stargr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δες μήπως είναι σε κάποιον φάκελο wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Γεια σας. Μπορώ να κάνω επανεγκατάστη το android 4.1 στο κινητό μου; Δεν είμαι ικανοποιημενος καθόλου απο την συμπεριφορά του απο την πρωτη στιγμή που το πηρα. Απο Κινα και το ειχα ζητησει να ειναι και root απο οτι θυμάμαι. Να πω την αλήθεια δεν ήξερα τότε τι είναι root, αλλα ετσι το έκαναν παραγγελεία όλοι, έτσι το έκανα κι εγώ. Πάντως το εχω παρατησει τελείως και λέω μηπως γίνει κάτι. Ενα lenovo είναι, τι μοντέλο, ουτε να ασχοληθώ δεν μπορώ με την πατάτα που έφαγα. Έχω κάνει και επαναφορά, χωρίς να αλλάξει κάτι. Κολλαει σαν UHU. Καλά απο internet, ο Θεός κι η ψυχή του. Αυτά. Να ειμαστε καλά. Edited November 7, 2016 by semola1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Εκτός του ότι οι αναφορές σε σπασμένα προγράμματα απαγορεύονται από το φόρουμ, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για συνδρομητική υπηρεσία και όχι για ένα απλό apk. Αυτές οι υπηρεσίες συνήθως χρησιμοποιούν πολλαπλά κλειδώματα (λογαριασμος, ip, mac adress, imei) και δε σπάνε τόσο εύκολα. Το δοκίμασες λοιπόν και αν σου άρεσε το αγοράζεις, αν όχι πας αλλού. Λογικά μπορείς να το ξαναδοκιμάσεις με νέο λογαριασμό, εννοείται σε άλλη συσκευή, αλλά πόσες φορές θα το κάνεις αυτό ? Δεν αξίζει τον κόπο, το πολύ-πολύ να κερδίσεις λίγα τριήμερα και αυτά με ρίσκο να σου μπλοκάρουν την ip η το ρούτερ (υποθέτω ότι στριμάρεις από wifi) και να μη μπορείς ούτε να το αγοράσεις μετά. Edited November 7, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Γεια σας. Μπορώ να κάνω επανεγκατάστη το android 4.1 στο κινητό μου; Αυτά. Να ειμαστε καλά. αν βρεις τη μαμα ρομ για το μοντελλακι σου εισαι οκ. ακολουθεισ την γνωστη διαδικασια και το ξανακανεις μαμα. πες μοντελλο και σπεκσ μπας και βοηθηθεις εδω μεσα. Τα λενοβα εχουν καλη κοινοτητα υποστηριξης καθοτι δημοφιλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Για απορίες κι ερωτήσεις γενικού περιεχομένου υπάρχει το Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις στο οποίο μπορείτε να υποβάλετε τα ερωτήματα σας και να παίρνετε περισσότερες απαντήσεις και γρηγορότερα. Το παρόν κλειδώνεται. Edited November 8, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrance Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Με τα προγραμματα δεν γινεται τιποτα.Θελει Debug Mode On και δεν μπορω. Σκεφτομαι μηπως υπαρχει τροπος μεσω command line να το ενεργοποιησω?Η να δωσω να μου φτιαξουν την οθονη. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 γνωριζουμε σε πιο φακελο του συστηματος υπαρχουν οι εγγραφες των επαφων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παιδιά, έχει κάποιο διάστημα που κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση (πριν καν βάλω το pin) μου βγάζει στο κάτω μέρος ένα toast message που γράφει: "Η λήψη του συνημμένου από το μήνυμα πολυμέσου απέτυχε. Δοκιμάστε αργότερα". Μάλιστα νομίζω πως το βγάζει 2 φορές.. Να υποθέσω πως έχει σκαλώσει κάποιο MMS, αλλά δεν ξέρω ποιο. Μου το κάνει ΑΡΚΕΤΟ καιρό, μπορώ κάπως να το ξεμπλοκάρω; Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει. Έσβησα όλα τα μηνύματα αλλά αυτό συνεχίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3ros Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εκανα σε ενα ulefone Paris αναβάθμιση android απο 5.1 σε 6.0. Πριν την αναβάθμιση αντέγραψα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου στο PC. Μπορώ να ανακτήσω τα μηνύματα/την λίστα κλήσεων ; Κατέβασα το DrFone αλλα αυτό δεν υποστηρίζει ανάκτηση απο PC. Το κινητό δεν ήταν root. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Όχι δε γίνεται. Αυτά έχουν αποθηκευθεί σε φακέλους συστήματος τους οποίους δε μπορούσες να τους δείς. Το παρόν δεν έχει λόγο συνέχειας και κλειδώνεται. Επίσης, να πω για πολλοστή φορά, μην ανοίγετε νέο θέμα για κάθε ερώτηση σας. Πρώτα κοιτάτε μήπως σας καλύπτει κάποιο υπάρχων θέμα για να ρωτήσετε εκεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να υποβληθεί το ερώτημα στο Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δυστυχώς δε γίνεται. Χωρίς τη χρήση της οθόνης δε μπορείς να κάνεις κάτι. Το παρόν κλειδώνεται και θα παρακαλέσω για πολλοστή φορά, να μην ανοίγετε νέο θέμα για κάθε ερώτηση σας. Πρώτα κοιτάτε μήπως σας καλύπτει κάποιο υπάρχων θέμα για να ρωτήσετε εκεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ερώτημα έπρεπε να υποβληθεί στο Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θα πρέπει να πας εδώ, στα Lenovo, να βρείς το μοντέλο της συσκευής σου και να ρωτήσεις εκεί ώστε να σε βοηθήσουν άλλοι χρήστες που έχουν τη συσκευή. Το παρόν κλειδώνεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 @gnikosr Δε γίνεται αυτό που ρωτάς. Οι εφαρμογές που δίνονται για δοκιμαστική περίοδο καταγράφουν διάφορα στοιχεία της συσκευής σου για να μη μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό που ρωτάς, να την εγκαταστεί δηλαδή πολλαπλές φορές και να συνεχίζει να τη χρησιμοποιεί γιά μετά το χρονικό πέρας της δοκιμής. Το θέμα κλειδώνεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 γνωριζουμε σε πιο φακελο του συστηματος υπαρχουν οι εγγραφες των επαφων ? /data/data/com.android.providers.contacts/databases, είναι μια βάση δεδομένων (.db) sqlite συνήθως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Στο play store μπορείτε να μπείτε? Με το που πατάω την εφαρμογή μένει κολλημένο στην άσπρη οθόνη σαν να μη μπορεί να συνδεθεί. Δεν μπορώ να μπω ούτε από τον browser δεν ανοίγει τη σελίδα. Είναι γενικό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Στο play store μπορείτε να μπείτε? Με το που πατάω την εφαρμογή μένει κολλημένο στην άσπρη οθόνη σαν να μη μπορεί να συνδεθεί. Δεν μπορώ να μπω ούτε από τον browser δεν ανοίγει τη σελίδα. Είναι γενικό το πρόβλημα? Το είχα κι εγώ χτες το βράδυ. Όχι μόνο στο Play Store, αλλά και στο Youtube. Αλλά, εμφανίστηκε pop-up μήνυμα που έγραφε ότι τα google services έκαναν update. Σε 5 λεπτά περίπου θα είσαι ok. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μιά χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το είχα κι εγώ χτες το βράδυ. Όχι μόνο στο Play Store, αλλά και στο Youtube. Αλλά, εμφανίστηκε pop-up μήνυμα που έγραφε ότι τα google services έκαναν update. Σε 5 λεπτά περίπου θα είσαι ok. ΤΟ θέμα είναι ότι είναι 2 μέρες έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 ΤΟ θέμα είναι ότι είναι 2 μέρες έτσι. Ωχ... Αυτό δεν το ήξερα.. :/ Θυμάσαι να έκανες κάτι διαφορετικό, που να το ξεκίνησε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ωχ... Αυτό δεν το ήξερα.. :/ Θυμάσαι να έκανες κάτι διαφορετικό, που να το ξεκίνησε; Όχι τπτ. Το μόνο που έμεινε τωρα είναι να κατάργησω τις ενημέρωσεις. Θα περιμένω καμία μέρα ακόμα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Όχι τπτ. Το μόνο που έμεινε τωρα είναι να κατάργησω τις ενημέρωσεις. Θα περιμένω καμία μέρα ακόμα και βλέπουμε. Γράψε ξανά εδώ, να ψάξουμε το φταίει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Να κάνω μια κουτί ερώτηση; μήπως ο φίλος με το πρόβλημα ήταν σε κάποια περιοχή που πέσανε "ομπρέλες" με την επίσκεψη Ομπαμα;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Να κάνω μια κουτί ερώτηση; μήπως ο φίλος με το πρόβλημα ήταν σε κάποια περιοχή που πέσανε "ομπρέλες" με την επίσκεψη Ομπαμα;;; Όχι καμία σχέση. ;-) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γράψε ξανά εδώ, να ψάξουμε το φταίει. Έχει 2 μέρες δεν μπορώ να στο play store ούτε από εφαρμογή ουτε από το browser. Φαίνεται σαν να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Καθαρισμός cache και δεδομένων έγινε και στα Google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 υπαρχει τροπος να εμποδιζεται μια εφαρμογη απο το να ανοιγει μονη της το play store σε στυλ Pop-up? π.χ. οταν παταω για μηνυματα στο m.facebook.com ανοιγει to store και σε παραπεμπει να κατεβασεις το messenger. Αυτο το κανει και σε καποιες αλλες εφαρμογες που εχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 υπαρχει τροπος να εμποδιζεται μια εφαρμογη απο το να ανοιγει μονη της το play store σε στυλ Pop-up? π.χ. οταν παταω για μηνυματα στο m.facebook.com ανοιγει to store και σε παραπεμπει να κατεβασεις το messenger. Αυτο το κανει και σε καποιες αλλες εφαρμογες που εχω. Νομίζω αυτό που λες θέλει άρση των προεπιλογών στην εφαρμογή του store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts