mr_47 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να δείχνει τα μηνύματα φωτίζοντας την οθόνη κλειδώματος όπως το ios, όχι να έρχονται στα σκοτεινά:) στα φανερά ;) ευχαριστώ Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος και Κωδικός -> Ξύπνημα οθόνης για τις ειδοποιήσεις τι να εννοεις τωρα εσυ... αν καταλαβα τι εννοεις δοκιμασε floatify Θα έχει απενεργοποιήσει να ανάβει η οθόνη, όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα, πως μπορώ να μεταφέρω την πορεία (Data) ενός παιχνιδιού (real racing 3)από ενα ZTE Blade στο καινούργιο Xperia XA1 που πήρα χωρίς να χαθεί κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioa_nna Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδιά έχω λογαριασμό messanger αλλά δεν έχω Facebook account. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό κ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο παλιο υπάρχει περίπτωση να χάσω το account μου ? Επίσης έχω κρατήσει backup αλλά δεν έχω micro sd Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω log out ή αν θα συνδεθώ από το καινούργιο κινητό με το email κ τον αριθμό μου. Παρακαλώ θα ήθελα βοήθεια γιατί είμαι άσχετη κ ευχαριστώ εκ των προτέρων :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Σε μένα δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο κινητό για το "ξύπνημα" της οθόνης με εισερχόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Σε μένα δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο κινητό για το "ξύπνημα" της οθόνης με εισερχόμενα Να γιατί το Android δεν είναι ακόμα "έτοιμο". Κάποια πράγματα πρέπει να είναι σε όλες τις εκδόσεις του, ανεξάρτητα κάποιου κατασκευαστή. Σε MIUI υπάρχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Σε μένα δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο κινητό για το "ξύπνημα" της οθόνης με εισερχόμενα Και αν δεν είσαι μπροστά, να το δεις την ώρα που σκάει το εισερχόμενο απλά θα σου πιεί λίγη μπαταρία και θα χάσεις το notification led... Εγώ προσωπικά και η εφαρμογή να το υποστηρίζει... το απενεργοποιώ. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Να γιατί το Android δεν είναι ακόμα "έτοιμο". Κάποια πράγματα πρέπει να είναι σε όλες τις εκδόσεις του, ανεξάρτητα κάποιου κατασκευαστή. Σε MIUI υπάρχει. Κάποια πράγματα είναι. Κάποια άλλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή. Έτσι είναι το Android. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Κάποια πράγματα είναι. Κάποια άλλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή. Έτσι είναι το Android. Sent from my iPad using Tapatalk Ναι, δεν είπα ότι δεν είναι. Προσωπική άποψη, το stock Android πρέπει να αποκτήσει μερικά ακόμα χαρακτηριστικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εμένα πάντως ανοίγει η οθόνη με τις ειδοποιήσεις, χρωματιστό σύμβολο της εφαρμογής που ήρθε και το περιεχόμενο κρυφό, γιατί έτσι το έχω ρυθμίσει. Πιο stock δεν γίνεται Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εμένα πάντως ανοίγει η οθόνη με τις ειδοποιήσεις, χρωματιστό σύμβολο της εφαρμογής που ήρθε και το περιεχόμενο κρυφό, γιατί έτσι το έχω ρυθμίσει. Πιο stock δεν γίνεται Sent from my Nexus 6P using Tapatalkακριβώς. σε μαμά κινητό ΠΑΝΤΑ ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα, κλήση αναπάντητη κλπ μετά σβήνει και καταλαβαίνεις ότι κάποια ειδοποίηση έχεις από το notification led αν δεν ανάβει κάτι άλλο φταίει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Να γιατί το Android δεν είναι ακόμα "έτοιμο". Κάποια πράγματα πρέπει να είναι σε όλες τις εκδόσεις του, ανεξάρτητα κάποιου κατασκευαστή. Σε MIUI υπάρχει. Διαφωνώ, υπάρχουν εφαρμογές που καλύπτουν τα πάντα, εγώ ας πούμε, έχω την Flash On Call (SMS Alerts) που με ειδοποιεί για κλείσεις και SMS ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 To android σαν open source λειτουργικό επιδέχεται πολλές βελτιώσεις και η κάθε εταιρεία προσπαθεί να "εντυπωσιάσει" το αγοραστικό κοινό προσθέτοντας ή αφαιρώντας λειτουργίες κατά την κρίση της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια πράγματα που βολεύουν κάποιον σε μία συσκευή να μην υπάρχουν σε κάποια άλλη και να ψάχνεται με εφαρμογές που είναι αμφίβολο αν θα δουλεύον σωστά και θα του σπάνε τα "ούμπαλα" :lol: Γι' αυτό η προσωπική μου άποψη είναι να μην βάζετε περιττές εφαρμογές για παραμετροποίηση ή όσο το δυνατόν λιγότερες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Διαφωνώ, υπάρχουν εφαρμογές που καλύπτουν τα πάντα, εγώ ας πούμε, έχω την Flash On Call (SMS Alerts) που με ειδοποιεί για κλείσεις και SMS ...;) Ειδικά για κλήσεις και μηνύματα, προσέχω λίγο παραπάνω για το ποιες εφαρμογές θα σχετίζονται με αυτές/ά, ακόμα κι αν είναι από Play Store. Γι' αυτό η προσωπική μου άποψη είναι να μην βάζετε περιττές εφαρμογές για παραμετροποίηση ή όσο το δυνατόν λιγότερες ;) ^This Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δεν γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Διαφωνώ, υπάρχουν εφαρμογές που καλύπτουν τα πάντα, εγώ ας πούμε, έχω την Flash On Call (SMS Alerts) που με ειδοποιεί για κλείσεις και SMS ...;) Ο φίλος Mr είπε ξεκάθαρα για το λειτουργικό. Οι εφαρμογές είναι ένα άλλο κομμάτι. Ναι, υπάρχουν για τα πάντα (με τίμημα κάποιες διαφημίσεις ή λίγα €) αλλά δεν είναι μέρος του λειτουργικού. Αυτό έπρεπε να έχει κάποια περισσότερα χαρακτηριστικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ειδικά για κλήσεις και μηνύματα, προσέχω λίγο παραπάνω για το ποιες εφαρμογές θα σχετίζονται με αυτές/ά, ακόμα κι αν είναι από Play Store. Έτσι ακριβώς φίλε mr_47:up: Αυτές τις εφαρμογές + τον launcher ΔΕΝ τις έχω αλλάξει ποτέ σε κανένα από τα android που έχω πάρει. Βέβαια εγώ είμαι μαθημένος σε iPhone από το 2009:baby: που αυτές οι εφαρμογές ούτως η άλλως δεν αλλάζουν (και δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ο φίλος Mr είπε ξεκάθαρα για το λειτουργικό. Οι εφαρμογές είναι ένα άλλο κομμάτι. Ναι, υπάρχουν για τα πάντα (με τίμημα κάποιες διαφημίσεις ή λίγα €) αλλά δεν είναι μέρος του λειτουργικού. Αυτό έπρεπε να έχει κάποια περισσότερα χαρακτηριστικά.Όπως; Για το συγκεκριμένο θέμα νομίζω πως καλύπτει τα πάντα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Όπως; Για το συγκεκριμένο θέμα νομίζω πως καλύπτει τα πάντα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Η γρήγορη ματιά που είναι για μένα σημαντικοτατη... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εμένα πάντως ανοίγει η οθόνη με τις ειδοποιήσεις, χρωματιστό σύμβολο της εφαρμογής που ήρθε και το περιεχόμενο κρυφό, γιατί έτσι το έχω ρυθμίσει. Πιο stock δεν γίνεται Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ετσι το είχα στο miui... τώρα όμως πέρασα aicp στο τηλεφωνο μου και δεν έχω καταφέρει να είναι κρυφό το μήνυμα του viber ας πούμε, αν κάνεις scroll down τις ειδοποιησεις, το βλέπεις :X Μπορείς να δώσεις πληροφορίες πως το κατάφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EdVi Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα.... μια μικρή βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Έχω Nokia 6 κατέβασα app lock διάφορα και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... ναι μεν κλειδώνεται η εφαρμογή και δεν έχει κάποιος άλλος πρόσβαση 'ΟΜΩΣ όταν μετά πάω στην επισκόπιση των ανοικτών εφαρμογών, μου εμανίζει δύο καρτέλες μια του app locker και μία της θεωρητικά "κλειδωμένης" εφαρμογής (άρα κάποιος μπορεί και έχει μερίκη εικόνα του περιεχομένου της). Κάποια ιδέα??? :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Η γρήγορη ματιά που είναι για μένα σημαντικοτατη... Σηκώνω το τηλέφωνο και η οθόνη δείχνει τι υπάρχει όσον αφορά ειδοποιήσεις κλπ. Νομίζω φτάνει. Ετσι το είχα στο miui... τώρα όμως πέρασα aicp στο τηλεφωνο μου και δεν έχω καταφέρει να είναι κρυφό το μήνυμα του viber ας πούμε, αν κάνεις scroll down τις ειδοποιησεις, το βλέπεις :X Μπορείς να δώσεις πληροφορίες πως το κατάφερες;Δεν έκανα κάτι παράξενο ή διαφορετικό. Υπάρχουν όλα στις ρυθμίσεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Η γρήγορη ματιά που είναι για μένα σημαντικοτατη... Συμφωνώ Κώστα, νομίζω είναι από τα πιο σημαντικά tips. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μιλάτε για κάτι διαφορετικό από αυτό και δεν έχω καταλάβει καλά; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Για σας με μία ερώτηση που λογικά θα έχει απαντηθεί αλλά δεν μπόρεσα να ναι βρω κατι Μετακόμισα στην Αγγλία και η θέλω να κατεβάσω την τραπεζική εφαρμογή της HSBC. Στο Google play όμως μου τη βγάζει this app is not compatible with your device.(s7) Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω πρόβλημα να κατεβάσω άποψη αλλού τον apk. Θα είναι ασφαλής? Ποιο site είναι ασφαλές? Πχ το apk4fun που βρήκα την εφαρμογή είναι ασφαλές. Ευχαριστώ. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τώρα, με αυτά που έβγαλαν στη φόρα σχετικά με τα κενά ασφαλείας της intel και των παρόμοιων επεξεργαστών, που επηρεάζουν PC, windows, linux και smartphone κινητά, δεν υπάρχει τίποτε ασφαλές κατά την γνώμη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts