Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι νέος-ish στην Java και προσπαθώ να προσδιορίσω τον καλύτερο τρόπο για να κάνω μια εφαρμογή κουίζ όπου οι ερωτήσεις φορτώνονται από μια βάση δεδομένων και στη συνέχεια στον χρήστη παρουσιάζονται 4 πιθανά κουμπιά απάντησης που ταιριάζουν με την ερώτηση.

Το κύριο εμπόδιο μου είναι -

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσω τις ερωτήσεις μου καθώς το κουίζ βρίσκεται σε εξέλιξη; Σκέφτομαι ότι πρέπει να δημιουργήσω μια σειρά από ερωτήσεις και, στη συνέχεια, να τις βρω σε κάθε εικασία εισόδου χρήστη. Ίσως δημιουργήσετε μια ξεχωριστή τάξη για να κρατήσετε τη σειρά ερωτήσεων, τον αριθμό των σωστών, το σύνολο # ερωτήσεων και την τρέχουσα ερώτηση #;

essay writer

Το κείμενο στα 4 κουμπιά απάντησης θα πρέπει επίσης να αλλάξει με κάθε ερώτηση, το οποίο νομίζω ότι πρέπει να είναι εφικτό στο βρόχο, αλλά αναρωτιέμαι αν μου λείπει ένας πιο απλός τρόπος για να τα ολοκληρώσω όλα αυτά.

Ευχαριστώ.

Edited by lalyaboze48

Καλησπερα σας.Εδω κ λιγες μερες αγορασα το galaxy s10.

Εχω το apple watch 4.

Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το ρολοι με το τηλεφωνο;Υποθετω οτι αν γινεται,προφανως δεν θα ειναι πληρως συνεργασιμες οι 2 συσκευες,αλλά δεν με νοιαζει.Εγω θελω,ειδοποιησεις απο social,sms,κ κλησεις απο το κινητο στο ρολοι,τιποτα άλλο.

Μηπως γινεται μεσω καποιου app απο το play store;

Διαβαζω κατι για LTE,αλλά δεν καταλαβαινω.Μηπως στην Ελλάδα,το ρολοι της apple δεν ''εχει'' LTE;

Βλεπω κ στο youtube βιντεακια αλλά δεν καταφερα κατι.

Αν καποιο παιδι μπορει να με βοηθησει...

Καλο σας βραδυ.

Δεν γίνεται.

Apple watch συνδέεται μόνο σε iPhone.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Εχω δει στο youtube οτι γινεται.

Απλα εgω δεν τα καταφερνω κ δεν ξερω ας πουμε,μηπως γινεται με καποιο app.

Από iphone κουτσα στραβά μπορείς να συνδέσεις Android smart. Το ανάποδο δεν γίνεται...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όταν λες ενδιάμεσο ban τι εννοείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοώ ότι δεν επιτρέπει σε Αμερικάνους να κάνουν επενδύσεις στη Xiaomi σαν εταιρεία. Δεν έχουν κάποιο περιορισμό σε google services, όπως η Huawei.

Huawei Nova 5T

Από iphone κουτσα στραβά μπορείς να συνδέσεις Android smart. Το ανάποδο δεν γίνεται...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok,σε ευχαριστω πολύ.

Καλό βράδυ.

Καλημέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα MLS Angel Lite Tablet iQM960L, το οποίο μετά από firmware update πήγε σε κατάσταση boot Loop, έκανα wipe data/factory reset σε recovery mode αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Στο site της MLS δεν βρίσκω απολύτως τίποτα. Μήπως κάποιος απο το forum μπορεί να βοηθήσει ή αν κάποιος έχει τη STOCK ROM για το συγκεκριμένο TABLET? Ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

επειδή πάλι έχουν φάει κόλλημα τα Google play services και είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας μπορώ να κάνω κάτι; έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά μετά α από μια μέρα πάλι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Ελπίζω να το ρωτάω στη σωστή ενότητα.

Μπορώ να έχω το Whatsapp μου, το Messenger και το Viber σε δύο διαφορετικά κινητά;

Για το viber όχι .

Υπάρχει εφαρμογή τηλεφώνου που να προγραμματίσει κλήση αργότερα; Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Στο WhatsApp που δοκίμασα έπρεπε να βγεις από το ένα κινητό για να συνδεθείς στο άλλο

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές σε δύο διαφορετικές τηλεφωνικές συσκευές, να αλλάζω δηλαδή τη sim από τη μία στην άλλη. Να παίρνω το πρωί στη δουλειά το ένα κινητό και να χρησιμοποιώ το άλλο από το απόγευμα και μετά.

Το Viber πχ το έχω και στο κινητό και σε ένα tablet (οι ειδοποιήσεις έρχονται και στα δύο ταυτόχρονα), αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω με 2 διαφορετικά κινητά. Για να γίνεται όμως σε κινητό-tablet, γιατί να μη γίνεται και σε κινητό-κινητό;

Όσον αφορά το Whatsapp, στο Help Center του αναφέρει:

Your WhatsApp account can only be verified with one number on one device. If you have a dual SIM phone, please note that you still must choose one number to verify with WhatsApp. There is no option to have a WhatsApp account with two phone numbers.

If you attempt to frequently switch your WhatsApp account between different devices, at a certain point, you may be blocked from re-verifying your account. Please don't repeatedly switch between different devices and numbers.

Η δεύτερη παράγραφός του με μπερδευτεί λίγο, δεν ξέρω αν αναφέρεται μόνο σε δύο διαφορετικούς αριθμούς ή και απλά σε δύο διαφορετικές συσκευές.

Για το Messenger δεν έχω ιδέα τι μπορεί να γίνεται.

Μακάρι να γίνεται σε όλες αυτές τις εφαρμογές, να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω σε 2 διαφορετικές συσκευές, θα μου λύσει τα χέρια.

Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές σε δύο διαφορετικές τηλεφωνικές συσκευές, να αλλάζω δηλαδή τη sim από τη μία στην άλλη. Να παίρνω το πρωί στη δουλειά το ένα κινητό και να χρησιμοποιώ το άλλο από το απόγευμα και μετά.

Το Viber πχ το έχω και στο κινητό και σε ένα tablet (οι ειδοποιήσεις έρχονται και στα δύο ταυτόχρονα), αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω με 2 διαφορετικά κινητά. Για να γίνεται όμως σε κινητό-tablet, γιατί να μη γίνεται και σε κινητό-κινητό;

Όσον αφορά το Whatsapp, στο Help Center του αναφέρει:

Your WhatsApp account can only be verified with one number on one device. If you have a dual SIM phone, please note that you still must choose one number to verify with WhatsApp. There is no option to have a WhatsApp account with two phone numbers.

If you attempt to frequently switch your WhatsApp account between different devices, at a certain point, you may be blocked from re-verifying your account. Please don't repeatedly switch between different devices and numbers.

Η δεύτερη παράγραφός του με μπερδευτεί λίγο, δεν ξέρω αν αναφέρεται μόνο σε δύο διαφορετικούς αριθμούς ή και απλά σε δύο διαφορετικές συσκευές.

Για το Messenger δεν έχω ιδέα τι μπορεί να γίνεται.

Μακάρι να γίνεται σε όλες αυτές τις εφαρμογές, να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω σε 2 διαφορετικές συσκευές, θα μου λύσει τα χέρια.

Δεν γίνεται σε δύο ίδιες συσκευες για λόγους ασφαλείας.Θα μπορουσε καποιος να έχει το viber σου.

Ρε παίδες τι σκάλωμα έχει φάει το YouTube?Παλιά,αν είχες πχ μία συσκευή με 720p ανάλυση,το YouTube στο android σου εμφάνιζε μέγιστη ανάλυση στα βίντεο μέχρι 720p.Εδώ και λίγες μέρες στο τάμπλετ μου και στο τάμπλετ της γυναίκας μου,και τα δύο με 720p οθόνες,μας αφήνει να επιλέξουμε και 1080p.Γιατί αυτό?
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Ρε παίδες τι σκάλωμα έχει φάει το YouTube?Παλιά,αν είχες πχ μία συσκευή με 720p ανάλυση,το YouTube στο android σου εμφάνιζε μέγιστη ανάλυση στα βίντεο μέχρι 720p.Εδώ και λίγες μέρες στο τάμπλετ μου και στο τάμπλετ της γυναίκας μου,και τα δύο με 720p οθόνες,μας αφήνει να επιλέξουμε και 1080p.Γιατί αυτό?

Κάτι ανάλογο έχω παρατηρήσει και 'γω στο YouTube Vanced που έχω στο OnePlus 5T.

Μέχρι πρότινος μπορούσα να επιλέξω μέχρι 1080p τώρα μπορώ να βάλω μέχρι 2160p.

Κάτι ανάλογο έχω παρατηρήσει και 'γω στο YouTube Vanced που έχω στο OnePlus 5T.

Μέχρι πρότινος μπορούσα να επιλέξω μέχρι 1080p τώρα μπορώ να βάλω μέχρι 2160p.

Περίεργο ε?Μου θυμίζει λίγο windows που σου δίνει όλες τις αναλύσεις,ανεξάρτητα από τι οθόνη έχεις κτλ.Στα κινητά μας,και τα δύο με 1080p οθόνες,μας αφήνει εώς 1080p μέχρι στιγμής.Όπως πάντα δηλαδή.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Περίεργο ε?Μου θυμίζει λίγο windows που σου δίνει όλες τις αναλύσεις,ανεξάρτητα από τι οθόνη έχεις κτλ.Στα κινητά μας,και τα δύο με 1080p οθόνες,μας αφήνει εώς 1080p μέχρι στιγμής.Όπως πάντα δηλαδή.

Πριν 3+ χρόνια που πήρα το Oneplus 5T μου είχε "κακοφανεί" που δε μ' άφηνε να επιλέξω την μέγιστη ανάλυση!

Επειδή το κινητό, απ' τις πρώτες μέρες, το έχω με root και custom recovery βρήκαμε τότε να φλασάρουμε κάτι mod's που μας δίναν τη δυνατότητα να επιλέξουμε και 4Κ ανάλυση! Είχαμε όμως φαινόμενα με "πράσινες οθόνες", ξενέρωσα, τα ξήλωσα όλα και συμβιβάστηκα στα 1080p. Καλά θα μου πεις σιγά να μην καταλάβεις διαφορά στις 6 ίντσες, αλλά για το γ@μώτο.

Γι' αυτό μου έκανε τώρα εντύπωση και μένα που μπορώ να βάλω τη μέγιστη ανάλυση!

Edited by Titarasaudi

Καλημέρα σε όλους.

Στο μενού του android Chrome δίπλα στην επιλογή share υπάρχει ένα εικονίδιο.

Το εικονίδιο αυτό είναι η default sharing εφαρμογή.

Στη δική μου περίπτωση έχει τον FB Messenger.

Τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε και να θέσουμε κάποια άλλη εφαρμογή εκεί;

p.s. σκέφτηκα να πάω στις ιδιότητες / info του messenger, να δω εκεί τα defaults και να τα "καθαρίσω". Δεν μου δίνεται τέτοια επιλογή

Screenshot-20210223-114726-com-android-chrome.jpg

Screenshot-20210223-115057-com-android-settings.jpg

Καλημέρα σε όλους.

Τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε και να θέσουμε κάποια άλλη εφαρμογή εκεί;

p.s. σκέφτηκα να πάω στις ιδιότητες / info του messenger, να δω εκεί τα defaults και να τα "καθαρίσω". Δεν μου δίνεται τέτοια επιλογή

Screenshot-20210223-114726-com-android-chrome.jpg

Screenshot-20210223-115057-com-android-settings.jpg

καλημέρα , νομίζω εκεί δεν βλέπεις την default εφαρμογή αλλά την τελευταία που χρησιμοποιήθηκε. Οπότε την επόμενη φορά που θέλεις να μοιράσεις κάτι μέσω του chr;ome , πάτα στην λέξη share και όχι στο εικονίδιο του messenger. Θεωρώ πώς τότε θα σου βγάλει τις επιπλέον επιλογές

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλημέρα σε όλους.

Το εικονίδιο απλά δείχνει με ποια εφαρμογή έκανες τελευταία φορά Share, έτσι ώστε αν θέλεις να κάνεις και την επόμενη φορά κάτι share με τον ίδιο τρόπο, να πατήσεις απευθείας πάνω στο εικονίδιο.

Αν πατήσεις στο εικονίδιο του Share θα σου εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείς να μοιραστείς την σελίδα.

Αν επιλέξεις μία άλλη εφαρμογή, θα δεις ότι το εικονίδιο του Messenger (στη δική σου περίπτωση), θα αλλάξει με αυτό της εφαρμογής που μόλις έκανες share την σελίδα.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το εικονίδιο απλά δείχνει με ποια εφαρμογή έκανες τελευταία φορά Share, έτσι ώστε αν θέλεις να κάνεις και την επόμενη φορά κάτι share με τον ίδιο τρόπο, να πατήσεις απευθείας πάνω στο εικονίδιο.

Αν πατήσεις στο εικονίδιο του Share θα σου εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείς να μοιραστείς την σελίδα.

Αν επιλέξεις μία άλλη εφαρμογή, θα δεις ότι το εικονίδιο του Messenger (στη δική σου περίπτωση), θα αλλάξει με αυτό της εφαρμογής που μόλις έκανες share την σελίδα.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για το feedback.

Δυστυχώς το εικονίδιο του messenger παραμένει εκεί ακόμα κι αν κάνω (κι όσες φορές κι αν κάνω) share με άλλες εφαρμογές.

Edited by stark

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για το feedback.

Δυστυχώς το εικονίδιο του messenger παραμένει εκεί ακόμα κι αν κάνω (κι όσες φορές κι αν κάνω) share με άλλες εφαρμογές.

Ναι, έτσι είναι. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned