pificos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πόσες φορές έχω δει αυτή την απορία; :p Χρειάζεσαι τα handcent/go sms για 160 χαρακτήρες στα μηνύματά σου. Διαφορετικά γράφε κεφαλαία χωρίς τόνους! Δεν υπάρχει άλλη λυση για το κινητό σου! Αυτό εξαρτάται από τη συσκευή! Πχ σε lg android που έχω, δε χρειάζομαι πρόγραμμα για να γράφω με 160 χαρακτήρες. Στα htc, όντως έτσι είναι! Στο Motorola defy με το go sms βρήκα άκρη. Πιθανώς να κάνει και το handsend δεν το εχω δοκιμάσει Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εγω που ειπα να δοκιμασω και το go sms ενω εχω το handcent,παρολο που ξεκιναω να γραφω με 160 χαρακτηρες,με το που γραψω το πρωτο γραμμα παει απευθειας στους 66!!τι ρυθμιση θελει;; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 κατά την αλλαγή ρομ, είναι απαραίτητη προυπόθεση η παραμονή της καρτας σιμ στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εγω που ειπα να δοκιμασω και το go sms ενω εχω το handcent,παρολο που ξεκιναω να γραφω με 160 χαρακτηρες,με το που γραψω το πρωτο γραμμα παει απευθειας στους 66!!τι ρυθμιση θελει;; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για υποστήριξη ελληνικών,την οποία πρεπει να τσεκαρεις για να εχεις 160 χαρακτηρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για υποστήριξη ελληνικών,την οποία πρεπει να τσεκαρεις για να εχεις 160 χαρακτηρες Ναι εχω κατεβασει και τα ελληνικα και τα χω επιλεξει κιολας! Αλλα ενω στο κουτακι γραφει 160 χαρακτηρες/1 sms ,οταν παω να γραψω το πρωτο γραμμα παει καπακι 66..:/ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ναι εχω κατεβασει και τα ελληνικα και τα χω επιλεξει κιολας! Αλλα ενω στο κουτακι γραφει 160 χαρακτηρες/1 sms ,οταν παω να γραψω το πρωτο γραμμα παει καπακι 66..:/ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Όχι τα ελληνικά στο μενού του go αλλά στις ρυθμίσεις του go .στις ρυθμίσεις αποστολής τοπικές γλώσσες Ποιο πληκτρολόγιό χρησιμοποιείς? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Όχι τα ελληνικά στο μενού του go αλλά στις ρυθμίσεις του go .στις ρυθμίσεις αποστολής τοπικές γλώσσες Ποιο πληκτρολόγιό χρησιμοποιείς? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk και στις ρυθμισεις και οπου ειχε να επιλεξω γλωσσα,εβαλα ελληνικα..οπως και ναχει ξενερωσα και το διεγραψα..:lol: θα μεινω με το handcent!ευχαριστω φιλε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Ναι εχω κατεβασει και τα ελληνικα και τα χω επιλεξει κιολας! Αλλα ενω στο κουτακι γραφει 160 χαρακτηρες/1 sms ,οταν παω να γραψω το πρωτο γραμμα παει καπακι 66..:/ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ GO SMS PRO για 160: ανοιγεις gosmspro ρυθμισεις/ρυθμίσεις αποστολής/τσεκαρεις "ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις"/υποστηριζόμενες γλώσσες/τσεκάρεις"μέθοδος ελληνικών SMS/ ......DONE Edited October 9, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ GO SMS PRO για 160: ανοιγεις gosmspro ρυθμισεις/ρυθμίσεις αποστολής/τσεκαρεις "ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις"/υποστηριζόμενες γλώσσες/τσεκάρεις"μέθοδος ελληνικών SMS/ ......DONE Thanks φιλε!!θα το χω στα υποψην..πολυ καταχονιασμενο το χουνε ρε συ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 υπάρχει για android πρόγραμμα που μέσω pc βλέπουμε τις επαφές τα sms και να μπορούμε να γράψουμε - απαντήσουμε sms με το pc? δωρεάν κατά προτίμηση. για το touch hd εχω το jeyo mobile companion Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 την παραμετροποιηση για wifi πως την κανεις? παιζει κανονικα απο μονο του η εχει θεμα??Ενδιαφερον παντως Το πιάνει μόνο του το Wifi Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 λογω ασχετοσύνης :p πως μπορώ να βγάλω το phone απο τη μπαρα κάτω, και να βάλω το call log? δλδ να αλλάξω τις εφαρμογές της μπάρας κάτω(phone,contacts,messaging,apps). γίνεται βασικα? είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 λογω ασχετοσύνης :p πως μπορώ να βγάλω το phone απο τη μπαρα κάτω, και να βάλω το call log? δλδ να αλλάξω τις εφαρμογές της μπάρας κάτω(phone,contacts,messaging,apps). γίνεται βασικα? είμαι root. οποιοδήποτε shortcut στην επιφάνεια εργασίας νομίζω πως μπορείς με πατημένο το δάχτυλο να το μεταφέρεις στην κάτω μπάρα.... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις ποιον lancher χρησιμοποιείς;και σε εμένα έτσι μπορείς να τις αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 υπάρχει για android πρόγραμμα που μέσω pc βλέπουμε τις επαφές τα sms και να μπορούμε να γράψουμε - απαντήσουμε sms με το pc? δωρεάν κατά προτίμηση. για το touch hd εχω το jeyo mobile companion https://market.android.com/details?id=com.MarcelloAlbano.LazyDroidServer Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ποιον lancher χρησιμοποιείς;και σε εμένα έτσι μπορείς να τις αλλάξεις στοκ όλα. lg optimus 2x, 2.2.1, v10e. θα γράψω και στο thread του κινητου καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 στοκ όλα. lg optimus 2x, 2.2.1, v10e. θα γράψω και στο thread του κινητου καλύτερα... δες μήπως έχει πουθενά στις ρυθμίσεις του καμιά επιλογή για αλλαγή των εφαρμογών που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις από τις ρυθμίσεις/adw launcher μπορείς να πάς τον κάδο στην επάνω μεριά... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias_xxx Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα κι απο εμένα, είμαι καινούργιος στον κόσμο του Android και ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω κατεβάσει καποιες εφαρμογές απο το market καθώς επίσης και το ASTRO File manager για να διαχειριζομαι τις εφαρμογες μου και τα αρχεία μου. Η Ερώτηση είναι , πώς μπορώ να σβήσω μια εφαρμογή (την βαρέθηκα ή δεν μου αρέσει..) τελείως από το κιν.??? (πήγα στο search του ASTRO File manager και την πληκτρολογησα για να μου την εμφανιση στην microSD αλλα τπτ!) Please HELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα κι απο εμένα, είμαι καινούργιος στον κόσμο του Android και ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω κατεβάσει καποιες εφαρμογές απο το market καθώς επίσης και το ASTRO File manager για να διαχειριζομαι τις εφαρμογες μου και τα αρχεία μου. Η Ερώτηση είναι , πώς μπορώ να σβήσω μια εφαρμογή (την βαρέθηκα ή δεν μου αρέσει..) τελείως από το κιν.??? (πήγα στο search του ASTRO File manager και την πληκτρολογησα για να μου την εμφανιση στην microSD αλλα τπτ!) Please HELP! Και γιατί δεν πας ρυθμίσεις/εφαρμογές /διαχείριση εφαρμογών/η λήψη ολοκληρώθηκε βρες την εφαρμογή πατά πάνω της και πατά εκεί πού λέει απεγκατάσταση Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θα ηθελα να κανω μια noob ερωτηση! Οταν μεταφερουμε εμεις ενα μερος της εφαρμογης στη καρτα sd, σε ποιον φακελο αποθηκευονται? Και οταν κανουμε backup με το titanium, τα παιρνει κανονικα ολα τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θα ηθελα να κανω μια noob ερωτηση! Οταν μεταφερουμε εμεις ενα μερος της εφαρμογης στη καρτα sd, σε ποιον φακελο αποθηκευονται? Και οταν κανουμε backup με το titanium, τα παιρνει κανονικα ολα τα δεδομενα? Οταν κανουμε app2sd τις ιδιες τις εφαρμογες τις αποθηκευει στον φακελο .android_secure.Τα δεδομενα των εφαρμογων αποθηκευονται στο Android -> Data.Οταν κανουμε backup ολων των εφαρμογων τις παιρνει ολες κανονικα με τα δεδομενα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Οταν κανουμε app2sd τις ιδιες τις εφαρμογες τις αποθηκευει στον φακελο .android_secure.Τα δεδομενα των εφαρμογων αποθηκευονται στο Android -> Data.Οταν κανουμε backup ολων των εφαρμογων τις παιρνει ολες κανονικα με τα δεδομενα τους H Rom μου υποστηριζει κανονικα a2sd, ομως ο φακελος .android_secure ειναι αδειος. Στον φακελο Android / Data, υπαρχουν οι φακελοι των εφαρμογων που υπηρχαν και πριν κανω χειροκινητα τη μεταφορα. Το εκανα για καποια παιχνιδια και εφαρμογες που πιαναν πιο πολυ χωρο στην εσωτερικη, και συμφωνα και με το Titanium κερδισα περιπου 40mb. Και ρωταω γιατι αυτα δεν ειδα που πηγαν! Απο τη μεταφορα τους, ελευθερωθηκε και λιγος χωρος απο την a2sd, αν και δεν το εκανα γι αυτο, ειχα παρα πολυ χωρο στην a2sd+ αλλα παρ'ολα αυτα μου γεμισε πιο γρηγορα απ'οτι πιστευα η internal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 H ρομ σου ειναι 2.3?Συνηθως οι εγκατεστημενες εφαρμογες στην sd δεν φαινονται απο τους file managers του κινητου.Μονο με υπολογιστη μπορεις να τις δεις στον φακελο android_secure o οποιος φαινεται αδειος απ'το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts