Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:happy:

Εχω βάλει κατι λίγα, οχι πολλά γενικά, θα μου περάσει μονο apps της cosmote? ειναι κατι που χρειαζεται? μου το βγαζει σε κάθε reset που κανω...

Εγω εχω ενα κανονα .Οταν παιρνω μια καινουργια συσκευη την κανω hard reset γιατι δεν ξερω απο κει που ερχεται τι γινεται.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:happy:

Εγω εχω ενα κανονα .Οταν παιρνω μια καινουργια συσκευη την κανω hard reset γιατι δεν ξερω απο κει που ερχεται τι γινεται.

μιας που θα το κανω reset να περασω και καποια αλλη fw μηπως?

Για τις κλήσεις Μόλις βρήκα αυτό

https://recomhub.com/blog/samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus-problems-with-calls/

Ίσως να βοηθήσει κάποιους που έχουν το πρόβλημα μου

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έγινε μετά το update το πρόβλημα υφίσταται και πριν από αυτό αλλά δεν το αναφέρει κανείς εδώ μέσα.

Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με συσκευές PLUS. Μια δίκαρτη και δυο ελληνικές

Δυστυχώς τα προβλήματα στα νήματα δεν αναφέρονται και γράφονται μόνο τα θετικά.

Στεκόμαστε σε αστεία πράγματα και όχι στη ουσία ότι συσκευή των 1000€ κόβει το σημα και χάνει τις κλήσεις.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Δεν έγινε μετά το update το πρόβλημα υφίσταται και πριν από αυτό αλλά δεν το αναφέρει κανείς εδώ μέσα.

Στεκόμαστε σε αστεία πράγματα και όχι στη ουσία ότι συσκευή των 1000€ κόβει το σημα και χάνει τις κλήσεις.

Γιώργο σε εμένα μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Γιώργο σε εμένα μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ....

Δεν προκειται να το καταλαβεις Κώστα.

Από τα screenshot που έχεις στείλει η κατανάλωση σε φωνητικές κλήσεις είναι μικρή οπότε το φαινόμενο όπως αναφέρει και ο φίλος γίνεται μετά από ορισμένη ώρα κατά τη διάρκεια της κλήσης και μια στις 10.

Εγω που μιλάω 4-5 ώρες στο κινητό κάθε μέρα το κατάλαβα από την πρώτη μέρα.

https://ibb.co/iNRSAk

Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα στο μικρό s8 δεν εμφανίστηκε όσο το κράτησα . Το Σάββατο που θα εχω νέα παρτιδα θα σας γράψω πάλι.

Έλα και άργησες...σε περίμενα με αγωνία και η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά:)

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αυτονομία της συσκευης μου...

Πάντα μιλάμε για το δικό μου στήσιμο Με την δικιά μου χρηση Σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευές μου με ακριβώς το ίδιο στήσιμο και χρήση... Ένα μεγάλο μπράβο στην Samsung για αυτή την υπέροχη συσκευή...

Screen: Fhd, Auto light

Wifi:All time

4g: 3 hours

Notifications: On for everything

Always on: Off (using glimpse notification instead)

Camera: About 20 pictures

Calls: 1,5 hour

Games: No

Mail: More than 200 (4 acounts)

Social-internet: More than 60%

Kodi: More than 45 minutes

YouTube: 10 minutes

Gps: Off

Nfc: Off

Bluetooth: On only for 10 minutes

Deactivated apps: Chrome (using Opera browser) , word-Excel-PowerPoint-pdf (using WPS intead), Google photo, Google Gmail app (using stock mail app)

Installed: More than 40 apps (except stock)

ΑΥΤΆ!!!

Screenshot_20170424-002046.pngscreen shot windows 7certificity.com"]Screenshot_20170424-002046.pngscreen shot windows 7certificity.com[/url]

Screenshot_20170424-002110.pngscreen shot on windowscertificity.com"]Screenshot_20170424-002110.pngscreen shot on windowscertificity.com[/url]

Αν ειναι δυνατον...τρομεροι χρονοι!!

I Want To Believe

2 παρατηρήσεις...

1.Οταν βγαίνεις από την εφαρμογή Facebook με το back button μου κάνει στην αρχική οθόνη ένα τσαλιμακι σαν ζουμ, σαν επαναφορτωση έτσι ακαριαία.... Το κάνει σε κανέναν άλλο?

2.Σημερα με ενεργοποιημενη από την προσβασιμοτητα την "Εύκολη ενεργοποίηση οθόνης" με ρύθμιση του κεντρικού πλήκτρου αφής στην πιο ευαίσθητη θέση αλλά και ενεργοποίηση της ρύθμισης να μην ενεργοποιειται η οθόνη όταν βρίσκεται σε τσέπη η τσάντα, ειχα κάνα 3ωρο το τηλέφωνο στην πίσω τσέπη και τυχαία είδα ότι είχε ενεργοποιηθεί η οθόνη...

Σε έλεγχο που έκανα ανακάλυψα ότι η οθόνη ήταν ενεργοποιημενη περισσότερο από 2 ώρες.... Τρελό.... Ξενέρωσα...

Έτσι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κρυμμένο με το μανίκι μου όλο το επάνω μέρος της συσκευή δοκίμασα να δω αν ενεργοποιειται η οθόνη και Ναι ενεργοποιηθηκε κανονικά από το power button? Εφόσον εχω την ρύθμιση αυτή ενεργή είναι δυνατόν?

Δηλαδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε το τηλεφωνο στην τσέπη μας?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

2 παρατηρήσεις...

1.Οταν βγαίνεις από την εφαρμογή Facebook με το back button μου κάνει στην αρχική οθόνη ένα τσαλιμακι σαν ζουμ, σαν επαναφορτωση έτσι ακαριαία.... Το κάνει σε κανέναν άλλο?

2.Σημερα με ενεργοποιημενη από την προσβασιμοτητα την "Εύκολη ενεργοποίηση οθόνης" με ρύθμιση του κεντρικού πλήκτρου αφής στην πιο ευαίσθητη θέση αλλά και ενεργοποίηση της ρύθμισης να μην ενεργοποιειται η οθόνη όταν βρίσκεται σε τσέπη η τσάντα, ειχα κάνα 3ωρο το τηλέφωνο στην πίσω τσέπη και τυχαία είδα ότι είχε ενεργοποιηθεί η οθόνη...

Σε έλεγχο που έκανα ανακάλυψα ότι η οθόνη ήταν ενεργοποιημενη περισσότερο από 2 ώρες.... Τρελό.... Ξενέρωσα...

Έτσι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κρυμμένο με το μανίκι μου όλο το επάνω μέρος της συσκευή δοκίμασα να δω αν ενεργοποιειται η οθόνη και Ναι ενεργοποιηθηκε κανονικά από το power button? Εφόσον εχω την ρύθμιση αυτή ενεργή είναι δυνατόν?

Στο πρώτο δεν έχω δει κάτι. Στο δεύτερο για δώσε μου πληροφορίες για να μην ψάχνω,τα βήματα για να απενεργοποιησω και εγώ την λειτουργία και να το τσεκάρω. Τις οθόνη εννοώ.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά το Bluetooth το έχει δοκιμάσει κανείς σε μεγάλη απόσταση? Τι πραγματική ακτίνα δράσης έχει?

Στο πρώτο δεν έχω δει κάτι. Στο δεύτερο για δώσε μου πληροφορίες για να μην ψάχνω,τα βήματα για να απενεργοποιησω και εγώ την λειτουργία και να το τσεκάρω. Τις οθόνη εννοώ.

Nikos from S8 Plus

Ρυθμίσεις - εμφάνιση - διατήρηση οθόνης σβηστή και τσεκάρεις να δεις αν με το Πάτημα ενεργοποιηθεί...

2 παρατηρήσεις...

Έτσι γράφεις ρε μπαγάσα τα 8 ωρα αυτονομίας;

LOL

Έλα και άργησες...σε περίμενα με αγωνία και η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά:)

Μην ανησυχείς εδώ βρίσκομαι να υπενθυμίζω και να γράφω για θέματα που σε λίγο καιρό θα έχουν εμφανιστεί και σε άλλους μέχρι να τα διορθώσει η Samsung.

Σε όλα τα νηματα που γράφω αναφέρω κυρίως προβλήματα. Για τα καλά γράφουν οι υπόλοιποι.

Βλέπε lg, oneplus 3, samsung κτλ κτλ. Όλοι που τα παίρνουν πάντα έχουν τις καλύτερες συσκευές στα χέρια τους.

Τελευταίο κρούσμα στο Mate 9 που έγραψα για την κάμερα και την αφη και με έκραζαν.

Ορισμένοι που έρχονται από Mate 9 χαρακτηριζουν βελούδινη αφή στο s8+ και όχι άδικα. Απλά το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια έπειτα όμως από 3 μήνες.

Overall σήμερα το s8+ είναι η κορυφαία συσκευή. Επιμέρους όμως σε διάφορους τομείς όχι.

Edited by gkp

Όχι ρε Γιώργο άσε και ήθελα να το δω σήμερα με 2k οθόνη και μόνο 4g και μου χάλασε τις μετρήσεις.... Ξενέρωσα...τι λες να μου την έκανε την δουλειά....? Μα να ενεργοποιειται μέσα στην τσέπη... Στην αρχή φαντάστηκα ότι έφταιγε ότι είχα βάλει το κεντρικό πλήκτρο πολύ ευαίσθητο... Μετά το άλλαξα στο αντίθετο άκρο.... Πάλι τα ίδια... Τώρα να φταίει η εύκολη ενεργοποίηση οθόνης αλλά αυτή λειτουργεί μόνο αν η συσκευή είναι ακίνητη.. Εγώ έτρεχα σαν τρελός στην δουλειά... Τι να πω... Δεν μου έχει ξανασυμβεί...

Ρυθμίσεις - εμφάνιση - διατήρηση οθόνης σβηστή και τσεκάρεις να δεις αν με το Πάτημα ενεργοποιηθεί...

Τελικά το δικό μου είναι κλικαρισμενο και μέχρι τώρα δεν έχω δει αν και το βάζω στο μπουφάν η στο παντελόνι να ανάβει. Τουλάχιστον στις μετρήσεις της οθόνης δεν το έχω δει. Θα το δω και καλύτερα και θα σού πω όμως.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν προκειται να το καταλαβεις Κώστα.

Από τα screenshot που έχεις στείλει η κατανάλωση σε φωνητικές κλήσεις είναι μικρή οπότε το φαινόμενο όπως αναφέρει και ο φίλος γίνεται μετά από ορισμένη ώρα κατά τη διάρκεια της κλήσης και μια στις 10.

Εγω που μιλάω 4-5 ώρες στο κινητό κάθε μέρα το κατάλαβα από την πρώτη μέρα.

https://ibb.co/iNRSAk

Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα στο μικρό s8 δεν εμφανίστηκε όσο το κράτησα . Το Σάββατο που θα εχω νέα παρτιδα θα σας γράψω πάλι.

Δηλαδή μου προτείνεις να το επιστρέψω πίσω? Έχουν περάσει 7 μέρες , έχω 15 Doa

Παιδιά το Bluetooth το έχει δοκιμάσει κανείς σε μεγάλη απόσταση? Τι πραγματική ακτίνα δράσης έχει?

Smartwatch, Headset κάτι ρε παιδιά?

Δηλαδή μου προτείνεις να το επιστρέψω πίσω? Έχουν περάσει 7 μέρες , έχω 15 Doa

Κατά την γνώμη μου είναι μάλλον θέμα software που σε τρεις συσκευές PLUS που πέρασαν από τα χέρια μου εμφανίστηκε.

Πιστεύω ότι πολύ σύντομα (29/04) που θα κυκλοφορήσει η συσκευή σε παγκόσμιο επίπεδο θα βγει update που θα διορθώνει το πρόβλημα.

Εύχομαι μην είναι hardware και δούμε τίποτα ανακλήσεις

Αν τελικά δε φτιαχτεί μέσω software τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Είτε σε 15 είτε σε 150 μέρες θα στο αλλάξουν.

Smartwatch, Headset κάτι ρε παιδιά?

Εγω διαφορά σε απόσταση δεν κατάλαβα. Χωρίς να κάνω δοκιμές τόσο το smartwatch όσο και το Bluetooth ακουστικό στη δουλειά έχανε το σημα στο ίδιο σημείο που χάνει με όλα τα κινητά όταν κατέβαινα τις σκάλες γύρω στα 10 μέτρα μετά από έναν τοίχο ανάμεσα

Edited by gkp

Τα bt ακουστικα πρεπει να υποστηριζουν το καινουργιο προτυπο.Εαν οχι εχουν την παλια εμβελια.

Οι κλησεις που 'κοβονται' πρεπει να αναφερεται το δικτυο κινητης και η κατασταση που βρισκομαστε πχ.ολα ανοιχτα wifi , 4G κτλ.

Εγω με wind και ολα ενεργοποιημενα κανω απο 10" εως 45'κλησεις 5-6 ωρες την ημερα και δεν εχω ποτε διακοπη.Τουλαχιστον μεχρι τωρα.

O δέκτης του Wi-Fi είναι ελαφρώς πιο ανίσχυρος από του s7 edge.

Υπάρχει ένα σημείο στο σπίτι που είναι οριακό το σήμα. Με το s7 να χάνω το σήμα 2,3 στις 10 φορές κ με το s8 5,6 φορές από τις 10.

Είναι λίγο μπακαλίστικη η μέθοδος αλλά από το field test αυτό παρατηρώ.

me > you

Ρε παιδιά όλα έχουν μια πολύ ελαφριά ροζ απόχρωση σε κάποια σημεία η είναι κατά λευκή η οθόνη?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα bt ακουστικα πρεπει να υποστηριζουν το καινουργιο προτυπο.Εαν οχι εχουν την παλια εμβελια.

Άρα με το Gear S3 που υποστηρίζει BT 4.2. δεν θα έχω διαφορά στην εμβέλεια. Κρίμα...

Όλοι που τα παίρνουν πάντα έχουν τις καλύτερες συσκευές στα χέρια τους.

Τελευταίο κρούσμα στο Mate 9 που έγραψα για την κάμερα και την αφη και με έκραζαν.

Ορισμένοι που έρχονται από Mate 9 χαρακτηριζουν βελούδινη αφή στο s8+ και όχι άδικα. Απλά το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια έπειτα όμως από 3 μήνες.

Overall σήμερα το s8+ είναι η κορυφαία συσκευή. Επιμέρους όμως σε διάφορους τομείς όχι.

Χαχαχα, ετσι ειναι Γιωργο. Δυστυχως μονο αν εισαι κινητωνειδημονας μπορεις να κρινεις καποια πραγματα (θυμασαι αυτο το nickname εδω μεσα)?

Λοιπον, προβλεψεις για την πορεια τιμης του s8 plus.... Ακουω...

Άρα με το Gear S3 που υποστηρίζει BT 4.2. δεν θα έχω διαφορά στην εμβέλεια. Κρίμα...

Δεν έχουν βγει εδώ που τα λέμε Bluetooth accessories με πρότυπο 5.0.

Έως τέλη έτους όλο και κάτι θα βγει από την IFA και μετά.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)