Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή με τα διάφορα καταστήματα εδώ δεν βρίσκω άκρη αν το αγοράσω από Amazon UK (καινούργιο) και sim free θα είμαι εντάξει από εγγύηση και να δουλέψει σωστά εδώ?

Ευρωπαϊκό νανε και οτι νανε!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να πας σε s8+ αν δεν θέλεις πενάκι ή note 9 αν θέλεις.

Τα 3200mah του note 8 δεν είναι αρκετά για να βγει η μέρα χωρίς να απενεργοποιήσεις λειτουργίες.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ευχαριστώ. Έχω αρχίσει να βλέπω και το Note 8.. :rolleyes:

και δεν ξέρω τι να κάνω..

Αν είναι να πας σε Note θα πας στο 9. Αλλιώς δες και το S9+ κυρίως λόγω κάμερας και δεύτερου ηχείου. Αν μπορείς να δώσεις τη διαφορά πάρε το S9+ για να πάρεις και την Q του χρόνου.

Σε Note 9 δεν γινεται να παω λογω budget.

Ξεκινησα απο τα 300-350.

Στο Note 8 μου αρεσει το πενακι και θα με βολεψει στις σημειωσεις για αυτο σκεφτομαι.

Με βαλατε τωρα σε σκεψη για το 9+ που ειναι κοντα στα χρήματα..450

Διαβασα οτι το Note 8 με την pie εχει βελτιωθει οσον αφορα την μπαταρια. Δεν κανω τρελη χρηση (συνηθως με το LGG4 που ειμαι ακομα) γυρναω σπιτι με 50%

Παρολα αυτα οντως θα ηθελα καλύτερη μπαταρία.

Μεχρι αυριο το πρωι θα πρεπει να παραγγείλω.

Βρήκα και το παρακάτω που με οδηγεί στο 8+

Δεν γνωρίζω πόσο αντιπροσωπευτικό είναι αλλά είμαι μεταξύ κυρίως στο 8+ και Note 8

Θεωρητικά δεν πάρουν άλλη αναβάθμιση αλλά με odin δεν θα μπορώ να περάσω το android 11 κάποια στιγμή?

Αν σε ενδιαφέρει το πενάκι παίρνεις σειρά note , ειδικά τώρα που έχει πέσει η τιμή του 9 είναι ευκαιρία,αν δεν σε σε ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία και το Bluetooth της πένας σύν το γεγονός ότι δεν θα πάρει άλλο major update το 8 τότε επιλέγεις το Ν8. Διαφορετικά s9 plus τρέχει προσφορά αυτές τις ημέρες,με τιμολόγιο από οποιαδήποτε αλυσίδα ηλ.συσκευών σου βγαίνει 480 κάτι ,αν έχεις και κάρτα Eurobank θα πάρεις κι επιστροφή, διαφορετικά το βάζεις και άτοκες δόσεις της αρεσκείας σου και δεν το καταλαβαίνεις αν δεν αλλάζεις συχνά συσκευές...
Konakis.

Τελικά παρήγγειλα το S8+. Μέχρι την Παρασκευή θα το έχω (ελπίζω)

380€ τελική τιμή, και ελπίζω να μου βγει καλό

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν και μόλις το παραλάβω λογικά θα σας "ξαναενοχλήσω"

Πάω στο άλλο θέμα να ψάξω για θήκες και προστατευτικά. Αν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του ακόμα καλύτερα

Ρε παιδιά αυτό που άμα προσθέσεις ή αφαιρέσεις ένα αποτύπωμα, απενεργοποιείται η είσοδος σε όλα τα ebanking και πρέπει να κάνεις πάλι όλη τη διαδικασία με κωδικούς για να τα ενεργοποιήσεις δεν είναι ΦΟΒΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ???

Τελικά παρήγγειλα το S8+. Μέχρι την Παρασκευή θα το έχω (ελπίζω)

380€ τελική τιμή, και ελπίζω να μου βγει καλό

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν και μόλις το παραλάβω λογικά θα σας "ξαναενοχλήσω"

Πάω στο άλλο θέμα να ψάξω για θήκες και προστατευτικά. Αν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του ακόμα καλύτερα

Πολύ καλή επιλογή, καλή τιμή, εύχομαι να το χαρείς!

Για θήκη θα σου προτείνω Spiegen. Είναι ποιοτικές και εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν. Δες:

https://www.skroutz.gr/s/11867055/Spigen-Neo-Hybrid-Blue-Galaxy-S8.html

https://www.skroutz.gr/s/11774838/Spigen-Slim-Armor-Μαύρο-Galaxy-S8.htm

Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα.

Edited by Green_Dragon

Θέλω να ρωτήσω κάτι για το δικό μου S8+

Από τότε που πέρασα την 9, δεν έχω πάρει καμμία αναβάθμιση.

Είμαι ακόμη εδώ:

https://i.postimg.cc/BnKNqRkw/Screenshot-20190416-164655-Software-update-1.jpg

Αν γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω;;;;

Edited by Green_Dragon

Πολύ καλή επιλογή, καλή τιμή, εύχομαι να το χαρείς!

Για θήκη θα σου προτείνω Spiegen. Είναι ποιοτικές και εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν. Δες:

https://www.skroutz.gr/s/11867055/Spigen-Neo-Hybrid-Blue-Galaxy-S8.html

https://www.skroutz.gr/s/11774838/Spigen-Slim-Armor-Μαύρο-Galaxy-S8.htm

Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα.

Ευχαριστώ, Spiegen πρόκειται να πάρω με το αντίστοιχο γυαλί. Ψάχνω να βρω κατάστημα που να τους έχει και να κάνει και τοποθέτηση

(ειδικά σε αυτά είμαι εντελώς κουλός, και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα)

Στο Γαλάτσι πήγαινε ή εφόσον έγραψες και για Χαλάνδρι πήγαινε μια βόλτα κι από εκεί

https://www.skroutz.gr/m/2946/HitechStore

Για τοποθετήσεις πάντως όπως έχουν γράψει κι άλλα μέλη ή στο Γαλάτσι ή κέντρο στην οδό Αθηνάς

Konakis.

Σε λίγο θα παραλάβω την συσκευή. Είναι καλύτερα να βάλω τις εφαρμογές που θέλω μια μια ή να επιλέξω στο set up να τις κατεβάσει αυτόματα απο το back up του google λογαριασμού μου?

Θέλω να ρωτήσω κάτι για το δικό μου S8+

Από τότε που πέρασα την 9, δεν έχω πάρει καμμία αναβάθμιση.

Είμαι ακόμη εδώ:

https://i.postimg.cc/BnKNqRkw/Screenshot-20190416-164655-Software-update-1.jpg

Αν γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω;;;;

Και στο δικο μου και στου κολλητου μου έτσι ειναι.

Μονο που εγω πέρασα ξανα rom αλλά αυτη την φορά της cosmote

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Μετα την αναβάθμιση σε pie, σημερα μου ηρθε η πρωτη ενημέρωση.

Ειναι Μαρτίου, κ αφορα διορθώσεις στην κάμερα κ ρυθμισεις ασφαλείας.

Συσκευη, Vodafone Italia

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παιδιά να ρωτήσω επειδή πέρασε λίγος καιρός από ταν είχα το s8 plus... Είδα πρόσφατα ότι υπάρχει στην κουρτίνα atmos στέρεο ήχος ΜΟΝΟ με τα ακουστικά που είναι λογικό..

Υπήρχε αυτό η το πήρατε με update γιατί δεν το θυμάμαι πριν κάνα χρόνο αν το είχε απτην αρχή..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το Dolby atmos όπως είπες είναι μόνο για τα ακουστικά και ήρθε με την αναβάθμιση σε pie τον χειμώνα.

Και μιας και το ανέφερες για όσους δεν το πρόσεξαν, με ποιοτικά ακουστικά η διαφορά στην απόδοση είναι μέρα με τη νύχτα!

Το Dolby atmos όπως είπες είναι μόνο για τα ακουστικά και ήρθε με την αναβάθμιση σε pie τον χειμώνα.

Και μιας και το ανέφερες για όσους δεν το πρόσεξαν, με ποιοτικά ακουστικά η διαφορά στην απόδοση είναι μέρα με τη νύχτα!

και για bluetooth επισης.αν εχεις καποιο καλο stereo bluetooth ηχειο η soundbar υπαρχει βελτιωση στον ηχο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

και για bluetooth επισης.αν εχεις καποιο καλο stereo bluetooth ηχειο η soundbar υπαρχει βελτιωση στον ηχο
Ναι, γενικότερα. Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά τα Sennheiser momentum και είδα το φως το αληθινό με το atmos ενεργό :lol:

Έκλεισα εβδομάδα με το κινητό και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.

Με τις πρώτες ενημερώσεις πέρασε σε pie κατευθείαν :) (άρα δεν έχω άποψη από oreo)

Η οθόνη φοβερή, είναι αρκετά γρήγορο, η μπαταρία μου βγάζει άνετα την (συνηθισμένη) ημέρα μου, γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο αρνητικό είναι το ηχείο το οποίο είναι πολύ χειρότερο ακόμα και από το LGG4 που ήταν η προηγούμενη συσκευή μου.

Ίσως παίζει ρόλο η μουσική, αλλά δεν είδα καμιά τρελή διαφορά στη μουσική μου, σε μέταλ τουλάχιστον. Δεν ξερω αν την πολυπαλευει κιόλας το κινητό με headset με υψηλή αντίσταση βέβαια, ίσως πρέπει να το ξαναδοκιμασω Edited by pgetsopoulos

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)