bbbb Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Myphoneexplorer Edited January 10, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoteini Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά Αγόρασα το SIII mini πριν 10 μέρες, και έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με το car audio. Δεν κάνει auto connect, κάνω σύνδεση χειροκίνητα και άλλες φορές μένει συνδεδεμένο, άλλες αποσυνδέεται και το ξανασυνδέω και άλλες μένει συνδεδεμένο μόνο σαν "ήχος πολυμέσων" και όχι σαν "ήχος κλήσης". Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει; (το έχω να είναι πάντα ορατό σε συσκευές κοντά). Εχει κανείς καμμιά ιδέα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά Αγόρασα το SIII mini πριν 10 μέρες, και έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με το car audio. Δεν κάνει auto connect, κάνω σύνδεση χειροκίνητα και άλλες φορές μένει συνδεδεμένο, άλλες αποσυνδέεται και το ξανασυνδέω και άλλες μένει συνδεδεμένο μόνο σαν "ήχος πολυμέσων" και όχι σαν "ήχος κλήσης". Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει; (το έχω να είναι πάντα ορατό σε συσκευές κοντά). Εχει κανείς καμμιά ιδέα; :) Απευθύνσου καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351233 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 γεια σας, ένας φίλος μου έχει ένα κλώνο με android. και κάνει wifi με wifi tethering. πχ παίρνει internet από το wifi ξενοδοχείου και δίνει το internet παλι μέσο του κινητού σε άλλες 3 συσκευές. δυστυχώς το samsung S3 μου ΔΕΝ το κάνει αυτό. θα ήθελα να ρωτήσω....αν έχει κάποιος κινητό android που να το κάνει και πιο είναι αυτό... καθώς και αν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει.....αν και πιστεύω είναι θέμα hardware. ενημερωτικά το κινητό που το κάνει λέγεται htc hero 7300 clone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Όπως σου είπε και ο sinos πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και την εφαρμογή (free) .όχι μόνο το κλειδί τής pro. Την έχεις εγκαταστήσει? Oντως επρεπε να εγκαταστησω και την free για να δουλεψει. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Υπάρχει call manager το οποίο να μπλοκάρει κλήσεις και να ξεκινάει ένα ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα ακούει αυτός που καλεί? Και επίσης να μπορείς να ορίσεις ποιες μέρες και ποιες ώρες θα γίνεται αυτό? π.χ. το avast σου έχει επιλογή μπλοκαρίσματος κλήσεων συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας, συγκεκριμένες ώρες, όπως εσύ ορίσεις. Απλά όταν το κλείνει βγάζει σήμα κατειλημμένου. Το Mr. Number έχει επιλογή αντί για κατειλημένο να στέλνει την κλήση στον τηλεφωνητή, και από θα γινόταν να ηχογραφηθεί κάποιο μήνυμα, αλλά η ενεργοποίηση πρέπει να γίνεται χειροκίνητα δεν έχει schedule. To NQ Call Blocker επίσης δεν έχει schedule. Μπορεί να στέλνει sms σε αυτόν που καλεί, αλλά νομίζω αυτό δε με συμφέρει οικονομικά (αν κάποιος επιμένει και καλεί :wacko:) Το Advanced call manager έχει schedule, αλλά την ηχογράφηση του μηνύματος την υποστηρίζει μόνο σε symbian εκδόσεις :blink: Κάποια εφαρμογή να μου προτείνετε? :worry: Edited January 11, 2013 by 6230i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αν εννοείς να το κλείσω και να το ξανανοίξω το έκανα και δεν βελτιώθηκε. Τι να ψάξω δεν ξέρω.δοκίμασε με άλλο launcher, πχ nemus Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 δοκίμασε με άλλο launcher, πχ nemus Δοκίμασα τον adw τα ίδια. Δοκιμάζω τώρα και τον bemuse και νομίζω ότι είναι το ίδιο. Μήπως φταίει που έχω τα Android pro widgets και κάνω κίνηση από το widget με τις επαφές ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια πειτε λιγο την γνωμη σας για το GO sms pro. Αξιζει γενικα να το εχουμε? Το σκεφτομαι γιατι το stock μου γυριζει μετα τους 160 χαρακτηρες σε MMS Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Κανένα πρόγραμμα για να δω/τροποποιήσω τις επαφές μου μέσω PC υπάρχει; Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το κάνω με το PC Companion της Sony! Μπορείς να το κάνεις και μέσα από το gmail εάν συγχρονίζεις τις επαφές σου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια πειτε λιγο την γνωμη σας για το GO sms pro. Αξιζει γενικα να το εχουμε? Το σκεφτομαι γιατι το stock μου γυριζει μετα τους 160 χαρακτηρες σε MMS Δεν μου αρέσει προτιμώ το handcent SMS. Το go ειναι γενικα βαρυ. Εχει επιλογη να τρέξει πιο light έκδοση αλλα και πάλι προτιμω το handcent. Βάλε και τα 2 και δοκίμασε γιατι ειναι καθαρά υποκειμενικο τι αρέσει στον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν μου αρέσει προτιμώ το handcent SMS. Το go ειναι γενικα βαρυ. Εχει επιλογη να τρέξει πιο light έκδοση αλλα και πάλι προτιμω το handcent. Βάλε και τα 2 και δοκίμασε γιατι ειναι καθαρά υποκειμενικο τι αρέσει στον καθένα. Με βολεύει περισσότερο το gosms. Το άλλο μου φαίνεται λίγο παιδικό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δεν μου αρέσει προτιμώ το handcent SMS. Το go ειναι γενικα βαρυ. Εχει επιλογη να τρέξει πιο light έκδοση αλλα και πάλι προτιμω το handcent. Βάλε και τα 2 και δοκίμασε γιατι ειναι καθαρά υποκειμενικο τι αρέσει στον καθένα. Συγγνωμη, να ειχες κανενα μονοπυρηνο το καταλαβαινω, αλλα βαρυ με το νοτε ΙΙ??? )))))))))))) σ εμενα το νοτε ανοιγει εξελοφυλλα πιο γρηγορα απ το λαπτοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 “Δεν έχετε αποκτήσει πρόσβαση στην εφαρμογή Google Play Store με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συσκευή σας." Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο google store όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι απ'το pc μου μέσω του email μου ρε παιδιά ? Έχω κάνει login και στο κινητό και στο pc με το ίδιο account, και όταν πατάω Εγκατάσταση μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Δεν έχετε μεταβεί στην εφαρμογή Google Play Store (το εικονίδιο εφαρμογής με το λευκό καλάθι αγορών) στη συσκευή σας με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μάθετε περισσότερα…" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 “Δεν έχετε αποκτήσει πρόσβαση στην εφαρμογή Google Play Store με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συσκευή σας." Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο google store όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι απ'το pc μου μέσω του email μου ρε παιδιά ? Έχω κάνει login και στο κινητό και στο pc με το ίδιο account, και όταν πατάω Εγκατάσταση μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Δεν έχετε μεταβεί στην εφαρμογή Google Play Store (το εικονίδιο εφαρμογής με το λευκό καλάθι αγορών) στη συσκευή σας με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μάθετε περισσότερα…" Για διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Χαιρετω το φορουμ. Ειναι πρωτη φορα που γραφω εδω μεσα. Τα θεματα ειναι παρα πολλα και προσπαθησα να διαβασω αρκετα πριν κανω αυτη την ερωτηση, αλλα ακρη δεν εβγαλα. Εχω αποκτησει ενα no-brand κινεζικο κινητο με android 2.3.7 και χωρις καθολου ελληνικο περιβαλλον. Η απορια μου ειναι, αν υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω σε εκδοση 4.0 ή 4.1 (επιθυμητο το νεοτερο) και με ελληνικα. Το chipset της συσκευης μου ειναι παντελως αγνωστο. Κατα πως δηλωνει ο πωλητης, εχει CPU MTK6515 1GHz, Memory / RAM: 512MB και Display 4.7" Multi-touch Capacitive screen με αναλυση 480 x 800 pixels. Μεσα στην συσκευη (κατω απο την μπαταρια) εχει αυτοκολλητο που γραφει "HTC One S" αλλα το κινητο δεν εχει την ιδια αρχιτεκτονικη (τεσσερα κουμπια κατω απο την οθονη αντι για τρια του original κλπ), γιαυτο δεν μπορω να πω με σιγουρια αν μπορει να δεχτει την ιδια rom. Εχω δει καποια βιντεο στο youtube που προβαλουν τροπους αναβαθμισης με λιγα κλικ, οι οποιοι δεν μου φαινονται και πολυ αξιοπιστοι. Θα ειναι κριμα να το μπρικαρω. Αν καποιος απο εδω μεσα ξερει τροπο να κανω την αναβαθμιση (και πρωτιστως να κανω backup για επαναφορα της τωρινης σε περιπτωση προβληματος) θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια, δεδομενου -βεβαια- οτι αυτο επιτρεπεται απο τους κανονισμους του φορουμ (εστω, μεσω π.μ.). Υ.Γ.: Αν το θεμα μου ειναι ασχετο ή εχει απαντηθει, παρακαλω τους διαχειριστες να μου στειλουν συνδεσμο με π.μ. και να το διαγραψουν. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να βάλεις την rom της HTC. Επικοινώνησε με τον πωλητή για να μάθεις αν έχει κάποια rom μ' ελληνικά και να σου πει τι σου πούλησες για να ψάξεις στο xda κι αλλού. Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Ο πωλητης ειναι κινεζος και δεν καταλαβαινει γρι! Τι κακο εχει η rom της HTC? Στο xda forum δυσκολα θα βγαλω ακρη στα αγγλικα, αλλα θα το προσπαθησω κι εκει. Αν στο μεταξυ καποιος αλλος εχει καμια ιδεα ή λινκ, ευπροσδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Στο XDA δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Πρέπει να ψαχτείς σε άλλα forum για να τα καταφέρεις. Για παράδειγμα εγώ που έχω μια κινέζικη συσκευή, βρήκα εύκολα αυτό το forum από το οποίο έκανα root, έβαλα άλλη ROM κλπ: http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/11/03/mk808-mini-pc-firmware-update-on-3th-nov/ Ο λόγος που δεν πρέπει να βάλεις τη ROM της HTC είναι ότι απλά δεν έχει τους κατάλληλους driver για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Στο XDA δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Πρέπει να ψαχτείς σε άλλα forum για να τα καταφέρεις. Για παράδειγμα εγώ που έχω μια κινέζικη συσκευή, βρήκα εύκολα αυτό το forum από το οποίο έκανα root, έβαλα άλλη ROM κλπ: http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/11/03/mk808-mini-pc-firmware-update-on-3th-nov/ Ο λόγος που δεν πρέπει να βάλεις τη ROM της HTC είναι ότι απλά δεν έχει τους κατάλληλους driver για τη συσκευή σου. Ευχαριστω soulander. Θα διαβασω κι εκει μεσα, μηπως βρω καποια λυση. Εχει δοκιμασει κανενας τα προγραμματα που δειχνει στο youtube και κανουν -υποτιθεται- αναβαθμιση σε ΟΛΑ με ΕΝΑ μονο κλικ; Ξερει καποιος προγραμμα για backup και επαναφορα της αρχικης ROM; Τελικα, ακομη δεν εχω καταφερει ουτε καν να του κανω root. Το κινητο ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Κι οπως βλεπω, δεν υπαρχει ουτε ενας πιο γατος απο εμενα για να βρει καποια λυση (παρηγορο αυτο ;) ) Παντως, για την ιστορια, εχω δοκιμασει SOCroot, MTKDroidTools (στο PC) και Gingerbreak, Z4Root (μεσα απο το κινητο) χωρις κανενα απολυτως αποτελεσμα. Κατι μου λεει οτι θα πρεπει να αρχισω σιγα-σιγα να μαθαινω προγραμματισμο android... Ευχαριστω οσους φιλοτιμηθηκαν να προτεινουν λυση. Αν θυμηθει καποιος αλλος οποιοδηποτε προγραμμα για root που να μου διαφευγει, ευπροσδεκτος! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 26, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 παιδες το τελευταιο καιρο μου βγαζει πολλες διαφιμησεις στη μοαρα αναμονης σιν του οτι μου βγαζει οτι κερδισα σε ενα διαγωνισμο πολλες φορες που παω να μοω στο ιντερνετ.καμια γνωμη?κανα προγραμμα να τα μαρκαρω ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) παιδες το τελευταιο καιρο μου βγαζει πολλες διαφιμησεις στη μοαρα αναμονης σιν του οτι μου βγαζει οτι κερδισα σε ενα διαγωνισμο πολλες φορες που παω να μοω στο ιντερνετ.καμια γνωμη?κανα προγραμμα να τα μαρκαρω ολα αυτα? Για να δεις ποια εφαρμογη σου βγάζει τις διαφήμισης κατέβασε το AirPush Detector Αν θέλεις να τις μπλοκάρεις τότε AdFree Android Edited January 13, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα και καλός σαν βρήκα. Με τι συγκεκριμένη εφαρμογή,μπορώ να μεταφέρω τα μεγάλα παιχνίδια στην εξωτερική sd που αγόρασα? Το tablet είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλε το adfree ειναι ΜΟΝΟ για ρου συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλε το adfree ειναι ΜΟΝΟ για ρου συσκευες. Δεν νομίζω να υπάρχει εφαρμογη που να σταματάει τις διαφήμισης χωρίς να χρειαζεται να είσαι root. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts