geioannou Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 @geioannou Δες και αυτό το λινκ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786395 αναφέρει για ένα πρόγραμμα που έχει φτιάξει ο τύπος εκεί για χειρισμό του κινητού με σπασμένη οθόνη.Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά οπότε δεν ξέρω αν κάνει δουλειά όντως σε ευχαριστω αδελφε. εκανα μια προσπαθεια αλλα δεν εγινε τιποτα. πολυ εξειδικευμένο το βρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Καποια εφαρμογη που να κοβει διαφημησεις απο τα παιχνιδια υπαρχει? Εχω δοκιμασει το add away χωρις αποτελεσμα. No root...! https://www.dropbox.com/home?preview=adguard.apk Edited May 28, 2017 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) λοιπον, οπως εγραψα και στην προηγουμενη σελιδα, εχει σπασει η οθονη του κινητου και ψαχνω τροπο να συνδεθω με αυτο. Η οθονη του κινητου αναβει αλλα εχει χαλασει το touch. Εχω λοιπον τα εξεις. - οταν το κουμπωνω με το PC, αυτο φορτιζει κανονικα. Το usb USB debugging απο οσο θυμαμαι το ειχα ενεργοποιημενο. - Δεν το βλεπει ομως ο υπολογιστης. Η πρωτη απορια ειναι, το οτι δεν το βλεπει σημαινει οτι δεν ειναι τελικα ενεργοποιημανο η κατι αλλο ? Edited May 29, 2017 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δοκιμασε να συνδεσεις στο κινητο ποντικι με καλωδιο usb OTG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 λοιπον, οπως εγραψα και στην προηγουμενη σελιδα, εχει σπασει η οθονη του κινητου και ψαχνω τροπο να συνδεθω με αυτο. Η οθονη του κινητου αναβει αλλα εχει χαλασει το touch. Εχω λοιπον τα εξεις. - οταν το κουμπωνω με το PC, αυτο φορτιζει κανονικα. Το usb USB debugging απο οσο θυμαμαι το ειχα ενεργοποιημενο. - Δεν το βλεπει ομως ο υπολογιστης. Η πρωτη απορια ειναι, το οτι δεν το βλεπει σημαινει οτι δεν ειναι τελικα ενεργοποιημανο η κατι αλλο ? Κάνε ένα soft reset για να δεις αν θα δονηθεί η συσκευή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 μολις ειχα την πρωτη μου OTG εμπειρια !!!! μεγαλη υποθεση πρεπει να πω !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 ναι, εντελως! κι εγω το χρειαστηκα το σαββατο που πηγα να αντιγραψω τα αρχεια του titanium backup στο pc (300+ αρχεια μεγεθος 2gb+) και ενω δοκιμασα 2-3 φορες (συνδεση με καλωδιο, μεχρι και θυρα usb αλλαξα), μου εβγαλε ολες "unspecified error", απηύδησα και λεω ας δοκιμασω με το otg stick, αμεσα και γρηγορα εγινε το copy στο στικακι και μετα απο εκει στο pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdiama Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να βρίσκει μαζικά τον πάροχο σε κάθε τηλέφωνο των επαφών και να τους προσθέτει σε group με βάση τον πάροχο που ανήκουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να βρίσκει μαζικά τον πάροχο σε κάθε τηλέφωνο των επαφών και να τους προσθέτει σε group με βάση τον πάροχο που ανήκουν; Δεν νομιζω να υπαρχει γιατι θα επρεπε να υπαρχει database απο καθε παροχο και καθε κινητο.Αν υπαρχει θα κανει αυτο που μπορεις να κανεις και εσυ. Να κανεις ομαδες πχ Vodafone Wind Cosmote και να περασεις εκει τις επαφες με βαση το νουμερο που ατιστοιχει σε καθε παροχο.Και παλι ομως δεν θα ειναι τελεια λιστα διοτι καποιος απο Vodafone με 694χχχχχχχχ μπορει να πηγε στην Cosmote και να κρατησε το ιδιο νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdiama Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σωστά και... αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα (η εναλλαγή παρόχου). Από την άλλη, η με το χέρι ενημέρωση είναι επίπονη. Αν υπάρχουν καμμιά 50αριά επαφές, κάτι γίνεται, αλλά σε εκατοντάδες, είναι ζόρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα, Έχω το elephone p8000 με android 5.1(official rom). Το κινητό το έχω σχεδόν 2 χρόνια. Πριν 5-6 βδομαδες άρχισε να μου εμφανίζει προβλήματα στον ήχο σε youtube και spotify(άρα λογικά το πρόβλημα είναι γενικό), τόσο μέσω wifi και 4g(στο spotify μέχρι και σε κατεβασμένα τραγούδια). Είχα κάνει clear cache/reinstalls αλλά δεν γινόταν τπτ. Με ένα factory reset όλα ήταν καλά μέχρι εχτές που άρχισαν τα ίδια..... Έχω δοκιμάσει να αλλάξω από AwesomePLayer σε NuPlayer και το αντίστροφο χωρίς καμία λύση.... Τι άλλο μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αν αγοράσω κάτι μέσω google play και μετά αλλάξω κινητό. Η εφαρμογές που έχω αγοράσει μπορούν να περαστούν και στο νέο κινητό? Θα συνδέονται με τον λογαριασμό μου δηλαδή? Ή σε tablet πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αν αγοράσω κάτι μέσω google play και μετά αλλάξω κινητό. Η εφαρμογές που έχω αγοράσει μπορούν να περαστούν και στο νέο κινητό? Θα συνδέονται με τον λογαριασμό μου δηλαδή? Ή σε tablet πχ? Ναι, θα φαίνονται πάντα στο Google play σαν αγορασμένες. Αρκεί και με τις νέες συσκευές να συνδεθείς με τον ίδιο λογαριασμό gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αν αγοράσω κάτι μέσω google play και μετά αλλάξω κινητό. Η εφαρμογές που έχω αγοράσει μπορούν να περαστούν και στο νέο κινητό? Θα συνδέονται με τον λογαριασμό μου δηλαδή? Ή σε tablet πχ? Οι αγορές από όσο ξέρω, συνδέονται με τον λογαριασμό σου και όχι με την συσκευή. Οπου είναι ο λογαριασμός πάνε και οι εφαρμογές, ανεξαρτήτως συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Ναι, θα φαίνονται πάντα στο Google play σαν αγορασμένες. Αρκεί και με τις νέες συσκευές να συνδεθείς με τον ίδιο λογαριασμό gmail. Πολύ ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Αυτο ειναι σοβαρο! Το play, εχει παψει πια να μου κατεβαζει ενημερωσεις! Ενω μου εμφανιζει ποιες εφαρμογες εχουν ενημερωση απο τις εγκατεστημενες μου, οταν πατω update, ειναι επι μονιμου βασεως κολημενο στο 'download pending'!!!! Γιατι ρε παιδια; Τι φταιει; Τι να κανω για να ξεκολησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μου έχει τύχει μια-δυο φορές και έχει λυθεί με ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μου έχει τύχει μια-δυο φορές και έχει λυθεί με ένα restart. Πιστεψε με το εκανα! Αλλα δεν λυθηκε! Για να δουμε, ελπιζω καποιος να ξερει και να με βοηθησει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πιστεψε με το εκανα! Αλλα δεν λυθηκε! Για να δουμε, ελπιζω καποιος να ξερει και να με βοηθησει. :( Ρυθμίσεις συσκευής, εφαρμογές, διαχειριστής εφαρμογών, βρίσκεις το Google play και το πατάς. Μετά εκεί πατάς στον χώρο αποθήκευσης. Μετά εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. Για δοκίμασε να δεις αν φτιάξει μετά. ** Να ξέρεις ότι μετά θα σου ζητήσει να δώσεις ξανά το Mail και τον κωδικό σου στο play. Δεν βλέπω άλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πιστεψε με το εκανα! Αλλα δεν λυθηκε! Για να δουμε, ελπιζω καποιος να ξερει και να με βοηθησει. :( υποθετω χωρο εχεις στην συσκευη σου , οποτε κανοντας αυτο που ειπε η lek88 θεωρητικα θα φτιαξει το θεμα σου Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) Έτσι γυρνάει εργοστασιακες ρυθμίσεις στο Google play. Δεν νομίζω ότι αν δεν φτιάξει μετά από αυτό υπάρχει άλλη λύση.... Edited June 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadoow Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ GALAXY S4.ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ LAPTOPΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ LAPTOP ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΩΣΜΕΝΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ GALAXY S4.ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ LAPTOPΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ LAPTOP ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΩΣΜΕΝΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πριν κάνεις την επαναφορά εργοστασιακών, είχες ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό? αν όχι, έκανες χειροκίνητο συγχρονισμό? αν πάλι όχι τότε, ε, όλο και κάποιες επαφές θα είχαν συγχρονιστεί με το gmail σου. Πάμε παρακάτω, εφόσον μετέφερες στο πισί σου όλο τον φάκελο του κινητού σου θα βρεις το αρχείο με τις επαφές σου με την εξής λύση: The contacts are stored in a SQLite3 database file so the file format is ".db" Το έκανα επικόλληση ακριβώς όπως το βρήκα στο νετ. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως μπορείς εσύ να επεξεργαστείς ένα αρχείο .db, υποθέτω ότι μια εφαρμογή backup & restore μπορεί να το κάνει. Γενικά, ο ευκολότερος τρόπος να μην χάσεις ποτέ τα τηλέφωνά σου είναι ο συγχρονισμός. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ρυθμίσεις συσκευής, εφαρμογές, διαχειριστής εφαρμογών, βρίσκεις το Google play και το πατάς. Μετά εκεί πατάς στον χώρο αποθήκευσης. Μετά εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. Για δοκίμασε να δεις αν φτιάξει μετά. ** Να ξέρεις ότι μετά θα σου ζητήσει να δώσεις ξανά το Mail και τον κωδικό σου στο play. Δεν βλέπω άλλη λύση. Οντως το εκανα και εφτιαξε! Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis20 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή σαν το front flash από Play Store, δηλαδή να προσομοιάζει το φλας οταν πας να τραβηξεις φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα (άσπρη οθόνη και φουλ φωτεινότητα); Δοκίμασα μερικές εφαρμογές από το play store αλλά δεν με άφησαν ικανοποιημένο.. Όπως και το front facing flash από XDA το οποίο όμως δεν λειτούργουσε σωστα με τους κινητό μου. Φιλικά Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts