thanos1989 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Material Black (Android 7+) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα αλλα τα λεφτα που θέλει δεν αξίζουν για αυτά που δίνει. Κατέληξα ότι είναι πολύ πιο ωραίο το απλο Material_Black με το ωραίο πράσινο χρώμα και total black την μπαρα κάτω! Δεν παίζει να ξανα αλλαξω για αυτόν τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Ενημερωση για το τι νεο υπάρχει στην Oreo Εκανα print screen, την ενημέρωση που μου ήρθε με τις αλλαγές της oreo, πριν την εγκαταστήσω http://i67.tinypic.com/25fnj9t.jpg Edited March 16, 2018 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ενημερωση για το τι νεο υπάρχει στην Oreo Εκανα print screen, την ενημέρωση που μου ήρθε με τις αλλαγές της oreo, πριν την εγκαταστήσω http://i161.photobucket.com/albums/t212/ckouko/Net%20post/Oreo.jpg Εγώ απτό κινητό δεν μπορώ να το διαβάσω είναι θολό.. Πολλά διορθώνει που δεν θα τα καταλάβεις... Κάνε ένα σχόλιο ακόμα... Γιατί έφτασες το νούμερο του έξω από δω χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν υπάρχει κάτι περίεργο, επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που λέω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή έγραφαν για διάφορες διαδικασίες κάποιοι για να βρεις την χώρα προέλευσης, ενώ προσωπικά το παρατήρησα από την πρώτη μέρα. Η συσκευή σου ήταν unbranded πορτογαλική (tph), έβαλες μέσα την Ελληνική σου sim και έγινε ελληνικό (eur). Γι'αυτό και το csc σου πλέον είναι EUR/EUR/TPH Sent from my SM-G955F using TapatalkΚαλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Η συσκευή ήταν Πορτογαλική με csc MEO . Πέρασα μέσω Odin την Ελληνική Oreo, EUR. Τώρα το csc όπως σωστά είπες είναι EUR/EUR/MEO. Η απορία μου είναι εάν η αναβάθμισεις που θα περνώ από εδώ και στο εξής θα είναι από την Ελληνική EUR όταν θα κυκλοφορούν. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ακριβώς έτσι. Η συσκευή σου πλέον είναι Ελληνική και θα αναβαθμίζεται μαζί με τα ελληνικά! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ακριβώς έτσι. Η συσκευή σου πλέον είναι Ελληνική και θα αναβαθμίζεται μαζί με τα ελληνικά! Sent from my SM-G955F using TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ομολογώ ότι είχα μπερδευτεί λίγο γιατί νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι αναβαθμίσεις θα παίρνουμε σύμφωνα με το αρχικό csc, αν και δεν μου φαινόταν πολύ λογικό. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Παιδιά SOS έχω το κινητό εδώ και 10 μέρες και είπα σήμερα να τραβήξω μερικές νυχτερινές foto και τρελάθηκα. όπως θα δείτε και στις φώτο όπου υπάρχει φως υπάρχουν πολύ άσχημες αντανακλάσεις. Διάβασα ότι το χουν πολλοί το λένε lens flare αλλά ρε παιδιά σε σας είναι τόσο άσχημο? Στάλθηκε από το Galaxy S8+ μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά SOS έχω το κινητό εδώ και 10 μέρες και είπα σήμερα να τραβήξω μερικές νυχτερινές foto και τρελάθηκα. όπως θα δείτε και στις φώτο όπου υπάρχει φως υπάρχουν πολύ άσχημες αντανακλάσεις. Διάβασα ότι το χουν πολλοί το λένε lens flare αλλά ρε παιδιά σε σας είναι τόσο άσχημο? Στάλθηκε από το Galaxy S8+ μου... Μην αγχώνεσαι όλες οι συσκευές λίγο πολύ έχουν αν κάνεις λίγο πιο δεξιά την καμερα μπορεί ναμην ειχε καθόλου.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά SOS έχω το κινητό εδώ και 10 μέρες και είπα σήμερα να τραβήξω μερικές νυχτερινές foto και τρελάθηκα. όπως θα δείτε και στις φώτο όπου υπάρχει φως υπάρχουν πολύ άσχημες αντανακλάσεις. Διάβασα ότι το χουν πολλοί το λένε lens flare αλλά ρε παιδιά σε σας είναι τόσο άσχημο. Και γω έχω το ίδιο ζήτημα. Δεν είναι πρόβλημα της κάμερας ούτε του κινητού. Εγώ προσπαθώ να έχω όσο γίνεται τα φώτα από πίσω μου ή να μην τα έχω σε ευθεία μπροστά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Απο που μπορώ να κατεβάσω γρήγορα firmware ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Απο που μπορώ να κατεβάσω γρήγορα firmware ; Από εδώ. Αν και το γρήγορα είναι σχετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Απο που μπορώ να κατεβάσω γρήγορα firmware ; https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647/amp/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Από εδώ. Αν και το γρήγορα είναι σχετικό... Σήμερα το sammobile δεν έχει free πφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Στο csc βαζω το απλο η το home ? επισης βαζω τα αρχεια στο odin αλλα δεν ξεκιναει η διαδικασια μπορει να με βοηθησει κανεις ? Edited March 16, 2018 by chris_amg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά SOS έχω το κινητό εδώ και 10 μέρες και είπα σήμερα να τραβήξω μερικές νυχτερινές foto και τρελάθηκα. όπως θα δείτε και στις φώτο όπου υπάρχει φως υπάρχουν πολύ άσχημες αντανακλάσεις. Διάβασα ότι το χουν πολλοί το λένε lens flare αλλά ρε παιδιά σε σας είναι τόσο άσχημο? Στάλθηκε από το Galaxy S8+ μου... Είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει και σε ακριβούς φακούς. Απλά μη δίνεις σημασία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Πολύ ενδιαφέρον. Και με το gcam κάνει παπάδες περιμένω να δω τι θα βγάλει η Google στο xl 3 Θα το αφήσει να κυκλοφορήσει τόσο εύκολα; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κάποιος τρόπος για back up μόνο φωτός γνωρίζεται?πριν περάσω την ορεο θα ήθελα να κάνω τις φωτό ένα μπακ απ' και μετά να τις ξαναπεράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Πέρασε τις photos στο pc. Ή βάλε τις στην sd card, με factory reset δεν σβήνουν τα δεδομένα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Διαλέγεις. Η το Samsung cloud, ή το google photos, ή τις κάνεις αντιγραφή στον υπολογιστή σου. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κάποιος τρόπος για back up μόνο φωτός γνωρίζεται?πριν περάσω την ορεο θα ήθελα να κάνω τις φωτό ένα μπακ απ' και μετά να τις ξαναπεράσω! Ο καλύτερος τρόπος για μένα είναι 20€/χρόνο στην google για 100GB και ανέβασμα original size pics μέσω photos. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ο καλύτερος τρόπος για μένα είναι 20€/χρόνο στην google για 100GB και ανέβασμα original size pics μέσω photos.Σωστός, ακόμα και η επιλογή "max size" κάτι αλλάζει. Λένε ότι η ποιότητα δεν αλλάζει δραστικά αλλά το μέγεθος του αρχείου αλλάζει. Αντε βγάλε άκρη τώρα τι πειράζουν και πως συμπιεζουν και γίνεται αυτό Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 H samsung δίνει 15 gb cloud μάλλον για φώτο φτάνει για έναν μέσο χρήστη αλλά δεν ξέρω αν τις περνάει ατόφιες η μέσο συμπίεσης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ακριβώς έτσι. Η συσκευή σου πλέον είναι Ελληνική και θα αναβαθμίζεται μαζί με τα ελληνικά! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Δεν ξερω παιδια εμενα ηταν αγγλικη ειχε την qpl5 εκανα επαναγορα με κοσμοτε μεσα εγινε europe κανονικα GR αλλα αναβαθμιση δεν πηρε....πηρε samsung και μου ειπε οτι θα παρει οταν παρει το αγγλικο γιατι η ql5 δεν ειχε βγει σε ολες τις χωρες καποιες πηγαν απευθειαε απο την προηγουμενη στην ορεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει, δεν γίνεται αυτό. Και έχει επιβεβαιωθεί εις διπλούν σε εμένα, γι'αυτό είμαι σίγουρος. Μια πήρα την oreo όταν έγινε διαθέσιμη την πρώτη μέρα στην Γερμανία πριν ενάμιση μήνα και πριν 2 3 βδομάδες πόσο ήταν, που πήρα άμεσα και την επόμενη που βγήκε στην Γερμανία πάλι πρώτα. Η συσκευή όπως είπα ελβετική, αλλά γύρισε σε γερμανική όταν έβαλα μέσα την γερμανική μου σιμ και ζήτησε επαναφορά! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts