Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος με marshmallow.προσπαθώ να ενεργοποιήσω το αυτόματο ανέβασμα φωτο στο cloud mega και onedrive και στα δύο δεν με αφήνει και λέει αυτό στην φωτο.τι θέλει να κάνω δεν καταλαβαίνω!

Sent from my ZP952 using Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/264e3c6523d19334ca18484af1f6a99b.jpg

Και στην εφαρμογή what's up

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/ef0c56cd2f8c4c531068cb7a022848e7.jpg

Επίσης όταν πάω στο μενού της βελτιστοποίηση μπαταρίας

Είναι άχνη ή επιλογή.πατάω όλες οι εφαρμογές, βγαίνω από το μενού αλλά όταν ξανά πάω πάλι Είναι άχνη ή επιλογή.Γιατί;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/0997f379af3b9255523e98b0dd21be86.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/797f91ac0d414188a15b3484bb893fa1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/e57046c81e2fe79bd41751a82a45f35b.jpg

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Έχεις κάποια εφαρμογή φίλτρου οθόνης?? Από αυτές που είναι για να κάνουν την οθονη λίγο ποιο κίτρινη να μη σε στραβωνει τη νύχτα. Αυτή μάλλον φταίει

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Έχεις κάποια εφαρμογή φίλτρου οθόνης?? Από αυτές που είναι για να κάνουν την οθονη λίγο ποιο κίτρινη να μη σε στραβωνει τη νύχτα. Αυτή μάλλον φταίει

δεν εχω καμία τέτοια εφαρμογή! Τελικά έβαλα σε όλες τις εφαρμογές μέσα στο μενού του screen overlay όχι αντί για Ναι και τώρα δεν πετάει το μήνυμα!

Καλά μας δουλεύουν εκεί στην Google? η εφαρμογή πχ cooltool θέλει να είναι ενεργή η σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές.Από την άλλη η εφαρμογή "ημερολόγιο" Η μαμά του κινητού μου πετάει το μήνυμα ότι πρέπει να ακυρωσω την σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές! ! ! οπότε πρέπει μέσα στο μενού εκείνο να βάλω στο cooltool οχι αντί για Ναι! τι μλκια είναι αυτή; ΔΕΝ έχω καμία εφαρμογή screen filter που διαβάζω!

καμία λύση πριν φλασαρω πίσω την lolipop?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Τι ακριβώς είναι το περιαγωγή δεδομένων;

Και μόνο με τα δεδομένα κινητής συακευης μπορώ να μπω στο ίντερνετ μέσω της cosmote whatsup που έχω.

Ανοιξα καπακι και δειχνει να εχει ξεκολλησει η μια πλευρα της υποδοχης οποτε υποθετω οτι εχει χαλασει η συνδεση. Παιζει να ξερει κανεις καποιον που να φτιαχνει κατι τετοιο σε φυσιολογικες τιμές? 45 ευρα που ζητανε ολοι για κατι τετοιο μου φαινονται παρα πολλα για ενα tablet 2ετιας+ που πλεον το βρισκεις με 100 ευρα συνολο.

Προφανώς η γνώση και η τεχνική που απαιτείται για την επισκευή είναι η ίδια (και κοστολογείται το ίδιο), είτε πρόκειται για tablet του σωρού είτε πρόκειται για δυνατό εργαλείο.

Αν όλοι ζητάνε 45€ ίσως τελικά είναι φυσιολογική τιμή (ανεξάρτητα αν είναι συμφέρουσα ή όχι)

Προφανώς η γνώση και η τεχνική που απαιτείται για την επισκευή είναι η ίδια (και κοστολογείται το ίδιο), είτε πρόκειται για tablet του σωρού είτε πρόκειται για δυνατό εργαλείο.

Αν όλοι ζητάνε 45€ ίσως τελικά είναι φυσιολογική τιμή (ανεξάρτητα αν είναι συμφέρουσα ή όχι)

Διαφωνω μεν με αυτο που λες, αλλα εστω κι ετσι να ειναι το θεμα μου ειναι οτι για κατι τετοιο δεν αξιζει να δωσει καποιος 45 ευρω. Γι'αυτο ρωταω μηπως και υπαρχει καποιος που το κανει σε χαμηλοτερη τιμη, οπως το ειχε κανει ηδη για ενα αλλο tablet της ιδιας κοπελας ενας αλλος που ομως εφυγε απο Αθηνα. Προφανως λοιπον γινεται και σε καλυτερη τιμη.

Καλημερα παιδες.

Εχω μια απορια αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ειναι στο παρων thread. Ρωταω και μου λετε αν πρεπει να μεταφερθει.

Εχω ενα Ainol novo 9 μιας φιλης στα χερια μου που εχει brickαρει και προσπαθω να το σωσω αλλα δυστυχως το usb δε λειτουργει. Ανοιξα καπακι και δειχνει να εχει ξεκολλησει η μια πλευρα της υποδοχης οποτε υποθετω οτι εχει χαλασει η συνδεση. Παιζει να ξερει κανεις καποιον που να φτιαχνει κατι τετοιο σε φυσιολογικες τιμες? 45 ευρα που ζητανε ολοι για κατι τετοιο μου φαινονται παρα πολλα για ενα tablet 2ετιας+ που πλεον το βρισκεις με 100 ευρα συνολο.

Ευχαριστω

45€ για μια κολληση θυρας usb ειν οχι απλα κλεψιμο αλλά κοροιδία. και εγώ και άλλοι συνάδελφοί μου παίρνουμε 10-20€ αναλογα την περίπτωση

Τι ακριβώς είναι το περιαγωγή δεδομένων;

Και μόνο με τα δεδομένα κινητής συακευης μπορώ να μπω στο ίντερνετ μέσω της cosmote whatsup που έχω.

Να χρησιμοποιείς τα δεδομένα κινητής όταν είσαι στο εξωτερικό.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/4276c519d47a5efcc1f0dcc6f04d6874.jpg

όταν μπαίνετε στην βελτιστοποίηση μπαταρίας έτσι σας το δείχνει;

Μετά Εάν πατήσω όλες οι εφαρμογές τότε δείχνει ποιες έχουν και ποιες όχι βελτιστοποίηση.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/b14396b827dd2b3934a50d925ed62373.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/f27cdc6f1aeda4a7e5449405d69bd1b3.jpg

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα σε καποιο κινητο smartphone, κοντα στα 250€, εχω το honor 4x με 2GB RAM, αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Εχετε καποιο να προτινετε;

Απο τι ψαχτικα λιγο βρηκα δυο smartphones παλι της huawei μεν (δεχομαι κ αλλες προτασεις).

Huawei P9 Lite 3GB

Honor 7 Dual

Με διαφορα οτι με τραβηξε μονο κ μονο για ενα λογο το honor 7 οτι εχει gorilla glass protection. Ηταν ο μοναδικος λογος.

Ευχαριστω πολυ.

αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Τώρα ξαφνικά άρχισε?

Μήπως δε φταίνε τα 2gb ram?

Δοκίμασες κάνα factory reset μπας και πάρει ανάσα?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160726/edd2d3932da3796b8fcd770c847dbf40.jpg

αναβαθμίστηκε το κινητό μου σε marshmallow και πλέον οι εφαρμογές kernel και system δεν είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση μπαταρίας.και ειδικά όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό η μπαταρία έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά.

Τώρα ξαφνικά άρχισε?

Μήπως δε φταίνε τα 2gb ram?

Δοκίμασες κάνα factory reset μπας και πάρει ανάσα?

Θα το δοκιμασω κ θα ενημερωσω, ευχαριστώ.

Παιδιά το adguard είναι ασφαλές ή εχει ακουστεί τίποτα περίεργο;

Ασφαλές με ποια έννοια;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά το adguard είναι ασφαλές ή εχει ακουστεί τίποτα περίεργο;

Ναι μια χαρά πρόγραμμα είναι ( παλιότερα υπήρχε μια φήμη ότι ήταν βιτρίνα των "υπηρεσιών" των ΗΠΑ ....συλλογή πληροφοριών...)

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα σε καποιο κινητο smartphone, κοντα στα 250€, εχω το honor 4x με 2GB RAM, αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Εχετε καποιο να προτινετε;

Απο τι ψαχτικα λιγο βρηκα δυο smartphones παλι της huawei μεν (δεχομαι κ αλλες προτασεις).

Huawei P9 Lite 3GB

Honor 7 Dual

Με διαφορα οτι με τραβηξε μονο κ μονο για ενα λογο το honor 7 οτι εχει gorilla glass protection. Ηταν ο μοναδικος λογος.

Ευχαριστω πολυ.

Βάλε κάτι ακόμη και πάρε το LG g3 32gb 3gb ram. Δεν υπάρχει καλύτερο vfm στα χαρακτηριστικά του.. αλλιώς κοίτα στις αγγελίες μεταχειρισμενο γύρω στα 200.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Έχω android 6.01 και ενώ έχω κλείσει στο μενού ρυθμίσεις, πληροφορίες συσκευής το αυτόματο update firmware, πάτησα κατά λάθος τη χειροκίνητη αναζήτηση update firmware.

Από τότε μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση και τον αριθμό 1 στο εικονίδιο των ρυθμίσεων για να προχωρήσω στη λήψη των ενημερώσεων. Δεν θέλω να κάνω λήψη.

Ξέρει κάποιος να μου πει πως απενεργοποιεί αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα;

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Ασφαλές με ποια έννοια;

Ασφαλές με την έννοια ότι έχουμε και web banking στο κινητό μην βρεθούμε προ απροόπτων.

Ναι μια χαρά πρόγραμμα είναι ( παλιότερα υπήρχε μια φήμη ότι ήταν βιτρίνα των "υπηρεσιών" των ΗΠΑ ....συλλογή πληροφοριών...)

Τελικά το έβγαλα γιατί είχα μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από πριν αν και η εφαρμογή έλεγε ότι ίσα ίσα θα έβλεπα και μείωση της κατανάλωσης data.

Από την στιγμή που με δεδομένα μπαίνω σε ελάχιστα site που δεν έχουν flash περιεχόμενο τελικά το έβγαλα...

Ασφαλές με την έννοια ότι έχουμε και web banking στο κινητό μην βρεθούμε προ απροόπτων.

Τελικά το έβγαλα γιατί είχα μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από πριν αν και η εφαρμογή έλεγε ότι ίσα ίσα θα έβλεπα και μείωση της κατανάλωσης data.

Από την στιγμή που με δεδομένα μπαίνω σε ελάχιστα site που δεν έχουν flash περιεχόμενο τελικά το έβγαλα...

Ενα χρονο που χρησιμοποιω android για πληρωμες, μεταφορες κτλ. με τις εφαρμογες της πειραιως και της εθνικης δεν ειχα θεμα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλο θα ειναι παντος οταν θα χρησιμοποιειτε τετοιου ειδους εφαρμογες οπως web banking, να μην ειστε συνδεδεμενοι σε δημοσια δικτυα.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο prisma να κατεβάσω στη συσκευή τα αρχεία ώστε να μην κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να πειράξω μια φωτο; 3/4 φορές που προσπαθώ σέρνεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο prisma να κατεβάσω στη συσκευή τα αρχεία ώστε να μην κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να πειράξω μια φωτο; 3/4 φορές που προσπαθώ σέρνεται..

Όχι δεν γίνεται αυτό . Είναι μόνο μέσω ίντερνετ η εφαρμογή. Και σε μένα σέρνεται μέχρι να φορτώσει και να εφαρμοστεί το φίλτρο που θελω.

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το prisma, να πούμε ότι είναι μια νέα αφορμή για φωτογραφίες που τις κάνει να φαίνονται σαν πίνακες ζωγραφικής.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma

Edited by lek88

Προσπαθώ να συγχρονίσω Αγαπημένα και ρυθμίσεις chrome άλλο και το Splanner με το λογαριασμό μου στο Google, αλλά συνέχεια μου βγάζει μήνυμα ότι ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος.

Αυτό μου συμβαίνει σε android 6.01 στο καινούργιο μου τηλέφωνο Samsung galaxy j7 f10n

Πώς μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα συγχρονισμού που αντιμετωπίζω?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned