επιστρέψει στο μαμά θέμα. Λέω, οκ μπορεί να έτυχε...σήμερα, διάβαζα σε κάτι σελίδες στο fb ενημερώσεις, πατάω να ψάξω κάτι στο google, και ενώ χρησιμοποιώ το google keyboard, μου ανεβαίνει της samsung. Ξεκίνησα από το μηδέν το σεταρισμα του google keyboard, γιατί ήτανε σαν να μην το είχα βάλει ποτέ.

Ελπίζω να είναι τυχαία όλα αυτά

..πάντα τα update τα κάνω μέσω smart switch, όπως και αυτό, και όχι ΟΤΑ.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν διορθώθηκε.. και εκκαθάριση δεδομένων έκανα απο τις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.. πρόβλημα στο μικρόφωνο λοιπόν;

εχει κανείς αλλος παρόμοια εμπειρία; να μην ακούγεται ο ήχος στο βιντεο;

Τελικά κι ενω ήμουν έτοιμος να κάνω hard reset έστρωσε απο μόνο του.. τραβάω δυο βίντεο και απο θαύμα παίζει ο ήχος κανονικά.

Και πατώντας τα πλήκτρα έντασης εμφανίζει στη μπάρα ''Μέσα'' ενω πριν έγραφε ''Ήχος κλήσης''

άβυσσος η ψυχή της samsung τι να πεις..

εγω προσωπικα μετα τα κουλα που μου εκανε μετα την τελευταια αναβθμιση προχωρησα αναγκαστικα σε hard reset και στησιμο απο την αρχη...πλεον ολα καλα

θελω να στειλω ενα sms με προγραματισμενη ωρα,βαζω ωρα κλτπ ολα κανονικα στη συνθεση μυνηματος,αλλα δεν στελνει το ρημαδι,ξερετε τι πεζει?περναει η ωρα που το χω βαλει αλλα τιποτα..

Τελευταία το νιώθω λίγο ζεστό με την θερμοκρασία της cpu κάποιες φορές να πηγαίνει στο 50 και της μπαταρίας στο 38. Δεν είναι κάτι τραγικό αλλά στο χέρι νιώθεις αυτήν την ζέστη, το κακό είναι είναι ότι αυτά που κάνω δεν δικαιολογουν αυτήν την θερμοκρασία.

Αν συνεχίσει έτσι πίσω για factory reset και βλέπουμε.

Samsung galaxy s21+

Τελευταία το νιώθω λίγο ζεστό με την θερμοκρασία της cpu κάποιες φορές να πηγαίνει στο 50 και της μπαταρίας στο 38. Δεν είναι κάτι τραγικό αλλά στο χέρι νιώθεις αυτήν την ζέστη, το κακό είναι είναι ότι αυτά που κάνω δεν δικαιολογουν αυτήν την θερμοκρασία.

Αν συνεχίσει έτσι πίσω για factory reset και βλέπουμε.

Το κάνει και το δικό μου με data σε χρήση όμως πέντε λεπτά και κάτι. Νιώθω τη ζέστη από τη θήκη αλκαντάρα. Νομίζω είναι φυσιολογικό.

μιχαλη ειναι και η ζεστη τωρα,και μετα απο φορτιση ειναι αρκετα ζεστο!την λειτουργια αποδοσης που την εχεις?
I Want To Believe

Αυτό πού έκανε η Huawei στο p10 βάζοντας σε ορισμένες παρτίδες ufs2.0 και σε άλλες ufs 2.1....το έχει κάνει με το s8 και η Samsung?

το καλυτερο χρωμα που δεν δειχνει οτι έχει μεταλλο βαμμενο σαν πλαστικο ποιο ειναι;

Το Arctic Silver?

αυτο σκεφτομαι να παρω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αυτό πού έκανε η Huawei στο p10 βάζοντας σε ορισμένες παρτίδες ufs2.0 και σε άλλες ufs 2.1....το έχει κάνει με το s8 και η Samsung?

Μόνο λίγες παρτίδες με 835 αυστηρά.

exynos δηλαδή ευρωπη όλα με ufs 2.1 είναι.

το καλυτερο χρωμα που δεν δειχνει οτι έχει μεταλλο βαμμενο σαν πλαστικο ποιο ειναι;

Το Arctic Silver?

αυτο σκεφτομαι να παρω.

Ναι ελαφρός λιγότερο πλαστικουρα δείχνει το ασημί που το δοκίμασα.

Όχι ότι δεν φερνει καθολου ετσι:lol:

Όταν είναι βαμμενο ουδέποτε θα φερει σε pure aluminum.;)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με τα update τις Samsung σχεδόν πάντα είχα θέμα .έκανα χτες update και από εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα τώρα στις κλήσεις ακούω χειρότερα σε ποιότητα ήχου .πως θα βρω λύση ...αν και ξέρω τη θα πείτε το έχω σαν τελευταία επιλογή.κατι άλλο εκτός από hardreset ;
Γιαννης

Το Arctic Silver?

αυτο σκεφτομαι να παρω.

Ασημί θα πάρεις. Busso

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)