mol Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 ο file manager δε παίζει ρόλο στο να συνδεθείς στο market(playstore πλέον) στη ρουταρισμενη συσκευη μου έχω διαγραψει πολλές φορές το gtalk(εχοντας κρατήσει back up για παν ενδεχόμενο) αλλά ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. μήπως έσβησες παράλληλα και κάτι αλλο; το google play που αναφέρεις είναι το playstore/market; επίσης μετά το Hard reset τι πρόβλημα αντιμετωπισες; δεν επανήλθαν όλα στην αρχική τους κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Τον file manager τον χρειαζομουν για να κανω εγκατασταση απο την καρτα μνημης αφου πλεον δεν μπορουσα να μπω στο market (το ξερω οτι λεγεται play απλα στο flipout μαλλον λογω 2.1 εκδοσης λεγετε ακομα market). Οσο για το google play που εγραφα πιο πριν εκανα λαθος. Το google talk εννουσα (το διορθωσα). Παντως στην αλλη μου συσκευη (x10 mini pro u20) νομιζω ειχα διαγραψει και εγω το talk και δεν ειχα θεμα. Εδω παντως υπηρξε προβλημα και απο μια αναζητηση στο google ειδα οτι και αλλοι την ειχαν πατησει οπως και εγω (υπαρχει θεμα και στους xda σχετικα). Μετα το hard reset ναι μεν ολα εγιναν οπως πρωτα αλλα το talk συνεχιζε να λειπει. Προφανως ειχε διαγραφει απο το συστημα τελειως. Και ακριβως εκει ηταν που αρχισαν τα δυσκολα γιατι δεν ειχα ιδεα μεχρι χθες πως να αντιμετωπισω κατι τετοιο. Παντως πραγματι διαγραψα και κατι αλλο. Στο titanium backup ειδα δυο εφαρμογες google talk. H μια ηταν νομιζω google talk 1.3 και η αλλη κατι αλλο εγραφε, αλλα παρομοιο παντως. Ισως εκει την εκανα την "πατατα"... Σ.Σ.: Το talk υπηρχε σαν εικονιδιο στο μενου και μετα το reset αλλα με το που το παταγα αναβοσβηνε καπως η οθονη στιγμιαια και με ξαναπεταγε στο μενου. Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Επιστροφή.. Τελικά το πρόβλημα ήταν του λειτουργικού, αν κατάλαβα καλά. Μετέφερα όλες τις εφαρμογές που είχα πάει στην sd card στη συσκευή, έστησα πάλι τις εφαρμογές στο app drawer και τα widgets στο desktop και πιστεύω ότι δε θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, διορθώθηκε και ένα άλλο πρόβλημα που είχα και είχε περάσει μία εικόνα από τη συλλογή μου σαν εικόνα άλμπουμ σχεδόν σε όλα τα κομμάτια mp3 μου. Για να μεταφερθούν όσες εφαρμογές το επιτρέπουν στην sd, δεν πρέπει να έχω κάνει root τη συσκευή μου; :confused: Και στην εσωτερική μνήμη του κινητού, αυτή που αναφέρεται σαν USB storage, δεν έπρεπε να πηγαίνουν, αντί για την εξωτερική sd; Galaxy S Advance είναι η συσκευή μου. οχι, στην ICS μεταφέρει το λειτουργικο τις εφαρμογες χωρίς root. Πάντα να έχεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, υπάρχει επιλογή που επιλέγεις την προεπιλεγμένη θέση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 οχι, στην ICS μεταφέρει το λειτουργικο τις εφαρμογες χωρίς root. Πάντα να έχεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, υπάρχει επιλογή που επιλέγεις την προεπιλεγμένη θέσηΠως γινεται αυτο σε ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 τωρα ειναι οκ η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πως γινεται αυτο σε ICS? απ τις ρυθμίσεις εφαρμογών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερες!μολις προχωρησα σε Update σε JB δε μπορω να βρω την επιλογη auto sync και να τη σταματησω..πως γινεται? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αν έχεις custom recovery μπες και κάνε fix permissions, λογικά θα σταματήσει το force close Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) οχι, στην ICS μεταφέρει το λειτουργικο τις εφαρμογες χωρίς root. Πάντα να έχεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, υπάρχει επιλογή που επιλέγεις την προεπιλεγμένη θέση Αν σου πω ότι το κομμάτι των εφαρμογών που επιτρεπόταν να μεταφερθεί, εκεί μεταφερόταν; :confused: Και αυτό το είδα και στο Διαθέσιμο χώρο της sd, αλλά και όταν την αφαίρεσα, που αυτές οι εφαρμογές έλειπαν από τη συσκευή και στη θέση του εικονιδίου τους υπήρχε το ρομποτάκι με το σήμα της sd. Edited December 13, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 τωρα ειναι οκ η συσκευη; Κατεβαζω εφαρμογες πλεον κανονικα αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "the process com.google.process.gapps has stopped" μαζι με μια επιλογη force close. Αν έχεις custom recovery μπες και κάνε fix permissions, λογικά θα σταματήσει το force close Custom recovery πως βαζω; Δεν πρεπει να εχω και custom rom; Αλλιως μηπως ξερεις κανενα αλλο τροπο να κανω fix permissions; Γιατι μπορει να μην μου δημιουργει προβλημα το force close αλλα ειναι σιγουρα σπαστικο. Το μεγαλο προβλημα με την motorola ειναι οτι δεν μπορω να ξαναπερασω την oficial rom οπως για παραδειγμα κανω στο x10 mini μεσω SEUS. Aν μπορουσα θα το ειχα φτιαξει... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ρε παιδες, τι θα γινει με αυτο το play? Με την εφαρμογη του? Οσο παει και φουσκωνει, οσο παει και μεγαλωνει! Δεν φτανει που καθε φορα που συνδεομαι(μια φορα το διμηνο ειναι αληθεια), εχει να κατεβασει updates, που αντιθετα με αλλες εφαρμογες που ανανεωνονται αλλα δεν αυξανουν σε μεγεθος, αυτο μεγαλωνει σε μεγεθος, επιπλεον, τελευταια παρατηρησα και 2η εφαρμογη, 'services' ή καπως ετσι το λεγε! Σε λιγο θα θελει τη μιση μνημη του κινητου το play!!!! Ελεος google, ελεος! Ειδικα σε κινητα με μικρη εσωτερικη μνημη, και το ρημαδι θελει μονο εσωτετικη και δεν μετακινειται ουτε με link2sd, το προβλημα ειναι μεγαλο. Αμα θελω 10mb μονο για το play, κλαφτα χαραλαμπε. Εχω βρει την κομπογιαννιτικη λυση, μετα απο καθε συνδεση/ανανεωση στο play και αφου τελειωσω με ανανεωσεις και οτι εχω να κατεβασω, να απεγκαθιστω το play, καθως πλεον και το 'services'!!!! Και μενω με το εργοστασιακο play. Οταν ξανασυνδεθω με play φυσικα, ξανα μανα, κατεβαζει τα κερατα του. Και ουτω καθεξης. Οσο 'λιτη' ειναι google σαν φιλοσοφια σε ολα της, τοσο το αντιθετο κανει με το play. Κανονικο φουσκωτο βαριδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ποια ειναι η εφαρμογη που οταν σου στελνει καποιος μηνυμα στο κινητο σου δειχνει ενδειξη με καποιο "φως"? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια καλησπερα.προταρηςστο αντροιντ,εχω ενα ταμπλετ κ τωρα θα παρω και κινητο με αντροιντ. Ηθελα να ρωτησω το εξης.εφοσον ειμαι συνδεδεμενος με gmail acount καο πατησω να κανει συγχρονισμο....τι ακριβως μπορω να συγχρονισω? Επαφες,τι αλλο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλησπερες!μολις προχωρησα σε Update σε JB δε μπορω να βρω την επιλογη auto sync και να τη σταματησω..πως γινεται? για καποιο λογο το εχουν βαλει ρυθμισεις-χρηση δεδομενων-επιλογες-αυτοματος συγχρονισμος δεδομενων.που κολλαει τωρα εκει δε ξερω:blink: Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ποια ειναι η εφαρμογη που οταν σου στελνει καποιος μηνυμα στο κινητο σου δειχνει ενδειξη με καποιο "φως"? Ledblinker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλημέρα, (δε βρηκα στην αναζήτηση παρομοιο θεμα, αν υπαρχει παρακαλω σβήστε αυτό το trhead) εχετε αγορασει απο πουθενα και γενικα ξερετε τι παιζει με αυτα; εχω τις βασικες γνωσεις αλλα διαβασα καπου για χωριτικοτητες που εχουν οποτε θα πρπει να επιλεξω "προσεκτικα".. εχω ενα htc one x και τα θελω κυριως για το αυτοκινητο, σπιτι για ενεργοποιηση bt/wifi/sounds κτλ Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια καλησπερα.προταρηςστο αντροιντ,εχω ενα ταμπλετ κ τωρα θα παρω και κινητο με αντροιντ. Ηθελα να ρωτησω το εξης.εφοσον ειμαι συνδεδεμενος με gmail acount καο πατησω να κανει συγχρονισμο....τι ακριβως μπορω να συγχρονισω? Επαφες,τι αλλο? απο οσο ξερω συγχρονιζονται αυτοματα στον χαρτη τα αγαπημενα σημεια...λογαριασμος youtube ολα κανονικα...ημερολογιου επισης...κατι αλλο δεν βρισκω στο κινητο μου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Θελω να κανω update σε ice και θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις. Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται το αρχειο που αποθηκευονται οι κωδικοι των wifi για να το βρω και να το επαναφερω μετα την αναβαθμιση? Edited December 14, 2012 by thmls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Έχει ένας φίλος το HTC Desire HD, και θέλει να εξάγει τις επαφές του, και να τις εισάγει στο outlook. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη δωρεάν εφαρμογή, που να κάνει export σε csv; Έχει δοκιμάσει να τα συγχρονίσει μέσω outlook, και στους δυο υπολογιστές του, αλλά το gmail δεν συγχρονίζει με τίποτα. Με τίποτα όμως!! Υπάρχει καμιά λύση, γιατί το παιδί θέλει να αλλάξει το τηλ, και δεν μπορεί να γράψει 600 επαφές 1-1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Μολις αγορασα android κινητο. Στα emails εβαλα ενα λογαριασμο hotmail που εχω ομως ουτε στελνει ουτε δεχεται emails. Μπορει κανεις να βοηθησει? Μηπως δεχεται μονο gmail? Παιδια ειχα το νοκια ν97 μινι κ πηρα το motorola razr i. Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες? Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Παιδια ειχα το νοκια ν97 μινι κ πηρα το motorola razr i. Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες? Στείλε τις με bluetooth. Edited December 14, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια θελω να κανω videocall απτο κινητο μου στο msn του υπολογιστη μου. Υπαρχει καποιο σχετικο app για το κινητομου? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπαρχει προγραμμα που να μπορω να ελενχω τα emailμου απο hotmail και απο otenet? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Θελω να κανω update σε ice και θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις. Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται το αρχειο που αποθηκευονται οι κωδικοι των wifi για να το βρω και να το επαναφερω μετα την αναβαθμιση? Αν είσαι rooted μπορείς με έναν file explorer που υποστηρίζει root access να πας εδώ /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf Αν ανοίξεις το wpa_supplicant.conf θα δεις ότι υπάρχουν όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroid Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Παιδιά εγώ προσπαθώ να προσθέσω επ συμβάν και δέχομαι μήνυμα σφάλματος: Δεν υπάρχουν ημερολόγια. Και λέει παρακάτω το ημερολόγιο δενείναι ορατό. Πως το κάνω ορατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts