jomix Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Έχοντας αλλάξει δύο ROMs δεν τρέχει πριν καν εγκαταστήσω το magisk.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει κρασαρει στην αρχή δείχνοντας το λογκο της εφαρμογής.εχω δοκιμάσει και την εγκατάσταση κάποιων magisk modules αλλά και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που έκανες είναι απλά να τσεκαρεις στο magisk hide την εφαρμογή σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Έχοντας αλλάξει δύο ROMs δεν τρέχει πριν καν εγκαταστήσω το magisk.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει κρασαρει στην αρχή δείχνοντας το λογκο της εφαρμογής.εχω δοκιμάσει και την εγκατάσταση κάποιων magisk modules αλλά και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που έκανες είναι απλά να τσεκαρεις στο magisk hide την εφαρμογή σωστά? ναι σωστα, επισης παντα βαζω magisk πριν καν ανοιξω το κινητο, ποσο μαλλον πριν εγκαταστησω στην εφαρμογη winbank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Η διαδικασία δεν είναι η εξής? -Φλασαρισμα ρομ -Έπειτα magisk -μετα winbank και μπαινεις magisk hide και τσεκαρεις το winbank σωστά? Ξανα πέρασα την ρομ μαζι με το ματζισκ κατευθειαν απο recovery παλι δεν τρέχει , εννοώ πριν καν ανοιξει το κινητο. Μηπως υπάρχει καμια ιδεα πως θα κανω debugging την εφαρμογη να δω τι τσεκαρει και κολαει; Edited March 1, 2021 by jomix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 καλησπερα , υπαρχει τροπος να οριζω εφαρμογες να ανοιγουνε μονες τους; ενω εχω κανει αναγκαστικη διακοπη; επειδη δεν εχω χωρο στο κινητο και το μυνημα μου βγαινει συνεχως οτι δεν εχω χωρο , οταν παω χειροκινητα και κανω εκκαθαριση μετα αποκταω λιγο χωρο μετα απο λιγο παλι εμφανιζεται μυνημα οτι δεν υπαρχει χωρος , και κοιτωντας παλι τις εφαρμογες εχουνε ανοιξει... Επισης το πιο σπαστικο απο ολα ειναι οτι το viber οταν το ανοιξεις βγαζει μυνημα οτι δεν εχει χωρο και να απελευθερωσω χωρο και λεει η εφαρμογη θα κλεισει.. πολυ σπαστικο. Εχτες αναγκαστηκα και βρηκα στο υπολογιστη μια παλιαιοτερη εκδοση του viber και εσβησα την νεα και εβαλα την παλαιοτερη , ενω μου εβγαζε ενα αλλο μυνημα δεν με πεταγε εξω απο το viber τωρα παλι τα ιδια σημερα . Παιζει ρολο αμα εχω προεπιλεγμενη τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης σε συγκριση με την καρτα sd ; . Και παλαιοτερα που ειχα το viber μετακινησει στην sd παλι τα ιδια . Το κινητο μου ειναι το huawei y550 , παλαιο μεν αλλα δεν θελω να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 καλησπερα , υπαρχει τροπος να οριζω εφαρμογες να ανοιγουνε μονες τους; ενω εχω κανει αναγκαστικη διακοπη; επειδη δεν εχω χωρο στο κινητο και το μυνημα μου βγαινει συνεχως οτι δεν εχω χωρο , οταν παω χειροκινητα και κανω εκκαθαριση μετα αποκταω λιγο χωρο μετα απο λιγο παλι εμφανιζεται μυνημα οτι δεν υπαρχει χωρος , και κοιτωντας παλι τις εφαρμογες εχουνε ανοιξει... Επισης το πιο σπαστικο απο ολα ειναι οτι το viber οταν το ανοιξεις βγαζει μυνημα οτι δεν εχει χωρο και να απελευθερωσω χωρο και λεει η εφαρμογη θα κλεισει.. πολυ σπαστικο. Εχτες αναγκαστηκα και βρηκα στο υπολογιστη μια παλιαιοτερη εκδοση του viber και εσβησα την νεα και εβαλα την παλαιοτερη , ενω μου εβγαζε ενα αλλο μυνημα δεν με πεταγε εξω απο το viber τωρα παλι τα ιδια σημερα . Παιζει ρολο αμα εχω προεπιλεγμενη τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης σε συγκριση με την καρτα sd ; . Και παλαιοτερα που ειχα το viber μετακινησει στην sd παλι τα ιδια . Το κινητο μου ειναι το huawei y550 , παλαιο μεν αλλα δεν θελω να το αλλαξω. Αν δεν έχεις χωρο θα αναγκαστείς να το αλλάξεις, αλλίως τι θα κάνεις;Βαλε φωτο μουσική και βίντεο στην καρτα.Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Αν δεν έχεις χωρο θα αναγκαστείς να το αλλάξεις, αλλίως τι θα κάνεις;Βαλε φωτο μουσική και βίντεο στην καρτα.Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. το εχω ηδη κανει αυτο, επισης εχω ηδη μετακινησει αρκετες εφαρμογες στην sd , κριμα :-( ητανε το πρωτο μου smartphone! . Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 την εφαρμογη μην την ανοιγεις καθολου ομως πριν την κρυψεις. επισης δες και τα περμισιονς της εφαρμογης, δωστα ολα χειροκινητα κι ας μη σε ρωτησει, για να δοκιμασεις. για τη διαδικασια εγκαταστασης του ματζισκ με τη ρομ, ο developer της ρομ οτι γραφει στις οδηγιες του, αλλα συνηθως ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 To θέμα είναι ότι όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν ανοίγει.Ηθελα να ξερά τι έχει γίνει είναι σαν να βλέπει κάτι άλλο που και να αλλάξω ROM κλπ πάλι δεν θα παίζει.Πρεπει να δω πως ακριβώς; Μπορώ να τσεκαρω το logcat να κάνω debugging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 ισως σε βοηθησει πχ κατι τετοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nolanlawson.logcat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Δοκιμασε το SMS Backup and Restore. (https://synctech.com.au/sms-backup-restore/) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en&gl=US Βαλε το xml σε καποιο folder στο κινητο και μετα μεσα απο την εφαρμογη προσπαθησε να το επαναφερεις. Επειδη δεν το εχω δουλεψει με αλλο xml περαν του δικου του δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουλέψει. Δοκίμασε και πες μας. Edited March 2, 2021 by kdxgr Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) βγαλε μια Curve να ησυχάσεις. ετσι "χτίζεις" και το αφορολόγητο. Edited March 2, 2021 by kdxgr Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafizafix Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Θέλω να κάνω ανέπαφη πληρωμή μέσω της εφαρμογής google pay.Τις κάρτες από Πειραιώς δεν τις δέχεται.Αν βάλω τον λογαριασμό μου από PayPal με τις ίδιες κάρτες η εφαρμογή τις δέχεται.Εχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος αγορά μέσω nfc με αυτόν τον τρόπο; Μέσα στο gpay, ακόμη και αν έχεις περασμένο το PayPal, δεν εμφανίζεται καν στις επιλογές για ανέπαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Ισχύει το παρατήρησα και γω έπειτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Γενικά για κάποια άλλη μέθοδος που ίσως βοηθήσει πριν μπω στη διαδικασία τέτοιου debugging υπάρχει καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 To έβαλα, πάλι αναδύεται η σελίδα με την διαφήμιση με την διαφορά ότι βγαίνει μύνημα ότι δεν μπορεί να ανοιχτεί η σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 αμέσως μόλις σου πετάξει pop-up μπες στο Play -> εγκατεστημένες εφαρμογές επέλεξε ταξινόμηση βάση της τελευταίας χρήσης λογικά η ένοχη εφαρμογή θα είναι μεταξύ των πρώτων της λίστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 βγαλε μια Curve να ησυχάσεις. ετσι "χτίζεις" και το αφορολόγητο. 15euro το μήνα και ησύχασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 η μπλε ειναι free Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Δεν έχει limit στο ποσό που θα πρέπει να σπαταλήσεις? Και αν το πέρασεις extra fee? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/categories/201650845-New-to-Curve Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 4, 2021 by kdxgr Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 (edited) Εχετε καταφερει να κανετε ανακτηση αρχειων μεσα απο συσκευη Android? Μας ενδιαφερει για Xiaomi συγκεκριμενα. 4-5 εφαρμογες σε PC που δοκιμασα δεν μπορουν να δουν τη συσκευη αν και ανεργοποιησα το USB debugging Εχετε να προτεινετε καποιες που δοκιμασμενες που δουλευουν; Edited March 9, 2021 by MASTERX Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ψάχνω έναν dialer που να μπορώ να μπλοκάρω μια ομάδα επαφών - χειροκίνητα για κάποια δεδομένη ώρα - με μια κίνηση. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ψάχνω έναν dialer που να μπορώ να μπλοκάρω μια ομάδα επαφών - χειροκίνητα για κάποια δεδομένη ώρα - με μια κίνηση. Μπορείς να προωθήσεις την κλήση σε αριθμό που δεν υπάρχει την ώρα που δεν θες να σε ενοχλούν. Για dialer δεν νομίζω να βρεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ψάχνω έναν dialer που να μπορώ να μπλοκάρω μια ομάδα επαφών - χειροκίνητα για κάποια δεδομένη ώρα - με μια κίνηση. παλαιοτερα στα νοκια εφτιαχνες μια ομαδα επαφων και μετα οριζεις να κτυπαει το τηλεφωνο μονο για εκεινες και να θυμαμαι καλα το οριζεις στο προφιλ αυτο. Παντως η εφαρμογη truecaller μπορεις να ορισεις κατι spam και να ορισεις τι θα γινεται δηλαδη αμα θα μπαινει στο αθορυβο ή θα απορριπτεται η κληση για δεις μηπως αυτο σε βολεψει. Αλλα ολοι οι χρηστες συμβαλουνε στις κλησεις spam οποτε μπορει κατι που εσενα να μην ειναι spam σε αλλους να ειναι και εκει γινεται το μπερδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος εάν στην εφαρμογή Google Keep γίνεται οι ήδη υπάρχουσες σημειώσεις που τροποποιουνται να ανεβαίνουν στην αρχή της λίστας;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts