Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ευχαριστω για την αμεση απαντηση! το Link για root που μου εστειλες αναφερετε στην εκδοση 368 , μολις το πηρα μου εβγαλε μια νεα εκδοση 377 και την εγκατεστησα..οποτε μαλλον ακυρο.. μπορουμε τις επι πληρωμη εφαρμογες , να τις βρουμε δωρεαν στο Internet στην μορφη που μου ανεφαιρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ουτε 24 ωρε δεν εχω βάλει ανδρόιδ οι επαφές συγχρονίστηκαν όλα οκ. αλλά εψω μια απορία στο ημερολογιο της συσκευής βάζω ενα ραντεβού σε πόση ωρα ,λεπτα θα ενημερωθεί και στο igooogle? ΥΓ εχω μόνιμα κλειστο το ιντερνετ αλλά μόνιμα αναμένο towifi και σχεδόν πάντα είμαι συνδεδεμένος μεσω wifi. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ευχαριστω για την αμεση απαντηση! το Link για root που μου εστειλες αναφερετε στην εκδοση 368 , μολις το πηρα μου εβγαλε μια νεα εκδοση 377 και την εγκατεστησα..οποτε μαλλον ακυρο.. μπορουμε τις επι πληρωμη εφαρμογες , να τις βρουμε δωρεαν στο Internet στην μορφη που μου ανεφαιρες? ψαξε στους xda.ισως να χει βγει και για την 377 τροπος για ρουτ. απαγορευεται να μιλαμε για παρανομο υλικο..ο,τι θες,με μια σωστη αναζητηση, το googleαρεις και το χεις.μην επεκταθουμε περισσοτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 αυτο δεν το ηξερα :) συγνωμη..θα το ψαξω αν ειναι! ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Περιμένω να πάρω στα χερια μου το καινουριο android κινητό μου, κι ελπίζω η παραγγελια μου να μην αργήσει. Το κινητό θα φοράει την τελευταία τρέχουσα έκδοση του android, 2.3.5 αν δεν κάνω λάθος. Επειδη μαθαίνω ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η έκδοση 2.4 του android, έχω προβληματιστεί ως προς το έξης: να ξεκινήσω να περνάω εφαρμογές στο κινητό καθώς και δεδομένα μου, και να το παραμετροποιησω όπως θέλω εγώ, που σημαίνει για μένα μέρες δουλειάς …. ή… να περιμένω να κυκλοφορήσει η έκδοση 2.4 ώστε να την βάλω στο κινητό, και κατόπιν να το σεταρω στα μετρα μου; Να πω, ότι αναμένω ότι σύμφωνα με όσα έχει πει η google, ότι τα κινητά που τρέχουν την τελευταία έκδοση 2.3.5 θα μπορούν να τρέξουν σίγουρα και την 2.4. Να πω επίσης, ότι δεν με πειράζει να περιμένω μερικές βδομάδες, να μην περάσω τίποτε στο κινητό(ουσιαστικά να το βάλω στην ακρη), μέχρι να βγει η 2.4 και να την εγκαταστήσω. Αυτό που θέλω πάση θυσία να αποφύγω, και είναι ο λόγος που άνοιξα και αυτό το θεμα, είναι να καθίσω να περάσω όλες τις εφαρμογές στο κινητό(δεκάδες), να την παραμετροποιησω και να τις εξερευνήσω, να περάσω και δεδομένα μου, και μετά από λίγες μέρες να βγει η 2.4 και εγώ να έχω στο κινητό μου την προηγουμενη έκδοση, και να πρέπει να ξεκινήσω από το 0. Βασικά το θέμα έχει σχέση με λύσεις backup του κινητού. Μου συνέστησαν σε άλλο θέμα, το titanium backup, που λέει ότι παίρνει backup τα πάντα, και τα επαναφέρεις όπως θες. Όμως ένας γνωστός μου που το χρησιμοποίησε, μου είπε ότι στην περίπτωση του δεν δούλεψε και τόσο καλα όσο περίμενε. Με δεδομένο λοιπόν ότι θέλω να κάνω το νέο μου ξεκίνημα στο κόσμο του android, με την 2.4, και να αποφύγω άσκοπες χαμένες ώρες και ταλαιπωρια, πείτε μου: - ποτε τελικά κυκλοφορεί η 2.4? - το titanium backup ή άλλο πρόγραμμα, είναι αξιόπιστο και μπορεί να βασιστεί κανεις πάνω του για πλήρη επαναφορά ρυθμίσεων εντός του περιβάλλοντος του android καθώς και των τρίτων εφαρμογών και δεδομένων; Ή είναι ρίσκο να βασιστείς ότι θα επαναφέρει τα πάντα όπως τα είχες; - καλύτερα να περιμένω να κυκλοφορήσει η 2.4 και να την βάλω στο κινητό, ώστε να είμαι εξασφαλισμένος ότι δεν θα κάνω διπλή δουλεια, περνώντας ξανά και ξανά τα ίδια; - δώστε και μια κατεύθυνση για το πως βάζω μια νέα έκδοση του android στο κινητό, official ή μονταρισμένη. Περιμένω τα φωτα σας, για να γινουν όλα με τη σωστη σειρά και δίχως ταλαιπωρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 βασικα..γιατι δεν μενεις με την 2.3.3 που εχει απλα?χωρις να κανεις καποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 κατι δεν έχω καταλάβει καλά ή κάτι δεν βρήκα ακόμη πατώντας το επαφές με πάει στις επάφές αλφαβητικά ολα οκ ως εδω εγω όμως θελω να βρω τον Καραμήτρο εκειί αρχιζει ο γολγοθάς μου διότι πρέπει να κατέβω με τον κέρσορα εως το Κ να τον βρώ ενω σε όλα τα τηλέφωνα εχει αναζήτηση πατας Κ .....α ... ρ και σου δχνει τα ονόματα πως θα το καταφερω αυτό? συσκευή HD2 cyanomedmod 7 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Είτε δε θα μπείς καθόλου στις επαφές και θα μπείς στην εφαρμογή τηλέφωνο (οπότε και θα κάνεις αναζήτηση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο), ή απλά πάτησε το πλήκτρο αναζήτηση απ'οπουδήποτε είσαι (και αφού έχεις βάλει επιλογή για να κάνει search στις επαφές) ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Με δεδομένο λοιπόν ότι θέλω να κάνω το νέο μου ξεκίνημα στο κόσμο του android, με την 2.4, και να αποφύγω άσκοπες χαμένες ώρες και ταλαιπωρια, πείτε μου: - ποτε τελικά κυκλοφορεί η 2.4? - το titanium backup ή άλλο πρόγραμμα, είναι αξιόπιστο και μπορεί να βασιστεί κανεις πάνω του για πλήρη επαναφορά ρυθμίσεων εντός του περιβάλλοντος του android καθώς και των τρίτων εφαρμογών και δεδομένων; Ή είναι ρίσκο να βασιστείς ότι θα επαναφέρει τα πάντα όπως τα είχες; - καλύτερα να περιμένω να κυκλοφορήσει η 2.4 και να την βάλω στο κινητό, ώστε να είμαι εξασφαλισμένος ότι δεν θα κάνω διπλή δουλεια, περνώντας ξανά και ξανά τα ίδια; - δώστε και μια κατεύθυνση για το πως βάζω μια νέα έκδοση του android στο κινητό, official ή μονταρισμένη. Περιμένω τα φωτα σας, για να γινουν όλα με τη σωστη σειρά και δίχως ταλαιπωρια! Κατ'αρχην ποιο κινητο σκοπευεις να παρεις?Εχεις τσεκαρει αμα θα υπαρξει επισημη αναβαθμιση 2.4 απο την εταιρεια για'υτο? Η νεα εκδοση του android θα βγει επισημα στις 19 Οκτωμβριου(την Τεταρτη που μας ερχεται) στο νεο κινητο της google nexus prime.Ομως ισως καθυστερησουν να βγουν αναβαθμισεις και custom roms για τα κινητα παλιοτερων εκδοσεων.Ισως βγουν τα Χριστουγεννα,μπορει και αργοτερα.Αυτο εξαρταται απο την καθε εταιρεια και τους "μαγειρες" που φτιαχνουν τις custom roms.Καλυτερα σεταρε το απο τωρα και βαλε οτι εφαρμογη θες και οταν με το καλο βγει επισημη αναβαθμιση(η custom rom) με το νεο android για το κινητο σου παιρνεις ενα backup με το titanium και δεν χανεις τιποτα.Θα επαναφερθουν ολα οπως τα ειχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Είτε δε θα μπείς καθόλου στις επαφές και θα μπείς στην εφαρμογή τηλέφωνο (οπότε και θα κάνεις αναζήτηση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο), ή απλά πάτησε το πλήκτρο αναζήτηση απ'οπουδήποτε είσαι (και αφού έχεις βάλει επιλογή για να κάνει search στις επαφές) ;) σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν κατάλαβα καλά το μέρος-->οπότε και θα κάνεις αναζήτηση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο) αλλά με την αναζήτηση βολεύτηκα μια χαρά Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το ChatOn της Samsung; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με ενεργοποιημένο το bt όταν με καλούν ΔΕΝ εχει ήχο στην συσκευή(και ΕΧΕΙ στα ακουστικά κανονικά) ποι επιλογή πρέπει να τσεκάρω για να ΕΧΕΙ ήχο στην συσκευή? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με ενεργοποιημένο το bt όταν με καλούν ΔΕΝ εχει ήχο στην συσκευή(και ΕΧΕΙ στα ακουστικά κανονικά) ποι επιλογή πρέπει να τσεκάρω για να ΕΧΕΙ ήχο στην συσκευή? Ποια εκδοση ρομ εχεις στο hd2; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ποια εκδοση ρομ εχεις στο hd2; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Οτι λέει η υπογραφη cyanogenMed7 android 2.3.7 αυτό εννοείς?? αν όχι τότε τί εννοούμε λεγοντας rom?:!: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Οκ.Εγραφα από tapatalk και δεν έβλεπα την υπογραφή σου.Αυτό που ρωτάς με το bt,δεν είναι θέμα android.Ειναι θέμα συμβατότητας του ακουστικού σου με την ρομ και του hd2 των bt drivers.Στο hd2 μου με την ίδια ρομ με το ακουστικό motorola H300,όλα λειτουργούν άψογα,τη στιγμή πoυ όταν είχα wm στο hd2,δε μπόρεσα ποτέ να μιλήσω μέσω του ίδιου ακουστικού. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Οκ.Εγραφα από tapatalk και δεν έβλεπα την υπογραφή σου.Αυτό που ρωτάς με το bt,δεν είναι θέμα android.Ειναι θέμα συμβατότητας του ακουστικού σου με την ρομ και του hd2 των bt drivers.Στο hd2 μου με την ίδια ρομ με το ακουστικό motorola H300,όλα λειτουργούν άψογα,τη στιγμή πoυ όταν είχα wm στο hd2,δε μπόρεσα ποτέ να μιλήσω μέσω του ίδιου ακουστικού. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το θέμα. λειτουργεί άψογα τελεία. το πρόβλημα μου είναι ότι ο ήχος εισερχόμενης κλήσης (το κουδούνισμα)ΔΕΝ ακούγεται στο HD2 δηλαδή εάν ΔΕΝ έχω τα ακουστικά στο αυτί ΔΕΝ καταλαβαίνω ότι έχω εισερχόμενη κλήση ΥΓ=την βρήκα την λύση ρυθμίσεις->profile-->στοbt conection overrides bt-->enable και τσεκαρισμένο καθώς πείραξα αρκετα σε αυτό το σημείο πιθανών να κάνω και λόθος Edited October 17, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Mα και εγώ με το bt ακουστικό μου,χωρίς να κάνω κάτι, όταν το έχω συνδεδεμένο και έρθει κλήση ακούγεται κανονικά από το ηχείο της συσκευής.Οσο έχεις συνδεδεμένο το ακουστικό,μπορείς από το ηχείο του κινητού,να ακούσεις μουσική; Επίσης δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις--->ρυθμίσεις cyanogenmod--->ήχος--->πάντα αναπαραγωγή από το ηχείο και τσέκαρε τις επιλογές που έχει εκεί Edited October 17, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν κατάλαβα καλά το μέρος-->οπότε και θα κάνεις αναζήτηση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο) αλλά με την αναζήτηση βολεύτηκα μια χαρά Πηγαίνοντας στο αριθμητικό πληκτρολόγιο γράφοντας πχ 234 θα βρει τα γράμματα που αντιστοιχούν στα 2-3-4 ;) Ωστόσο αφού σε βόλεψε ο άλλος τρόπος, όλα οκ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καλημερα.1ο εχω το samsung galaxy 550,μπορω αποτην εκδοση froyo 2.2 να παω στην gingerbread?και αν ναι πως γινεται.2ο βρηκα στο xda custom rom μεσω του προγραμματος odin και καπου γραφει να κρατησω πατημενα τα κουμπια volume down center button and power button για να μπει σε download mode τα παταω αλλα δεν γινεται τιποτα κανω κατι λαθος?οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Για τέτοιου είδους εξειδικευμένα ερωτήματα καλύτερα να απευθυνθείς στο forum του κινητού σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Έχω δοκιμάσει οτιδήποτε υπάρχει για το facebook γιατί το χρησιμοποιώ συχνά και συντηρώ και 4 group. Η καλύτερη και πληρέστερη λύση είναι το http://m.facebook.com Το touch facebook έχει κάποιες ελλείψεις σε σχέση με το m.facebook (mobile facebook). Συμφωνώ 100%!! Μάλιστα το m.facebook.com έκανε πρόσφατα τεράστιο update στο interface του και είναι super! Έχει όμως διαφορά στο τι απεικονίζει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τον stock browser η third party π.χ Opera σε desktop mode λειτουργίας Μια απορία: Έχει βρει κανείς που αποθηκεύει το κινητό τις φωτό που μπορεί να καταβάσετε μέσα από ένα tweet χρησιμοποιώντας την orginal twitter app για το Android??? Έχω 2 ώρες που ψάχνω με τον file Expert, Googling στον υπολογιστή και είμαι ακόμα στο σκοτάδι!! Υπενθυμίζω οτι αυτό γίνεται πατώντας πάνω στην ενσωματωμένη στο tweet φωτό, στην συνέχεια εμφανίζεται μόνη της στην οθόνη και πατώντας το menu button του κινητού, ανεβαίνει ενα μενού με επιλογές share image link, open in browser και save. Πατώντας save, μετά από λίγο σας εμφανίζει image saved και αν την βρείτε.....:X:mad: Plz help... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Συμφωνώ 100%!! Μάλιστα το m.facebook.com έκανε πρόσφατα τεράστιο update στο interface του και είναι super! Έχει όμως διαφορά στο τι απεικονίζει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τον stock browser η third party π.χ Opera σε desktop mode λειτουργίας Εννοεις ειναι καλυτερα σε Opera και desktop mode ή στον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Για καποιο περιεργο λογο απεικονιζει πληρεστερα και αισθητικα ανωτερα στον stock browser. Ειναι πια και το μοναδικο bookmark που μου εχει απομεινει σε αυτον μετα την οριστικη μεταβαση μου σε opera με μονιμο desktop mode setting... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδιά μάλλον με ακούσανε χθες και κάνανε update την εφαρμογή του facebook :) Και από ότι βλέπω διορθώσανε πολλά πράγματα Δοκιμάστε την..υπάρχει η αναβάθμιση στο μάρκετ Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Έκανα χτες την αναβάθμιση στην εφαρμογή του facebook και έχω ένα θεματακι. Στην αρχική σελίδα που ζητάει να βάλεις e-mail και password αφού έβαλα τα στοιχεία χωρίς να με ρωτήσει αποθήκευσε το email και τώρα το εμφανίζει απ’ ευθείας μόλις μπαίνεις. Γνωρίζετε πως γίνεται να το απενεργοποιήσω και να μην εμφανίζεται?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μια απορία: Έχει βρει κανείς που αποθηκεύει το κινητό τις φωτό που μπορεί να καταβάσετε μέσα από ένα tweet χρησιμοποιώντας την orginal twitter app για το Android??? Έχω 2 ώρες που ψάχνω με τον file Expert, Googling στον υπολογιστή και είμαι ακόμα στο σκοτάδι!! Υπενθυμίζω οτι αυτό γίνεται πατώντας πάνω στην ενσωματωμένη στο tweet φωτό, στην συνέχεια εμφανίζεται μόνη της στην οθόνη και πατώντας το menu button του κινητού, ανεβαίνει ενα μενού με επιλογές share image link, open in browser και save. Πατώντας save, μετά από λίγο σας εμφανίζει image saved και αν την βρείτε.....:X:mad: Plz help... :cry: Η απαντηση βρεθηκε τυχαια και ειναι οτι οι συνημμενες φωτο ενος tweet αποθηκευονται στον φακελο με τις φωτο που εχετε τραβηξει με την καμερα του κινητου! Ο λογος μαλιστα που δεν το εβρισκα (περα απο το οτι δεν το φανταστηκα ποτε ως εντελως ακατανοητο) ειναι οτι στον φακελο η φωτο εμφανιζεται χ...ωρες μετα το save για αγνωστο βεβαιως λογο...! Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts