marios_ch Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Αντε να δουμε τι θα δουμε:p:rolleyes: Galaxy S8 Android 8.0 Oreo update development has started https://www.sammobile.com/2017/09/08/samsung-galaxy-s8-plus-android-8-oreo-update/ Καλα νέα αλλα δεν νομίζω να έρθει πριν τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Στην θέση σου θα πέρναγα το BTU και θα έκανα το πρώτο setάρισμα χωρίς sim.Έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γυρίσει πάλι σε EUR Οταν πήρα την συσκευή γερμανική DBT, έκανα το πρώτο setarisma χωρίς σιμ. Μόλις έβαλα την σιμ αφού τελείωσα με όλα, άρχισε το μήνυμα που έγραφε να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Μια δυο δεν το έκανα, μετά με ζάλισε και το πάτησα επαναφορά. Το γύρισε σε EUR. Άρα αυτό δεν είναι λύση. Εκτός και αν με το φλασαρισμα με Odin μήπως επειδή το πειράζεις κατά κάποιο τρόπο δεν ζητάει.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) 3 φορες εχω φλασαρει τις 2 με DBT και την αλλη με ελβετικη rom και στις 3 περιπτώσεις παρεμεινε EUR η συσκευή. Ετσι κι αλλιώς multi-soc ειναι για Ευρωπη άρα διαφορά δεν θα έβλεπες οτι και να βαλεις;) Αλλού να ψάξεις τις αιτίες για οτι σε προβληματιζει στην απόδοση της συσκευής σου και οχι στο firmware(EUR)αυτο καθ αυτο. Edited September 9, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 3 φορες εχω φλασαρει τις 2 με DBT και την αλλη με ελβετικη rom και στις 3 περιπτώσεις παρεμεινε EUR η συσκευή. Ετσι κι αλλιώς multi-soc ειναι για Ευρωπη άρα διαφορά δεν θα έβλεπες οτι και να βαλεις;) Αλλού να ψάξεις τις αιτίες για οτι σε προβληματιζει στην απόδοση της συσκευής σου και οχι στο firmware(EUR)αυτο καθ αυτο. Και πριν λίγο είχα βάλει την BTU να κατεβαίνει. Μόλις διάβασα το μήνυμά σου ακύρωσα το download. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, (reset έκανα, προσεκτικό στήσιμο χωρίς περιττά πράγματα όπως κάνω πάντα κτλ έκανα) Και αυτό που με προβληματίζει είναι η μπαταρία. Τίποτε άλλο, όλα δουλεύουν ρολόι αλλά τελευταία δεν είναι όπως παλιά. Εντός σπιτιού αναγκάζομαι να το γυρίσω σε wifi για να αντέξει μέχρι αργά το βράδυ. Νταξει καλό είναι αλλά όχι όπως ήταν. Βλέπω το πρώτα μηνύματα του θέματος μπαταρίας με δικά μου στατιστικά και τώρα είμαι αρκετά κάτω θα έλεγα σε χρόνους sot. Να είναι η φωτεινότητα? Που την χάλασαν κατά την γνώμη μου? Να είναι το σήμα? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Και πριν λίγο είχα βάλει την BTU να κατεβαίνει. Μόλις διάβασα το μήνυμά σου ακύρωσα το download. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, (reset έκανα, προσεκτικό στήσιμο χωρίς περιττά πράγματα όπως κάνω πάντα κτλ έκανα) Και αυτό που με προβληματίζει είναι η μπαταρία. Τίποτε άλλο, όλα δουλεύουν ρολόι αλλά τελευταία δεν είναι όπως παλιά. Εντός σπιτιού αναγκάζομαι να το γυρίσω σε wifi για να αντέξει μέχρι αργά το βράδυ. Νταξει καλό είναι αλλά όχι όπως ήταν. Βλέπω το πρώτα μηνύματα του θέματος μπαταρίας με δικά μου στατιστικά και τώρα είμαι αρκετά κάτω θα έλεγα σε χρόνους sot. Να είναι η φωτεινότητα? Που την χάλασαν κατά την γνώμη μου? Να είναι το σήμα? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.. Δες τι εφαρμογές έχεις βάλει... Επίσης ... μήπως έχεις φτωχό σήμα στο σπίτι σου; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Κακό σήμα, υψηλή φωτεινότητα, διαφορετική χρήση. Αυτά τα 3 επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την SOT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Δες τι εφαρμογές έχεις βάλει... Επίσης ... μήπως έχεις φτωχό σήμα στο σπίτι σου; Ναι είναι φτωχό. Αλλά και πριν ένα μήνα δεν ήταν? Ναι είμαι λίγο περισσότερες ώρες σπίτι αλλά τόσο διαφορά.. Δεν ασχολούμαι άλλο και αν χρειαστεί το βάζω και ένα τέταρτο στο ρεύμα για να με πάει όσο θέλω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Την άλλη εβδομάδα λογικά θα βγει firmware Σεπτεμβιου. Υπομονή έως τότε και εφόσον δεν βελτιωθεί άρα μια λύση είναι η επιστροφή στου Ιουλίου αν εκεί ήσουν απόλυτα ικανοποιημενος. Βέβαια πάντα παίζουν αστάθμητοι παράγοντες πχ κάποια αναβάθμιση εφαρμογής/γων η υπηρεσιών από Google η Samsung η τρίτων ακόμα και η αλλαγή στο τρόπο χρήσης επηρεάζει με τον Α η Β τρόπο τη συσκευή αναπόφευκτα. Και εφόσον εισαι περισσότερες ωρες σπιτι με χαμηλό σημα και ασχολείσαι με τη συσκευή στάνταρ επηρεαζει την απόδοση της. Βάλε και wifi και κοψε τα data εφόσον σπίτι είσαι. Δεν έχει νόημα με data να είσαι ενώ έχεις κακό σήμα. Να προσαρμοζεσαι αναλογα τις συνθήκες και οχι να έχεις μια σταθερά βρέξει-χιονίσει. Edited September 9, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Την άλλη εβδομάδα λογικά θα βγει firmware Σεπτεμβιου. Υπομονή έως τότε και εφόσον δεν βελτιωθεί άρα μια λύση είναι η επιστροφή στου Ιουλίου αν εκεί ήσουν απόλυτα ικανοποιημενος. Βέβαια πάντα παίζουν αστάθμητοι παράγοντες πχ κάποια αναβάθμιση εφαρμογής/γων η υπηρεσιών από Google η Samsung η τρίτων ακόμα και η αλλαγή στο τρόπο χρήσης επηρεάζει με τον Α η Β τρόπο τη συσκευή αναπόφευκτα. Και εφόσον εισαι περισσότερες ωρες σπιτι με χαμηλό σημα και ασχολείσαι με τη συσκευή στάνταρ επηρεαζει την απόδοση της. Βάλε και wifi και κοψε τα data εφόσον σπίτι είσαι. Δεν έχει νόημα με data να είσαι ενώ έχεις κακό σήμα. Να προσαρμοζεσαι αναλογα τις συνθήκες και οχι να έχεις μια σταθερά βρέξει-χιονίσει. Πολύ σωστά όλα όσα είπες. Συμφωνώ και κάπως έτσι θα κινηθώ πλέον! Ευχαριστώ.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 τωρα τελευταια παρατηρω καποια lag στην συσκευη ειδικα στην εφαρμογη facebook πριν ειχα την εκδοση lite ,κολλαει το συμπαν παγωνει το τηλ και δεν κανει τιποτα μετα απο λιγο επανερχεται και ενα αλλο θεμα ειναι η μπαταρια δεν ξερω τι γινεται βλεπω ομως διαφορα με την αρχη που ειχα παρει την συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 τωρα τελευταια παρατηρω καποια lag στην συσκευη ειδικα στην εφαρμογη facebook πριν ειχα την εκδοση lite ,κολλαει το συμπαν παγωνει το τηλ και δεν κανει τιποτα μετα απο λιγο επανερχεται και ενα αλλο θεμα ειναι η μπαταρια δεν ξερω τι γινεται βλεπω ομως διαφορα με την αρχη που ειχα παρει την συσκευη! Το πρόβλημα στο Facebook μου το έκανε και εμένα σήμερα με το g6 άρα πιστεύω θα ήταν κάποιο θέμα της εφαρμογής και όχι της εκάστοτε συσκευής Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω πάρει μια δικαρτη συσκευή s8 plus και η διαφορά που βλέπω με τη παλιά συσκευή πάλι s8 plus (όχι δικαρτο) είναι μεγάλη...έχω με τις ίδιες εφαρμογές ακριβώς καμια ώρα sot παραπάνω. Σταθερά 5μιση 6 ώρες με όλα ανοιχτά και aod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω πάρει μια δικαρτη συσκευή s8 plus και η διαφορά που βλέπω με τη παλιά συσκευή πάλι s8 plus (όχι δικαρτο) είναι μεγάλη...έχω με τις ίδιες εφαρμογές ακριβώς καμια ώρα sot παραπάνω. Σταθερά 5μιση 6 ώρες με όλα ανοιχτά και aod. Ποια 2καρτη έχεις με exynos (4g ram) ή snapdragon (6g ram) ? Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στην συμπεριφορά του τηλεφώνου από την πρώτη στιγμή ούτε σε κολλήματα ούτε σε μπαταρία με όλα τα update περασμένα από πάνω (όχι clean instalation) και η συσκευή προπαραγγελια δηλαδή από τις πρώτες. Το μόνο που από συνήθεια κάνω πάντα είναι όταν ξυπνάω μια επανακινηση της συσκευης... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλημέρα παίδες...σχετικά με τα αξεσουάρ μία ερώτηση. Έχω μία θήκη flip της spigen. Σίγουρα το προστατεύει πολύ το κινητό, αλλά με δυσκολεύει, όταν είναι ανοιχτή, στο δακτυλικό αποτύπωμα. Σκέφτομαι να πάρω μία θήκη πλάτης και ένα tempered glass για την οθόνη. Τι μου προτείνετε και αν το glass εφαρμόζει σωστά στην οθόνη;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλημέρα παίδες...σχετικά με τα αξεσουάρ μία ερώτηση. Έχω μία θήκη flip της spigen. Σίγουρα το προστατεύει πολύ το κινητό, αλλά με δυσκολεύει, όταν είναι ανοιχτή, στο δακτυλικό αποτύπωμα. Σκέφτομαι να πάρω μία θήκη πλάτης και ένα tempered glass για την οθόνη. Τι μου προτείνετε και αν το glass εφαρμόζει σωστά στην οθόνη;;; Ευχαριστώ. Σε λάθος μέρος ρωτάς ,εδώ ειναι το νήμα για τα αξεσουάρ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450856 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μόλις παρατήρησα κάτι στην "νέα" αυτόματη φωτεινότητα. Ενώ είναι στο αυτόματο, σε σκοτεινό μέρος μπορείς να πειράξεις την φωτεινότητα είτε + είτε -.. Σε εξωτερικό φωτεινό μέρος και ενώ είναι στο τέρμα δεν αφήνει να την χαμηλώσεις.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μόλις παρατήρησα κάτι στην "νέα" αυτόματη φωτεινότητα. Ενώ είναι στο αυτόματο, σε σκοτεινό μέρος μπορείς να πειράξεις την φωτεινότητα είτε + είτε -.. Σε εξωτερικό φωτεινό μέρος και ενώ είναι στο τέρμα δεν αφήνει να την χαμηλώσεις..Και με τη "παλιά" αυτόματη φωτεινότητα συνέβαινε αυτό, οπότε don't worry... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπέρα ξερει κανείς πως φεύγει η ειδοποίηση autopreconfig που εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις Κάθε φορά που κανω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο?με ξενερώνει ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 το facebook μετα απο update του κανω παντα μια εκκαθαριση δεδομενων και δουλευει αψογα.γενικα η εφαρμογη αυτη παντα κολλαει σε οποιαδηποτε συσκευη ακομα και σε ios που υποτιθεται ειναι καλυτερο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkonto Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Το πρόβλημα στο Facebook μου το έκανε και εμένα σήμερα με το g6 άρα πιστεύω θα ήταν κάποιο θέμα της εφαρμογής και όχι της εκάστοτε συσκευής Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω πάθει και εγω και εεν νομίζω ότι είναι θέμα facebook γιατί απλά δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεύτερη πτώση της συσκευής πριν λίγο από μισό μέτρο πάλι. Κτύπημα ακριβώς στο ίδιο σημείο, ένα χιλιοστό πιο πάνω. Σαν να το έκανα copy paste ένα πράμα από πάνω ακριβώς :lol: 2 στα 2 είμαι χωρίς ζημιά αξία λόγου. Για να δούμε, 3η θα ζήσει; :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεύτερη πτώση της συσκευής πριν λίγο από μισό μέτρο πάλι. Κτύπημα ακριβώς στο ίδιο σημείο, ένα χιλιοστό πιο πάνω. Σαν να το έκανα copy paste ένα πράμα από πάνω ακριβώς :lol: 2 στα 2 είμαι χωρίς ζημιά αξία λόγου. Για να δούμε, 3η θα ζήσει; :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Γιατί χωρίς θήκη ....βάλε μια pouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεύτερη πτώση της συσκευής πριν λίγο από μισό μέτρο πάλι. Κτύπημα ακριβώς στο ίδιο σημείο, ένα χιλιοστό πιο πάνω. Σαν να το έκανα copy paste ένα πράμα από πάνω ακριβώς :lol: 2 στα 2 είμαι χωρίς ζημιά αξία λόγου. Για να δούμε, 3η θα ζήσει; :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Θα μπορούσες κάλλιστα να γίνεις και.... YouTube tester......!!! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 :lol: :lol: Ναι και θα νομίζανε όλοι ότι η συσκευή είναι ανθεκτική, όχι ότι στάθηκα απλά τυχερός :lol: Για τις θήκες, δεν μου αρέσουν ούτε με βολεύουν δυστυχώς. Στα όμορφα bumper είχα πάντα αδυναμία, αλλά σε αυτή την συσκευή δυστυχώς δεν ταιριάζουν λόγο της καμπύλης μπρος πίσω στις άκρες. Χώρια ότι το μόνο "καλο" bumper είναι σκουπίδι από θέμα ποιότητας, πέρα από το θέμα ομορφιάς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεύτερη πτώση της συσκευής πριν λίγο από μισό μέτρο πάλι. Κτύπημα ακριβώς στο ίδιο σημείο, ένα χιλιοστό πιο πάνω. Σαν να το έκανα copy paste ένα πράμα από πάνω ακριβώς :lol: 2 στα 2 είμαι χωρίς ζημιά αξία λόγου. Για να δούμε, 3η θα ζήσει; :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalkεχεις βαλει στο ματι το note 8 και ψαχνεις αφορμη για να το παρεις και κατα λαθος σου γλυστραει το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts