tresor_jim Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Παιδιά έχω για ξεκλείδωμα αποτύπωμα και ιριδα. Είπα να βάλω ναμην κλειδώνει όταν την κρατάω και την κοιταω πάρα μόνο αν την αφήσω ακίνητη αλλά όταν περάσουν τα δευτερόλεπτα κ κλείσει το φως κλειδώνει τι κάνω λάθος;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη δόνηση όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές είμαι με την Oreo εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρω που υπάρχει η επιλογή και δεν τα καταφέρνω Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη δόνηση όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές είμαι με την Oreo εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρω που υπάρχει η επιλογή και δεν τα καταφέρνω Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε Αν κατάλαβα καλά , πρέπει να πας στην Προσβασιμότητα / Υπενύμιση ειδοποίησης --> το κάνεις ενεργό ή τικάρεις την δόνηση . Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα φίλε Αν κατάλαβα καλά , πρέπει να πας στην Προσβασιμότητα / Υπενύμιση ειδοποίησης --> το κάνεις ενεργό ή τικάρεις την δόνηση .Αυτό είναι άλλο αυτό είναι όταν έρθει ειδοποίηση να ξαναχτυπήσει και δεύτερη φορά η ίδια ειδοποίηση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στην oreo, σε αντίθεση με την 7, στον TW πατώντας παρατεταμένα τα εικονίδια δε βγάζει την επιλογή να σε πάει στο μενού με τις πληροφορίες της εφαρμογής. Είναι έτσι ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στην oreo, σε αντίθεση με την 7, στον TW πατώντας παρατεταμένα τα εικονίδια δε βγάζει την επιλογή να σε πάει στο μενού με τις πληροφορίες της εφαρμογής. Είναι έτσι ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση;Ναι σωστά το αλλάξανε δεν ξέρω γιατί βόλευε πολύ αυτή η επιλογή Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Λογικά σου λένε πήγαινε σε καταστήματα για να σε ξεφορτωθούν.... δεν έχετε επίσημο service Samsung στην Κύπρο? να το πας εκεί, πάντως και σε κατάστημα να το πας εκεί θα το στείλουν και θα το φτιάξουν χωρίς χρέωση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαπο κυπρο και εγω φιλε! να επικοινωνησεις με αυτους http://www.fonemaster.com.cy/index.html στο 22820868. στο live chat με την samsung ελλαδας μου ειπαν για αυτους.Ετσι ακριβώς φιλε fonemaster είναι το επίσημο σέρβις στην Κύπρο 2 3 συσκευές φίλων που πηγα εκαναν άψογη δουλειά. Το τηλ είναι 22820868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Στην oreo, σε αντίθεση με την 7, στον TW πατώντας παρατεταμένα τα εικονίδια δε βγάζει την επιλογή να σε πάει στο μενού με τις πληροφορίες της εφαρμογής. Είναι έτσι ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Ναι σωστά το αλλάξανε δεν ξέρω γιατί βόλευε πολύ αυτή η επιλογή Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Nova πάντως υπάρχει κανονικα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Με Nova πάντως υπάρχει κανονικα. Ναι, εννοείται ότι υπάρχει και με Nova και με άλλους τρίτους launchers. Επίσης δεν είναι χαρακτηριστικο του oreo η αναγνώριση κλήσεων από το σύστημα σε άγνωστους αριθμούς; Σε άλλη συσκευή pure Android το είχα. Εδώ τώρα υπάρχει; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Προς τους Ιταλους κατόχους. Μου ήρθε ενημέρωση για oreo 1352mb. Θα την κανω στο σπίτι γιατι δεν εχω μπαταρία ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βλέπω τη χώρα προέλευσης της συσκευής για το firmware γιατί κολλησε το μυαλό μου. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βλέπω τη χώρα προέλευσης της συσκευής για το firmware γιατί κολλησε το μυαλό μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βλέπω τη χώρα προέλευσης της συσκευής για το firmware γιατί κολλησε το μυαλό μου. Εφαρμογή phone info. 2η καρτέλα " csc country" ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δες το csc σου στις πληροφορίες λογισμικού. Απ ότι έχω δει ως τώρα, το τελευταίο code δείχνει το αρχικό CSC της συσκευής και τα πρώτα 2 είναι ίδια και δείχνουν τι CSC έχει η συσκευή τώρα. Η δική μου για παράδειγμα ήταν από Ελβετία και μόλις το άνοιξα και έκανα επαναφορά έχοντας την γερμανική μου sim, έχω csc DBT/DBT/AUT. Αν έκανα την ίδια διαδικασία με ελληνική σιμ και γινόταν ελληνικό, θα ήταν EUR/EUR/AUT. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Δες το csc σου στις πληροφορίες λογισμικού. Απ ότι έχω δει ως τώρα, το τελευταίο code δείχνει το αρχικό CSC της συσκευής και τα πρώτα 2 είναι ίδια και δείχνουν τι CSC έχει η συσκευή τώρα. Η δική μου για παράδειγμα ήταν από Ελβετία και μόλις το άνοιξα και έκανα επαναφορά έχοντας την γερμανική μου sim, έχω csc DBT/DBT/AUT. Αν έκανα την ίδια διαδικασία με ελληνική σιμ και γινόταν ελληνικό, θα ήταν EUR/EUR/AUT. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Πορτογαλία είναι το δικό μου αλλά θυμάμαι όταν την αγόρασα τη συσκευή και το είχα ψάξει έγραφε στη σχετική καρτέλα τη λέξη Portugal. Τώρα γράφει EUR/EUR/TPH και μπερδεύτηκα. Στην εφαρμογή phone INFO στη δεύτερη καρτέλα CSC CODE δεν αναφέρει τίποτα για χώρα. Απλά γράφει στο active CSC code: EUR και στο CSC Country SEGR/GR τρελά πράγματα Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Edited March 14, 2018 by petros46 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν υπάρχει κάτι περίεργο, επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που λέω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή έγραφαν για διάφορες διαδικασίες κάποιοι για να βρεις την χώρα προέλευσης, ενώ προσωπικά το παρατήρησα από την πρώτη μέρα. Η συσκευή σου ήταν unbranded πορτογαλική (tph), έβαλες μέσα την Ελληνική σου sim και έγινε ελληνικό (eur). Γι'αυτό και το csc σου πλέον είναι EUR/EUR/TPH Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν υπάρχει κάτι περίεργο, επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που λέω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή έγραφαν για διάφορες διαδικασίες κάποιοι για να βρεις την χώρα προέλευσης, ενώ προσωπικά το παρατήρησα από την πρώτη μέρα. Η συσκευή σου ήταν unbranded πορτογαλική (tph), έβαλες μέσα την Ελληνική σου sim και έγινε ελληνικό (eur). Γι'αυτό και το csc σου πλέον είναι EUR/EUR/TPH Sent from my SM-G955F using Tapatalk Θυμόμουν ότι ήταν πορτογαλική απλά μου έγραφε country: portugal κάτι που τώρα δεν το βλέπω και απλά γράφει ΤΡΗ και μπερδεύτηκα Ευχαριστώ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ναι, εννοείται ότι υπάρχει και με Nova και με άλλους τρίτους launchers. Επίσης δεν είναι χαρακτηριστικο του oreo η αναγνώριση κλήσεων από το σύστημα σε άγνωστους αριθμούς; Σε άλλη συσκευή pure Android το είχα. Εδώ τώρα υπάρχει; Αν είχες Pure Android πριν τότε είχες την εφαρμογή Phone της Google που είχε επιλογή για αναζήτηση των αριθμών και εμφάνιση τους από την μηχανή αναζήτησης της. Δεν ήταν feature της Oreo ή της Nougat αλλά της εφαρμογής Phone της Google. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα 3 εικονίδια την navbar και να τα κάνω σαν του google pixel το αρχείο που είχα δεν δουλεύει πια στην oreo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα 3 εικονίδια την navbar και να τα κάνω σαν του google pixel το αρχείο που είχα δεν δουλεύει πια στην oreo??Βαλε το θέμα pixelized Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Βαλε το θέμα pixelized δεν θέλω να αλλάξω θέμα θέλω απλά να αλλάξω τα 3 εικονίδια τις μπάρας κάτω στην έκδοση 7 έτρεχα ένα overlay αλλα τώρα δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 δεν θέλω να αλλάξω θέμα θέλω απλά να αλλάξω τα 3 εικονίδια τις μπάρας κάτω στην έκδοση 7 έτρεχα ένα overlay αλλα τώρα δεν λειτουργεί το λεγαμε τις προαλλες δεν δουλευει πλεον μονο με substratum τετοια η αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 το λεγαμε τις προαλλες δεν δουλευει πλεον μονο με substratum τετοια η αλλο θεμα. Κατάλαβα να είσαι καλά ευχαριστώ έβαλα το θέμα τελικά που μου είπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Βαλε το θέμα pixelized Εβαλα και εγω το θέμα... πιο πολυ για πλάκα γιατί και τα κουμπιά που έχει η sammy δεν με χαλάνε καθόλου. Εχω να παρατηρήσω οτι δεν δουλεύει για όσους θέλουν την μπαρα μαύρη σε καθε εφαρμογή. Ξέρετε και αλλα θεματα που αλλάζουν αυτά τα κουμπιά; Να τα δοκιμάσω ετσι για αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εβαλα και εγω το θέμα... πιο πολυ για πλάκα γιατί και τα κουμπιά που έχει η sammy δεν με χαλάνε καθόλου. Εχω να παρατηρήσω οτι δεν δουλεύει για όσους θέλουν την μπαρα μαύρη σε καθε εφαρμογή. Ξέρετε και αλλα θεματα που αλλάζουν αυτά τα κουμπιά; Να τα δοκιμάσω ετσι για αλλαγήMaterial Black (Android 7+) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts