virtus Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) κάποιος browser που να συγχρονιζει fav με το chrome για tablet? και καποιο apk για να δω youtube μεσω lan στην tv? και ταινιες φυσικά.... Edited August 10, 2013 by virtus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει dlna δες εφαρμογές όπως το imediashare bubble upnp κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Κατ'αρχην απαλλαχτηκα απο τις κινεζουρες bloatware. Επισης, εβαλα και το Link2SD και πλεον ξαλαφρωσα την κυρια μνημη. Θα βρω και μερικες εφαρμογουλες για rooted συσκευες, ωστε να κανω καλυτερη διαχειριση μνημης. Το μονο προβλημα που εξακολουθει να υπαρχει, ειναι πως δεν εγκαθισταται το Google Play Store. Θελει κι αλλο ψαξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μενού -> Προτιμήσεις -> Language and filter (Γλώσσα και ελέγου) -> T9 Language και βάσεις αγγλικά ή κανονικά! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την βοήθεια δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω μόνος μου. Άσε που ήμουν έτοιμος να αλλάξω 300 επαφές από αγγλικά σε ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chpolyz Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 γειά σας, είμαι καινουργιος στο forum και συγνώμη αν ίσως το ποστάρω σε λάθος τόπικ. Η ερώτησή μου είναι το ακριβές φάσμα συχνοτήτων που εκπέμπει το ακουστικό ενός κινητού (στην δικιά μου περίπτωση Xperia). Υπάρχει διαφοροποίηση ως προς άλλες κατηγορίες κινητών? ευχαριστώ και καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_F16 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα και από εμένα! Αυτό τον καιρό σκοπεύω να δώσω το galaxy ace 2 μου για να το αντικαταστήσω με κάποιο πιο ισχυρό. Το θέμα μου είναι ότι αφού θα το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο θέλω να είναι σε όσο το δυνατόν πιο "ελαφρυά" κατάσταση. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει περίπτωση να ελαφρύνει τόσο ώστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε καινούριο (πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ). + τον τελευταίο καιρό το κινητό κολλάει μόνιμα όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις wlan και καταλήγω πάντα στο "αναγκαστικό κλείσιμο". Θα διορθωθεί πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 εγω σαν ψιλονεος στα android μπορειτε να μου πειτε σε τι αποσκοπει το να αλλαξω rom και σε τι θα με βοηθησει?η να το κανω root το κινιτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα και από εμένα! Αυτό τον καιρό σκοπεύω να δώσω το galaxy ace 2 μου για να το αντικαταστήσω με κάποιο πιο ισχυρό. Το θέμα μου είναι ότι αφού θα το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο θέλω να είναι σε όσο το δυνατόν πιο "ελαφρυά" κατάσταση. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει περίπτωση να ελαφρύνει τόσο ώστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε καινούριο (πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ). + τον τελευταίο καιρό το κινητό κολλάει μόνιμα όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις wlan και καταλήγω πάντα στο "αναγκαστικό κλείσιμο". Θα διορθωθεί πιστεύετε; Κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να δεις αν στρώσει αφού έτσι το επαναφερεις στην αρχική του μορφή το λειτουργικό όπως είναι όταν αγοράστηκε η συσκευή, αν δεν φτιάξει ίσως να χρειαστεί να περάσεις πάλι τη rom, ξεκίνα από τα εύκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα. Δεδομένου ότι όλοι στο σπίτι έχουμε android συσκευές, υπάρχει κάποιο ΔΩΡΕΑΝ αξιόπιστο πρόγραμμα tracker για να ενημερωνόμαστε για τις θέσεις μας ανά πάσα στιγμή? (Χρήσιμο όταν υπάρχουν παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι) Εχω δοκιμάσει διάφορα "δωρεάν" από το market αλλά είτε είναι trial και λήγουν, είτε για να βρεις τη θέση του άλλου πρέπει να κάνεις ευχέλαιο... Πρέπει δηλαδή να ελπίζεις να δουλέψει και μετά να μπεις σε κάποιο site που θα κάνεις registration και να δηλώσεις νούμερα κλπκλπ. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και ξέρετε πως δουλεύει... Ευχαριστώ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 εγω σαν ψιλονεος στα android μπορειτε να μου πειτε σε τι αποσκοπει το να αλλαξω rom και σε τι θα με βοηθησει?η να το κανω root το κινιτο? Να αλλαξεις ρομ αχρηστο σε λειτουργικοτητα, εκτος αν δεν ξερεις τι να κανεις στη ζωη σου και θελεις να παιζεις με το κινητο σου.:D Ρουτ απαραιτητο για να εχεις πληρη ελεγχο του κινητου και προσβαση στον πυρηνα του λειτουργικου, αλλα μην ξεχνας οτι μια βιαστικη και λαθος διαγραφη μπορει να σε βαλει να τρεχεις. Αν παντως δεν εχεις χρονο για χασιμο μην ασχολεισαι μ αυτα. Βαλε τις εφαρμογες που θελεις για να επικοινωνεις σωστα και φθηνα και απολαυσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ρουτ απαραιτητο για να εχεις πληρη ελεγχο του κινητου και προσβαση στον πυρηνα του λειτουργικου, αλλα μην ξεχνας οτι μια βιαστικη και λαθος διαγραφη μπορει να σε βαλει να τρεχεις. οκ αυτο ναι το εχω καταλαβει.αλλα σε τι θα μου φανει χρηστικο τα να εχω προσβαση στον πυρηνα?τι κερδιζω ετσι?ή τι χανω τωρα που δεν το εχω κανει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) οκ αυτο ναι το εχω καταλαβει.αλλα σε τι θα μου φανει χρηστικο τα να εχω προσβαση στον πυρηνα?τι κερδιζω ετσι?ή τι χανω τωρα που δεν το εχω κανει root? Θα μπορεις να ελεγχεις τις διαφημισεις π.χ. Να απεγκαθιστας εφαρμογες της εταιρειας που ειναι χαλια απο λειτουργικης αποψης και να εγκαθιστας αλλες καλυτερες. Να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα ακομα κι αν δεν το επιτρεπει ο ντιβελοπερ. Να εχεις προσβαση σ ολους τους φακελλους. Να κρατησεις backup καποιες εφαρμογες και να τις επαναφερεις μετα απο καποιο ρισετ και το κυριωτερο να ελεγχεις ποιες εφαρμογες θα τρεχουν στο παρασκηνιο ωστε να μη βαραινει το τηλ., να εχεις μεγαλυτερη διαρκεια στη μπαταρια και να μην σου τρωνε δεδομενα χωρις λογο. Κινδυνος κανενας αν ξερεις. Αλλα για να μαθεις θα πρεπει να βγαλεις λιγο ματια απ το διαβασμα και πολλες ωρες βλεποντας την οθονη. Αν δεν εχεις τπτ καλυτερο ψαξου. Αν ομως βαλεις τα απαραιτητα θα χρησιμοποιεις το τηλ. οπως οι πλειοψηφια των χρηστων.......σαν εργαλειο επικοινωνιας. Edited August 11, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 γειά σας, είμαι καινουργιος στο forum και συγνώμη αν ίσως το ποστάρω σε λάθος τόπικ. Η ερώτησή μου είναι το ακριβές φάσμα συχνοτήτων που εκπέμπει το ακουστικό ενός κινητού (στην δικιά μου περίπτωση Xperia). Υπάρχει διαφοροποίηση ως προς άλλες κατηγορίες κινητών? ευχαριστώ και καλή συνέχεια! Δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκει κανείς εύκολα. Συνήθως το μεγαφωνάκι του ακουστικού χρησιμοποιείται έτοιμο, οπότε μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό αν ψάξεις για το μοντέλο του (ανοίγωντας το κινητό, ή ψάχνοντας κάπου τα εξαρτήματά του). Πάντως κανένα κινητό δεν έχει ακουστικό με ιδιαίτερες αξιώσεις (συχνοτικά), ενώ και το DSP των περισσότερων κινητών κόβει τις χαμηλές και ψηλές συχνότητες. Μια γενναιώδωρη εκτίμηση είναι 300Hz-5kHz . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Aυτό το δοκιμασες? http://hellasandroid.blogspot.gr/2012/05/android-market-bitmore-tab-88.html Εγώ έτσι το είχα περάσει στο δικό μου, τώρα βέβαια έχω βάλει custom Jellybean rom που το περιλαμβάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Το δοκιμασα μολις τωρα. Δεν δουλεψε. Οποιο vending κι αν εχω βαλει, μου κανει crash κατα την εκκινηση του. Παρα πολυ περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να βγάλω τα windows σε ένα laptop που πήρα από ανακατασκευή και να περάσω Linux. Αποφάσισα να βάλω την έκδοση Ubuntu 12.04.2 αν θυμάμαι καλά. Πίστευα πως το Android βασίζεται πάνω σε Linux και έτσι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα σε κάποιες λειτουργίες. Τώρα δεν μπορώ να "δω" το τηλέφωνο μέσα από τον υπολογιστή ενώ το έχω συνδέσει με usb. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αυτό; υπάρχει τρόπος να το συνδέσω και να δώσω εντολές fast boot; Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτές τις ερωτήσεις, αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να βγάλω τα windows σε ένα laptop που πήρα από ανακατασκευή και να περάσω Linux. Αποφάσισα να βάλω την έκδοση Ubuntu 12.04.2 αν θυμάμαι καλά. Πίστευα πως το Android βασίζεται πάνω σε Linux και έτσι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα σε κάποιες λειτουργίες. Τώρα δεν μπορώ να "δω" το τηλέφωνο μέσα από τον υπολογιστή ενώ το έχω συνδέσει με usb. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αυτό; υπάρχει τρόπος να το συνδέσω και να δώσω εντολές fast boot; Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτές τις ερωτήσεις, αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω. Δυστυχώς με το mtp μας τα χάλασε η Google σ' αυτό το θέμα. Διάβασε αυτό το άρθρο για να λυθεί το πρόβλημα που έχεις και να το βλέπει όταν το συνδέεις. http://www.omgubuntu.co.uk/2013/06/mount-nexus-4-on-ubuntu Για το δεύτερο που ρωτάς, απλά μπορείς να εγκαταστήσεις το sdk από τη Google και μια χαρά μέσω εντολών και τερματικού θα κάνεις ότι θες. Το καλό είναι ότι δε χρειάζονται drivers. http://developer.android.com/sdk/index.html Τέλος υπάρχουν και διάφορα έτοιμα toolkit για Linux στο xda αν θες πιο αυτοματοποιημένα πράγματα. Καλή αρχή στο Linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 To MTP μια χαρά δουλεύει σε Linux. Για τα υπόλοιπα, αρκεί να περάσεις τους adb drivers μέσω του sdk Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! edit: Τελικά κατάφερα να κάνω το laptop να αναγνωρίζει το nexus4. Προσπάθησα να κατεβάσω το toolkit αλλά αντί για ένα συμπιεσμένο αρχείο .tgz, κατέβασα ένα unltlauncher100.sh. Για τις εντολές fastboot, κατέβασα το adt, αλλά πάλι δεν βρήκα κάτι σχετικό, ίσως δεν κατάλαβα καλά, αλλά μιλούσε για δημιουργία εφαρμογών. Ποίες είναι εντολές fastboot στο linux; Αυτό είναι μια καλή αρχή για διάβασμα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35217628 Κάτι άλλο μήπως; Edited August 12, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μιας και το πρόβλημα λύθηκε, το θέμα κλειδώνεται! Για οπιοαδήποτε παρόμοια απορία μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα θέματα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Χαιρετώ το forum.Μιας και ξανασχολούμαι με Android, μετά την απογοήτευση που μου είχε δώσει το Wildfire S, θα ήθελα μια βοήθεια.Εδώ και 1,5 εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός Oppo Find 5.Το κινητό αποφάσισα να το αγοράσω μετά απο αρκετό διάβασμα και αρκετά reviews που είδα στο YouTube.Μέχρι στιγμής δεν μετάνιωσα καθόλου μιας και είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη συσκευή που χτυπάει στα ίσα μεγάλα ονόματα του χώρου.Αφού δοκίμασα όλες τις ROMS που κυκλοφορούν (CyanogenMod, PacΜan, AOSP, Paranoid, MIUI, κλπ.) καμμία δεν με άφησε ευχαριστημένο ως προς το GUI.Οπότε και έβαλα την τελευταία επίσημη ColorROM της Oppo.Δεν λέω, είναι Beta με αρκετά bugs, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως προς την εμφάνισή της και την απλότητα.Το μόνο πρόβλημα που έχω προς στιγμής και θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κατέχει το άθλημα, είναι ο Dialer που δεν ψάχνει τις επαφές βάση ονόματος.Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις σε Oppo Keyboard, Android Keyboard, κλπ. αλλά συνεχίζει να μου βγάζει επαφές βάση αριθμού.Το έχει φτιάξει κανείς ή είναι bug της ColorROM? Ευχαριστώ προκαταβολικά, για οποιαδήποτε βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Χαιρετώ το forum.Μιας και ξανασχολούμαι με Android, μετά την απογοήτευση που μου είχε δώσει το Wildfire S, θα ήθελα μια βοήθεια.Εδώ και 1,5 εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός Oppo Find 5.Το κινητό αποφάσισα να το αγοράσω μετά απο αρκετό διάβασμα και αρκετά reviews που είδα στο YouTube.Μέχρι στιγμής δεν μετάνιωσα καθόλου μιας και είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη συσκευή που χτυπάει στα ίσα μεγάλα ονόματα του χώρου.Αφού δοκίμασα όλες τις ROMS που κυκλοφορούν (CyanogenMod, PacΜan, AOSP, Paranoid, MIUI, κλπ.) καμμία δεν με άφησε ευχαριστημένο ως προς το GUI.Οπότε και έβαλα την τελευταία επίσημη ColorROM της Oppo.Δεν λέω, είναι Beta με αρκετά bugs, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως προς την εμφάνισή της και την απλότητα.Το μόνο πρόβλημα που έχω προς στιγμής και θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κατέχει το άθλημα, είναι ο Dialer που δεν ψάχνει τις επαφές βάση ονόματος.Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις σε Oppo Keyboard, Android Keyboard, κλπ. αλλά συνεχίζει να μου βγάζει επαφές βάση αριθμού.Το έχει φτιάξει κανείς ή είναι bug της ColorROM? Ευχαριστώ προκαταβολικά, για οποιαδήποτε βοήθεια... Με γειά σου το θηρίο! Προφανώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα στον dialer της συγκεκριμένης rom. Μπορείς απλά να βάλεις άλλον dialer, όπως τον γνωστό exdialer. Ενημερωτικά πάντως το Gui μπορείς να το αλλάξεις σε κάθε rom, με διάφορουν τρόπους, ειδικά στην Miui που έχει εκατοντάδες θέματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δοκιμασε και με τον ex dialer νομιζω εχει την ρύθμιση που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με γειά σου το θηρίο! Προφανώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα στον dialer της συγκεκριμένης rom. Μπορείς απλά να βάλεις άλλον dialer, όπως τον γνωστό exdialer. Ενημερωτικά πάντως το Gui μπορείς να το αλλάξεις σε κάθε rom, με διάφορουν τρόπους, ειδικά στην Miui που έχει εκατοντάδες θέματα Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το γνωρίζω ότι μπορώ να αλλάξω το GUI στις ROMS αλλά δεν ξέρω, η επίσημη μου άρεσε πάρα πολύ.Η MIUI είναι όντως καταπληκτική (ειδικά τα χρώματα τις δείχνουν εκπληκτικά στην οθονάρα του Find 5) αλλά είδα περισσότερα bugs προς το παρών σε σχέση με την επίσημη.Θα δοκιμάσω τον exdialer και πιστέυω να μου κάνει δουλειά... @timkos40: Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλημέρα. Δεδομένου ότι όλοι στο σπίτι έχουμε android συσκευές, υπάρχει κάποιο ΔΩΡΕΑΝ αξιόπιστο πρόγραμμα tracker για να ενημερωνόμαστε για τις θέσεις μας ανά πάσα στιγμή? (Χρήσιμο όταν υπάρχουν παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι) Εχω δοκιμάσει διάφορα "δωρεάν" από το market αλλά είτε είναι trial και λήγουν, είτε για να βρεις τη θέση του άλλου πρέπει να κάνεις ευχέλαιο... Πρέπει δηλαδή να ελπίζεις να δουλέψει και μετά να μπεις σε κάποιο site που θα κάνεις registration και να δηλώσεις νούμερα κλπκλπ. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και ξέρετε πως δουλεύει... Ευχαριστώ... Εμένα με έχει βολέψει το life360.Προσφέρει αρκετά πράγματα ακόμα και στη δωρεάν μορφή του.Δοκίμασε το και βλέπεις. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts