adi32 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Θελω να μεταφερω τα sms απο ενα κινητο σε pc και μετα σε αλλο κινητο android To κινητο δεν ειναι android και εχει πολλα μηνυματα αποθηκευμενα στο κινητο και η sim του νομιζω οτι χωραει μεχρι εναν περιορισμενο αριθμο (Δεν μπορει να συνδεθει με pc) Αυτο που σκεπτομαι ειναι να τα περναω λιγα λιγα στη sim και μετα να βαλω τη sim σε αλλο κινητο android και να τα περναω με καποιο τροπο απο τη sim στο τηλεφωνο Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη που να κανει copy απο sim στο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Η πρώτη φόρτιση του tablet είναι η ίδια με των smartphones? Δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη φόρτιση πλέον. Οι μπαταρίες έχουν "εξελιχθεί". Αλλά είναι για άλλο thread η συγκεκριμένη συζήτηση. Google it για περισσότερες εις βάθος πληροφορίες. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyderrp7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Στο Google Calendar, όπως το βλέπω στον Desktop υπολογιστή, μπορώ να ορίζω χρώματα για το κάθε ραντεβού. Όμως στο android κινητό (Galaxy Nexus ICS) που συγχρονίζει με αυτό το Google Account, τα βλέπω όλα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω και στο κίνητο τα χρώματα που βάζω στα ραντεβού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salou Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια εχω κανει το galaxy ace android4.0.4 αλλα και παλι δεν μου παιζει παιχνιδια οπως το grand thieft auto τι πρεπει ν κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια εχω κανει το galaxy ace android4.0.4 αλλα και παλι δεν μου παιζει παιχνιδια οπως το grand thieft auto τι πρεπει ν κανω??? Είναι παλιά συσκευή με μικρό CPU. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Στο Google Calendar, όπως το βλέπω στον Desktop υπολογιστή, μπορώ να ορίζω χρώματα για το κάθε ραντεβού. Όμως στο android κινητό (Galaxy Nexus ICS) που συγχρονίζει με αυτό το Google Account, τα βλέπω όλα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω και στο κίνητο τα χρώματα που βάζω στα ραντεβού; Αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τα χρώματα κάθε διακριτού ημερολογίου (πχ προσωπικό, δουλειάς, κλπ). Φοβάμαι ότι με διακριτά χρώματα ανά ραντεβού δεν έχω πειραματιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη που να κανει copy απο sim στο τηλεφωνο ? Για οποιον το χρειαζεται SIM Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μια βοήθεια please. Στις συσκευές που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd που τοποθετούμε τα αρχεία των παιχνιδιών που προορίζονται για την sd??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μια βοήθεια please. Στις συσκευές που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd που τοποθετούμε τα αρχεία των παιχνιδιών που προορίζονται για την sd??? Ευχαριστώ Πάνε στην εσωτερική μνήμη φυσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Για οποιον το χρειαζεται SIM Manager Μα αυτό το κάνει από μόνο του το Android Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πάνε στην εσωτερική μνήμη φυσικά:O Σε κάποιο ειδικό φάκελο? μήπως σε έναν obb ή κάπως έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 :O Σε κάποιο ειδικό φάκελο? μήπως σε έναν obb ή κάπως έτσι? στον ιδιο που θα μπαιναν και στ κάρτα μνημης. Αφού στα κινητά που δεν έχουν υποδοχή κάρτας μνήμης, η εσωτερική δουλεύει σαν κάρτα μνημης, το ίδιο πράμα ειναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα και από μένα Εχω μία ερώτηση για τους ειδικούς:rolleyes: Γνωρίζω πως μία φωτο από το pc μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum ( imageshack κλπ ) Δεν γνωρίζω όμως πώς μία φωτο από android κινητό μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum! παρακαλώ λόγω σχετικής ...ασχετοσύνης :wacko: αναλυτική απάντηση από όποιον γνωρίζει ( εχω το NeWMAN N1 3 μήνες και με εξαίρεση την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας είμαι υπερευχαριστημένος) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα και από μένα Εχω μία ερώτηση για τους ειδικούς:rolleyes: Γνωρίζω πως μία φωτο από το pc μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum ( imageshack κλπ ) Δεν γνωρίζω όμως πώς μία φωτο από android κινητό μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum! παρακαλώ λόγω σχετικής ...ασχετοσύνης :wacko: αναλυτική απάντηση από όποιον γνωρίζει ( εχω το NeWMAN N1 3 μήνες και με εξαίρεση την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας είμαι υπερευχαριστημένος) Καλησπέρα, Μπορείς να κατεβάσεις το Ubuntu One Files από το store. Μόλις το ανοίξεις θα σου ζητήσει να κανεις εγγραφή. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή επιλέγεις τον φάκελο Ubuntu one πατάς στο κουμπάκι + και ύστερα επιλέγεις την εικόνα / βίντεο που θες να ανεβάσεις. Αφού ανέβει και ενώ βρίσκεσαι στον παραπάνω φάκελο πατάς παρατεταμένα πάνω σε αυτό που ανεβασες και επιλέγεις share link --> copy to clipboard. Αφού γίνει αυτό μπορείς να κάνεις παντού επικόλληση το λινκ του αρχείου που ανέβασες.... Αν έχεις απορίες ποσταρε τες εδώ =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παιδια αν θελετε μπορειτε να βοηθησετε να μπει και η ελληνικη γλωσσα στις επιλογες της ρομ. https://crowdin.net/projects/slimbean δε ξερω ποσοι την χρησιμοποιειτε αλλα ειναι αρκετα καλη ρομ και για αρκετες συσκευες, και η υποστηριξη ελληνικων ειναι για καποιους ενας ακομα λογος να επιλεξουν μια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα, Μπορείς να κατεβάσεις το Ubuntu One Files από το store. Μόλις το ανοίξεις θα σου ζητήσει να κανεις εγγραφή. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή επιλέγεις τον φάκελο Ubuntu one πατάς στο κουμπάκι + και ύστερα επιλέγεις την εικόνα / βίντεο που θες να ανεβάσεις. Αφού ανέβει και ενώ βρίσκεσαι στον παραπάνω φάκελο πατάς παρατεταμένα πάνω σε αυτό που ανεβασες και επιλέγεις share link --> copy to clipboard. Αφού γίνει αυτό μπορείς να κάνεις παντού επικόλληση το λινκ του αρχείου που ανέβασες.... Αν έχεις απορίες ποσταρε τες εδώ =) Καλησπέρα τα έκανα όλα καλά μέχει το copy to clipboard και μου βγάζει link copied to clipboard. Και μετά;:( ( Δεν έχω ποντίκι να κάνουμε copy-paste και είμαι και ολίγο κουλός:X) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα τα έκανα όλα καλά μέχει το copy to clipboard και μου βγάζει link copied to clipboard. Και μετά;:( ( Δεν έχω ποντίκι να κάνουμε copy-paste και είμαι και ολίγο κουλός:X) Paste κανεις κρατωντας πατημενο το δαχτυλο στο σημειο που θες να βαλεις το λινκ, μετά απο ενα δευτερολεπτο θα σου βγαλει ενα πληκτρο "Επικολλησης", το πατας και μπαινει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Για το instagram δε γνωρίζω, αλλά δυστυχώς, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, με την official εφαρμογή του FB ΔΕΝ μπορείς να σώσεις εικόνες. Υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές εφαρμογές, που προσφέρουν τη δυνατότητα, όπως το friendcaster, αλλά υστερούν σε άλλα σημεία. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Υπάρχουν δωρεάν apps στο market. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Άνοιξε την φωτογραφία που θέλεις από το Facebook πάτα το αριστερό πλήκτρο και έχει επιλογή να την κάνει κοινοποίηση στείλε την στο mail σου για παράδειγμα και έτσι αποθηκεύεται στο τηλέφωνο σου Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μπορεις να μου πεις κανενα σε παρακαλω πολυ γιατι δεν γνωριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μπορεις να μου πεις κανενα σε παρακαλω πολυ γιατι δεν γνωριζω? Εγώ δε χρησιμοποιώ. Κάνε search για Screenshot στο market. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Φυσικά και γίνεται, απλά απευθύνθηκες σε λάθος μέρος και όχι στο θέμα της συσκευής σου. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9zB4ainFmhc]Samsung Galaxy S4 Screen capture/Screenshot Trick - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts