nikos523 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 εχεις βαλει στο ματι το note 8 και ψαχνεις αφορμη για να το παρεις και κατα λαθος σου γλυστραει το κινητο...:lol: :lol: Αυτό ναι, θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση! Αλλά όχι, με καλύπτει αυτή την περίοδο σε όλα η συσκευή και είμαι πολύ δύσκολος στην επιλογή, οπότε δεν έχω σκοπό να αλλάξω σύντομα! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonny_krav Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι μετα το update με το Bixby κολλάει παρα πολύ και αργεί να μπει και γενικοτερα διακρινω μια καθυστερηση σε σχεση με galaxy s7 εχει δει κανένας κατι παρόμοιο, το τηλέφωνο αγορασμένο από ΓΕΡΜΑΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καθυστέρηση που; Στην bixby; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonny_krav Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 ναι και στην Bixby και στο μενού γενικά κανει ένα μικρο loop το οποίο είναι κουραστικο. αφού είμαι στο τσακ για επαναφορά ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Είδα από κοντά το note. Να πω την αμαρτία μου ψιλοζηλεψα...αυτη η οθόνη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Είδα από κοντά το note. Να πω την αμαρτία μου ψιλοζηλεψα...αυτη η οθόνη...... Καλά εννοείται πως θα περάσω σύντομα στο NOTE 8 απλά περιμένω υπομονετικά τα πρώτα reviews.. Την οθόνη πως την είδες δηλαδή? Σου φάνηκε αρκετά διαφορετική στο μέγεθος? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) ναι και στην Bixby και στο μενού γενικά κανει ένα μικρο loop το οποίο είναι κουραστικο. αφού είμαι στο τσακ για επαναφορά ρυθμίσεων. Αν βλέπεις γενικότερα καθυστέρηση, κάνε επαναφορά καλύτερα. Ωστόσο για assistant, προτίμησε το google assistant μιας και είναι 100 φορές καλύτερο από την bixby. Bxactions για να κάνει οτι θέλεις το κουμπί και μην ενεργοποιείς καν την bixby. Είδα από κοντά το note. Να πω την αμαρτία μου ψιλοζηλεψα...αυτη η οθόνη......Τι ακριβώς δηλαδή; Η ίδια ακριβώς οθόνη είναι κατά 2 χιλιοστά μεγαλύτερη :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited September 11, 2017 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πιο φωτεινή και καλύτερο λευκό, πιο vibrant γενικα. Το είχα δίπλα με το s8+ μου και η διαφορά ήταν ξεκαθαρη. Οθοναρα ολκής στο s8+ εννοείται, αλλά στο note τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πιο φωτεινή και καλύτερο λευκό, πιο vibrant γενικα. Το είχα δίπλα με το s8+ μου και η διαφορά ήταν ξεκαθαρη. Οθοναρα ολκής στο s8+ εννοείται, αλλά στο note τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Περίεργο. Έχω συγκρίνει το δικό μου S8+ με 3 demo Note 8 σε διαφορετικά καταστήματα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ούτε κατά διάννοια. Θεωρώ αυτονόητο φυσικά ότι είχες τις ίδιες ρυθμίσεις οθόνης (φωτεινότητα, τύπος κ.τ.λ.) και στις 2 συσκευές έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Περίεργο. Έχω συγκρίνει το δικό μου S8+ με 3 demo Note 8 σε διαφορετικά καταστήματα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ούτε κατά διάννοια. Θεωρώ αυτονόητο φυσικά ότι είχες τις ίδιες ρυθμίσεις οθόνης (φωτεινότητα, τύπος κ.τ.λ.) και στις 2 συσκευές έτσι? Το display mate που είναι κορυφαίο σε αναλύσεις οθονών εχει δώσει ίδιο βαθμό και στις 2, θεωρώ οτι μονο μικρό διαφορες αν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Το display mate που είναι κορυφαίο σε αναλύσεις οθονών εχει δώσει ίδιο βαθμό και στις 2, θεωρώ οτι μονο μικρό διαφορες αν υπάρχουν. Δεν θέλω να σας στεναχώρισω αλλά πιστεύω πως αν ήθελε η σαμι για κάποιον λόγο να δείχνει ακόμα και το s7 edge καλύτερο σε οθόνη με ένα update θα μπορούσε. Το note 8 θα δείχνει λίγο καλύτερο θα έχει ανεβάσει λίγο την φωτεινότητα λίγο εμπλουτισμό χρωμάτων και θα δείχνει έστω λίγο πιο όμορφη. Εδώ εγώ με το αντμπλοκ έκανα το s8 το s7 edge το iPhone 6splus κ 6s να δείχνουν πολύ πιο αργά στις ίδιες σελίδες πλοήγησης κ με ίδιο 4g Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δεν θέλω να σας στεναχώρισω αλλά πιστεύω πως αν ήθελε η σαμι για κάποιον λόγο να δείχνει ακόμα και το s7 edge καλύτερο σε οθόνη με ένα update θα μπορούσε. Το note 8 θα δείχνει λίγο καλύτερο θα έχει ανεβάσει λίγο την φωτεινότητα λίγο εμπλουτισμό χρωμάτων και θα δείχνει έστω λίγο πιο όμορφη. Εδώ εγώ με το αντμπλοκ έκανα το s8 το s7 edge το iPhone 6splus κ 6s να δείχνουν πολύ πιο αργά στις ίδιες σελίδες πλοήγησης κ με ίδιο 4g Δεν υπάρχει λόγος στεναχωριας. Το λιγο καλύτερο ναι οκ, εγω ειπα δεν φανταζομαι ότι θα έχουν φοβερες διαφορες όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) ναι και στην Bixby και στο μενού γενικά κανει ένα μικρο loop το οποίο είναι κουραστικο. αφού είμαι στο τσακ για επαναφορά ρυθμίσεων. Ολοι η η συντριπτική πλειοψηφία την εχουμε αντικαταστησει την Bixby με άλλη λειτουργιά η πλήρη κατάργηση και έρχεσαι εσύ προβληματισμενος οτι σου αργεί:lol::lol: Ήμαρτον που λέει ο Γεωργίου:p Ούτε ζωγραφιστεί δεν θέλουμε να τη δούμε ever. Οτι σαχλαμάρα της κατέβει της Samsung να καθόμαστε να ασχολούμαστε. Με το συμπάθιο κι ολας έτσι. Edited September 11, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Το package disabler pro σας δουλεύει κανονικά οποίος το χρησιμοποιεί? Μου δούλευε κανονικότατα στην τελευταία έκδοση eur H3. Απλα έκανα ενα factory reset και στήσιμο από την αρχή. Και από τότε μου βγάζει ενα error message. Και δεν λειτουργεί το pd plugin engine οπότε κατά συνέπεια ούτε το package disabler pro. Μόνο για τα θέματα το δουλεύω έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει σε κανέναν άλλον αυτό το θέμα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Το package disabler pro σας δουλεύει κανονικά οποίος το χρησιμοποιεί? Μου δούλευε κανονικότατα στην τελευταία έκδοση eur H3. Απλα έκανα ενα factory reset και στήσιμο από την αρχή. Και από τότε μου βγάζει ενα error message. Και δεν λειτουργεί το pd plugin engine οπότε κατά συνέπεια ούτε το package disabler pro. Μόνο για τα θέματα το δουλεύω έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει σε κανέναν άλλον αυτό το θέμα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα δουλεύει κανονικά, στον αδερφό μου με ιδια ρομ που το πήρε προχθές δεν του δουλεύει και εβαλε τελικά το bkdisable. Ίσως φταίει το τελευταίο Update που έλεγε κατι περίεργα και δεν το έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Σε εμένα δουλεύει κανονικά, στον αδερφό μου με ιδια ρομ που το πήρε προχθές δεν του δουλεύει και εβαλε τελικά το bkdisable. Ίσως φταίει το τελευταίο Update που έλεγε κατι περίεργα και δεν το έκανα εγώ. πια εκδοση εχεις του package disabler pro και του PD Plugins engine ??! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 πια εκδοση εχεις του package disabler pro και του PD Plugins engine ??! 9.8 και 4.1 αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Προφανώς χρησιμοποίησα τις ίδιες ρυθμίσεις σε φωτεινότητα και display(adaptive, ουδέτερο χρωμα). Τι να πω, εγώ είδα διαφορές κυρίως στη φωτεινότητα που είναι ένα σκαλί πιο πάνω στο note8 που είδα και το λευκό είναι πιο καθαρο, πιο ζωντανο στις ιδιες ρυθμισεις ξαναλεω. Φαινόταν αυτό κατεβαζοντας απλα την notification μπαρα πχ ή πηγαινοντας στις ρυθμισεις ή τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 9.8 και 4.1 αντίστοιχα Τα ιδια παλι και με αυτή την έκδοση. Το package disabler pro ανοίγει κανονικά το θέμα γίνεται όλο στο pd plugin engine. Πατάω enable admin / activate και μετά δςν φορτώνει μένει λευκή σελίδα ξανα και ξανα φορτώνει και μέρα με πετάει το ερρορ! Θα περιμένω μήπως βγάλει κανα update. Η θα δοκιμάσω κανα factory reset πάλι... Μήπως και στρώσει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εγω χρησιμοποιώ το BK package disable. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kunkunsoft.packagedisabler&hl=en Το Pro δεν μου δούλευε καν σε s8 ενώ σε s7 δεν είχα θέμα. Πάντως επειδή και έμενα το BK μου έκανε μια φορά τέτοιο κουλο μετά απο hard reset και αρνούνταν πεισματικά να δουλέψει απλά εγκατέστησα την προηγούμενη έκδοση του(μαζί με του αντίστοιχου plugin) και όλα μέλι γάλα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Τα ιδια παλι και με αυτή την έκδοση. Το package disabler pro ανοίγει κανονικά το θέμα γίνεται όλο στο pd plugin engine. Πατάω enable admin / activate και μετά δςν φορτώνει μένει λευκή σελίδα ξανα και ξανα φορτώνει και μέρα με πετάει το ερρορ! Θα περιμένω μήπως βγάλει κανα update. Η θα δοκιμάσω κανα factory reset πάλι... Μήπως και στρώσει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σου είπα και στον αδερφό μου ετσι κάνει δεν ξέρω γιατι δεν έβγαλα άκρη. Εγω χρησιμοποιώ το BK package disable. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kunkunsoft.packagedisabler&hl=en Το Pro δεν μου δούλευε καν σε s8 ενώ σε s7 δεν είχα θέμα. Πάντως επειδή και έμενα το BK μου έκανε μια φορά τέτοιο κουλο μετά απο hard reset και αρνούνταν πεισματικά να δουλέψει απλά εγκατέστησα την προηγούμενη έκδοση του(μαζί με του αντίστοιχου plugin) και όλα μέλι γάλα:) Η επόμενη καλή λύση είναι αυτή όπως είπα και πιο πάνω Αλεξ. Κανει πολυ καλη δουλειά αλλα το Package disabler pro είναι πιο βολικό στην χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) εχουμε κανενα νεο για την 7.1.1 η ακομα μακρια ειναι ο γιαλος;διαβασα καπου οτι η σειρα s8 θα παει κατευθειαν στην 8 oreo δηλαδη φεξε μου και γλιστρησα αν ισχυει αυτο... Edited September 12, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλυτερα πιστευω, θα την παρουμε πιο γρηγορα απο οτι αν παρουμε πρωτα 7.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Εδώ που φτάσαμε καλύτερα την 8 να δώσει επιτόπου αφού ήδη άρχισε να εργάζεται σε αυτήν και ας παρακάμψει την 7.1.1. Και να δώσει την 7.1.1 δώρο άδωρον θα είναι τώρα. Έπρεπε από αρχές καλοκαιριού το αργότερο να την είχαμε πάρει. Αν και θεωρώ αουτσάιντερ αυτό το σενάριο μιας και το Note 8 με 7.1.1 είναι,άρα λογικά θα το πάρουμε και εμείς και μετά 4-5 μήνες η 8. Ελπίζω να με διαψεύσει η Sammy. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Edited September 12, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Τα ιδια παλι και με αυτή την έκδοση. Το package disabler pro ανοίγει κανονικά το θέμα γίνεται όλο στο pd plugin engine. Πατάω enable admin / activate και μετά δςν φορτώνει μένει λευκή σελίδα ξανα και ξανα φορτώνει και μέρα με πετάει το ερρορ! Θα περιμένω μήπως βγάλει κανα update. Η θα δοκιμάσω κανα factory reset πάλι... Μήπως και στρώσει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ίδια κι εγώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts