Jump to content

spyderrp7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyderrp7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spyderrp7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ένα 10ιντσο tablet με ανάλυση 2Κ, με κύριο σκοπό να βλέπω ταινίες όταν είμαι σε ταξίδια, όπου δεν έχω ίντερνετ. Το concept λοιπόν είναι να κατεβάζω κάποια βίντεο από το YouTube σε Full HD ανάλυση στο tablet, όταν είμαι στο σπίτι πριν το ταξίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει το download από το YouTube. Μέχρι στιγμής έχω βρει το "Free YouTube Download" για Windows, όμως αυτό είναι για Windows PC και θα ήθελα να αποφύγω την διαδικασία να πρέπει να κατεβάζω το αρχείο από το PC και να πρέπει μετά να το μεταφέρω στο tablet. Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα για Android που να κάνει απευθείας το κατέβασμα. Από την άλλη, βρήκα ένα στο Play Store που λέγεται "Download Videos" , που κάνει αυτή τη δουλειά, όμως δεν μου κατεβάζει τα βίντεο σε 1080p ανάλυση, αλλά σε 720p. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάσει σε Full HD ανάλυση βίντεο με το Android.
  2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω στο Android 5, όταν πατάω την οθόνη να μου κάνει και μία ελαφριά δόνηση; Ξέρω ότι γίνεται στο πληκτρολόγιο, αλλά με ενδιαφέρει να δονείται η ταμπλέτα σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης κι αν πατήσω.
  3. Καλησπέρα παιδιά, εμένα μου έσπασε το μπροστά τζαμάκι, και έχω χάσει την αφή... η οθόνη όμως δουλεύει κανονικά. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή και δεν με συμφέρει να αλλάξω ΚΑΙ την οθόνη. Υπάρχει κάποιος τεχνικός που να αναλαμβάνει και να έχει εμπειρία για να αλλάξει το τζαμάκι;
  4. Γεια σου φίλε.

    Μου έχει σπάσει το digitizer και δεν δουλεύει η αφή. Όμως η οθόνη είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται άλλαγμα.

    Μιλάω για το LG Nexus 4 E960.

    Μπορείς να το επισκευάσεις;

  5. Γεια χαρά Το πρωί άρχισε το Galaxy Nexus να μου κάνει κάτι κουλά. Του πατούσα το power button για να κλείσει την οθόνη και αυτό το χαβά του, δεν έκανε τίποτα. Μετά από μερικές προσπάθειες δούλευε. Το μεσημέρι ενώ ήταν σε sleep δε ξυπνούσε όσο κι αν πατούσα το power button. Οπότε το σύνδεα με το usb cable (που ήταν πάνω στο λάπτοπ) και έτσι ξυπνούσε το κινητό. Μετά από λίγη έρευνα ανακάλυψα πως ύπαρχουν πάμπολλες αναφορές για αυτό το πρόβλημα στο εξωτερικό αν κάνετε ένα ψάξιμο στο γκουγκλ. Κάντε search "galaxy nexus power button". Σε λίγες ημέρες που θα επιστρέψω Αθήνα από τις διακοπές, θα το πάω πίσω για εγγύηση. Θα ήθελα να μάθω όμως αν έχει συμβεί και σε άλλους αυτό το πρόβλημα. Έχετε ακούσει για το ίδιο πρόβλημα σε άλλους χρήστες Galaxy Nexus; Να μην δουλεύει δηλαδή το power button. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  6. Στο Google Calendar, όπως το βλέπω στον Desktop υπολογιστή, μπορώ να ορίζω χρώματα για το κάθε ραντεβού. Όμως στο android κινητό (Galaxy Nexus ICS) που συγχρονίζει με αυτό το Google Account, τα βλέπω όλα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω και στο κίνητο τα χρώματα που βάζω στα ραντεβού;
  7. Έχω το συγκεκριμένο κινητό και παρόλο που το συνδέω με USB 2 στον υπολογιστή, όταν θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου, οι ταχύτητες είναι πολύ αργές. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να επιταχύνω την ταχύτητα. Έχει μήπως σχέση με το ότι δουλεύει παράλληλα το τηλέφωνο όταν το συνδέω στον υπολογιστή; Θυμάμαι στα παλιά Sony Ericsson πως όταν τα σύνδεα στον υπολογιστή, αυτομάτως το τηλέφωνο έσβηνε και ήταν μια χαρά οι ταχύτητες. Φανταστείτε πως έχω ένα φάκελο με 2GB φωτογραφίες δηλαδή, αν κάνω Cut/Paste μέσα από τα Windows, η ταχύτητα είναι πολύ μικρή.
  8. Θέλω να περάσω μια εφαρμογή, η οποία όμως λέει πως δεν παίζει να το τηλέφωνο δεν είναι rooted. Τι σημαίνει αυτό και πως το κάνω;
  9. Δύσκολο να μην ξεφύγεις! Γιατί δεν μιλάμε γενικά για εφαρμογές Android, αλλά για εφαρμογές ειδικά για το galaxy nexus που φοράει το ICS 4.
  10. Λέει πως αν επιλέξεις μόνο μια χώρα από την Ευρώπη είναι δωρεάν. Πληρώνεις μόνο όταν θες πχ χάρτες για ολόκληρη την Ευρώπη. Κατεβάζω τώρα τους χάρτες για Ελλάδα, είναι μόλις 75Mbyte!
  11. Το βρήκα στο Play Store, και μου βγάζει ότι είναι free... είναι δυνατόν; Έχει βέβαια και κάποιες paid versions. Τι διαφορά έχουν; Ποια να προτιμήσω;
  12. Για να έχουμε και καλό ερώτημα, πόσα gbyte είναι με τους χάρτες Ελλάδας; Περίπου φυσικά ρωτάω.
  13. To copilot έχει ΡΙΟ ; Με βόλευε φοβερά το Destinator. Πήγαινα για παράδειγμα σε μια συναυλία με αυτό, και μετά τη συναυλία αν για παράδειγμα ήθελα να πάω για ποτό , έμπαινα στο ΡΙΟ και επέλεγα για παράδειγμα Μπυραρία με φαγητό , και μου έδειχνε τα 5 πιο κοντινά μαγαζιά από εκεί που ήμουν με τα τηλέφωνα τους. Απίστευτα βολικό. Και όλα αυτά offline. Αυτά με τα Windows Mobile. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και για το Android :-)
  14. Πως σβήνω το προηγούμενο μου ποστ; Το copilot live είναι offline; Δηλαδή παίζει χωρίς internet; To google maps δεν μου κάνει, αφού δεν είναι offline.
  15. Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το αγαπημένο μου Destinator για Samsung Galaxy Nexus. Από ότι έχω καταλάβει, υπάρχει μια βερσιόν σε SD κάρτα, αλλά αφού το galaxy nexus δεν έχει υποδοχή για κάρτα SD, μάλλον χλωμό. Αν λοιπόν όντως δεν υπάρχει, μπορείτε να μου προτείνετε 2-3 καλά navigator προγράμματα με offline ελληνικούς χάρτες για το Android; Και μια άλλη ερώτηση!!! Να βάλω antivirus στο galaxy nexus; Ποιο προτείνετε;
×
×
  • Create New...