Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως αυτή κάνει αυτό που θέλεις. Δεν την έχω δοκιμάσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=foursqwifi.aithanasakis

Υπάρχει όμως άλλο νήμα για αυτές τις ερωτήσεις.

πολυ χρησιμη εφαρμογη αλλα δεν καταλαβαινω κατι

μολις τη δοκιμασα χωρις να ανοιξω wifi και το gps απο το κινητο και μου εμφανισε διαφορες καφετεριες και ξενοδοχεια της πολης μου:confused:

επισης απο μια καφετερια μου εδειχνε το wifi password που ειχε πριν 3 χρονια:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

πολυ χρησιμη εφαρμογη αλλα δεν καταλαβαινω κατι

μολις τη δοκιμασα χωρις να ανοιξω wifi και το gps απο το κινητο και μου εμφανισε διαφορες καφετεριες και ξενοδοχεια της πολης μου:confused:

επισης απο μια καφετερια μου εδειχνε το wifi password που ειχε πριν 3 χρονια:)

Την τοποθεσία σου την βρήκε από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

sent from my Nexus 4

Την τοποθεσία σου την βρήκε από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

το εχω μονιμως κλειστο

edit: μαλλον μπερδευτηκα.νομιζα πως εννοουσες τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας:O

παντως αν οντως εννοεις για τα δεδομενα τοτε το εχω κλειστο:)

Edited by rzr86

το εχω μονιμως κλειστο

edit: μαλλον μπερδευτηκα.νομιζα πως εννοουσες τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας:O

παντως αν οντως εννοεις για τα δεδομενα τοτε το εχω κλειστο:)

Απο το ΔΙΚΤΥΟ εννοεί... Κεραίες...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ίσως αυτή κάνει αυτό που θέλεις. Δεν την έχω δοκιμάσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=foursqwifi.aithanasakis

Υπάρχει όμως άλλο νήμα για αυτές τις ερωτήσεις.

Για να καταλάβω,η εφαρμογή αυτή βρίσκει κωδικούς από wifi δίκτυά?

Καταστημάτων μόνο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για να καταλάβω,η εφαρμογή αυτή βρίσκει κωδικούς από wifi δίκτυά?

Καταστημάτων μόνο?

Δεν βρίσκει κωδικούς.Έχει μία βάση με κωδικούς Wi-Fi πού ενημερώνεται από τους χρήστες.

Δεν βρίσκει κωδικούς.Έχει μία βάση με κωδικούς Wi-Fi πού ενημερώνεται από τους χρήστες.

Α δηλαδή χρήστες που έχουν μπει με κάποιο συγκεκριμένο κωδικό σε κάποιο κατάστημά αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων.κάτι τέτοιο?

Α δηλαδή χρήστες που έχουν μπει με κάποιο συγκεκριμένο κωδικό σε κάποιο κατάστημά αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων.κάτι τέτοιο?

Ναι.Οχι αυτόματα . Άν θέλεις μπορείς να το μοιραστείς μέσω της εφαρμογής.

Καλημέρα έχει κανεις εμπειρεία σε εγκατάσταση dual boot σε windows tablet?

δηλαδή θα ήθελα να βάλω σε μηχάνημα με windows 8.1 την επιλογή για android λειτουργικό. Σε ενα dell inspiron 1090 ενω σηκωνει 4.3 δεν είναι πληρως λειτουργικό. έχετε μηπως εμπειρία με κάποιο απο τα dell, lenovo, hp ή ίσως και turbo x wiitab 3?

ευχαριστω

Μία ερώτηση.

Έχω το greenify pro.

Λοιπόν με το κουμπί + επιλέγουμε ποιες εφαρμογές να αδρανοποιεί η εφαρμογή.

Ανοίγω κάποιες που έχω αδρανοποιήσει και μπαίνω μετά στην εφαρμογή του greenify και δεν είναι αδρανοποιημένες,κανονικά δεν αδρανοποιούνται αυτόματα?

Έχει επιλογή να βάλει στην αρχική οθόνη επιλογή για άμεση απενεργοποίηση όμως θα το ήθελα αυτόματα.γίνεται?

Καλημέρα υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από το tablet με το τηλέφωνο και να είναι τα ιδια και τα παιχνίδια και στην ίδια πίστα. Το tablet με το κινητό είναι διαφορετική μάρκα. τΤο κινητο εχει 4.3 εκδοση και το tablet 4.2.2

Μία ερώτηση.

Έχω το greenify pro.

Λοιπόν με το κουμπί + επιλέγουμε ποιες εφαρμογές να αδρανοποιεί η εφαρμογή.

Ανοίγω κάποιες που έχω αδρανοποιήσει και μπαίνω μετά στην εφαρμογή του greenify και δεν είναι αδρανοποιημένες,κανονικά δεν αδρανοποιούνται αυτόματα?

Έχει επιλογή να βάλει στην αρχική οθόνη επιλογή για άμεση απενεργοποίηση όμως θα το ήθελα αυτόματα.γίνεται?

Υπάρχει shortcut. Αδρανοποίηση τώρα λέγεται...

Καλημέρα υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από το tablet με το τηλέφωνο και να είναι τα ιδια και τα παιχνίδια και στην ίδια πίστα. Το tablet με το κινητό είναι διαφορετική μάρκα. τΤο κινητο εχει 4.3 εκδοση και το tablet 4.2.2

Απο όσο γνωρίσω δεν γίνεται.

ετσι εξηγηται

λεω και εγω να εβρισκε τους κωδικους του wifi απο μονο του

Το greek wpa finder εβρισκε κωδικους, το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες, με εχει βοηθησει καποιες απ αυτες..με λιγα λογια, δεν βρισκει τα παντα ολα..

Βεβαια χθες που το χρειάστηκα δεν ξερω σα να κολουσε στο scanning..κατι δεν πηγαινε καλα. Δοκιμασε το μπορει να δουλευει ακόμη.. (?)

Παντασουζα

Το greek wpa finder εβρισκε κωδικους, το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες, με εχει βοηθησει καποιες απ αυτες..με λιγα λογια, δεν βρισκει τα παντα ολα..

Βεβαια χθες που το χρειάστηκα δεν ξερω σα να κολουσε στο scanning..κατι δεν πηγαινε καλα. Δοκιμασε το μπορει να δουλευει ακόμη.. (?)

Έβρισκε τους default κωδικούς, από βάση δεδομένων ('η το υπολόγιζε επιτόπου). Δεν έσπαγε τίποτα.

Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες νόμιμες εφαρμογές στο play store.

Γι αυτό και έχουν πεδίο που βάζεις εσύ χειροκίνητα τη mac διεύθυνση.

Αν κάποιος πει ότι σπάει κωδικούς, ψάχνει εκείνη την ώρα, είναι παράνομο κλπ, τότε πως γίνεται να βάλω την διεύθυνση ενός μόντεμ που μου έχει καεί και είναι στο κουτί του, και να μου πει τον κωδικό? Μέσω τηλεπάθειας?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το ψάξιμο το κάνει με την mac address. Κάποιες φορές πρέπει να μπει χειροκίνητα γιατί όταν κολλάει δεν έχει μακ στο κουτάκι αλλά ένα όνομα.

Εκεί γράψε την διεύθυνση που έχεις αντιγράψει από την σάρωση.

γιατί σε αρκετές σελίδες ο dolphin αλλά και ο μαμίσιος browser του κινητού ΔΕΝ εμφανίζουν τα τονισμένα γράμματα και στη θέση τους έχει απλά ένα κενό;

ο chrome αντίθετα, τις δείχνει κανονικά.

υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Να ρωτήσω όσους κάνουν συχνά custom rom installations.

Κάνετε register με το google account? Ρωτάω γιατί οι συσκευές στο android device manager δεν διαγράφονται παρά μετά από ένα χρόνο χρήσης

Εγώ έπαιζε με ένα tv stick για ένα φίλο και έχω ήδη τρεις συσκευές που απλά δεν υπάρχουν.

Ξέρω ότι μπορείς να τις φιλτράρεις αλλά και πάλι εμένα μου φαίνεται άκρως γελοίο.

Δυστυχώς δεν αφαιρούνται ακόμα...

Να ρωτήσω όσους κάνουν συχνά custom rom installations.

Κάνετε register με το google account? Ρωτάω γιατί οι συσκευές στο android device manager δεν διαγράφονται παρά μετά από ένα χρόνο χρήσης

Εγώ έπαιζε με ένα tv stick για ένα φίλο και έχω ήδη τρεις συσκευές που απλά δεν υπάρχουν.

Ξέρω ότι μπορείς να τις φιλτράρεις αλλά και πάλι εμένα μου φαίνεται άκρως γελοίο.

Μπορείς να κάνεις διαγραφή της συσκευής από τις Ρυθμίσεις-> Ασφάλεια ή κάπου εκεί τελοσπάντων, απλά πρέπει να γίνει πριν σβήσεις την rom.. Τουλάχιστον στο google play που το δοκίμασα η συσκευή φεύγει. Νομίζω το ίδιο ισχύει και στο device manager.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

γιατί σε αρκετές σελίδες ο dolphin αλλά και ο μαμίσιος browser του κινητού ΔΕΝ εμφανίζουν τα τονισμένα γράμματα και στη θέση τους έχει απλά ένα κενό;

ο chrome αντίθετα, τις δείχνει κανονικά.

υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Μόνο σε εμένα το κάνει αυτό ρε παιδιά;

Δε το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Για να έχω καλό σήμα κυρίως στο 3g ποια ρύθμιση είναι η καλύτερη; να βάλω αυτόματη αναζήτηση δικτύου ή να επιλέγω χειροκίνητα τον πάροχο μου;

Για να έχω καλό σήμα κυρίως στο 3g ποια ρύθμιση είναι η καλύτερη; να βάλω αυτόματη αναζήτηση δικτύου ή να επιλέγω χειροκίνητα τον πάροχο μου;

Νομιζω οτι το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Αν δεν εχει καλο σημα, παλι θα ψαχνει, οποτε.....

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ας ρωτησω μπας και γνωρίζει κανείς.

Εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιώ android συσκευές. Έτσι κατεβάζω συχνά εφαρμογές και άλλες μου κάνουν και τις κρατάω, ενω αλλες τις σβήνω. Μέσα όμως στον λογαριασμό μου στο google play στον υπολογιστή υπάρχουν όλες όσες έχω κατεβάσει. Έτσι κάθε φορά που παίρνω καινούρια συσκευή ή που κάνω hard reset, με το που θα βάλω το gmail θα αρχίσει ν α συγχρονίζει και να κατεβάζει όλες αυτές τις εφαρμογές.

Με ποιον τρόπο μπορώ να αφαιρέσω από τον λογαριασμό μου όλες αυτές που δεν θέλω, ωστε να μην συγχρονίζουν κάθε φορά;

Ας ρωτησω μπας και γνωρίζει κανείς.

Εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιώ android συσκευές. Έτσι κατεβάζω συχνά εφαρμογές και άλλες μου κάνουν και τις κρατάω, ενω αλλες τις σβήνω. Μέσα όμως στον λογαριασμό μου στο google play στον υπολογιστή υπάρχουν όλες όσες έχω κατεβάσει. Έτσι κάθε φορά που παίρνω καινούρια συσκευή ή που κάνω hard reset, με το που θα βάλω το gmail θα αρχίσει ν α συγχρονίζει και να κατεβάζει όλες αυτές τις εφαρμογές.

Με ποιον τρόπο μπορώ να αφαιρέσω από τον λογαριασμό μου όλες αυτές που δεν θέλω, ωστε να μην συγχρονίζουν κάθε φορά;

Δύο τρόποι υπάρχουν, α) την ώρα που περνάς τον gmail λογαριασμό σου στη νέα συσκευή να ΜΗΝ επιλέξεις την αυτόματη επαναφορά που θα σου ζητήσει αλλά να την κάνεις μόνο σου, χειροκίνητα δηλ, τότε βάζεις αυτές που θες κ β) να μπεις play store ή από την συσκευή σου ή από pc να πας στις εφαρμογές μου>όλες οι εφαρμογές κ μια μια που δεν θες να επιλεγεις "να καταργηθεί η .....τάδε εφαρμογή από τις εφαρμογές μου", βέβαια όχι αυτές που έχεις εγκατεστημένες. Αν το κάνεις από τηλέφωνο μπορείς να πας play store>εφαρμογές> όλες οι εφαρμογές μου κ πατώντας παρατεταμένα σε μια θα σου δώσει επιλογή για διαγραφή, μπορείς να κανείς κ πολλαπλή.

Edited by dimitris762
sent from my Nexus 4

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned