highland1 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 σκεφτομαι να κανω την μεταβαση απο το s7 edge στο 8+ αξιζει η αλλαγη και μια πληροφορια απο τις 6,2 ιντσες οθονης του ποσες μενουν καθαρα οτα εισαι ιντερνετ η πχ youtube λογω της απωλειας του hard button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) YouTube και πολλές πολλές άλλες έχουν full screen mode,άρα δεν σε νοιάζει καν. Το ίδιο και σε παιχνίδια(aspahalt 8-real racing 3 που έχω παίξει) Εξίσου σε video player είτε μαμισιος είτε third party πχ bsplayer. Ο dolphin browser έχει επίσης Εξ αρχής επιλογή για full screen mode ανεξάρτητα της επιλογής της Samsung για να κρύβεις navigation bar. Κοινός δεν έχεις κανένα θέμα με την πλοιοψηφια των εφαρμογων είτε από δυνατότητα των ίδιων των εφαρμογων είτε από διαθέσιμη επιλογή που σου δίνει η Samsung για να κρύβεις navigation bar. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 27, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 το δοκίμασα από την επιλογή "Φράσεις αποκλεισμού" αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε, αυτή η επιλογή πιάνει μόνο το κείμενο του μηνύματος :mad: τώρα καταχωρώ λέξεις όπως: nova.gr tsopelogiannis cosmote spiroy service chesterfield.gr clevercare.gr goo.gl kotsovolos serkos toliagroup mywind kazana windtrivia.gr Πώς μπορώ να μπλοκάρω έναν αποστολέα μηνυμάτων που δεν έχει νούμερο αλλά είναι πχ. όνομα εταιρίας; Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 YouTube και πολλές πολλές άλλες έχουν full screen mode,άρα δεν σε νοιάζει καν. Το ίδιο και σε παιχνίδια(aspahalt 8-real racing 3 που έχω παίξει) Εξίσου σε video player είτε μαμισιος είτε third party πχ bsplayer. Ο dolphin browser έχει επίσης Εξ αρχής επιλογή για full screen mode ανεξάρτητα της επιλογής της Samsung για να κρύβεις navigation bar. Κοινός δεν έχεις κανένα θέμα με την πλοιοψηφια των εφαρμογων είτε από δυνατότητα των ίδιων των εφαρμογων είτε από διαθέσιμη επιλογή που σου δίνει η Samsung για να κρύβεις navigation bar. Sent from my iPad using Tapatalk ωραια σε σχεση με το edge τωρα,αξιζει η μεταβαση η πανω κατω στα ιδια θα ειναι;ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) ωραια σε σχεση με το edge τωρα,αξιζει η μεταβαση η πανω κατω στα ιδια θα ειναι;ευχαριστω προκαταβολικα Έχω γράψει εδώ την άποψη μου post 1957 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450250&page=131 Το μόνο να προσθέσω σε σχέση με ότι έγραψα στο πάνω post οτι η θέση του fingerprint reader ενδεχομένως να σε προβληματίσει σε σχέση με 7 edge στην θέση που είναι τοποθετημένη. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 27, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Χθες ήρθε και το δικό μου τελικά που είχα πάρει από kaizer. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν άνοιξε ήταν να γίνει επαναφορά και γύρισε σε γερμανικό όπως έπρεπε, οπότε φαντάζομαι δεν ήταν branded. Η αναβάθμιση έγινε μια φορά και πήγε στην τελευταία qg5. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να τεσταρω ήταν ροζ αποχρώσεις, οπότε χρησιμοποίησα ένα συγκεκριμένο OG του οποίου η οθόνη είναι εντελώς κάτασπρη σε σχέση με άλλα δύο OG που είχα δίπλα, ένα s6 και ένα i7. Όχι μόνο δεν υπήρχε ίχνος ροζιλας, αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα και το συγκεκριμένο OG να μοιάζουν κιτρινοκόκκινα :lol: Έριξα μια ματιά στις άκρες σε χαμηλό φωτισμό, προσπαθώντας να δω αν κοκκινίζει. Δεν ήμουν σίγουρος αν φαίνεται λίγο πιο κόκκινο ή κάπως διαφορετικό, οπότε κατέβασα ένα κλικ την ρύθμιση για τις άκρες σε πιο cold και φαίνεται όλη η οθόνη ομοιόμορφη και κάτασπρη. Κατά τα υπόλοιπα, θα δούμε πως θα βγει η συσκευή και αν κουβαλάει τα υπόλοιπα θέματα των samsung, τα οποία με κάνανε να μην κρατήσω μόνιμα συσκευή της εδώ και πολλά χρόνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 άντε με γειά μου κι εμένα! orchid grey από justech χωρίς ροζιλες κοκκινιλες κλπ . ουγγρικά μου έβγαλε όταν το άνοιξα . το σεταρα έβαλα και την σιμ αλλά δεν μου έκανε καμία επαναφορά. τώρα το δουλεύω κάνα 5ωρο δεν έχει βγάλει κανένα μήνυμα. από πρώτες εντυπώσεις το τηλέφωνο είναι ένα κόσμημα η οθόνη του σε χαζεύει. Δεν δείχνει ότι θα με δυσκολέψει στην μετάβαση από σ7. τα υπόλοιπα στη πορεία! υ.γ : ευχαριστώ τον @vlassismiriagkos για την βοήθεια με την επιλογή μαγαζιού. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 καλοριζικα παιδια ειναι οντως κοσμημα η συσκευη και το πιο πληρες πακετο... @vriz27 σεταρε και αναμενουμε φωτογραφικο υλικο στο γνωστο θεμα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 χαχαχα...εννοείται Μάριε. φαντάσου από εχθές που το άνοιξα δεν έχω βγάλει ούτε μία! όλο κάτι σκαλιζω , κάτι χαζεύω. όντως κόσμημα φίλε! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Η μπιξμπι στην τελευταία έκδοση υπάρχει περίπτωση να φύγει; Δύο φορές την άνοιξα κατά λάθος και στην τρίτη θα θρηνήσουμε θυνατα :lol: Κυρίως το Bixby vision από την κάμερα μου την δίνει που πετάει ποπ απ.. Edit Ok δουλεύει το bxactions πλέον στην τελευταία έκδοση. Αν δεν εμφανίσει ξανά και το ποπ απ είμαστε κομπλέ! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited July 28, 2017 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Η μπιξμπι στην τελευταία έκδοση υπάρχει περίπτωση να φύγει; Δύο φορές την άνοιξα κατά λάθος και στην τρίτη θα θρηνήσουμε θυνατα :lol: Κυρίως το Bixby vision από την κάμερα μου την δίνει που πετάει ποπ απ.. Edit Ok δουλεύει το bxactions πλέον στην τελευταία έκδοση. Αν δεν εμφανίσει ξανά και το ποπ απ είμαστε κομπλέ! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Με το Package disabler pro (1.80) διώχνεις οτι σε ενοχλεί μια για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 άντε με γειά μου κι εμένα! orchid grey από justech χωρίς ροζιλες κοκκινιλες κλπ . ουγγρικά μου έβγαλε όταν το άνοιξα . το σεταρα έβαλα και την σιμ αλλά δεν μου έκανε καμία επαναφορά. τώρα το δουλεύω κάνα 5ωρο δεν έχει βγάλει κανένα μήνυμα. από πρώτες εντυπώσεις το τηλέφωνο είναι ένα κόσμημα η οθόνη του σε χαζεύει. Δεν δείχνει ότι θα με δυσκολέψει στην μετάβαση από σ7. τα υπόλοιπα στη πορεία! υ.γ : ευχαριστώ τον @vlassismiriagkos για την βοήθεια με την επιλογή μαγαζιού. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου καλορίζικο και χαίρομαι που βοήθησα! Με το Package disabler pro (1.80) διώχνεις οτι σε ενοχλεί μια για πάντα. Αλλά μετά δε θα λειτουργεί και το κουμπί Μάριε; Εννοώ δε θα μπορείς να το προγραμματίσεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Φίλε μου καλορίζικο και χαίρομαι που βοήθησα! Αλλά μετά δε θα λειτουργεί και το κουμπί Μάριε; Εννοώ δε θα μπορείς να το προγραμματίσεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι αλλα δε με καιει εχω στο νοβα σωρο συντομευσεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 ναι αλλα δε με καιει εχω στο νοβα σωρο συντομευσεις... :) Κι εγώ έχω, αλλά είναι πολύ εξυπηρετικό, όπως είναι κλειστή η οθόνη με ένα κουμπί να ανάβω τον φακό. Το έχω συνηθίσει πάρα πολύ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μόλις παρέλαβα κι εγώ και δυστυχώς έχει εφαρμογές της Vodafone. Δεν θα το πειράξω καθόλου. Τι κάνω για να γίνει unbranded; κατέβασμα eur firmware και πέρασμα με odin; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μόλις παρέλαβα κι εγώ και δυστυχώς έχει εφαρμογές της Vodafone. Δεν θα το πειράξω καθόλου. Τι κάνω για να γίνει unbranded; κατέβασμα eur firmware και πέρασμα με odin; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δε θες να μπλεξεις με odin δοκιμασε την λυση στο ποστ 2311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το grey. Πριν το παραγγείλω έλεγα θα γίνει θαύμα και δεν θα έχει το γνωστό πρόβλημα της κόκκινης οθόνης. Έλα όμως που δεν γίνονται θαύματα...:( Το έχει αλλά με τη σχετική ρύθμιση που έδωσε η Samsung για το πρόβλημα, εξαφανίστηκε. Ευτυχώς γιατί πούλησα και το EDGE και δεν θα είχα κινητό να κάνω δουλειά μου μέχρι να βρω άκρη στο κατάστημα (που είναι και 230km μακριά από μένα). :p Η παρτίδα είναι 31-05-2017. Καλώς ήρθα στην παρέα σας λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το έχει αλλά με τη σχετική ρύθμιση που έδωσε η Samsung για το πρόβλημα, εξαφανίστηκε. Ποια ρύθμιση έδωσε η Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ποια ρύθμιση έδωσε η Samsung? Ρυθμίσεις>Εμφανιση>Λειτουργία οθόνης>Προσαρμόσιμη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πάντως παιδιά με το τελευταίο update το κινητό και πάει πιο μπάλα και η μπαταρία βελτιώθηκε πάρα πολύ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πάντως παιδιά με το τελευταίο update το κινητό και πάει πιο μπάλα και η μπαταρία βελτιώθηκε πάρα πολύ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή να αφήσω την γερμανική ρομ που είχε και πήρε και το update και να μη βάλω της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το grey. Πριν το παραγγείλω έλεγα θα γίνει θαύμα και δεν θα έχει το γνωστό πρόβλημα της κόκκινης οθόνης. Έλα όμως που δεν γίνονται θαύματα...:( Το έχει αλλά με τη σχετική ρύθμιση που έδωσε η Samsung για το πρόβλημα, εξαφανίστηκε. Ευτυχώς γιατί πούλησα και το EDGE και δεν θα είχα κινητό να κάνω δουλειά μου μέχρι να βρω άκρη στο κατάστημα (που είναι και 230km μακριά από μένα). :p Η παρτίδα είναι 31-05-2017. Καλώς ήρθα στην παρέα σας λοιπόν.απο που το πήρες φίλε? Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 απο που το πήρες φίλε? Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk E-Deal. Να πω (και όχι για λόγους διαφήμησης καταστήματος) ότι το κινητό ήρθε σφραγισμένο με την ταινία ασφαλείας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δηλαδή να αφήσω την γερμανική ρομ που είχε και πήρε και το update και να μη βάλω της cosmote; Τι να σου πω; Εγώ πρώτη φορά βλέπω τέτοια στατιστικά... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πραγματικά απίστευτα νούμερα.. Σε wifi μόνο να φανταστώ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts