Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίζει να είμαι και ο μόνος που δεν έχω περάσει ακόμα ούτε το πρώτο update της ορεο! :lol: :lol:

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπα δεν είσαι ο μόνος. Μέτρα και εμένα. Υπερευχαριστημενος σε όλα μέχρι στιγμής και θα βάλω Oreo όταν σιγουρευτώ 101% ότι αξίζει.

Μπα δεν είσαι ο μόνος. Μέτρα και εμένα. Υπερευχαριστημενος σε όλα μέχρι στιγμής και θα βάλω Oreo όταν σιγουρευτώ 101% ότι αξίζει.

Έτσι ακριβώς, παρόλαυτα ο φίλος konakis με έχει διαβεβαιώσει να την περάσω άφοβα και τον εμπιστεύομαι!θα είναι.ιδιο με νουγκατ πιστεύω!

Καλησπέρα μετά το τελευταίο update στην AOD άλλαξαν το λευκό και το έκαναν γκρι ή μόνο σε εμένα άλλαξε?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spacer.png

Δεν σας κρύβω ότι είχα μετανιώσει από την μετάβαση από S7 edge σε s8 plus. Μετά το τελευταίο update όμως δεν πιστεύω στα μάτια μου!!Το κινητό είναι απίστευτα σβέλτο. Μπράβο στους μηχανικούς της Samsung. Mεγαλη και ουσιαστική βελτίωση!!

Και εγώ στο δικό μου βλέπω ότι με το τελευταίο update έγινε πιο ομαλό στη λειτουργία και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας
Οπότε είναι στα ίδια επίπεδα με τη Nougat η μπαταρία;

Καλημέρα,νοιωθω δεν ξέρω αν είναι από την θερμοκρασία που έχει ανέβει,ότι μετά από κάνα δεκάλεπτο σκάλισμα στο κινητό ανεβαίνει θερμοκρασία από πίσω δεξιά όπως το κρατάμε!έχει διαπιστώσει κάποιος αυτή την θερμότητα?

Ανεβάζει λίγο θερμοκρασία παραπάνω για λίγο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε παρόμοια χρήση πριν ήταν κρύο ας πούμε.

Πάντως σας χαίρομαι που βλέπετε αλλαγές, σπιρτάδες κλπ στα update.

Εγώ μετά από 7-8 αναβαθμίσεις δεν έχω δει καμία απολύτως διαφορά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα για να διορθωθεί :lol:

Το μόνο που σίγουρα άλλαξε προς το καλό, είναι ότι η αυτονομία αποκλειστικά σε 4g ανέβηκε σε σχέση με πριν, μετά την 2η ή 3η oreo!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ανεβάζει λίγο θερμοκρασία παραπάνω για λίγο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε παρόμοια χρήση πριν ήταν κρύο ας πούμε.

Πάντως σας χαίρομαι που βλέπετε αλλαγές, σπιρτάδες κλπ στα update.

Εγώ μετά από 7-8 αναβαθμίσεις δεν έχω δει καμία απολύτως διαφορά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα για να διορθωθεί :lol:

Το μόνο που σίγουρα άλλαξε προς το καλό, είναι ότι η αυτονομία αποκλειστικά σε 4g ανέβηκε σε σχέση με πριν, μετά την 2η ή 3η oreo!

Δεν έχω την ορεο ,με την νουγκατ είμαι ακομα! Η θερμοκρασία είναι αρκετά ανεβασμένη και χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή και να ζοριζει τον επεξεργαστή! Δεν θυμάμαι να την έχω ξανανιώσει τόσο ζεστή!

Δεν έχω την ορεο ,με την νουγκατ είμαι ακομα! Η θερμοκρασία είναι αρκετά ανεβασμένη και χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή και να ζοριζει τον επεξεργαστή! Δεν θυμάμαι να την έχω ξανανιώσει τόσο ζεστή!
Οπότε παίζει να είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει, γιατί τελευταία το παρατηρώ κι εγώ. Όχι σε μεγάλο βαθμό όμως.

Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ από Oreo να γυρίσω σε nougat με το Odin;

Ειναι σιγουρο ότι μπορείς!

Το είχα κάνει πριν 15 μέρες με επιτυχία!

Ειναι σιγουρο ότι μπορείς!

Το είχα κάνει πριν 15 μέρες με επιτυχία!

Οκ σ'ευχαριστώ! Θα το επιχειρήσω! Ποιος ο λόγος αν επιτρέπεται που ξαναγύρισες στη Nougat;

Καλημέρα,νοιωθω δεν ξέρω αν είναι από την θερμοκρασία που έχει ανέβει,ότι μετά από κάνα δεκάλεπτο σκάλισμα στο κινητό ανεβαίνει θερμοκρασία από πίσω δεξιά όπως το κρατάμε!έχει διαπιστώσει κάποιος αυτή την θερμότητα?
Κανε καμία επανεκκίνηση. Μου έχει συμβεί. Τώρα δεν ξέρω εάν έστρωσε σίγουρα μετά την επανεκκίνηση που του είχα κάνει ή επειδή έπεσε η θερμοκρασία του περιβάλλοντος την επόμενη μέρα, πάντως έστρωσε, τουλάχιστον προς το παρόν. Το ένιωθα πολύ άβολα στο χέρι, σε σημείο να το αφήνω κάτω.Επίσης είχε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Καμία εφαρμογή κολλημένη. Το σύστημα ήταν ανεβασμένο στα ποσοστά του.

Οκ σ'ευχαριστώ! Θα το επιχειρήσω! Ποιος ο λόγος αν επιτρέπεται που ξαναγύρισες στη Nougat;

Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει πριν 2 μήνες μια Oreo beta....Και από τότε σταμάτησα να περνω τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ.

Με την επιστροφή στη nougat μέσω Odin , αμέσως άρχισαν να έρχονται τα updates ΟΤΑ, στην ώρα τους....

Οπότε παίζει να είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει, γιατί τελευταία το παρατηρώ κι εγώ. Όχι σε μεγάλο βαθμό όμως.

Πιθανολογω κάποια εφαρμογή που θα έκανε update αλλά και πάλι με επιφύλαξη, παρόλαυτα δεν έχω βάλει καποια επιπλέον εφαρμογή από αυτές που ήδη έχω!θα δείξει!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε καμία επανεκκίνηση. Μου έχει συμβεί. Τώρα δεν ξέρω εάν έστρωσε σίγουρα μετά την επανεκκίνηση που του είχα κάνει ή επειδή έπεσε η θερμοκρασία του περιβάλλοντος την επόμενη μέρα, πάντως έστρωσε, τουλάχιστον προς το παρόν. Το ένιωθα πολύ άβολα στο χέρι, σε σημείο να το αφήνω κάτω.Επίσης είχε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Καμία εφαρμογή κολλημένη. Το σύστημα ήταν ανεβασμένο στα ποσοστά του.

Έκανα επανεκκίνηση και όχι μόνο και μια φορά,καθώς και clear cache! όντως πολύ ενοχλητική η ζέστη στο χέρι ,μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ήταν μόνο πίσω αλλά και στην οθόνη πανω!σήμερα έχει δροσιά και δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει θερμοκρασίες σαν χθες! βλέποντας και κάνοντας!

παντως το προβλημα με την λειτουργια πτησης οταν εχεις 4g εξακολουθει να υπαρχει και με το καινουριο update , 10 % εχασε ολο το βραδυ , ενω αν το γυρισω στο 2g και βαλω μετα λειτουργια πτησης 1 με 2% .

Ειχα και εγω το ιδιο θεμα παλια με την νουγκατ αλλα μετα που περασα αλλη ρομ επεσε η θερμοκρασια 10 βαθμους κατω και ολα καλα!

Εγώ πέρασα μέσω Odin την τελευταία crd7 και δεν βλέπω καμιά τρελή διαφορά στην απόκριση ..Η κατανάλωση βελτιώθηκε αρκετά. Γενικά μικρές βελτιώσεις αλλά καλοδεχούμενες. Έτσι και αλλιώς το τηλέφωνο ήταν και πρίν σβέλτο!

Τώρα εγώ θα παίρνω κανονικά ΟΤΑ updates ? Δεν πείραξα bootloader ούτε root.

Edited by Milkyway
Samsung Galaxy S8+

Εγώ πέρασα μέσω Odin την τελευταία crd7 και δεν βλέπω καμιά τρελή διαφορά στην απόκριση ..Η κατανάλωση βελτιώθηκε αρκετά. Γενικά μικρές βελτιώσεις αλλά καλοδεχούμενες. Έτσι και αλλιώς το τηλέφωνο ήταν και πρίν σβέλτο!

Τώρα εγώ θα παίρνω κανονικά ΟΤΑ updates ? Δεν πείραξα bootloader ούτε root.

Έτσι είναι όπως τα λες. Περισσότερο placebo είναι που βλέπουμε πιο "σβέλτο" το κινητό μετά από κάθε αναβάθμιση μιας και "καθαρίζεται" το cache partition με τη διαδικασία.

Αλλά ναι, η μπαταρία φαίνεται να έγινε λίγο καλύτερη.

Θα παίρνεις updates βάση του csc σου.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παντως το προβλημα με την λειτουργια πτησης οταν εχεις 4g εξακολουθει να υπαρχει και με το καινουριο update , 10 % εχασε ολο το βραδυ , ενω αν το γυρισω στο 2g και βαλω μετα λειτουργια πτησης 1 με 2% .
Κατά πάσα πιθανότητα το πιο σοβαρό bug αυτή την στιγμή και δεν κατάφεραν να το διορθώσουν, μάλιστα...Έχω το συγκεκριμένο bug, δεν έκανα δοκιμή μετά το τελευταίο update γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το είχαν διορθώσει, τρομάρα μου....

Αυτό το bug της nougat να μαυρίζει στα καλά καθούμενα η οθόνη λες και το έχεις κλειδώσει το κάνει σε κανέναν;

Ανεβασε το όριο κλεισίματος οθόνης!

Fhd χρησιμοποιω κατα τυχη στο video, και μου αρεσει το αποτελεσμα,στο fhd 60 καρε την αλλη επιλογη δλδ, θα δω διαφορα σε κατι?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)