Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια απο ασφαλιση μεσω Ξηρογιαννοπουλου;

Μου ειπαν 22 ευρω το χρονο και εχω προθεσμια μεχρι την Δευτερα (τοτε κλεινω 1 μηνα απο την ημερομηνια αγορας)

Για καποιον ομως ο οποιος κραταει τα κινητα 3-4 μηνες αξιζει;

για 3-4 μηνες εγω δεν θα την εκανα ουτε θηκη θα εβαζα για τοσο λιγο...

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω έκανα την συγκεκριμένη αλλά στο ασφαλιστήριο έγραφε s8 και όχι s8 plus που έχω παρόλο που το ιμει είναι σωστό.

έστειλα email για διόρθωση αλλά εξαφανίστηκαν.

Προσωπικά δε ξανακάνω ασφάλεια κινητού

φιλε ολοκληρη ασφαλιστικη εταιρια δεν νομιζω να εξαφανιστηκε επειδη δεν σου απαντησαν στο mail ειμαι σιγουρος πως αν τους παρεις τηλ θα απαντησουν

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και σε μένα το ίδιο γράφω samsung και κάθομαι και ψάχνω την λίστα το ίδιο έκανα και στο S7 edge

Σου βγάζει και ειδοποίηση όταν ανοίγεις την εφαρμογή

Πχ σήμερα μόλις άνοιξα το ημερολόγιο είχε (1) στο κάτω μέρος και πατάς και κάνεις το update

Σου βγάζει και ειδοποίηση όταν ανοίγεις την εφαρμογή

Πχ σήμερα μόλις άνοιξα το ημερολόγιο είχε (1) στο κάτω μέρος και πατάς και κάνεις το update

όχι δεν μου βγάζει ειδοποίηση

spacer.png

Και εγω επειδη σκεφτομαι οτι ειναι λιγο το διαστημα και παντα προσεχα τα κινητα μου, για αυτο το λεω...

Θηκη και τζαμι - ζελατινα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι βαζω και το διατηρω σε οσο πιο αριστη κατασταση γινεται! Εκτος του οτι μου αρεσει να ειναι αριστο, πως θα το δωσεις ευκολα κιολας οταν ερθει η ωρα;

Στις φωτο ενω μου βγαζε τις τοποθεσιες που τις ειχα βγαλει τωρα δεν υπαρχουν πουθενα, δεν νομιζω να πειραξα κατι..μηπως με κανα update εγινε κατι;

Και εγω επειδη σκεφτομαι οτι ειναι λιγο το διαστημα και παντα προσεχα τα κινητα μου, για αυτο το λεω...

Θηκη και τζαμι - ζελατινα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι βαζω και το διατηρω σε οσο πιο αριστη κατασταση γινεται! Εκτος του οτι μου αρεσει να ειναι αριστο, πως θα το δωσεις ευκολα κιολας οταν ερθει η ωρα;

αφου εχεις θηκη και τζαμι οπως λες οποτε εισαι κομπλε και ασε την ασφαλεια για το note8 καλυτερα εγω ετσι θα εκανα νομιζω ειναι καλυτερα εσυ ξερεις

αφου εχεις θηκη και τζαμι οπως λες οποτε εισαι κομπλε και ασε την ασφαλεια για το note8 καλυτερα εγω ετσι θα εκανα νομιζω ειναι καλυτερα εσυ ξερεις

Ζελατινα εχω, τζαμι ειναι πολυ δύσκολο να βρω...

Καλησπέρα...δεν μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου ( Win 10 ) ούτε το smartswitch, αλλά ούτε και το Kiess.

Να ρωτήσω αν το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος και πως το έλυσε...

Με το smartswitch έκανα σύνδεση ανάμεσα στο παλιό μου mate8 και το S8+ και μετέφερα πολλά αρχεία και φωτό, αλλά μεταξύ S8+ και PC δεν έχω βρει πρόγραμμα.

Επίσης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς για σύνδεση μεταξύ συσκευής και PC???

Καλησπέρα...δεν μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου ( Win 10 ) ούτε το smartswitch, αλλά ούτε και το Kiess.

Να ρωτήσω αν το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος και πως το έλυσε...

Με το smartswitch έκανα σύνδεση ανάμεσα στο παλιό μου mate8 και το S8+ και μετέφερα πολλά αρχεία και φωτό, αλλά μεταξύ S8+ και PC δεν έχω βρει πρόγραμμα.

Επίσης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς για σύνδεση μεταξύ συσκευής και PC???

Για μεταφορα αρχειων δεν θες προγραμμα απλα το συνδεεις με το καλωδιο και εχεις προσβαση. Χωρις καλωδιο εχω βρει μια εφαρμογη Airmore και βολευει πολυ.

Για μεταφορα αρχειων δεν θες προγραμμα απλα το συνδεεις με το καλωδιο και εχεις προσβαση. Χωρις καλωδιο εχω βρει μια εφαρμογη Airmore και βολευει πολυ.

οκ...σωστός φίλε...απλά θέλει ενεργοποίηση το USB debugging...ευχαριστώ.

Ενημερωτικά τώρα ρωτάω: δεν έχει η Sammy κάποιο πρόγραμμα ανάλογο του Kies για το S8?

οκ...σωστός φίλε...απλά θέλει ενεργοποίηση το USB debugging...ευχαριστώ.

Ενημερωτικά τώρα ρωτάω: δεν έχει η Sammy κάποιο πρόγραμμα ανάλογο του Kies για το S8?

Έχει φίλε το Smartswitch....

http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/

Σε περίπτωση που το εγκαταστήσεις και δεν λειτουργεί διάβασε παραπάνω τι πρέπει να εγκαταστήσεις από την Microsoft για να δουλέψει σωστά γιατί κάποιοι έχουν θέμα και δεν τους δουλεύει

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα είστε στην αναμονή για αλλαγη σε note 8? Εγώ σκέφτομαι προς τα Χριστούγεννα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα είστε στην αναμονή για αλλαγη σε note 8? Εγώ σκέφτομαι προς τα Χριστούγεννα

Αν δεν κάνεις χρήση του s-pen σε καθημεινή βάση δεν νομίζω να έχει νόημα η μετάβαση σε Note 8 από S8+.Φυσικά υπερέχει σε φωτογραφικό φακό αλλά υστερεί σε μπαταρία και design imho....

Για καποιο λογο σημερα ειδα πρωτη φορα μεγαλη κατανακωση απο το λειτουργικο.

http://i.imgur.com/kJB6cp0.png

Επισης μονο σημερα παρατηρησα 2 φορες ενα μικρο λαγκ οταν πηγα να παω στην αρχικη. Μου εδειξε το φοντο και μετα απο 2 δευτερολεπτα εμφανιστηκαν τα εικονιδια κλπ. Δεν μου το χει ξανακανει και σημερα 2 φορες. Χρησιμοποιω nova launcher απο την αρχη. Δεν εκανα καμια καινουρια εγκατασταση εφαρμογης. Τι γινεται μπορει να βοηθησει κανεις? :(

Κατανάλωση android ουδεποτε έχω δει πάνω απο τη τέταρτη θέση απο την κορυφη.

Κομπιασματα ναι εχω παρατηρήσει αρκετές φορές ακομα και με Nova Prime που εχω συνέχεια ακόμα και στο ξεκλείδωμα της οθόνης.

Και με παρόμοιο με εσενα περιστατικο πχ κλείνοντας τον browser παρατήρησα ξαναφορτωμα εικονιδίων home screen.

Δυστυχώς η υλοποίηση λογισμικού της Samsung δεν αρμόζει για την συσκευή.

Με την δεύτερη συσκευή μου με ίδιες ρυθμίσεις,εφαρμογές και στησιμο η διαφορά στο smoothness ειναι εμφανής υπέρ της δεύτερης.

Τωρα τα της μπαταρίας υπάρχει ξεχωριστό νημα για συζήτηση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7308383#post7308383

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ισως φταιει το οτι ειχα βαλει στις "παντα αδρανεις εφαρμογες" και τον nova. Γενικα εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκει, ειναι κακο αυτο? Τωρα τον εβγαλα τον nova και δεν μου το χει ξανακανει. Ειδωμεν. Τωρα για το λειτουργικο γιατι εχει τετοια καταναλωση δεν ξερω. Το ποσταρα εδω γιατι πιστευω πιο πολυ αφορα το τηλεφωνο παρα την μπαταρια.

Ισως φταιει το οτι ειχα βαλει στις "παντα αδρανεις εφαρμογες" και τον nova. Γενικα εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκει, ειναι κακο αυτο? Τωρα τον εβγαλα τον nova και δεν μου το χει ξανακανει. Ειδωμεν. Τωρα για το λειτουργικο γιατι εχει τετοια καταναλωση δεν ξερω. Το ποσταρα εδω γιατι πιστευω πιο πολυ αφορα το τηλεφωνο παρα την μπαταρια.

Μην βαζεις τιποτα αδρανεις εννοειται.

Δεν εχω καμια εφαρμογη εκει.

Αν και δεν εχει σχεση αυτο διοτι και εγω που δεν εχω τιποτα εκει τα κομπιασματα τα παρατηρω.

Μην βαζεις τιποτα αδρανεις εννοειται.

Δεν εχω καμια εφαρμογη εκει.

Αν και δεν εχει σχεση αυτο διοτι και εγω που δεν εχω τιποτα εκει τα κομπιασματα τα παρατηρω.

Για ποιον λογο το λες να μην τις βαζω? Απλα δεν θελω να τρωνε μπαταρια στο background.

Για ποιον λογο το λες να μην τις βαζω? Απλα δεν θελω να τρωνε μπαταρια στο background.

Εγώ τις έχω εκεί όλες από όταν πήρα την συσκευή.

Εκτός από nova laouncher, nova prime, tesla, και SwiftKey.

Σήμερα πρώτη φορά πάει να μου βγάλει τα καλύτερα αποτελέσματα μπαταρίας του μήνα.

Δεν έχω αλλάξει κάτι και σήμερα συγκεκριμένα δεν βγήκε κανένα update εφαρμογής.

kountouraN

Διοτι αν τα βαλεις δεν θα λειτουργουν οι εφαρμογες στο 100% των λειτουργιων τους.

Αν και πιστευω απο μονο του το λειτουργικο αν δει οτι δεν χρησιμοποιεις καποιες εφαρμογες για ενα σεβαστο διαστημα τις κλεινει βαζοντας τα στη συγκεκριμενη ρυθμιση.

Εως αρχισεις να λειτουργεις μια οποιαδηποτε εφαρμογη,τοτε που ξυπναει αυτοματα και ξανα το ιδιο κυκλο κανει.

Εσυ τιποτα δεν χρειαζεται να κανεις.

Edited by alextrela

Εγώ τις έχω εκεί όλες από όταν πήρα την συσκευή.

Εκτός από nova laouncher, nova prime, tesla, και SwiftKey.

Σήμερα πρώτη φορά πάει να μου βγάλει τα καλύτερα αποτελέσματα μπαταρίας του μήνα.

Δεν έχω αλλάξει κάτι και σήμερα συγκεκριμένα δεν βγήκε κανένα update εφαρμογής.

Και εγω ολα εκει εκτος απο messenger viber whats up. Τωρα εβγαλα και τον nova launcher και nova prime. Υποψιαζομαι οτι αυτο ηταν που μου προκαλεσε το λαγκ γιατι μολις χθες τον προσθεσα εκει.

Αυτοματα γινεται αυτη η δουλεια λεμε.

Και για να το καταλαβεις,βαλε το nova εκει και ανοιξε τον μετα.

Αυτοματα θα δεις οτι βγηκε απο τις αδρανεις εφαρμογες απο μονο του αν πας στις ρυθμισεις μπαταριας και το δεις.

Και θα ξαναμπει αν δεν κανεις χρηση του μετα καποιες ωρες.

Το ιδιο με οποιοδηποτε αλλη εφαρμογη.

Edited by alextrela

Αυτοματα γινεται αυτη η δουλεια λεμε.

Αυτοματα θα δεις οτι βγηκε απο τις αδρανεις εφαρμογες απο μονο του.

Και θα ξαναμπει αν δεν κανεις χρηση του μετα καποιες ωρες.

Το ιδιο με οποιοδηποτε αλλη εφαρμογη.

Μα δεν μπαινουν αυτοματα αλλιως. Πρεπει να πας στην μπαταρια και να πατησεις εκει που λεει εξοικονομηση ενεργειας για να μπουν. Αυτα που φαινονται εκει δεν ειναξ σε αδρανεια, ειναι αυτα που μπορεις πατωντας το κουμπι να τα θεσεις σε αδρανεια. Διορθωστε με αν κανω λαθος..

Αυτοματα γινεται αυτη αυτη δουλεια λεμε.

Αυτοματα θα δεις οτι βγηκε απο τις αδρανεις εφαρμογες.

Το ιδιο με οποιοδηποτε αλλη εφαρμογη

Καλά ντε μη βαράς.. :)

Ανοίγω πχ την εφαρμογή της cosmote, που είναι στις αδρανεις, δεν την κλείνω, βγαίνω, πάω στις αδρανεις εφαρμογες και είναι ακόμα εκεί η εφαρμογή της cosmote..

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)