Jump to content

spxania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spxania

  1. Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ. Είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού (και ψιλοάσχετος). Στα σημεία πρόσβασης wifi των σταθμών του μετρό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το ίντερνετ... Ειδικότερα δεν μου ανοίγει αυτόματα το link όπου αποδέχομαι τη σύνδεση στο internet (με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεδώ). Έχω βάλει διάφορους browser και συνέχεια το ίδιο. Σε παλαιότερα κινητά που είχα είτε μου έβγαζε αυτόματα το link του παρόχου του internet (όπου και πάταγα το κουμπί σύνδεση) είτε μόλις πληκτρολογούσα τη διεύθυνση στην οποία ήθελα να μπω με ανακατεύθυνε μόνο του στον πάροχο για να συνδεθώ πρώτα... Τώρα αυτό δεν συμβαίνει... Σημειώνεται ότι σε άλλα μέρη πρόσβασης internet (π.χ. The Mall) μου ανοίγει απευθείας τη δ/νση του παρόχου για να συνδεθώ (χωρίς κανένα πρόβλημα).... Χρειάζεται να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού; [Ή μήπως ξέρετε το link του παρόχου internet στο μετρό για να το γράψω στη μπάρα μήπως συνδεθεί;]
  2. Μάλλον δεν καταλαβες οτι ειμαι ψιλοασχετος...χαχαχα Τεσπα...ακου τι εκανα... Με αναζητηση της λεξης data στον es εξερευνητη βρηκα καποιους φακελους data...αλλα ο μονος που ειχε misc.. το μονο που ειχε μεσα ηταν ενα αρχειο progectConfig.mk ... οποτε δεν καταφερα να βρω αυτο που μου ειπες... Αν μπορεις να βοηθησεις λιγο παραπανω θα σου ημουν υποχρεος!
  3. Καλημέρα παιδιά! Το κινητο μου εδω κ 2 μηνες (ναι...τωρα αποφασισα να ασχοληθω λογω 2 μικρων παιδιων... χαχαχα) παρουσιαζει το εξης προβλημα: Το κουμπι για τι wifi αναβοσβηνει διαρκως (οπως κανει κατα την ενεργοποιηση του wifi), αλλα δεν ανοιγει το wifi. Ακομα κ να επανεκκινησω το κινητο... με την εναρξη (κ χωρις να πατησω ή να κανω κατι) εμφανιζεται να αναβοσβηνει.[Παρεμπιπτοντως το αναβοσβησμα δεν σβηνει καθολου οσο το κινητο ειναι ανοικτο] Ομοιως στις ρυθμισεις δεν μου δινει τη δυνατοτητα να κανω κατι για το wifi, γιατι τα σχετικα πεδια ειναι γκριζαρισμενα.. Αποτελεσμα ειναι να μην εχω ιντερνετ... Εχετε καποια ιδεα τι μπορω για να το ενεργοποιησω ? Ευχαριστω εκ των προτερων! Υγ: Sorry αν επρεπε να κανω την ερωτηση σε αλλο σημειο του forum.
  4. Καλημέρα παιδιά! Το κινητο μου εδω κ 2 μηνες (ναι...τωρα αποφασισα να ασχοληθω λογω 2 μικρων παιδιων... χαχαχα) παρουσιαζει το εξης προβλημα: Το κουμπι για τι wifi αναβοσβηνει διαρκως (οπως κανει κατα την ενεργοποιηση του wifi), αλλα δεν ανοιγει το wifi. Ακομα κ να επανεκκινησω το κινητο... με την εναρξη (κ χωρις να πατησω ή να κανω κατι) εμφανιζεται να αναβοσβηνει.[Παρεμπιπτοντως το αναβοσβησμα δεν σβηνει καθολου οσο το κινητο ειναι ανοικτο] Ομοιως στις ρυθμισεις δεν μου δινει τη δυνατοτητα να κανω κατι για το wifi, γιατι τα σχετικα πεδια ειναι γκριζαρισμενα.. Αποτελεσμα ειναι να μην εχω ιντερνετ... Εχετε καποια ιδεα τι μπορω για να το ενεργοποιησω ? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. Καλησπέρα ,μάλλον είμαι εκτός θέματος αλλά συγχωρηστε μου την άγνοια... Έχω στο κινητό το HERE MAPS αλλά καθυστερεί υπερβολικά να βρει τη θέση μου ο δορυφόρος.... Μπορείτε να προτεινετε κάποια εφαρμογή για βελτιστοποίηση της ευρεσης θεσης του gps? (ή να με παραπεμψετε σε κάποιο σχετικό link του site)... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
  6. Ευχαριστώ roid rage. Βεβαια εγώ κατά λάθος έκανα απευθείας reset αλλά θα ξαναπερασω τα προγράμματα
  7. Πλεον εσβησε το κινητο κ δεν ανοιγει.... Οποτε δεν προλαβα να κανω την προταση σου (οχι πωσ καταλαβα τι μου ελεγες γιατι ειμαι ψιλοασχετος)... Καποια βοηθεια για να το θεσω σε λειτουργια και να το επαναφερω στην προτερα κατασταση? Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.γ: Αν μπορειτε να ειστε περισσοτερο αναλυτικοι θα το εκτιμουσα....
  8. Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες το κινητό (ιδίως όταν το ανοίγω) μου βγάζει το μνμ "the system process in not responding.do you want to wait?" και αργεί πολύ σε διάφορες διεργασίες ενώ κάποιες φορές δεν μου ξεκλειδώνει (στην αρχική οθόνη) . Τι προτείνετε να κάνω? Υπάρχει καμιά εύκολη λύση?
  9. Kandilak ειναι ηδη allow .... Εχεις καμια αλλη σκεψη?
  10. Καλησπερα παιδια... Εχει κανεις αποψη γιατι ξαφνικα δεν μπορω να στειλω μνμ με το handcent sms (ενω λαμβανει κανονικα) ? Χρειαζεται να αλλαξω καποια επιλογη? εχω τη rom 1447...
  11. ΕΠΙΤΥΧΙΑ kandilak !!!!!!!!!!!!:bow: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (έπρεπε βέβαια να αγοράσω την PRΟ εκδοση του titanium αλλά δεν κολλησα μιας και τα αξιζει τα λεφτα της)... να σε ρωτησω κάτι ακόμα: είχα στο sony το don't panic (Mireo viaGPS) ως εφαρμογη gps και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Επειδη όμως μου είχε δοθεί δωρεάν από το Πλαίσιο (με την αγορά της συσκευής) και έχουν ήδη περάσει 2 χρόνια βλέπω ότι δεν μου δίνει δικαιώματα επανεγκατάστασής της σε άλλη συσκευή... ξέρουμε κανένα "πλάγιο" τρόπο να παρακάμψουμε το κώλυμα? Αν όχι υπάρχει καμιά άλλη δωρεάν εφαρμογή που συμβουλεύεις να καταβάσω από το playstore? (αν ξέρει και κάποιος άλλος εννει΄ται ότι είναι ευπρόσδεκτη η όποια υπόδειξη)
  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το κάνω και θα σε ενημερώσω!!!!!!!!!
  13. ΣΩΣΤΑ.... βεβαια και χτες που έβαλα πρώτη φορά τη 1447 (μιας και είμαι καινούργιος στα κόλπα) πάλι δεν μπορούσα να μεταφέρω τα μηνύματα (δλδ το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε τώρα). Σημειώνεται ότι χρησιμοποίησα το titanium backup για τη μεταφορα.....
  14. ......ΌΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ (γιατί από είδα στο forum τώρα ασχολείσαι με τον "προγραμματισμό" νέας rom.... και πάλι ευχαριστώ .... και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.... σιγά σιγά και με τη βοήθεια του forum θεωρώ ότι θα βελτιωθώ.... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
  15. kandilak ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου..... κατάφερα, όμως, (ένας θεός ξέρει πως) να ξαναβάλω τη rom 1447 και το πρόβλημα σταμάτησε... ....απλά στη συνέχεια ξαναέβαλα από την αρχή τις εφαρμογές που ήθελα.... ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ....... αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να μεταφέρω τα παλιά μου μηνύματα (από το προηγούμενο κινητό sony ericsson) [ενώ τα μηνύματα του whatssapp μεταφέρθηκαν κανονικά]. Σημειώνεται (δεν ξέρω αν έχει σημασία βέβαια) ότι χρησιμοποιώ την εφαρμογή handcent sms.... Αν μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω τα μνμ θα σου είμαι ευγνώμων:up:
  16. Παιδιά τη βοήθειά σας.... κάτι έκανα λάθος στο restore εφαρμογών από το titanium backup και μόλις ανοιγω το κινητό μου βγάζει συνέχεια τα εξής 2 μηνύματα: "Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστήματ. έχει σταματήσει" και "Δυστυχώς, η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει" χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, μιας και μου τα βγάζει ασταμάτητα... (σημειώνω προς ενημέρωση ότι μετέφερα δεδομένα από το προηγούμενο κινητό μου sony ericsson neo v στο καινουργιο lenovo a806) Τι να κάνω για να ξεκολλήσει? και αφού ξεκολλήσει θεωρείται ότι πρέπει να σβήσω κάτι συγκεκριμένο ή να ξαναβάλω τη rom (έχω τη 1447) ή τίποτε άλλο? ... την κατανόησή σας γιατί είμαι ψιλοάσχετος.......
  17. ..... ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ......
  18. παιδιά βοηθείστε λίγο... είμαι καινούργιοσ κάτοχοσ του a806 και προσπαθώ να μεταφέρω με το titanium backup τα δεδομένα-εφαρμογές του παλιού μου κινητού... που είναι ο εντοπισμός σφαλμάτων usb για να το ενεργοποιήσω? (στις "Ρυθμίσεις" δεν βλέπω να έχει "Επιλογές για προγραμματιστές") (σημειώνω ότι έχω τη rom 1447)
  19. Ξέχασα να αναφέρω πως το παλιο μου κινητό δεν είναι root.... κάνοντας install το titanium στο παλιο κινητό μου λέει ότι πρέπει να είναι root... οπότε δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που μου λές..... Εαν το κάνω root, θα κρατήσει τα δεδομένα των εφαρμογών ή θα τα σβήσει? Εαν τα κρατήσει τότε μου προτείνεται απλά να κάνω root και το παλιό κινητό? Kαι αν ναι, θα πρέπει να κοιτάξω για σχετικό root στο λινκ (εαν υπάρχει) για το κινητό sony ericsson xperia neo v? .... ή υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς root?
  20. Καλημέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum (και ψιλοάσχετος). Μόλις παρέλαβα το Α806 από to2c.com και προσπαθώ να ενημερωθώ από το forum σας για τη διαχείρισή του.... Καταρχάς οφείλω να πω ότι οι πληροφορίες σας για root, rom κ.τ.λ. στην αρχική σελίδα ήταν θεϊκές [παρεμπιπτόντως ο kandilak είναι ο Δίας] και τις χρησιμοποίησα με επιτυχία (έβαλα τη rom 1447....) Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα του whatssapp (μηνύματα κτλ) από το παλιό κινητό (sony ericsson) στο καινούργιο και θα ήθελα να με βοηθήσετε... Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο? (π.χ. με αντιγραφή κάποιου φακέλου από τη μνήμη του παλιού κινητού στο νέο ή με κάποια εφαρμογή?) Ομοίως, θέλω να μεταφέρω τα μνμ από το παλιό κινητό μου..... [είχα την εφαρμογή Handcent SMS αν έχει σημασία]. Γίνεται? Αναμένω την απάντησή σας ή την παραπομπή σας σε κάποιο άλλο link... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :up:
×
×
  • Create New...