Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί είναι απαραίτητο να τους φτιάξεις λογαριασμούς?

Πως θα κατεβάσω από το play τις εφαρμογές που θέλουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εγκαθιστάς από το account σου ο,τι θες και μετά φτιάχνεις στο κινητό guest account (όχι στο play) και δίνεις πρόσβαση όπου θες εσύ

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βάλε έναν δικό σου λογαριασμό, εγώ στα δικά μου παιδιά έβαλα τον 2ο Google λογαριασμό μου, και κατεβάστε ότι θέλετε. Μετά αν δε θες να κάνουν κατάχρηση σβήσε απ' το tablet το λογαριασμό σου ή κάνε απόκρυψη του Google play (εγώ το είχα κάνει μέσω nova launcher).

Edited by Titarasaudi

Καλημέρα παιδιά!

Το κινητο μου εδω κ 2 μηνες (ναι...τωρα αποφασισα να ασχοληθω λογω 2 μικρων παιδιων... χαχαχα) παρουσιαζει το εξης προβλημα:

Το κουμπι για τι wifi αναβοσβηνει διαρκως (οπως κανει κατα την ενεργοποιηση του wifi), αλλα δεν ανοιγει το wifi. Ακομα κ να επανεκκινησω το κινητο... με την εναρξη (κ χωρις να πατησω ή να κανω κατι) εμφανιζεται να αναβοσβηνει.[Παρεμπιπτοντως το αναβοσβησμα δεν σβηνει καθολου οσο το κινητο ειναι ανοικτο]

Ομοιως στις ρυθμισεις δεν μου δινει τη δυνατοτητα να κανω κατι για το wifi, γιατι τα σχετικα πεδια ειναι γκριζαρισμενα..

Αποτελεσμα ειναι να μην εχω ιντερνετ...

Εχετε καποια ιδεα τι μπορω για να το ενεργοποιησω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Υγ: Sorry αν επρεπε να κανω την ερωτηση σε αλλο σημειο του forum.

Καλημέρα και σε σένα.

Καλό θα ήταν να κάνεις την ερώτηση στο νήμα της συσκευής που έχεις για να πάρεις σωστή απάντηση :)

Καλημέρα παιδιά!

Το κινητο μου εδω κ 2 μηνες (ναι...τωρα αποφασισα να ασχοληθω λογω 2 μικρων παιδιων... χαχαχα) παρουσιαζει το εξης προβλημα:

Το κουμπι για τι wifi αναβοσβηνει διαρκως (οπως κανει κατα την ενεργοποιηση του wifi), αλλα δεν ανοιγει το wifi. Ακομα κ να επανεκκινησω το κινητο... με την εναρξη (κ χωρις να πατησω ή να κανω κατι) εμφανιζεται να αναβοσβηνει.[Παρεμπιπτοντως το αναβοσβησμα δεν σβηνει καθολου οσο το κινητο ειναι ανοικτο]

Ομοιως στις ρυθμισεις δεν μου δινει τη δυνατοτητα να κανω κατι για το wifi, γιατι τα σχετικα πεδια ειναι γκριζαρισμενα..

Δεν αποφεύγεις το να ξαναπεράσει πάλη την Rom....! Το έκανε και σε μένα και με μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το έφτιαξα...! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλημέρα παιδιά!

έχεις βάλει sim στην συσκευή;

Παιδιά πως μπορώ να "χαλάσω" μια εφαρμογή στο κινητό ουτοσωστε να μη λειτουργεί;;;;; Να υπάρχει μέσα αλλά να μη δουλεύει. Υπάρχει λόγος που θέλω να το κάνω αυτό και δεν θελω να της κάνω απλά απεγκατασταση!

Και μιλάω για την εφαρμογή shazam συγκεκριμένα.

Παιδιά πως μπορώ να "χαλάσω" μια εφαρμογή στο κινητό ουτοσωστε να μη λειτουργεί;;;;; Να υπάρχει μέσα αλλά να μη δουλεύει. Υπάρχει λόγος που θέλω να το κάνω αυτό και δεν θελω να της κάνω απλά απεγκατασταση!

Και μιλάω για την εφαρμογή shazam συγκεκριμένα.

Εφαρμογές-όλες-shazam-αναγκαστική διακοπή.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αν όμως μπει στην εφαρμογή θα του δουλέψει κανονικά. Εγώ θέλω να ΜΗ του λειτουργήσει η εφαρμογή. Να μη μπορεί να βρει τραγούδια!!! Με την αναγκαστική διακοπή απλά δεν θα λειτουργεί στο παρασκήνιο αλλά όταν την ανοίξει θα δουλεύει κανονικά. Edited by lek88

Αν όμως μπει στην εφαρμογή θα του δουλέψει κανονικά. Εγώ θέλω να ΜΗ του λειτουργήσει η εφαρμογή. Να μη μπορεί να βρει τραγούδια!!! Με την αναγκαστική διακοπή απλά δεν θα λειτουργεί στο παρασκήνιο αλλά όταν την ανοίξει θα δουλεύει κανονικά.
Παλιότερα είχα μια εφαρμογή με την οποία κατεβαζες το apk από το κινητό, με σκοπό να τροποποιήσεις τις άδειες της εφαρμογής και μετά μπορούσες να κάνεις πάλι εγκατάσταση το apk. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσες να του βγάλεις την άδεια να μπαίνει στο ίντερνετ. Δεν θυμάμαι ποια εφαρμογή είναι γιατί δεν την έχω πια, αλλά αν ψάξεις θα βρεις

Αν όμως μπει στην εφαρμογή θα του δουλέψει κανονικά. Εγώ θέλω να ΜΗ του λειτουργήσει η εφαρμογή. Να μη μπορεί να βρει τραγούδια!!! Με την αναγκαστική διακοπή απλά δεν θα λειτουργεί στο παρασκήνιο αλλά όταν την ανοίξει θα δουλεύει κανονικά.

Αν την κάνεις "κρυφή" μέσα από τον launcher?

Και να την κλειδώσεις με pin?

Αν την κάνεις "κρυφή" μέσα από τον launcher?

Και να την κλειδώσεις με pin?

Δεν έχει launcher η συσκευή εκείνη. Αν του ζητήσει πιν για να μπει, θα καταλάβει ότι κάτι έχω πειράξει εγώ στην εφαρμογή και ζητάει κωδικό ! Αν την κάνω κρυφή θα νομίσει ότι την έκανα απεγκατασταση! Σκοπός μου είναι να μπορέσει να μπει στην εφαρμογή αλλά να μη λειτουργεί για να πω ως δικαιολογία ότι μάλλον θα χάλασε η εφαρμογή και δεν δουλεύει.

Μιλάω για παιδί (σχετικά) μικρής ηλικίας που έχει "κολλησει" πολύ άσχημα με το shazam σε επικίνδυνο σημείο. Και δεν θελω να σβήσω την εφαρμογή εντελώς για την αποφυγή μεγάλης βαβουρας. Θέλω να μπαίνει στην εφαρμογή αλλά να μη μπορεί να σαζαμαρει. Να του βγάζει πρόβλημα ή κρας η αδυναμία σύνδεσης ή οτιδήποτε άλλο.

Σε μια εφαρμογή πως μπορώ να της κόψω το ιντερνετ;;;

Η συσκευή είναι lenovo. Δεν ξέρω αν βοηθάει.

Edited by lek88

Δεν έχει launcher η συσκευή εκείνη. Αν του ζητήσει πιν για να μπει, θα καταλάβει ότι κάτι έχω πειράξει εγώ στην εφαρμογή και ζητάει κωδικό ! Αν την κάνω κρυφή θα νομίσει ότι την έκανα απεγκατασταση! Σκοπός μου είναι να μπορέσει να μπει στην εφαρμογή αλλά να μη λειτουργεί για να πω ως δικαιολογία ότι μάλλον θα χάλασε η εφαρμογή και δεν δουλεύει.

Μιλάω για παιδί (σχετικά) μικρής ηλικίας που έχει "κολλησει" πολύ άσχημα με το shazam σε επικίνδυνο σημείο. Και δεν θελω να σβήσω την εφαρμογή εντελώς για την αποφυγή μεγάλης βαβουρας. Θέλω να μπαίνει στην εφαρμογή αλλά να μη μπορεί να σαζαμαρει. Να του βγάζει πρόβλημα ή κρας η αδυναμία σύνδεσης ή οτιδήποτε άλλο.

Σε μια εφαρμογή πως μπορώ να της κόψω το ιντερνετ;;;

Η συσκευή είναι lenovo. Δεν ξέρω αν βοηθάει.

off topic το καλύτερο αφού πρόκειται για παιδί μικρής ηλικίας είναι η συζήτηση μεταξύ σας για την "εμμονή" του με το shazam και η εύρεση μιας λύσης μέσω της κουβέντας.!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

off topic το καλύτερο αφού πρόκειται για παιδί μικρής ηλικίας είναι η συζήτηση μεταξύ σας για την "εμμονή" του με το shazam και η εύρεση μιας λύσης μέσω της κουβέντας.!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εννοείται πως αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε πρώτα απ όλα! Κ επειδή δεν βγήκε τίποτα έτσι, ψάχνω την λύση της χαλασμένη εφαρμογης πλεον. Edited by lek88

Εννοείται πως αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε πρώτα απ όλα! Κ επειδή δεν βγήκε τίποτα έτσι, ψάχνω την λύση της χαλασμένη εφαρμογης πλεον.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard&hl=en

Νομίζω πως με αυτή την εφαρμογή μπορείς να κόψεις πρόσβαση και μέσω ρούτερ και μέσω data.

Νομίζω πως με αυτή την εφαρμογή μπορείς να κόψεις πρόσβαση και μέσω ρούτερ και μέσω data.

Σ ευχαριστώ θα την δοκιμάσω!!!

Edit : μου βγάζει αυτό

Λυπούμαστε, αλλά η διεύθυνση URL που ζητήσατε δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή.

Λυπούμαστε, αλλά η διεύθυνση URL που ζητήσατε δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή.

Σε μένα δουλεύει το λινκ.

Με τι τρόπο το Shazam θα μπορούσε να "βλάψει" ένα παιδί; Δεν ρωτάω από περιέργεια αλλά από ενδιαφέρον για να ξέρω αν ελλοχεύει κάποιος κρυφός κίνδυνος, πίσω από την αναγνώριση μουσικών κομματιών, που δεν έχω αντιληφθεί για να λάβω κι εγώ τα δέοντα μέτρα.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Και σε μένα ανοίγει κανονικά το link στο play store.

Η εφαρμογή είναι το netguard, βάλτο κατ'ευθείαν στο playstore

Και σε μένα ανοίγει κανονικά το link στο play store.

Η εφαρμογή είναι το netguard, βάλτο κατ'ευθείαν στο playstore

Σ ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τι τρόπο το Shazam θα μπορούσε να "βλάψει" ένα παιδί; Δεν ρωτάω από περιέργεια αλλά από ενδιαφέρον για να ξέρω αν ελλοχεύει κάποιος κρυφός κίνδυνος, πίσω από την αναγνώριση μουσικών κομματιών, που δεν έχω αντιληφθεί για να λάβω κι εγώ τα δέοντα μέτρα.
Σου έχω στείλει μήνυμα.

Σ ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου έχω στείλει μήνυμα.

Θα ήθελα να μάθω κι εγώ αυτό που σε ρωτάει ο @vastegial_74, αν θα ήθελες.

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned