Misha1995 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γεια σας παλικαρια μου.. Εχω ενα θεμα με το s7 edge, εκανα που λετε factory reset και ολα μια χαρα μεχρι που εφτασα στο google email.. βαζω το email βαζω τν κωδικο και μου λεει να χρησιμοποιησω εναν λογαριασμο απο το κατοχο της συσκευης και κατι τετοια.. το ψαχνω λιγο στο youtube βλεπω το SideSync το κανω οπως στο βιντεο.. και δεν συνδεεται με το κινητο το προγραμμα.. κατεβαζω το samsung usb driver.. ουτε ετσι συνδεεται.. μετα κανω το πλαν Β , το να κλεισεις το wifi οταν αυτο δειξει οτι κανει update κατι τετοιο και παλι τιποτα... με παει στην αρχη μου το ξανα ζηταει κλπ κλπ... κανω ενα πλαν C με hotkey που το σερνεις κλπ κλπ ουτε με αυτο.. εχω σκασει τι στο καλο να κανω;;;;;;; :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με το android 6 και την sd γιατι δεν βρισκω ακρη πουθενα λες και δεν το εχει δοκιμασει κανεις Εβαλα μια καρτα 64αρα και επελεξα να την κανει εσωτερικη μνημη Την δειχνει στις ρυθμισεις σαν εσωτερικη, μπορω να μεταφερω εφαρμογες αλλα αν μπω με καποιο file explorer βλεπω μονο το χωρο που εχει το κινητο Επισης το ιδιο αν συνδεσω το κινητο με το pc με usb Απο οτι εχω καταλαβει μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις τα αρχεια της ? Αν οχι τι νοημα εχει ? Επισης μπορω να κανω 2 partitions ωστε το ενα να το κανω εσωτερικο χωρο και το αλλο να βαζω αρχεια Πως μπορει να γινει αυτο ? Edited November 25, 2016 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Είναι στις ρυθμίσεις του λειτουργικού. Αυτές που βρίσκεις όταν κατεβάζεις όλη την μπάρα ειδοποιήσεων. Παράδειγμα, έτσι εμφανίζονται στη συσκευή μου. Δεν υπάρχουν σε όλες τις συσκευές αυτά... Είναι "κόλπα" του δικού σου αύτο που δείχνεις Γι' αυτό και λέμε να ρωτάτε στο νήμα της συσκευής σας για να σας απαντάνε άτομα που έχουν το ίδιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν υπάρχουν σε όλες τις συσκευές αυτά... Είναι "κόλπα" του δικού σου αύτο που δείχνεις Γι' αυτό και λέμε να ρωτάτε στο νήμα της συσκευής σας για να σας απαντάνε άτομα που έχουν το ίδιο;) Δεν είναι μόνο της συσκευής μου. Δες και αυτά τα screenshots. Είναι από συσκευή με τελείως stock Android 6. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Cubot Note S τα τελευταία screenshot?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Cubot Note S τα τελευταία screenshot?;) Yep. Είσαι καλός. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχαριστώ:) Και στο oneplus2 το έχει τελικά αλλά δεν είναι όπως σε σένα. Είναι μέσα στο μενού των εφαρμογών , πατάω το γραναζάκι πάνω και έχει μέσα "Άδειες εφαρμογών" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχαριστώ:) Και στο oneplus2 το έχει τελικά αλλά δεν είναι όπως σε σένα. Είναι μέσα στο μενού των εφαρμογών , πατάω το γραναζάκι πάνω και έχει μέσα "Άδειες εφαρμογών" ;) Να, εκεί νοιάζονται για διαφοροποίηση οι κατασκευαστές και "χανόμαστε". :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 γεια σας παιδια εχω ενα tablet lg με 1gb ram και γενικα midrange tablet το οποιο ειχε ανδροιδ κιτ κατ 4,4!!να το κανω αναβαθμιση σε λολιποπ η θα κολλαει??μεχρι στιγμης με το κιτ κατ εχει καποια κολληματακια αλλα οχι κατι τρομερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Άσχετος εδώ. Πως μπορούμε να έχουμε σκούρο φόντο σε dialer, SMS κλπ? Γενικα παντού. Xiaomi note 4 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Aν δεν υπάρχει ρύθμιση στο κινητό ίσως υπάρχει theme. Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου , δεν είναι γενική απορία του android αυτό :) Edited November 26, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Άσχετος εδώ. Πως μπορούμε να έχουμε σκούρο φόντο σε dialer, SMS κλπ? Γενικα παντού. Xiaomi note 4 Σε όλα, δύσκολα. Επειδή έχεις πάρει Xiaomi, όμως, υπάρχει πιθανότητα να έχει ενσωματώσει κάποια τέτοια επιλογή η Xiaomi. Πού μπορεί να είναι η επιλογή, θα σε γελάσω. Δεν έχω πάρει συσκευή της εταιρείας, ακόμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω βρει την επιλογή "νυχτα" (ή κάπως έτσι) και μου σκουρινε τα περισσότερα (πχ μενού εφαρμογών) αλλά όχι όλα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω βρει την επιλογή "νυχτα" (ή κάπως έτσι) και μου σκουρινε τα περισσότερα (πχ μενού εφαρμογών) αλλά όχι όλα. Η Xiaomi (απ' όσο ξέρω) βάζει ένα δικό της store στις συσκευές της, πέρα από το play store. Ρίξε μια ματιά εκεί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 παιδια εχω ένα αρχαιο ταβλετ ACER A500 και μου βαλανε custom rom cyanogen. Όλα καλα αλλα με το τζιμεηλ δεν συγχρονιζει επαφες. Αυτό είναι θεμ της ΡΟΜ η σου λεει αφου δεν εχει 3g τι τις θες τις επαφες?...αν ισχυει το β τοτε γιατι εχω εικονιδιο PEOPLE?....οι επαφες από HOTMAIL/YAHOO συγχρονιζουν ενώ το GMAIL αρνειται. υπαρχει κανενας τροπος εστω πλαγιος να συχρονισω με τζιμεηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Δεν έχει σχέση το gmail με τις επαφές. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Λογαριασμοι->βρες τη Google->πάτα επάνω και δες τι συγχρονίζει. Τίκαρε και ξε-τίκαρε αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Δεν έχει σχέση το gmail με τις επαφές. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Λογαριασμοι->βρες τη Google->πάτα επάνω και δες τι συγχρονίζει. Τίκαρε και ξε-τίκαρε αναλόγως. το εκανα αλλα πουθενα δεν λεει contacts να το τσεκαρω...ούτως η αλλως εχω τσεκαρισμενα τα παντα και people details se αλλα αντροιντ κινητα/ταμπλετσ μου δινει το contacts...στο acer a500 oxi. ΔΕΝ εχει τετοια επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει σχέση το gmail με τις επαφές. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Λογαριασμοι->βρες τη Google->πάτα επάνω και δες τι συγχρονίζει. Τίκαρε και ξε-τίκαρε αναλόγως. το εκανα αλλα πουθενα δεν λεει contacts να το τσεκαρω...ούτως η αλλως εχω τσεκαρισμενα τα παντα και people details se αλλα αντροιντ κινητα/ταμπλετσ μου δινει το contacts...στο acer a500 oxi. ΔΕΝ εχει τετοια επιλογή διεγραψα λογ/σμο google...τον ξαναεβαλα αλλα τιποτις. Τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το εκανα αλλα πουθενα δεν λεει contacts να το τσεκαρω...ούτως η αλλως εχω τσεκαρισμενα τα παντα και people details se αλλα αντροιντ κινητα/ταμπλετσ μου δινει το contacts...στο acer a500 oxi. ΔΕΝ εχει τετοια επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το εκανα αλλα πουθενα δεν λεει contacts να το τσεκαρω...ούτως η αλλως εχω τσεκαρισμενα τα παντα και people details se αλλα αντροιντ κινητα/ταμπλετσ μου δινει το contacts...στο acer a500 oxi. ΔΕΝ εχει τετοια επιλογή διεγραψα λογ/σμο google...τον ξαναεβαλα αλλα τιποτις. Τα ιδια Πήγαινε στις επαφές και βρες τις ρυθμίσεις τους. Από εκεί επέλεξε το "προβολή επαφών" και όρισε να σου δείχνει τις επαφές του gmail. Αν δεν είναι ούτε από εκεί, προφανώς κάτι παίζει με τη rom. Αν λες και ότι δεν σου βγάζει το contacts στους συγχρονισμούς, δύσκολα τα πράγματα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Δεν είναι μόνο της συσκευής μου. Δες και αυτά τα screenshots. Είναι από συσκευή με τελείως stock Android 6. Φιλε μου οσο και να ψαχνω δεν υπαρχει τετοιο πραγμα σε μενα...android 6.0.1 σε samsung galaxy j5 2016... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου οσο και να ψαχνω δεν υπαρχει τετοιο πραγμα σε μενα...android 6.0.1 σε samsung galaxy j5 2016... Σαν να νομιζω κατι βρηκα ειναι αυτο που λεει δικαιώματα εφαρμογων;αν ναι τωρα τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 ρε παιδιά πριν κάνω hard reset ΔΕΝ δουλεύει σήμερα το GPS! καθόλου, τίποτα! μόνο μέσω δικτύου gprs,Wi-Fi αλλά δεν είναι λύση αυτή! μπορώ να κάνω κάτι πριν την επαναφορά και εαν δεν είναι θέμα hardware? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 ρε παιδιά πριν κάνω hard reset ΔΕΝ δουλεύει σήμερα το GPS! καθόλου, τίποτα! μόνο μέσω δικτύου gprs,Wi-Fi αλλά δεν είναι λύση αυτή! μπορώ να κάνω κάτι πριν την επαναφορά και εαν δεν είναι θέμα hardware? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικά δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει αλλά έφτιαξε ευτυχώς με hard reset.αλλά ξανά μανά στήσιμο κλπ ουφ τουλάχιστον δεν ήταν hardware θέμα να τρέχουμε να στέλνουμε Κίνα Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αν εχω αγορασει μια εφαρμογη μπορω να τη βαλω πχ στο κινητο φιλου μου αν του βαλω σαν δευτερο λογαριασμο gmail το δικο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αν εχω αγορασει μια εφαρμογη μπορω να τη βαλω πχ στο κινητο φιλου μου αν του βαλω σαν δευτερο λογαριασμο gmail το δικο μου ? Ναι μπορείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ναι μπορείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk οκ Μετα μπορω να αφαιρεσω το λογαριασμο μου μη γινεται μπερδεμα ή πρεπει να μεινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 οκ Μετα μπορω να αφαιρεσω το λογαριασμο μου μη γινεται μπερδεμα ή πρεπει να μεινει ? Εξαρτάται από την εφαρμογή. Σε άλλες μπορείς να το κάνεις, σε άλλες οχι. Συνήθως υπάρχει πρόβλημα οταν γίνει update της εφαρμογής από το play store. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts