john74 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Αν το κρατησεις πατημένο θα σου βγάλει τη φωνητική αναζήτηση. Από εκεί έχει ρύθμιση να το ενεργοποιήσεις πάλι. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ευχαριστώ αλλά τελικά θέλει uninstall και επιστροφή σε factory setting Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μια ερώτηση παιδιά είμαι μεταξύ s8 plus κ oneplus 5 Midnight Black τι λέτε εσείς; το s8 κολλάει καθόλου με πολλές εφαρμογές; πόση μνήμη μένει ελεύθερη από τα 4 γιγα όταν το ανοίγεις; κάποιος που να δοκίμασε κ τα 2 τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μια ερώτηση παιδιά είμαι μεταξύ s8 plus κ oneplus 5 Midnight Black τι λέτε εσείς; το s8 κολλάει καθόλου με πολλές εφαρμογές; πόση μνήμη μένει ελεύθερη από τα 4 γιγα όταν το ανοίγεις; κάποιος που να δοκίμασε κ τα 2 τηλ; Το midnight black στο 5 δεν υπάρχει πια... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ο χρήστης iPhone X νιώθει Nokia N9 στην τοποθεσία Espoo Finland. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι , για να δουλέψει το wifi calling πρέπει να έχουμε ελληνική ρομ ? Edited September 19, 2017 by chris_amg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Παιδιά είχα ενα mod απο xda που πατούσες double tap πανω στην οθόνη στο aod και άνοιγε.... Επίσης είχα ενα overlay που έκρυβε το home button.... Τωρα έκανε update το always on display και σταμάτησαν να δουλεύουν.... Που μπορω να τα βρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Παιδιά είχα ενα mod απο xda που πατούσες double tap πανω στην οθόνη στο aod και άνοιγε.... Επίσης είχα ενα overlay που έκρυβε το home button.... Τωρα έκανε update το always on display και σταμάτησαν να δουλεύουν.... Που μπορω να τα βρω..... Τι εννοείς με το να "βρεις" θέλεις να τα κάνεις απεγκατασταση ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Τι εννοείς με το να "βρεις" θέλεις να τα κάνεις απεγκατασταση ? Τα εβγαλα τα ξαναεβαλα αλλά δεν δουλεύουν παλι.... Μάλλον φταίει η καινούργια aod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Τα εβγαλα τα ξαναεβαλα αλλά δεν δουλεύουν παλι.... Μάλλον φταίει η καινούργια aod. Ναι μετά το καινούργιο update της Aod κάποια layers /mods δεν δουλεύουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) :lol::lol: Για αυτό τα εχω κομμένα τα updates σε Sammy ειδικα AOD οπου εχω να αναβαθμίσω απο Μαιο για να μην διαταράξω το mod με το αόρατο home button. Την έχουμε μάθει την Sammy με τα μπρος πίσω της σε κάθε αναβάθμιση και οταν έχουμε καει φυσάμε και το γιαούρτι και καθόμαστε αυγά μας:shifty:;) Επίσης αν αλλάζουμε theme θέλει μια επανεκκίνηση για να ξαναδουλεψει το mod. Ελπίζω μην χαλασει τίποτα με edge lighting. Θα την πάρει και θα την σηκώσει μιας δουλεύει άψογα απο την πρώτη και τελευταία φορά που είχα θέμα. Edited September 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Λοιπόν έβαλα την προηγούμενη εκδοση aod, Κατεβάστε αυτο https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4277406&d=1505869157 Και αφού επιλέξετε ρολόι θα δείτε αντί για τις 4 προριθμισμενες εικόνες φόντο έχουν αλλάξει σε κάτι δικές μου (με βοήθησε το xda να ναι καλά) Βαλτε την άσπρη τίγρη.... Θα με θυμηθείτε.... Απλα για να βγει μεγάλη ή εικόνα πρωτα επιλέξετε φοντο μετα αλλαξτε το τυπο ρολογιού. Αν δεν δείτε τα καινούργια φοντα στην aod κάντε clear data στην aod και μετα εγκατάσταση το apk! Νομιζω ειναι το καλύτερο mod.... Θα ανεβασω μετα και φωτό απο το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μεγάλη φωτο όταν σε παίρνεις/παίρνουν τηλέφωνο δε γίνεται σωστά; Λόγω λειτουργικού θα πρέπει να περιοριστούμε στο μικρό κύκλο έτσι; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μεγάλη φωτο όταν σε παίρνεις/παίρνουν τηλέφωνο δε γίνεται σωστά; Λόγω λειτουργικού θα πρέπει να περιοριστούμε στο μικρό κύκλο έτσι; Γινεται με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος κύκλου. Βαλε το παρακάτω και κάνε restart. https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4251362&d=1503603350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γινεται με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος κύκλου. Βαλε το παρακάτω και κάνε restart. https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4251362&d=1503603350Ευχαριστώ! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Να μερικές φωτό ΑΟD με το mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Παιδιά είχα ενα mod απο xda που πατούσες double tap πανω στην οθόνη στο aod και άνοιγε.... Επίσης είχα ενα overlay που έκρυβε το home button.... Τωρα έκανε update το always on display και σταμάτησαν να δουλεύουν.... Που μπορω να τα βρω..... ποιο app εχεις και ενεργοποιει το double tap to wake στην aod? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ποιο app εχεις και ενεργοποιει το double tap to wake στην aod? Με τη προηγούμενη εκδοση aod δουλεύουν όλα εκτός απο το double tap to wake. Πρεπει να μπει παλαιότερη εκδοση αλλά δεν βάζω πιο παλιά. https://drive.google.com/file/d/0B8DTpyUdT0UARFRlZE9XYTg3NGM/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Λοιπόν έβαλα την προηγούμενη εκδοση aod, Κατεβάστε αυτο https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4277406&d=1505869157 Και αφού επιλέξετε ρολόι θα δείτε αντί για τις 4 προριθμισμενες εικόνες φόντο έχουν αλλάξει σε κάτι δικές μου (με βοήθησε το xda να ναι καλά) Βαλτε την άσπρη τίγρη.... Θα με θυμηθείτε.... Απλα για να βγει μεγάλη ή εικόνα πρωτα επιλέξετε φοντο μετα αλλαξτε το τυπο ρολογιού. Αν δεν δείτε τα καινούργια φοντα στην aod κάντε clear data στην aod και μετα εγκατάσταση το apk! Νομιζω ειναι το καλύτερο mod.... Θα ανεβασω μετα και φωτό απο το δικο μου Ώπα η τίγρη με ενδιαφέρει. Θα δοκιμάσω με την υπάρχουσα έκδοση AOD που έχω. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Δουλεύει και το double tap to wake.... Ήθελε restart και clear cache.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μετά από πτώση και παρά τη θήκη της Spigen που ειχα εσπασε η οθονη και ειναι σαν ιστους αραχνης σε πολλα σημεια, παρολο που τα χρωματα και η αφη λειτουργουν κανονικά. Τι κανω; παω για αλλαγη οθονης; υπαρχει κατι οικονομικοτερο απο τα 300 ευρω της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Ωραία άψογα δουλεύει και η τίγρης :up: Sent from my iPad Pro using Tapatalk Edited September 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 που την βρισκουμε την τιγρη; μου αρεσε αλλα στο galaxy apps δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μετά από πτώση και παρά τη θήκη της Spigen που ειχα εσπασε η οθονη και ειναι σαν ιστους αραχνης σε πολλα σημεια, παρολο που τα χρωματα και η αφη λειτουργουν κανονικά. Τι κανω; παω για αλλαγη οθονης; υπαρχει κατι οικονομικοτερο απο τα 300 ευρω της samsung? Δυστυχώς όχι αλλά για κοίτα στον Γερμανό που παίζει μια προσφορά 20% εκπτωση.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το έβγαλα τελικά το πάνω mod. Ωραίο,αλλά δεν μου άρεσε που εμφανίζετε μόνιμα από την μέση της οθόνης και κάτω. Εγώ το θέλω από μέση και πάνω να εμφανίζεται. Δοκίμασα και τα άλλα 3 τα ίδια και εκεί. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γινεται με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος κύκλου. Βαλε το παρακάτω και κάνε restart. https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4251362&d=1503603350 Ωραίος φίλε μου. Μια χαρά. Μάλιστα δούλεψε χωρίς restart (μέρα έκανα ένα να υπάρχει....) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έβγαλα τελικά το πάνω mod. Ωραίο,αλλά δεν μου άρεσε που εμφανίζετε μόνιμα από την μέση της οθόνης και κάτω. Εγώ το θέλω από μέση και πάνω να εμφανίζεται. Δοκίμασα και τα άλλα 3 τα ίδια και εκεί. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Δεν "τσιμπουσε" στην κατανάλωση??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts