Jump to content

zafizafix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zafizafix

  1. Το έστειλα. Ξεκαρφωτη ήταν η προσφορά με χρόνο ομιλίας και ιντερνετ χωρίς κάποιο λόγο, ούτε σεντ, ούτε προϋπόθεση ανανέωσης, ούτε γιορτές η διακοπές, ούτε τίποτα...
  2. https://ibb.co/9VLq4GP Έτσι, στο ξεκαρφωτο, χωρίς λόγο. Έδωσε και παράταση ! 🙂
  3. Κάποτε χρησιμοποιούσα τη Link2sd, η οποία μετέφερε τις εφαρμογές στην κάρτα, δηλαδή εκανες πρώτα εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη κα μετά μεταφορά Δεν ξέρω ομως αν δουλεύει ακόμη, έχουν περάσει πολλά χρόνια.
  4. Δεν χρησιμοποιώ google dialer, έχει το κινητό μου ένα δικό του και δε κατέβασα δεύτερη εφαρμογή για την ίδια δουλειά, οπότε δεν ξέρω αν μεταφέρονται έτσι τα μπλοκαρισμένα. Με άλλο dialer πάντως δεν μεταφέρονται. Όλοι όμως οι dialers τραβάνε τις επαφές από τη google ,οπότε αν τα έχεις αποθηκευμένα, είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Και σιγά το "όλο αυτό" , ένα "προσθήκη σε επαφή" είναι όλο κι όλο.
  5. Δεν ρώτησα κάτι, απάντησα στην ερώτηση του NikosS3 στο γιατί να αποθηκεύεις σε επαφή τους αριθμούς που μπλοκάρεις. Τους αποθηκεύεις λοιπόν για να τους μεταφέρεις και να μη τους ξαναψαχνεις όταν αλλάξεις συσκευή.
  6. Για όταν αλλάξεις συσκευή, η επαφή μεταφέρεται.
  7. Ήταν κορυφή ο ex dialer.. https://www.amazon.com/Modoohut-ExDialer-Contacts/dp/B007XKGH1G Αν θυμάμαι καλά, ήθελε ένα plugin για τις χαμένες κλήσεις (που κάποια στιγμή ενσωματώθηκε), αλλά δεν ξέρω αν είναι σε αυτή την έκδοση και αν γενικότερα λειτουργεί σωστά ακόμα...
  8. Ανά δευτερόλεπτο είναι και το πορτοκαλί κουτάκι, τώρα έχω από εκεί ενεργοποιημένο το 700άρι συν 1,5 γίγα. Μόνο το 1500αρι είναι τρίλεπτο και τα 120'' από το σταθερό.
  9. Σήμερα, χωρίς κανένα λόγο, ξαφνικά χάθηκε το σήμα ! Έκανα επανεκκίνηση, έβγαλα και έβαλα τη σιμ, άλλαξα σιμ... ΤΙΠΟΤΑ ! Η σιμ δουλεύει κανονικά σε άλλη συσκευή, αλλά στο 4Α όχι, ούτε η δική μου, ούτε μία άλλη που έχω. Τελευταία λύση δοκίμασα την επαναφορά, αλλά και αυτό άδικος κκόπος. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και ανακάλυψα ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά η λύση του να διαλυσω το κινητό για να το φτιάξω απορρίφθηκε πολύ εύκολα. Ευτυχώς έχω ένα παλιό λενοβο για να βγάλω το ΣΚ και από Δευτέρα θα δω για κάτι καινούριο. Κρίμα όμως να χαλάσει έτσι, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Το μικρούλι με έβγαλε αρκετά χρόνια, πλέον θα συνεχίσει σαν δεύτερο μέσα στο σπίτι μόνο με wifi, τουλάχιστον ετσι δουλεύει ακόμη καλά.
  10. Όταν πατάς το recent, κράτα παρατεταμένα την εφαρμογή και θα σου εμφανίσει τρεις επιλογές. Πατάς το λουκέτο και είσαι έτοιμος, θα μένει μόνιμα ανοιχτή. Εννοείται ότι θα πρέπει να την έχεις εξαιρέσει και από τη βελτιστοποίηση μπαταριας.
  11. Μέσα στο gpay, ακόμη και αν έχεις περασμένο το PayPal, δεν εμφανίζεται καν στις επιλογές για ανέπαφες.
  12. Το αποτέλεσμα της πράξης είναι 18 και η βοήθεια μας λέει ότι η απάντηση δεν περιέχει θαυμαστικό. Προφανώς περιέχει τις αγκύλες και φυσικά το 18, είτε αριθμητικά, είτε ολογράφως, αλλά.όσα δοκίμασα,, με και χωρίς αγκύλες, απέτυχαν παταγωδώς. Μάλλον δεν είμαι δυνατός λυτης! :lol:
  13. Ξέρεις, κάποιοι μένουν και στην Πάτρα! :lol:
  14. Η μία ιντερτελεκομ από Ελλάδα. Διαρκούν επίσης για πάντα και θέλει μια χρεωσιμη κίνηση το χρόνο.
  15. 3,03€ οπολοιπο και ετοιμαζόμουν να ανανεώσω αύριο που λήγει το πακέτο μου! Ούτε παραγγελία να το είχα το τριευρω countdown με ομιλία και ντατα, συνήθως είναι τετραευρα. Τώρα, βγάζω άλλο ένα μήνα! :)
  16. Ούτε ο γουγλης δε βρίσκει κάτι. Είναι νούμερο για να το βάλεις στη μαύρη λίστα της συσκευής σου!
  17. Έχει πολλά που δεν υπάρχουν πλέον, ενώ λείπουν Μασουτης, Ola, Αφροδίτη, Μπαζαρ... Μηπως να γινόταν μια καινούρια ψηφοφορία?
  18. Την 4η Ιουλίου θα έπρεπε να γιορτάζουμε. Οχι για την ανεξαρτησία της Αμερικής, αλλά για την επέτειο του Euro2004! :lol:
  19. Αυτό είναι από μόνο του λόγος να διακόψεις χωρίς να πληρώσεις το πρόστιμο. Τα ανεξοφλητα μπορούν να αμφισβητηθουν για όσο καιρό έχεις φραγη, είναι εντελώς παράλογο να σε χρεώνουν υπηρεσίες που δεν έχεις δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις. Επικοινώνησε με την προστασία καταναλωτή η ρωτα ένα γνωστό η φίλο δικηγόρο να σε κατατοπίσει...
  20. Εκτός των διαφημίσεων της Q που ήταν σχεδόν όλες πολύ καλές, μου άρεσαν πολύ και αλλε; δύο που δεν θυμάμαι τι δηαφημιζαν! :lol: Η πρώτη ήταν ένας προπονητής που έλεγε στην ομάδα του να μπούνε και να παίξουν "το σύστημα γιουργια" και η δεύτερη ένας σερβιτόρος που όταν ο πελάτης των ρώτησε αν έχουν WiFi, απάντησε "ότι έχει στον κατάλογο". Είχα σκάσει στα γέλια και με τις δύο αλλά πλέον, όσο κι αν έψαξα, δε μπορώ να το;ς βρω κάπου.
  21. Αν είχαν επιβάλλει τη χρήση της χαρτινης σακουλας αντί της πλαστικής, θα συμφωνούσα. Μέχρι στιγμής όμως, το μετρό, ασχέτως αν έχει αποδώσει ή όχι, δείχνει καθαρά εισπρακτικό. Διαφωνώ λοιπόν με τη σταδιακή, όπως και με κάθε ημίμετρο, αλλά συμφωνώ με την πλήρη κατάργηση της πλαστικής σακούλας.
  22. Αν κα η ψηφοφορία είναι απενεργοποιημενη... Ναι, εδώ και πολλά χρόνια. Συνήθως από σκρουτζ, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη στην τιμή, θα προτιμήσω το ebay. Αν βιάζομαι για κάτι, ανάλογα το ποσό βιάζομαι. Μπορει να παω να το πάρω στο κοντινότερο μαγαζί που θα το βρω, εναλλακτικά σκρουτζ και αν πάλι έχει καλή διαφορά η τιμή, ebay από Ευρώπη η Αγγλία
  23. Μη το λες, έχει τύχει και έχω χορτάσει. Σε άλλη περίπτωση, που δεν είχα φάει τίποτα το πρωί βέβαια, χρειάστηκα 8 ! :lol:
×
×
  • Create New...