Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το samsung galaxy s9+ με το τελευταίο λογισμικό android 10 για το εν λόγο κινητό.

Ενώ στο home button όταν το πάταγα για λίγη ώρα με πήγαινε εκεί που του μίλαγες και ότι του έλεγες ή πληκτρολογούσες το έκανε κάτι έκανα και τώρα μου έχει μόνο να μιλάω ενώ πριν μπορούσα και να γράψω ότι ήθελα.

Μπορείτε να μου πείτε πως θα το γυρίσω στο google assistance νομίζω λέγεται αλλά εκεί που μπορείς και να μιλήσεις αλλά και να γράψεις ότι θέλεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Γεια

Στο Viber όταν έχω νέα μηνύματα ΔΕΝ μου έρχεται καμία ειδοποίηση και ΔΕΝ τα λαμβάνω. Τα βλέπω μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή (Viber) . Οποτε τυχαίνει να μου έχουν στείλε μηνύματα και να τα βλέπω μετά από κάποιες μέρες οταν ανοιξω το Viber.

Καμια ιδέα γιατί ? Στις ρυθμίσεις στο Viber ολα είναι ενεργοποιημένα σχετικά με τις ειδοποιησεις.

To κάνει σε honor 20pro , Nokia 6. Εχω κάνω update στο Viber αλλα τίποτα πάλι.

Όταν είχα το Ρ20 δεν μου έβγαζε κι εμένα ειδοποιήσεις ότι και να έκανα, με το redme8 μου βγάζει, ίσως να είναι θέμα κινητού ή ρυθμίσεων μπαταρίας, δες αν το έχεις στην βελτιστοποίηση μπαταρίας.

Δηλαδή ? Που ακριβώς ειναι αυτή η επιλογή? Στο Viber ή στις ρυθμισεις του κινητου?

Στις βασικες ρυθμισεις του κινητου...

Και που πάνε τα χρήματα που λαμβάνω πχ; αν θέλει να μου δώσει ένας φίλος 10€ και έχει μόνο κάρτα μου τα δίνει με αυτό τον τρόπο;

Έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια που χρησιμοποιώ το κινητό σαν pos, μέσω του Vivawallet. Εύκολα και γρήγορα και χωρίς μηνιαία συνδρομή σε τράπεζα για "συντήρηση" pos. Βολικό.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Τη τεχνολογία "tap to phone" η οποία μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε τερματικά POS με χρήση του NFC η VISA τη παρουσίασε πριν ένα μηνα: https://usa.visa.com/about-visa/newsroom/press-releases.releaseId.17361.html

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιούσες εδώ και 2 χρόνια μόνο το κινητό σου τηλέφωνο για να χρεώνεις ανέπαφα κάρτες με χρήση του NFC chip.

Edited by Braker

ο κάθε πάροχος έχει τις δικές του χρεώσεις. η mypos για παράδειγμα έχει και συνδρομή και χρέωση % ανά συναλλαγη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία τις οποίες χρεώσεις μπορείς να δεις στο: https://www.mypos.eu/el/glass

αν υπάρχει στην ελλάδα πάροχος που παρέχει αντίστοιχη υπηρεσία, όποιος θέλει ας ανεβάσει link με χρεώσεις και λοιπές πληροφορίες μιας και αυτό θα είναι το νέο "trend" της αγοράς καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το ψηφιακό ευρώ:

Edited by Braker

Ψάχνω μία usb ασύρματη κάρτα δικτύου που να δουλεύει σε Android για χρήση σε οθόνη Android αυτοκινήτου. Xάλασε η ενσωματωμένη Και για να μην πετάξουμε όλη την οθόνη να τη χρησιμοποιήσουμε με USB.
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει τρόπος να διαβάσω το μήνυμα κάποιου που έλαβα στο viber χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή και καταλάβει ο άλλος ότι το διάβασα (μωβ τικάρισμα).

Ας πούμε στο messenger, αυτό γίνεται κατεβάζοντας αντίγραφο μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις και μπορείς ανοίγοντας το αρχείο στον υπολογιστή ή στο κινητό σου, να διαβάσεις όλα τα μη-ανοιγόμενα. Υπάρχει κάτι τέτοιο για viber?

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει τρόπος να διαβάσω το μήνυμα κάποιου που έλαβα στο viber χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή και καταλάβει ο άλλος ότι το διάβασα (μωβ τικάρισμα).

Ας πούμε στο messenger, αυτό γίνεται κατεβάζοντας αντίγραφο μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις και μπορείς ανοίγοντας το αρχείο στον υπολογιστή ή στο κινητό σου, να διαβάσεις όλα τα μη-ανοιγόμενα. Υπάρχει κάτι τέτοιο για viber?

Αν πας στην αρχική οθονη που είναι τα μηνύματα;

Αν πας στην αρχική οθονη που είναι τα μηνύματα;

Όχι, θα δείξει ότι είμαι ενεργή και απλά αγνοώ τον παραλήπτη.

Δε θέλω να μπω καν. Ούτε θέλω να απενεργοποιήσω την κατάσταση σύνδεσης για ένα άτομο (ούτε να τον μπλοκάρω).

Ναι γίνεται αν ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.

Θα βλέπεις όμως μόνο το τελευταίο μήνυμα, την στιγμή που έρχεται.

Μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις την κατάσταση σου ώστε να μην βλέπει κανένας αν είσαι ονλαιν.

Δεν θα βλέπεις κι εσύ τους άλλους.

Μπορείς να το κάνεις όποτε χρειάζεται.

Ναι γίνεται αν ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.

Θα βλέπεις όμως μόνο το τελευταίο μήνυμα, την στιγμή που έρχεται.

Μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις την κατάσταση σου ώστε να μην βλέπει κανένας αν είσαι ονλαιν.

Δεν θα βλέπεις κι εσύ τους άλλους.

Μπορείς να το κάνεις όποτε χρειάζεται.

Ναι δυστυχώς στην αρχική στο κινητό δείχνει το τελευταίο μήνυμα..

Τη τεχνολογία "tap to phone" η οποία μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε τερματικά POS με χρήση του NFC η VISA τη παρουσίασε πριν ένα μηνα: https://usa.visa.com/about-visa/newsroom/press-releases.releaseId.17361.html

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιούσες εδώ και 2 χρόνια μόνο το κινητό σου τηλέφωνο για να χρεώνεις ανέπαφα κάρτες με χρήση του NFC chip.

Δεν αναφέρθηκε κάπου το θέμα του ανέπαφου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Υπήρχε στο playstore εφαρμογή της Viva (FreePos), με την οποία χρέωνες οποιαδήποτε MasterCard ή Visa πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας, χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού pos. Άρα ναι, χρησιμοποιούσα το κινητό μου ως pos. Τα λεφτά έμπαιναν απευθείας στον Vivawallet λογαριασμό μου και αν ήθελες τα μετέφερες (με χρέωση εννοείται) σε οποιονδήποτε τραπεζικό.

άλλο το MO/TO που περιγράφεις, αυτό οκ το έχουν αρκετοί πάροχοι εδώ και χρόνια αλλά το MO/TO έχει και μεγάλο ποσοστό αμφισβητήσεων και πλέον αρκετοί πάροχοι το δίνουν με φειδώ.

άλλο το MO/TO που περιγράφεις, αυτό οκ το έχουν αρκετοί πάροχοι εδώ και χρόνια αλλά το MO/TO έχει και μεγάλο ποσοστό αμφισβητήσεων και πλέον αρκετοί πάροχοι το δίνουν με φειδώ.
Στο θέμα των ανέπαφων, πλέον με την καινούργια εφαρμογή της Viva (VW POS) γίνεται ακριβώς αυτό, η χρέωση μέσω nfc του κινητού, της κάρτας. Δεν θυμάμαι χρεώσεις να πω την αλήθεια.

Και που πάνε τα χρήματα που λαμβάνω πχ; αν θέλει να μου δώσει ένας φίλος 10€ και έχει μόνο κάρτα μου τα δίνει με αυτό τον τρόπο;
Mπορεις μέσω PayPal και σκαναρισμα κωδικού. Κοίτα στην εφαρμογή του PayPal

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

υπαρχει καποιο link για την εφαρμογη ή καποια ιστοσελιδα που να εχει πληροφοριες ;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivawallet.spoc.payapp

Η εφαρμογή

Και φρέσκο email. Το Google Pay Ελλάδα μέσω Viva.25ff5511fc2e64b01631cae099a3ffdb.jpg

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned