ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Den thelo na to pistepso ayto.Toylaxiston oi paidikes filies den vasizontai sto symferon... ελα ομως που τωρα σε αυτη την εποχη που ζουμε ακομα και οι παιδικες φιλιες περνανε τη κριση του συμφεροντος. με κερνας παγωτο?ε,τοτε κι εγω θα παιξω μαζι σου :cool: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Δω μου να κάνω και μενα μία ( ποδήλατο ) χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μήπως τελικά η φιλία κάνει και αυτή τον κύκλο της όπως μια σχέση που κάποτε φεύγει ο ενθουσιασμός αλλά μένει η αγάπη ? Εγώ νόμιζα πως είχα μια φίλη σε επίπεδο καλύτερου και από συγγενή Σε καμμία δύσκολη στιγμή δεν ήταν όμως δίπλα μου Ούτε σε μία για δείγμα και μιλάω για πραγματικά δύσκολες στιγμές Ούτε όμως στις χαρούμενες Ετσι λοιπόν δεν πιστεύω στις φιλίες αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πολύ αγαπολογία Μηνυματάκια που λένε "σ'αγαπώ" αλλά στην πράξη καμμία σχέση με Φιλία και όσα θέλει μια φιλία. Εγώ λοιπόν ΔΕΝ πιστεύω στη φιλία , αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν φιλαράκια απλά ανά περιόδους της ζωής μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι γίνομαι λιγότερο ευγενικός ή δοτικόςδεν ξερω ισως μερικοι ανθρωποι όχι τόσο ότι αλλάζουν αλλά αρχίζουν και επιζητουν άλλα πράγματα από τους "φιλους"τους .Ισως γινομαστε πιο ¨παρτακηδες" δεν θελουμε να νοιαζομαστε για τους αλλους και ετσι παραμελουμε μερικες φορες και αυτους που μας δειχνουν πραγματικη αγαπη-φιλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_Juan_No1 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 filies opws anaferontai sto prwto munima mporoun na uparxoun mono metaxu antrwn. filia metaxu gunaikwn de noeitai poso mallon gunaikas-antra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 filies opws anaferontai sto prwto munima mporoun na uparxoun mono metaxu antrwn. filia metaxu gunaikwn de noeitai poso mallon gunaikas-antraθα διαφωνήσω ( να μου πεις ο καθένας την άποψή του λέει :w00t: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 filies opws anaferontai sto prwto munima mporoun na uparxoun mono metaxu antrwn. filia metaxu gunaikwn de noeitai poso mallon gunaikas-antra ... Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα?? Και άντε μεταξύ άντρα-γυναίκας να το καταλάβω (που δεν ισχύει όμως :!: ), μεταξύ όμως γυναικών γιατί να μην υπάρχει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ... Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα?? Και άντε μεταξύ άντρα-γυναίκας να το καταλάβω (που δεν ισχύει όμως :!: ), μεταξύ όμως γυναικών γιατί να μην υπάρχει? :confused: Γιατί ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ πως κοιτάνε το συμφέρον τους και προσπαθεί να πάρει η μία το φίλο της άλλης κλπ.Δε λέω γίνονται αυτά αλλά δεν είναι όλες ίδιες.Αμάν πια! Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ego den exo katholou filous to kalokairi... mono sto Internet... ektos an pianetai h ksaderfi mou pou einai gamath kai th theoro filh mou... To xeimona kano parea me pollous sto sxoleio alla tpt idiaitero... den exoume tpt koino :( Eimai pio wrimos kai diaskedazo diaforetika ap'aytous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Γιατί ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ πως κοιτάνε το συμφέρον τους και προσπαθεί να πάρει η μία το φίλο της άλλης κλπ.Δε λέω γίνονται αυτά αλλά δεν είναι όλες ίδιες.Αμάν πια! Συγγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι οτι το βγαζουμε απο το μυαλο μας. ειναι γεγονος οτι οι γυναικες οσον αφορα τις φιλιες μεταξυ σας ειστε στην πλειοψηφια σας απο λιγο εως πολυ "περιεργες". Δεν μιλαω για ολες γιατι ειναι λαθος. Μιλαω για την πλειοψηφια. φιλια μεταξυ γυναικας και ανδρα μπορει να υπαρξει, μεχρι την στιγμη που καποιος θα αρχισει να βλεπει να ερωτικα τον αλλο...(εαν συμβει κατι τετοιο) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Συγγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι οτι το βγαζουμε απο το μυαλο μας. ειναι γεγονος οτι οι γυναικες οσον αφορα τις φιλιες μεταξυ σας ειστε στην πλειοψηφια σας απο λιγο εως πολυ "περιεργες". Δεν μιλαω για ολες γιατι ειναι λαθος. Μιλαω για την πλειοψηφια. φιλια μεταξυ γυναικας και ανδρα μπορει να υπαρξει, μεχρι την στιγμη που καποιος θα αρχισει να βλεπει να ερωτικα τον αλλο...(εαν συμβει κατι τετοιο) Aυτό είναι το θέμα.....Ότι κάποιοι τις θεωρούν όλες ίδιες! Όπως και με την οδήγηση....Υπάρχουν και κάποιες γυναίκες οδηγοί που είναι καλύτερες από κάποιους άντρες.Γιατί να μιλάμε για όλες?Συμφωνώ πως τσακωνόμαστε πιο εύκολα και οι λόγοι είναι γελοίοι αλλά όχι όλες.Και όταν κάποιος λέει πως δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες βάζει όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι.Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου! Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μα φυσικα και δεν πρεπει να γενικευουμε. ;) Ειναι κατι που προσωπικα αποφευγω να το κανω σε οποιοδηποτε θεμα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εχω παρα μα παρα πολλους γνωστους. Το κινητο μου εχει πανω απο 300 τηλεφωνα και δεν τα εχω ολων. Αλλα ως φιλους μου καλους το πολυ να εννοω 3-4. Κολλητους 1-2. Και παλι παιζεται. Ποτε δεν ξερεις. Μονο ενας μου εχει σταθει παρα πολυ σε ολες τις δυσκολες στιγμες και τον εκτιμω. Θα δουμε σε μερικα χρονια αν εχω δικιο... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εγω εχω εναν cyber (προς το παρον) φιλο τον οποιο απεκτησα απο εδω μεσα και νιωθω ΠΟΛΥ τυχερος και χαρουμενος που θα τον γνωρισω σε λιγες μερες..!! Απο αυτα που εχουμε πει και γενικα απο της συζητησεις μας πιστευω οτι η φιλια ειναι και θεμα χημειας. Να εισαι καλα αδερφε μου που υπαρχεις.. :yahoo: :up: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εγω εχω εναν cyber (προς το παρον) φιλο τον οποιο απεκτησα απο εδω μεσα και νιωθω ΠΟΛΥ τυχερος και χαρουμενος που θα τον γνωρισω σε λιγες μερες..!! Απο αυτα που εχουμε πει και γενικα απο της συζητησεις μας πιστευω οτι η φιλια ειναι και θεμα χημειας. Να εισαι καλα αδερφε μου που υπαρχεις.. :yahoo: :up: :rotfl: Τι να πω για τον ΦΙΛΟ που απεκτησα μεσο της τεχνολογιας και βεβαιως μεσο του myphone! Οτι και να πω ειναι πραγματικα πολυ λιγο και δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα μου! Θα συμφωνησω απολυτα με τον αδελφο, πια, RouKouNa οτι η φιλια ειναι θεμα χημειας και θα προσθεσω οτι η δικια μας φιλια μπορει με δυο λογια να περιγραφει απο τη φραση "Λιγα ειναι τα πραγματα στη ζωη που πραγματικα αξιζουν και μενουν για παντα, ενα απο αυτα ειναι και η φιλια μου με τον Γ." Να σαι καλα αδερφε μου!!!!! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 μπραβο ρε παιδια και στους 2 σας!!!!πολυ μου αρεσει αυτοοοοο!!! :w00t: :shifty: :shifty: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 filies opws anaferontai sto prwto munima mporoun na uparxoun mono metaxu antrwn. filia metaxu gunaikwn de noeitai poso mallon gunaikas-antraετσι-ετσι!!!!και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!!!σωστος εισαι ρε φιλε!!! ;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 filies opws anaferontai sto prwto munima mporoun na uparxoun mono metaxu antrwn. filia metaxu gunaikwn de noeitai poso mallon gunaikas-antra Να προσθέσω κάτι : Φιλία (πραγματική) μεταξύ ωραίων γυναικών δε νοείται.Και έχω άπειρα παραδείγματα στη ζωή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Aκολουθει ''καταθεση''!:p Οταν ημουν μικροτερος ειχα δυο φιλους που τους χαρακτηριζα ''αδερφους''!Απο το δημοτικο μαζι...Ολοι ηξεραν οτι πηγαιναμε πακετο... Καπου στα 16-17 ο ενας απο τους ''αδερφους'' αλλαξε τελειως...Προσπαθησα να του μιλησω αλλα δεν καταλαβαινε...Εχουμε διαφορετικες αποψεις,ιδεες,νοοτροπια και ως εκ τουτου απομακρυνθηκαμε...Το μονο που εμενε ηταν οι αναμνησεις της παιδικης φιλιας αλλα και αυτες σιγα σιγα εσβησαν... Τωρα,ενω εχω δεκαδες ''φιλους'' με τους οποιους μπορω να βγω και να διασκεδασω (αν και κατι θα με χαλασει,δεν υπαρχει περιπτωση) εμεινα με εναν ''αδερφο''.Ειμαστε ολη μερα μαζι,εχουμε κοινες εμπειριες,τον ξερω απο 5 χρονων παιδι,ειμαστε ''αυτοκολλητοι'' που λενε... Ε,σημερα και αυτος εκανε κατι που με πειραξε πολυ...Κατι εσπασε μεσα μου και απο εκει που ελεγα ''δεν προκειται να μου κανει ποτε λαμακια'' λεω ''παει και αυτος''... Με λιγα λογια,αν και κανω παρεα με πολλα ''φιλαρακια'',ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ...Δεν υπαρχει φορα που να παω καπου και να μη με χαλασει η συμπεριφορα καποιου απο ολους...Δεν μπορω να πω σε καποιον αυτα που με απασχολουν.Αντιμετωπιζουν τα παντα επιφανειακα και πολλες φορες κοιταζουν το συμφερον τους.Τους δινω πολλα και αυτοι ελαχιστα.Εχω γινει χαλι να με πατησουν.Και δε το αναγνωριζουν.Ισως να ειμαι εγω ο περιεργος...Δεν ξερω...:(:mad: Τελικα,ειμαστε μονοι μας και οι πραγματικοι φιλοι σπανιζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 φίλος πραγματικός... είναι αυτός που διακυνδυνεύει να φάει αποβολή για να μη φας εσύ. Ακόμα το θυμάμαι αυτό... (Α ρε Βικάκυ... είσαι ψυχάρα) Επίσης, φίλος είναι αυτός που ενώ δεν λέτε τα μυστικά σας ή δεν μιλάτε καθημερινά για ώρες στο τηλέφωνο, ξέρεις ότι μπορείς να τον ξυπνήσεις στις 3 τα ξημερώματα και να του εμπιστευθείς το οτιδήποτε. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Otan den yparxei ilikrinia tote asta...olo ekei thn pataw kai ka8omai kai empisteuomai ton ka8ena,telika ligoi einai oi filoi oi pragmatikoi ,oloi oi alloi koinws gnwstoi.Tespa den 8a swsw egw auton ton planiti kai na mhn taytizoume thn enoia filos me kolitos,den exei kamia sxesi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 eserichia και DaTaMaN σαν να έχετε δίκιο.... :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Aκολουθει ''καταθεση''!:p Οταν ημουν μικροτερος ειχα δυο φιλους που τους χαρακτηριζα ''αδερφους''!Απο το δημοτικο μαζι...Ολοι ηξεραν οτι πηγαιναμε πακετο... Καπου στα 16-17 ο ενας απο τους ''αδερφους'' αλλαξε τελειως...Προσπαθησα να του μιλησω αλλα δεν καταλαβαινε...Εχουμε διαφορετικες αποψεις,ιδεες,νοοτροπια και ως εκ τουτου απομακρυνθηκαμε...Το μονο που εμενε ηταν οι αναμνησεις της παιδικης φιλιας αλλα και αυτες σιγα σιγα εσβησαν... Όλοι περνάμε τέτοιες κρίσεις και πιάνουμε πολλές φορές ‘πάτο’ ψυχολογικά γιατί όσο να ‘ναι ο φίλος είναι μεγάλο στήριγμα στη ζωή. Με τον καιρό πιστεύω πως θα κάνεις νέες φιλίες και άλλες που είχες θα ξεκαθαρίσουν! Και εγώ έχω περάσει κάτι ανάλογο αλλά τώρα πια όλα είναι καλύτερα! Αισιοδοξία! :D Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 ο φίλος είναι αυτός που ενώ δεν λέτε τα μυστικά σας ή δεν μιλάτε καθημερινά για ώρες στο τηλέφωνο, ξέρεις ότι μπορείς να τον ξυπνήσεις στις 3 τα ξημερώματα και να του εμπιστευθείς το οτιδήποτε.επίσης φιλος ειναι αυτο που κανει τα παντα οταν τον εχεις αναγκη!!!!εγω προσωπικα εχω ΜΟΝΟ εναν κολλητο,αδελφο,αυτοκολλητο φιλο....γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι ιδιο με σενα πιστευω!!!και μεχρι τωρα ειχα πολλους ''κολλητους''αλλα απο οτι καταλαβα αξιζε μονο ενας!!!!!αυτα.καλη σας μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Eχω βρεθει σε αυτη τη θεση bomber και πλεον ειμαι στα ιδια συμπερασματα με εσενα!!!Περναω ακριβως την ιδια φαση!Αποτελεσμα?Εχω κλειστει στον εαυτο μου και νιωθω το απολυτο κενο!Τι να πω!Δεν πιστευω πια στη φιλια! εχω καταληξει πια στα ακολουθα... Δεν πιστευω πως καποιος μπορει να εχει παραπανω απο 1 φιλο!Μονο με 1 θα μοιραζεσαι τα παντα...με ολους τους αλλους θα βγαινεις και θα κανεις απλα παρεα!Ομως τα πραγματα αρχιζουν να περιπλεκονται απο καποια ηλικια και περα... Θα δημιουργηθει μια σχεση οσο περνανε τα χρονια και η σχεση γινεται σοβαρη ολα αυτα που ο φιλος σου μοιραζοταν μαζι σου θα τα μοιραζεται πλεον με το ταιρι του!Και ενω ο κυκλος θα αρχισει να ανοιγει με γνωστους δουλεια κ.τ.λ...και ο χρονος θα μειωνεται η ουσιαστικη σχεση θα αρχισει να χανεται...με αποκορυφωμα φυσικα το γαμο...τα ωραια χρονια τις φιλιας ερχονται παλι πολυ μετα....στα γεραματα!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 <dimlou> Epidi to exw perasi kai 3erw pws ine otan enas filos sou telika apodikniete skartos,ipokritis,dithen kai bazi 3ta prosopa na lene psemata gia katastasis pou di8en den ginane eno ginanai,tote asta pos ginese psixologika.Tespa i zwi proxwrai,mathenoume apo ta la8oi mas kai tis epiloges mas kai prospa8oume na apobaloume ta palia kai ta disaresta giati opios 8imate ta palia einai kai palian8rwpos. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts