afilopou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν θυμάμαι καλά ήμουν ο πρώτος αρνητικός χρήστης και στην αρχή δέχτηκα απόθεση όταν ελεα οτι δεν αξίζει, και μόνο που έβαλε αυτα τα καραγκιοζιλίκια στη κάμερα για σελφι ειναι για παιδάκια. Τραγική συσκευή για εμας που είχαμε μάθει με σειρά νοτε και το άριστο S7 edge. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω στο Iphon 7 plus η πίσω στο S7 edge. Τραγικη συσκευη? Σεβαστη η αποψη οτι δεν σου κανει αλλα οχι και τραγικη.Αλλο πραγμα αν αξιζει να παει καποιος απο το edge στο 8+. Δυστυχως το edge μου το εκλεψαν οποτε πηγα στο 8+ και ταυτοχρονα δουλευω το αιφονι. Η συσκευη ειναι μια χαρα και προσωπικα δεν εχω κατι κακο να πω.Τα φρου φρου (selfies και ιστοριες) δεν τα χρησιμοποιουσα ποτε μου. Ειναι μια τιμια συσκευη και φυσικα οπως κανενα κινητο δεν αξιζει τα 900 ευρω. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Είναι το καλύτερο κινητό έως τώρα με διαφορά...ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή...αλλα Όχι να ακούμε και αρλούμπες τύπου ότι δεν είναι σοβαρό κινητό και ότι είναι για πέταμα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν θυμάμαι καλά ήμουν ο πρώτος αρνητικός χρήστης και στην αρχή δέχτηκα απόθεση όταν ελεα οτι δεν αξίζει, και μόνο που έβαλε αυτα τα καραγκιοζιλίκια στη κάμερα για σελφι ειναι για παιδάκια. Τραγική συσκευή για εμας που είχαμε μάθει με σειρά νοτε και το άριστο S7 edge. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω στο Iphon 7 plus η πίσω στο S7 edge. Σε παρακαλώ να μιλάς για τον εαυτό σου και να μην γενικεύεις χρησιμοποιώντας πληθυντικό. Και εγώ s7 edge είχα και μια χαρά απολαμβανω το s8+ μου το οποιο το θεωρώ καλύτερο σε όλα. Αν χαρακτηρίζεις τραγική μια συσκευή για τα προσωπακια και λοιπά φρου φρου στην κάμερα είναι φυσικα δικαίωμα σου αλλά και δικό σου μόνο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Σε παρακαλώ να μιλάς για τον εαυτό σου και να μην γενικεύεις χρησιμοποιώντας πληθυντικό. Και εγώ s7 edge είχα και μια χαρά απολαμβανω το s8+ μου το οποιο το θεωρώ καλύτερο σε όλα. Αν χαρακτηρίζεις τραγική μια συσκευή για τα προσωπακια και λοιπά φρου φρου στην κάμερα είναι φυσικα δικαίωμα σου αλλά και δικό σου μόνο πρόβλημα. Τη δική μου γνώμη είπα, δεν μιλώ για όλους, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το πως βλέπει ο καθένας τη συσκευή, ούτε το κάνω να επηρεάσω κανένα να την πάρει η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν θυμάμαι καλά ήμουν ο πρώτος αρνητικός χρήστης και στην αρχή δέχτηκα απόθεση όταν ελεα οτι δεν αξίζει, και μόνο που έβαλε αυτα τα καραγκιοζιλίκια στη κάμερα για σελφι ειναι για παιδάκια. Τραγική συσκευή για εμας που είχαμε μάθει με σειρά νοτε και το άριστο S7 edge. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω στο Iphon 7 plus η πίσω στο S7 edge. Και εγώ με την σειρά μου θα σου πω ότι η samsung όπως πέρυσι με το s7 edge έτσι και φέτος με το S8+ παίζει μόνη της... Δεν ξέρω αν σε καλύπτει το S8+ αλλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω και εννοείται καλύτερο και του S7 edge σε όλα... Βέβαια το ότι είναι η καλύτερη συσκευή σίγουρα δεν δικαιολογεί την υψηλή τιμολόγηση της αλλά ούτε το Mate 9 ούτε το LG v20 ούτε το s7 edge όταν κυκλοφόρησαν... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί..... μέχρι τον ερχομό του Note 8.... Και όχι δεν είμαι φανατισμενος με την Samsung... Απλά κάθε εποχή μου αρέσει να έχω το καλύτερο... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Προς ενημέρωση σου η τιμη στην κάθε συσκευή διαμορφώνεται από την ζήτηση κ όχι αν είναι επιτυχία η αποτυχία η συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ πτώση όπως και να έχει καλό στους καταναλωτές κάνει οπότε μακάρι να πέσει αλλά 200 ευρώ σε 2 3 μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θυμάμαι καλά ήμουν ο πρώτος αρνητικός χρήστης και στην αρχή δέχτηκα απόθεση όταν ελεα οτι δεν αξίζει, και μόνο που έβαλε αυτα τα καραγκιοζιλίκια στη κάμερα για σελφι ειναι για παιδάκια. Τραγική συσκευή για εμας που είχαμε μάθει με σειρά νοτε και το άριστο S7 edge. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάω στο Iphon 7 plus η πίσω στο S7 edge.Εγώ δεν μπορώ καθόλου την αναλογία τηλεκοντρόλ και την edge οθόνη. Έβγαλε και IR και πρόσθεσε χαζά χαρακτηριστικά Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Η πτώση όπως και να έχει καλό στους καταναλωτές κάνει οπότε μακάρι να πέσει αλλά 200 ευρώ σε 2 3 μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν μπορώ καθόλου την αναλογία τηλεκοντρόλ και την edge οθόνη. Έβγαλε και IR και πρόσθεσε χαζά χαρακτηριστικά Send From Note 3 With S8 Port Rom Το ότι στην Ελλάδα έχει πέσει η τιμη, απλά δείχνει προσαρμογή της τιμολόγησης της Samsung Hellas στην αγορά της Ελλάδας. Έχει παρατηρηθεί η ίδια πτώση Παγκόσμια? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το ότι στην Ελλάδα έχει πέσει η τιμη, απλά δείχνει προσαρμογή της τιμολόγησης της Samsung Hellas στην αγορά της Ελλάδας. Έχει παρατηρηθεί η ίδια πτώση Παγκόσμια? Sent from my SM-G955F using TapatalkΗ τιμή είναι αυτή και σε άλλες χώρες http://www.pricerunner.co.uk/pli/1-3816242/Mobile-Phones/Samsung-Galaxy-S8-Compare-Prices Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Η τιμή του πέφτει τρελλά, σε λιγότερο από 2μήνες κυκλοφορίας έχει φτάσει τα 7 κατοστάρικα...25% μείωση τιμής..! Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχει 550€ maximum, μπορεί και λιγότερο. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά από την άλλη δείχνει ότι ίσως η samsung δεν μπορεί να πουλήσει τις ποσότητες που έχει προυπολογίσει. Ζορίζεται και κάνει μεγάλες εκπτώσεις. Έχει αγοράσει κανείς το coral blue? ας γράψει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Μακάρι να ζορίζεται μπας και καταλάβει και αυτη και οι υπόλοιπες "πρωτες μουρες" ότι κάποια στιγμή αυτή η αλητεία με τις τιμές που κάθε χρόνο αυξάνονται και έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλαμε για τιμες που πλησιαζουν τα 1000 ευρω, πρέπει να σταματήσει. Τιμές που είναι τριπλές και άνω του κόστους παραγωγής... Εξαιρώ βέβαια την Apple, που θα συνεχίσει να πουλάει τα μηλοφωνα της σαν ζεστά ψωμάκια ακόμα και αν παρουσιασει το iphone8 σαν remake του 4...παλι με τα αντίσκοινα θα είναι έξω από τα καταστηματα...αφου έχει τα θύματα, ε συγγνώμη τους πιστούς καταναλωτές της, σιγά μην κάτσει να σκάσει. Ειλικρινά, παρόλο που οι Κινέζοι ακόμα δεν με έχουν πείσει να πάρω κάποιο κινητό τους, μερικές φορές εύχομαι να τα σαρώσουν όλα μπας και καταλάβουν και οι φίρμες και αλλάξουν ροτα στην τιμολογιακή πολιτική τους. Προσωπικα το s8+ το απόκτησα τζάμπα...δινοντας απλά το s7edge όπως είχα κάνει και πέρισυ με το s7 δίνοντας το s6edge. Έχω την δυνατότητα αυτή τελοσπαντων. Αυτά τα χρήματα για κινητό δεν υπαρχει πιθανότητα να τα δώσω ποτε, οσο και αν μου αρέσουν. Edited June 16, 2017 by kostasb13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημέρα σας μια μικρή βοήθεια θέλω που πατάω στις ρυθμίσεις κλήσεων για να βρω το σύρσιμο της κλήσης;;;; Γιατί τώρα πατάω πάνω στον καλούντα και μετά το τηλέφωνο το εικονίδιο και κάνω την κλήση σε s8+.... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πιστευω οτι θα δουμε την αποδοχη που ειχε στον κοσμο το κινητο απο το τι θα αλλαξει στο s9 . Προσωπικα θεωρω μεγαλο φαουλ το δαχτυλικο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πιστευω οτι θα δουμε την αποδοχη που ειχε στον κοσμο το κινητο απο το τι θα αλλαξει στο s9 . Προσωπικα θεωρω μεγαλο φαουλ το δαχτυλικο πισω. Το κινητό κάθε μέρα μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Μπαταρία άψογη, οθόνη στο browsing απολαυστική. Τα μόνα αρνητικά η θέση του δακτυλικού και το ηχείο θα μπορούσε να είναι πιο δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το κινητό κάθε μέρα μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Μπαταρία άψογη, οθόνη στο browsing απολαυστική. Τα μόνα αρνητικά η θέση του δακτυλικού και το ηχείο θα μπορούσε να είναι πιο δυνατό. Και εγώ μόνο αυτά τα δύο βρίσκω ως αρνητικά του κινητού. Το ηχείο είναι τραγικό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το κινητό κάθε μέρα μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Μπαταρία άψογη, οθόνη στο browsing απολαυστική. Τα μόνα αρνητικά η θέση του δακτυλικού και το ηχείο θα μπορούσε να είναι πιο δυνατό. Έτσι ακριβώς είναι όσο πιο πολύ το βάζεις στην καθημερινότητα σου τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για την καλύτερη συσκευή αυτού του μεγέθους που έχει κυκλοφορήσει ποτέ... Το ηχείο ναι είναι 3 χρόνια πίσω ιδιαίτερα αν είχες δουλέψει με HUAWEI MATE 9 ή κανένα ZTE axon 7 κτλ. Το δακτύλικο προσωπικά μιας και χρήστης για αρκετό καιρό σε Mate 8-9 και LG V10 - V20 που είχαν το δακτύλικο αποτύπωμα στην πίσω μεριά το βρίσκω πολύ καλύτερο από μπροστά αλλά σε λάθος σημείο... Θα έπρεπε να βρίσκεται κάτω από την κάμερα μόνο του και σε κύκλο όπως ήταν στις προηγούμενες συσκευές που ανέφερα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ο αισθητηρας παροτι εχω clear view και τον βρισκω σχετια ευκολα θα επρεπε να ειναι αλλού. Βέβαια η αναγνώριση ιριδας μου δουλεύει παρα πολυ καλα. Ακομα και μεσα απο γυαλι ηλιου. Οποτε ολα καλα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ο αισθητηρας παροτι εχω clear view και τον βρισκω σχετια ευκολα θα επρεπε να ειναι αλλού. Βέβαια η αναγνώριση ιριδας μου δουλεύει παρα πολυ καλα. Ακομα και μεσα απο γυαλι ηλιου. Οποτε ολα καλα.Πως σου δουλευει μεσα απο γυαλια ηλιου οταν εμενα δε μου δουλευει με γυαλια μυωπιας? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ο αισθητηρας παροτι εχω clear view και τον βρισκω σχετια ευκολα θα επρεπε να ειναι αλλού. Βέβαια η αναγνώριση ιριδας μου δουλεύει παρα πολυ καλα. Ακομα και μεσα απο γυαλι ηλιου. Οποτε ολα καλα. Ναι εμένα με γυαλιά ηλίου μου ξεκλειδώνει κανονικότατα! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως σου δουλευει μεσα απο γυαλια ηλιου οταν εμενα δε μου δουλευει με γυαλια μυωπιας? Μα και εγω στην αρχη δεν το πιστεύα. Αλλα δουλεύει. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πιστευω οτι θα δουμε την αποδοχη που ειχε στον κοσμο το κινητο απο το τι θα αλλαξει στο s9 . Προσωπικα θεωρω μεγαλο φαουλ το δαχτυλικο πισω. Η φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας θα φέρει στο s9 3d υλοποίηση του αποτυπώματος μπροστά. Δεν ήταν ώριμη η τεχνολογίας για να μπει από φετος(που ούτε στο Note 8 θα μπει-δεν προλαβαίνει η Sammy) Για εμένα που δεν χρησιμοποιώ αποτύπωμα είναι όλα μέλι γάλα διότι μόνο που δεν υπάρχει μπροστά φυσικό κουμπί είναι μεγάλο κέρδος. Ένα double tap να βάλει για ξύπνημα θα ήταν για εμένα ακόμα ιδανικότερο από 3d υλοποίηση του αποτυπώματος. Αυτό μου λείπει περισσότερο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Η φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας θα φέρει στο s9 3d υλοποίηση του αποτυπώματος μπροστά. Δεν ήταν ώριμη η τεχνολογίας για να μπει από φετος(που ούτε στο Note 8 θα μπει-δεν προλαβαίνει η Sammy) Για εμένα που δεν χρησιμοποιώ αποτύπωμα είναι όλα μέλι γάλα διότι μόνο που δεν υπάρχει μπροστά φυσικό κουμπί είναι μεγάλο κέρδος. Ένα double tap να βάλει για ξύπνημα θα ήταν για εμένα ακόμα ιδανικότερο από 3d υλοποίηση του αποτυπώματος. Αυτό μου λείπει περισσότερο. Sent from my iPad using TapatalkΜα έχει παρατεταμένο πάτημα κάτω στην aod που ανοίγει την οθόνη. Εγώ έτσι το έχω στο NOTE 3 με τη Rom του S8. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Πως σου δουλευει μεσα απο γυαλια ηλιου οταν εμενα δε μου δουλευει με γυαλια μυωπιας? Στα γυαλια μυωπιας ο φακος κανει μεγενθυση ωστε να βλεπεις μακρια, οποτε οταν οι υπερυθρες πεφτουν επανω γινεται διαθλαση και δεν ειναι ευκολος ο εντοπισμος της ιριδας. Με λιγα λογια τα γυαλια μεγενθυνουν την ιριδα και δεν ειναι ευκολος ο εντοπισμος της. Ειλικρινα πολλους απο εσας δεν μπορω να σας καταλαβω.....Βγαινει στα 900 ευρω η συσκευη και την κραζετε,πεφτει στα 600 και παλι κραζετε!Ακομη και τζαμπα να σας την δωσουν θα εχετε κατι να πειτε. Οποιος θελει την αγοραζει και οποιος δεν θελει την αφηνει για εμας τους ηλιθιους. Μην μπαινετε καθε μερα να γραφετε τα ιδια και τα ιδια.Δεν θελουμε να μαθουμε ουτε την αποψη σας ουτε την οικονομοτεχνικη αναλυση που εχετε κανει στο μυαλο σας. Εχει κατσει να σκεφτει κανεις απο εσας τι πληρωνει σε μια συσκευη?Δεν ειναι μονο η οθονη η μπαταρια και ο επεξεργαστης.Ειναι το τμημα RnD ειναι η διαφημιση οι υπαλληλοι το ρευμα οι εγκαταστασεις οι προμηθειες απο εμπορους καταστηματα τα τελωνεια και παρα πολλα ακομη.Λετε για τους κινεζους και για τα φθηνα κινητα.Να θυμησω το Mi Mix που βγηκε στα 900 και 1000 ευρω?Που η καινοτομια που ειχε ειναι οτι ειναι ολο οθονη και το ακουστικο.Θες καμερα?Οθονη?Επεξεργαστη?1000 φορες καλυτερο το ακριβο S7 και S8....Επισης να περιμενετε αυξηση στις τιμες.Δειτε την Huawei!Κοστολογει οσο η Samsung,η Xiaomi δηλωσε οτι δεν υπαρχει κερδος στα κινητα,η one plus εβγαλε το πρωτο κινητο στα 300 και τωρα ζηταει 500 και 600. Αφηστε λοιπον τα περιτα σχολια και ας μιλησουμε για την συσκευη μπας και μπορεσουμε να βρουμε κανενα μηνυμα οταν θελουμε να ψαξουμε για κατι. Edited June 17, 2017 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Συμφωνώ σε όλα όσα λες...ειναι ένα ολοκληρωμένο κινητο με όμορφο design και εκπληκτική οθόνη! Ακριβώς έτσι :cool:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Στα γυαλια μυωπιας ο φακος κανει μεγενθυση ωστε να βλεπεις μακρια, οποτε οταν οι υπερυθρες πεφτουν επανω γινεται διαθλαση και δεν ειναι ευκολος ο εντοπισμος της ιριδας. Με λιγα λογια τα γυαλια μεγενθυνουν την ιριδα και δεν ειναι ευκολος ο εντοπισμος της. Ειλικρινα πολλους απο εσας δεν μπορω να σας καταλαβω.....Βγαινει στα 900 ευρω η συσκευη και την κραζετε,πεφτει στα 600 και παλι κραζετε!Ακομη και τζαμπα να σας την δωσουν θα εχετε κατι να πειτε. Οποιος θελει την αγοραζει και οποιος δεν θελει την αφηνει για εμας τους ηλιθιους. Μην μπαινετε καθε μερα να γραφετε τα ιδια και τα ιδια.Δεν θελουμε να μαθουμε ουτε την αποψη σας ουτε την οικονομοτεχνικη αναλυση που εχετε κανει στο μυαλο σας. Εχει κατσει να σκεφτει κανεις απο εσας τι πληρωνει σε μια συσκευη?Δεν ειναι μονο η οθονη η μπαταρια και ο επεξεργαστης.Ειναι το τμημα RnD ειναι η διαφημιση οι υπαλληλοι το ρευμα οι εγκαταστασεις οι προμηθειες απο εμπορους καταστηματα τα τελωνεια και παρα πολλα ακομη.Λετε για τους κινεζους και για τα φθηνα κινητα.Να θυμησω το Mi Mix που βγηκε στα 900 και 1000 ευρω?Που η καινοτομια που ειχε ειναι οτι ειναι ολο οθονη και το ακουστικο.Θες καμερα?Οθονη?Επεξεργαστη?1000 φορες καλυτερο το ακριβο S7 και S8....Επισης να περιμενετε αυξηση στις τιμες.Δειτε την Huawei!Κοστολογει οσο η Samsung,η Xiaomi δηλωσε οτι δεν υπαρχει κερδος στα κινητα,η one plus εβγαλε το πρωτο κινητο στα 300 και τωρα ζηταει 500 και 600. Αφηστε λοιπον τα περιτα σχολια και ας μιλησουμε για την συσκευη μπας και μπορεσουμε να βρουμε κανενα μηνυμα οταν θελουμε να ψαξουμε για κατι. Έτσι ακριβώς ρε φίλε...:up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Μα έχει παρατεταμένο πάτημα κάτω στην aod που ανοίγει την οθόνη. Εγώ έτσι το έχω στο NOTE 3 με τη Rom του S8. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι βρε απλά η βέλτιστη υλοποίηση θα ήταν οπουδήποτε στην οθόνη να δουλεύει και όχι αυστηρά στο home button όπως σε πολλές άλλες συσκευές. Η η AOD υλοποίηση θα το προτιμούσα σε στυλ Motorola όπου θα μπορούσες να ορίζεις το χρονικό διάστημα που είναι ανοιχτή η να ξυπνάει(να εμφανίζει τις πληροφορίες δηλαδή) αφού σηκώσεις τη συσκευη από ακινησία η απλά περάσεις το χέρι από πάνω της και μετά να μπαίνει για ύπνο. Υπάρχουν στιγμές που δεν θες να είναι συνεχεία ανοιχτή και για λόγους κατανάλωσης και λόγους που σε ενοχλεί και δεν θες να σου αποσπά την προσοχή. Και ούτε φυσικά να μπαίνω στην λογική κλείσε-άνοιξε AOD. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts