Mitsos_The_Great Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ακριβώς. Δεν με ενοχλούσε όμως αυτή η διαρροή φωτός αλλά το gap που ευτυχώς το πρόσεξα σήμερα. Βέβαια το κατάστημα λέει ότι πρέπει να πάρει έγκριση από το σέρβις να δώσει νέα συσκευή. Το είπα στη Smartec αυτό και μου είπαν θα κάνουν τον έλεγχο αυτοί και θα αποστείλουν αίτημα στη Samsung και εφόσον το εγκρίνει η Samsung θα πάρω αντικατάσταση (μου ζήτησαν να στείλω και τα παρελκόμενα & απόδειξη αγοράς και το έκανα). Αν δεν δεχτεί αντικατάσταση η Samsung (αν δεν αποδεχτεί το πρόβλημα δηλαδή), θα το επισκευάσει η smartec στα πλαίσια της εγγύησης και με διαβεβαίωσαν ότι γίνεται και έλεγχος στεγανότητας εκεί που ορίζουν οι οδηγίες της Samsung. Εγώ ελπίζω σε αντικατάσταση αφού η συσκευή είναι 3-4 ημερών. Όσοι στέλνετε με κούριερ στη Smartec πόσες μέρες κάνουν να σας το επιστρέψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Να δείτε τι ευγενικός ήταν ο κυριούλης όταν μου έλεγε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι αυτός λέει αν ήταν στη θέση μου θα έκανε χειρότερα. Και φυσικά έριξε το φταίξιμο στο service. Μπροστά μου λέει το έχω το κινητό σας, δεν έγινε σωστή συναρμολόγηση στο εργοστάσιο. Βρε ουστ! Αύριο θα ετοιμάσω και μια ωραιότατη έκθεση για το σκρουτζ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μακριά από το "citisshop". Και τη σκέφτεσαι να πάρεις τώρα? Πάλι το ίδιο πήρα αλλά από αλλού!! Χαίρομαι GeorgeX21 που βρήκες άκρη. Ελπίζω να βρω και εγώ άκρη με τη Smartech και να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή χωρίς πολλά - πολλά γιατί όσο να'ναι δεν την πήραμε και τζάμπα. Τόσα λεφτά δώσαμε! Ελπίζω φίλε μου να βγάλεις άκρη. Εμένα με βοήθησε η αρβάτο που τους έστειλε πίσω την συσκευή χωρίς πολλά πολλά. Ναι αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει σε κάθε αγορά να παλεύουμε για τα αυτονόητα. Sent from my SM-N910F Γιατί ζούμε στην Ελλάδα! Δεν είναι light bleeding, διαρροή φωτός απο το σασί είναι. Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά το καινούριο δεν έχει διαρροή φωτός από πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ακριβώς. Δεν με ενοχλούσε όμως αυτή η διαρροή φωτός αλλά το gap που ευτυχώς το πρόσεξα σήμερα. Βέβαια το κατάστημα λέει ότι πρέπει να πάρει έγκριση από το σέρβις να δώσει νέα συσκευή. Το είπα στη Smartec αυτό και μου είπαν θα κάνουν τον έλεγχο αυτοί και θα αποστείλουν αίτημα στη Samsung και εφόσον το εγκρίνει η Samsung θα πάρω αντικατάσταση (μου ζήτησαν να στείλω και τα παρελκόμενα & απόδειξη αγοράς και το έκανα). Αν δεν δεχτεί αντικατάσταση η Samsung (αν δεν αποδεχτεί το πρόβλημα δηλαδή), θα το επισκευάσει η smartec στα πλαίσια της εγγύησης και με διαβεβαίωσαν ότι γίνεται και έλεγχος στεγανότητας εκεί που ορίζουν οι οδηγίες της Samsung. Εγώ ελπίζω σε αντικατάσταση αφού η συσκευή είναι 3-4 ημερών. Όσοι στέλνετε με κούριερ στη Smartec πόσες μέρες κάνουν να σας το επιστρέψουν; Αν το πήγαινες ο ίδιος θα το έσπερνες μέσα σε 2 ώρες .. Πάρε ένα τηλέφωνο στη Smartec πριν το στείλεις. Για να σου πουν ποτέ θα παραλάβεις Πίσω την συσκευή σου. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Να δείτε τι ευγενικός ήταν ο κυριούλης όταν μου έλεγε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι αυτός λέει αν ήταν στη θέση μου θα έκανε χειρότερα. Και φυσικά έριξε το φταίξιμο στο service. Μπροστά μου λέει το έχω το κινητό σας, δεν έγινε σωστή συναρμολόγηση στο εργοστάσιο. Βρε ουστ! Αύριο θα ετοιμάσω και μια ωραιότατη έκθεση για το σκρουτζ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μακριά από το "citisshop". . Παντως ενας ξαδερφος μου που ειχε τρομερο προβλημα με σκρουτζομαγαζο, μολις εγγραψε την αρνητικη κριτικη, του την κατεβασανε με αστειες δικαιολογιες, και γενικα δεν τον αφηναν με τιποτα να τους θαψει. Ενω ειχαν δειξει πολυ κακη συμπεριφορα και αντιμετωπιση. εν τελει του εγινε αντικατασταση απο samsung στο κινητο, αλλα το μαγαζι δεν το μαυρισε για την κακη συμπεριφορα (ενω ηταν doa του ελεγαν, ελα σε 2 μερες που θα ειναι εδω ο ιδιοκτητης να το δουμε κτλ, και πηγαν να τον βγαλουν εκτος doa) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παντως ενας ξαδερφος μου που ειχε τρομερο προβλημα με σκρουτζομαγαζο, μολις εγγραψε την αρνητικη κριτικη, του την κατεβασανε με αστειες δικαιολογιες, και γενικα δεν τον αφηναν με τιποτα να τους θαψει. Ενω ειχαν δειξει πολυ κακη συμπεριφορα και αντιμετωπιση. εν τελει του εγινε αντικατασταση απο samsung στο κινητο, αλλα το μαγαζι δεν το μαυρισε για την κακη συμπεριφορα (ενω ηταν doa του ελεγαν, ελα σε 2 μερες που θα ειναι εδω ο ιδιοκτητης να το δουμε κτλ, και πηγαν να τον βγαλουν εκτος doa) Μαύρισε τους εσύ εδώ μέσα, πέσμας ποιο είναι! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ναι αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει σε κάθε αγορά να παλεύουμε για τα αυτονόητα. Sent from my SM-N910F Σκεψου που ζεις και τι δουλευει γυρω σου σωστα. Βεβαια υπαρχουν παντα και τα χειροτερα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Σκεψου που ζεις και τι δουλευει γυρω σου σωστα. Βεβαια υπαρχουν παντα και τα χειροτερα.Ναι δε διαφωνώ, απλά είναι και στο χέρι μας να καθαρίσει η αγορά. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ψωνίζω από κατάστημα που δεν έχει συμπεριφορά επαγγελματία. Φυσικά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι πάντα το φθηνότερο. Sent from my SM-N910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Το βασικό είναι ο καθένας μας όταν έχει κάποια άσχημη εμπειρία από το οποιοδήποτε κατάστημα να το αναφέρει εδώ και να μας προφυλάσσει. Αλληλεγγύη παληκαρια. Και μαύρο σε καταστήματα που δεν μας σέβονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μαύρισε τους εσύ εδώ μέσα, πέσμας ποιο είναι! Φίλε μου είμαι υπέρ του να μιλάμε με ονόματα κτλ όταν κάτι είναι τόσο σοβαρό, θα τον ρωτήσω γιατί το σκηνικό έγινε τα Χριστούγεννα και δε θυμάμαι όνομα μαγαζιού. Δεν ήταν γνωστό αλλά είχε περίπου 40 θετικές κριτικές και μετά κατάλαβα γιατί δεν είχε αρνητικές. Ο ξάδερφος μου έχει αρχείο τα πάντα από τότε γιατί πήγε να κινηθεί νομικά αλλά αφού τον κάλυψε η samsung το παράτησε. Στη Γλυφάδα είναι αλλά δε θυμάμαι όνομα, θα επανέλθω με edit. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εγώ πάντως έγραψα την αρνητική κρητική στο Σκρουτζ το πρωί αλλά ακόμα δεν εμφανίστηκε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μια βοηθεια. Εάν κάποιος μπορεί να βάλει για θέμα το high contrast theme και αφού βάλει τέρμα τη φωτεινότητα να ελέγξει Εάν φαίνονται στο wallpaper στο κάτω μέρος οριζόντιες διαστροματωσεις στην οθόνη του χρώματος του wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εγώ πάντως έγραψα την αρνητική κρητική στο Σκρουτζ το πρωί αλλά ακόμα δεν εμφανίστηκε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν κάνω λάθος θέλει περίπου 24 ώρες για επιβεβαίωση (ότι έγινε παραγγελία/αγορά απ'τι συγκεκριμένο κατάστημα). Λογικά θα πρέπει να σου έρθει κάποιο mail. Sent from my SM-N910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Φίλε μου είμαι υπέρ του να μιλάμε με ονόματα κτλ όταν κάτι είναι τόσο σοβαρό, θα τον ρωτήσω γιατί το σκηνικό έγινε τα Χριστούγεννα και δε θυμάμαι όνομα μαγαζιού. Δεν ήταν γνωστό αλλά είχε περίπου 40 θετικές κριτικές και μετά κατάλαβα γιατί δεν είχε αρνητικές. Ο ξάδερφος μου έχει αρχείο τα πάντα από τότε γιατί πήγε να κινηθεί νομικά αλλά αφού τον κάλυψε η samsung το παράτησε. Στη Γλυφάδα είναι αλλά δε θυμάμαι όνομα, θα επανέλθω με edit. Μήπως το κατάστημα αυτό δεν του έστειλε απόδειξη που αναγράφει το Imei; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μήπως το κατάστημα αυτό δεν του έστειλε απόδειξη που αναγράφει το Imei; Δεν θυμάμαι αυτή την λεπτομέρεια αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Η συσκευή δεν δούλευε κυριολεκτικά, και δεν έμπαιναν καν στην διαδικασία να δουν τι παίζει, του έλεγαν έλα άλλη μέρα που θα είναι το αφεντικό, και έχασε το doa. Επίσης του έλεγαν να πάει σέρβις ενώ μιλάμε για συσκευή που δεν δούλευε, πραγματικά dead, δεν ήθελε σέρβις. Μόλις μου πει το μαγαζί θα το πω. Άμα γράψεις κάνα όνομα θα το θυμηθώ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μια βοηθεια. Εάν κάποιος μπορεί να βάλει για θέμα το high contrast theme και αφού βάλει τέρμα τη φωτεινότητα να ελέγξει Εάν φαίνονται στο wallpaper στο κάτω μέρος οριζόντιες διαστροματωσεις στην οθόνη του χρώματος του wallpaper. Απλά Εάν έχει πρόβλημα να προλάβω το DO A . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά με root χάνουμε εγγύηση? Εγώ δεν το κάνω με τίποτα είναι πολύ καινούριο, απλά φιλος μου με ρώτησε για το δικό του και δεν ήξερα με σιγουριά να απαντήσω... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Κάνει διακύμανσης αλλά πιστεύω ότι είναι του θέματος ασμό το δει και κάνας άλλος βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά με root χάνουμε εγγύηση? Εγώ δεν το κάνω με τίποτα είναι πολύ καινούριο, απλά φιλος μου με ρώτησε για το δικό του και δεν ήξερα με σιγουριά να απαντήσω... Εννοείται και δεν σβήνει ο κνοξ για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Κάνει διακύμανσης αλλά πιστεύω ότι είναι του θέματος ασμό το δει και κάνας άλλος βέβαια. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου.Και σε εμένα το κάνει αλλά ήταν θέμα της οθόνης θα το έκανε και αλλού όχι μόνο στο wallpaper. Βάλε άλλο wallpaper μεγαλύτερης ανάλυσης και θα είσαι οκ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σύμφωνα με τη Smartec όσα S8+ έχουν διαρροή φωτισμού, δεν είναι προβληματικά και δεν τα επισκευάζουν. Είναι κάτι φυσιολογικό που υπάρχει στις περισσότερες παρτίδες των S8/S8+ όπως σας είχα πει και στην προηγούμενη σελίδα. Εφόσον γίνουν όλα τα τεστ πιστοποίησης (στεγανότητα πχ) και δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σύμφωνα με τη Smartec όσα S8+ έχουν διαρροή φωτισμού, δεν είναι προβληματικά και δεν τα επισκευάζουν. Είναι κάτι φυσιολογικό που υπάρχει στις περισσότερες παρτίδες των S8/S8+ όπως σας είχα πει και στην προηγούμενη σελίδα. Εφόσον γίνουν όλα τα τεστ πιστοποίησης (στεγανότητα πχ) και δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ΟΚ.Στο είπαν σου έδωσαν κάτι γραπτώς? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στο είπαν σου έδωσαν κάτι γραπτώς? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προς το παρών μέσω facebook μηνύματων (υπάρχουν τα μηνύματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 αυτο φαινεται πολυ καλοhttps://youtu.be/ta9ydmenZr0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Για να δούμε https://www.sammobile.com/2017/08/02/android-7-1-galaxy-s8-galaxy-s8-roll-soon/ Τα ζώα μου αργά εκεί στην Samsung. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts