nikos523 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 @Nikos523 Να ξερεις στο σερβις με την οθονη θα σου αλλαξαν και μπαταρια. Βλεπω και εμενα, που γραφει ρητως το χαρτι για αλλαγη, ακομα 281 κυκλους φορτισης γραφει το Phone Info, αρα συμπεραινω πως δεν μηδενιζει ο μετρητης Επισης να αναφερω οτι η οθονη που μου βαλαν ειναι ακομα χειροτερη σε χαμηλο φωτισμο (δεξια εχει μια γραμμη σαν light bleeding). Αλλα μονο σε τερμα χαμηλο αυτη, η προηγουμενη σε ολα τα επιπεδα ειχε θεματακι, οποτε το κραταω και με βλεπω για μια αλλαγη μπαταριας ακομα του χρονου :lol:Δεν ξέρω Πέτρο, είτε άλλαξαν είτε όχι, διαφορά δεν είδα στην αυτονομία οπότε δεν με καίει :lol: Εγώ έκανα τεστ την οθόνη επιτόπου στη Samsung γιατί έχω θέμα γενικότερα με τα ψεγάδια. Είναι άψογη όπως η προηγούμενη (πριν πάθει το burnin φυσικά). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Συνηθως κανω και γω αλλα βιαζομουν και δεν μπορουσα να το ξαναφησω το τηλεφωνο, οποτε και να το βλεπα... Τωρα βαριεμαι να ξαναστηνω απο την αρχη... Ε θα προσπερασω για την ωρα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μετά το τελευταίο update το τηλεφώνου μας, πατώντας το κάτω αριστερά κουμπι για να δω τις εφαρμογές που έχω ανοιχτες, μου δειχνει τους τίτλους των εφαρμογών. Μπορώ να το κανω όπως ήταν πριν? (Μεγάλες καρτέλες) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Πάτησε πάνω δεξιά στις τρεις τελιτσες και επέλεξε την προβολή λίστας ή μικρογραφιών ανάλογα τί σου αρέσει και σε διευκολύνει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Πάτησε πάνω δεξιά στις τρεις τελιτσες και επέλεξε την προβολή λίστας ή μικρογραφιών ανάλογα τί σου αρέσει και σε διευκολύνει. Άρχοντας!!! Σε ευχαριστώ ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 https://www.sammobile.com/2018/12/21/galaxy-s8-note-8-android-pie-snapdragon-leak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Έχουμε μερικά μηνακια μπροστά μας σίγουρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Έχουμε μερικά μηνακια μπροστά μας σίγουρα... 2-3 μηνάκια η και λιγότερο αν κρίνω απ την δουλειά που έκαναν στο s9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Εν αναμονή λοιπόν...κάτι άλλο με το τελευταίο update του Δεκεμβρίου βλέπω στο νήμα του s8 ότι δύο παιδιά αντιμετώπισαν θέμα, ο ένας με τους φακέλους της gallery και στο άλλο παιδί δεν έκατσε καλά το update...μου έχει έρθει κι εμένα όμως δεν το έχω περάσει...κάποια έξτρα γνώμη θα βοηθούσε πολύ κι από άλλα μέλη, εντυπώσεις όλα καλά; κλπ Ευχαριστώ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ποτέ δεν είχα θέμα με ενημέρωση, ούτε και τώρα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ούτε εγώ ποτέ μου, γι αυτό και ρωτάω, μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Εν αναμονή λοιπόν...κάτι άλλο με το τελευταίο update του Δεκεμβρίου βλέπω στο νήμα του s8 ότι δύο παιδιά αντιμετώπισαν θέμα, ο ένας με τους φακέλους της gallery και στο άλλο παιδί δεν έκατσε καλά το update...μου έχει έρθει κι εμένα όμως δεν το έχω περάσει...κάποια έξτρα γνώμη θα βοηθούσε πολύ κι από άλλα μέλη, εντυπώσεις όλα καλά; κλπ Ευχαριστώ! προχωρατο αφοβα το εκανα χθες και ειναι το ιδιο οπως και πριν,αερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ευχαριστώ Παρασκευά :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ευχαριστώ Παρασκευά :) να εισαι καλα φιλε μου :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Δύο αναβαθμίσεις προχτες, μια Νοεμβρίου και αμέσως του Δεκεμβρίου. Κανένα απόλυτος πρόβλημα...όλα είναι τέλεια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παρομοίως. Όλα καλά με τις αναβαθμίσεις Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Παιδια μια βοηθεια...σας παρακαλω!!! Μου πεταει μια διαφήμιση αν το αφησω αρκετη ωρα κλειδωμενο και παω να ξεκλειδωσω,μολις πατησω τις καρτελες που εχω ανοιχτες εχει την πρασινη φατσα και λεει system. Πως μπορω να βρω πια μου την πεταει.Εσβησα ολα τα παιχνιδια των παιδιων αλλα παλι την πεταει. Τι να κανω? Edited December 26, 2018 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μήπως γνωρίζει κανείς τη ρύθμιση για να δονείται όταν απαντάει ο άλλος στην κλήση; το είχα βρει παλιά αλλά μετά από κάποιο update το έχει χάσει και δεν μπορώ να βρω από που ρυθμίζεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Dialer > Settings > Call alerts > Vibrate when answered Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μου βγάλε σήμερα πρωί ενημέρωση για τον Samsung browser ,επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος την έχει περάσει κάποιος άλλος; Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην αρχίσει τίποτα σπασίματα στο scrolling κλπ. Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά στην ομάδα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους. Φιλος μου αγόρασε το Note 9 και προσπαθεί να στήσει το S8+ απο την αρχή για την κοπέλα του. Του πετάει ομως στο setup το μηνυμα οτι πρεπει να βαλει το παλιο gmail. Τι μπορει να κάνει; Πως απενεργοποιείται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πριν δώσουμε την συσκευή αφαιρούμε όλους τους λογαριασμούς μας και μετά κάνουμε επαναφορά. Αυτή η προστασία υπάρχει εδώ και 3-4 χρόνια νομίζω. Εάν δεν βγάλεις το google account σου για παράδειγμα πριν γίνει επαναφορά, σου ζητάει να το βάλεις μετά το wipe για λόγους ασφαλείας. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους. Φιλος μου αγόρασε το Note 9 και προσπαθεί να στήσει το S8+ απο την αρχή για την κοπέλα του. Του πετάει ομως στο setup το μηνυμα οτι πρεπει να βαλει το παλιο gmail. Τι μπορει να κάνει; Πως απενεργοποιείται αυτο; Θα ξεκινήσεις το σετάρισμα με το παλαιό email, μετά θα προσθέσετε το email που θέλετε και θα διαγράψετε το παλαιό Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους. Φιλος μου αγόρασε το Note 9 και προσπαθεί να στήσει το S8+ απο την αρχή για την κοπέλα του. Του πετάει ομως στο setup το μηνυμα οτι πρεπει να βαλει το παλιο gmail. Τι μπορει να κάνει; Πως απενεργοποιείται αυτο; Δεν το πιάνω. Βάζει το email της κοπέλας του και το σετάρει. Τι εννοείς του ζητάει το παλιό? Αφαίρεσε απλά όλα τα email που είχε βάλει όταν ήταν δικό του? Και αν ναι, γιατί δεν έκανε απλά ένα factory reset? Αν πάλι δεν θέλει, γιατί δεν βάζει το δικό του? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Δεν το πιάνω. Βάζει το email της κοπέλας του και το σετάρει. Τι εννοείς του ζητάει το παλιό? Αφαίρεσε απλά όλα τα email που είχε βάλει όταν ήταν δικό του? Και αν ναι, γιατί δεν έκανε απλά ένα factory reset? Αν πάλι δεν θέλει, γιατί δεν βάζει το δικό του? Και factory reset να κάνει πάλι θα ζητάει το email με το οποίο είχε ενεργοποιηθεί τη προηγούμενη φορά. Αφού το βάλει και ενεργοποιήσει τη συσκευή μετά μπορεί να το αφαιρέσει και να βάλει άλλο email. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια για λόγους ασφαλείας Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts