AccelDrag Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Συμφωνώ, όταν όμως το πιάνουν, ας είμαστε προετοιμασμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Επειδή δεν ξέρω τι συσκευή έχεις, στο Samsung που έχω εγώ, έχει ρύθμιση να μην είναι αμέσως από κάτω απο τις ρύθμισεις και για να παίξεις με την φωτεινότητα πρέπει να κάνεις 2 κινήσεις. Όπως φαίνεται στην φώτογραφια. Απλά δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες τις συσκευές και αν σε βολεύει κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν έχω Samsung, αλλά οκ θα τα καταφέρω με κάποιο τρόπο μέσω εφαρμογών ελέγχου φωτεινότητας. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Λάθος νήμα Edited March 1, 2020 by NIKOSXRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) ..................... Edited March 1, 2020 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Λάθος νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Οι μικρότερες ηλικίες όταν πιάνουν στα χέρια τους κινητά τηλέφωνα είναι και λάθος, και επικίνδυνο και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Νιώστε™ Τι σχέση έχει αυτό με το παρόν νήμα; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καμία σχέση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Όχι. Είδα πάνω στη notification ότι κατεβαίνει και έγραφε δίπλα Play Store! Αλλά όταν μπήκα στο play store δεν την είδα στις ενημερωμένες εφαρμογές. Μήπως ήταν κάποια εσωτερική ενημέρωση; Δεν ξέρω. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο! Μάλλον ενημερώθηκε το ίδιο το play store. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Να επαναφέρω το θέμα... Έχασα το κινητό μου 15/1. Το κινητό το έβλεπα μέσω του find my phone ως απενεργοποιημένο... Η google είχε σαν επιλογή όταν βρεθεί σε δίκτυο το κινητό να σβηστούν τα δεδομένα οπότε και το έκανα. πριν 2-3 μέρες το τσέκαρα πάλι και δεν μου το βγάζει στις συσκευές μου... μπορώ να κάνω κάτι να βρεθεί το κινητό (με το imei?)?Γίνεται με ΙΜΕΙ αλλά θέλει βύσμα τουλάχιστον στρατηγό.)Αν και αν πας και ρωτήσεις θα σου πουν οτι δε γίνεται..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Μάλλον ενημερώθηκε το ίδιο το play store. Μετά ενημερώθηκε και έστρωσε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Να επαναφέρω το θέμα... Έχασα το κινητό μου 15/1. Το κινητό το έβλεπα μέσω του find my phone ως απενεργοποιημένο... Η google είχε σαν επιλογή όταν βρεθεί σε δίκτυο το κινητό να σβηστούν τα δεδομένα οπότε και το έκανα. πριν 2-3 μέρες το τσέκαρα πάλι και δεν μου το βγάζει στις συσκευές μου... μπορώ να κάνω κάτι να βρεθεί το κινητό (με το imei?)? κατά 99% το έκαναν bypass το google protect (για να μην ειναι πλεον στο account που λες) ο μόνος τρόπος να μπλοκάρεις τον άλλον να μην μπορεί να το απολαύσει είναι να πας στην αστυνομία να δηλώσεις κλοπή (να δείξεις το Imei κλπ) ώστε να μην μπορεί η συσκευη να μπει σε κανένα δίκτυο και να τους είναι άχρηστο (blacklisted) τώρα για να βρεθεί και βύσμα θέλει μεγαλο και άντε πες σου λένε που είναι τι θα κάνεις ακριβός? θα πας για σας κλέφτες ήρθα? μετα δεν θα ψάχνουν το κινιτο αλλά και εσένα μαζι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkran Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αν αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από Σκρουτζομάγαζο, θα ισχύει η εγγύηση??? Θεωρώ ότι από όπου και αν αγοράσεις το κινητό, η εγγύηση ισχύει αφού την δίνει η Samsung και όχι το κατάστημα. Κάποιοι λένε ότι η εγγύηση ισχύει μόνο αν το αγοράσεις από μεγάλο κατάστημα που δεν είναι παραεισαγωγή.... Ισχύει αυτό? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Τι σχέση έχει αυτό με το παρόν νήμα; :blink: Καμία σχέση :cool: Να φανταστώ πως ΔΕΝ διαβάσατε, 6-7 ποστ πιο πάνω, την συζήτηση. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Να φανταστώ πως ΔΕΝ διαβάσατε, 6-7 ποστ πιο πάνω, την συζήτηση. Mιά χαρά τη διαβάσαμε και συμμετείχα κιόλας! Μάλλον εσύ δεν τα κοίταξες καλά για να απευθύνεσαι σε μένα... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πάσο. Λόγω απαντησης σας, νόμιζα πως δεν διαβάσατε το ερωτημα του μέλους, αλλά σύμφωνα με την απάντησή σας, μάλλον δεν καταλάβατε το "γιατι θέλει να κάνει τη ρύθμιση αυτη?". ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μιά χαρά το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα γι' αυτό και έδωσα αυτή την απάντηση. Οφτόπικ το ξέρω αλλά όταν και αν περάσει η σκούπα ας το ρίξει τον καιάδα, νο πρόμπλεμ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μιά χαρά το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα γι' αυτό και έδωσα αυτή την απάντηση. Λες και εμείς δεν ξέραμε το ιδανικό, αλλά είπες το γράψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Λες και εμείς δεν ξέραμε το ιδανικό, αλλά είπες το γράψεις... Το ξέρετε αλλά δεν το εφαρμόζεται? Τι να πω ρε παιδιά... παραδίνομαι:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλά εντάξει...δουλευόμαστε...δεν έχεις να κάνεις με ρομπότ...offtopic το αφήνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Τι εννοεί ο ποιητής; https://techmaniacs.gr/to-provlima-katakermatismoy-toy-android-skotonei-tis-idies-tis-efarmoges-toy/ Δεν ξέρω πού αλλού να το έβαζα το λινκ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Προτείνω να μην το αφήσεις έτσι αλλά να πας στην αστυνομία και να μπλοκάρεις το IMEI. Αν το κάνει ο καθένας μας αυτό, ίσως μειωθούν αυτού του είδους οι κλοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 γεια σας, μπορει καποιος να με βοηθήσει να σταματήσω την εμφάνιση ακατάλληλων διαφημίσεων στο xiaomi μου που τρέχει 11.0.6 miui ? εκανα επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά ίσως "φταιει" ο λογαριασμός gmail (ένας από τους 2 ) που χρησιμοποιώ... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 γεια σας, μπορει καποιος να με βοηθήσει να σταματήσω την εμφάνιση ακατάλληλων διαφημίσεων στο xiaomi μου που τρέχει 11.0.6 miui ? εκανα επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά ίσως "φταιει" ο λογαριασμός gmail (ένας από τους 2 ) που χρησιμοποιώ...MalwareBytes φίλε μου.... Ίσως είναι κάποιος ιός, ειδάλλως Adclear, Blockada. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts