vassar Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ σε Galaxy S4 πηγαίνω ρυθμισεις -> λογαριασμοι - > google και μου βγαζει παντα το μυνημα ρυθμισεις διακοπηκε. Το ίδιο συνέχισε να μου το κάνει αφού έστησα και από την αρχή το κινητό. Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να μπω μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού Google, ήταν μέσα από τις ρυθμίσεις της "Συλλογής" εκεί δηλαδή που βλέπουμε τις εικόνες και τα βίντεο. Edited July 10, 2016 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Πως γινεται αυτο ακριβως? Αν εννοεις αυτο ή απο το recovery menu -> wipe cache partition, τα δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν αλλαξε κατι. Απο το recovery menu? Αν ναι ποια επιλογη διαλεγω ακριβως? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κανονικα μπαινει σε ολους τους αλλους λογαριασμους οπως viber, messenger κ.τ.λ. Δοκίμασε να κάνεις τότε ξεχωριστά τις εφαρμογές που έχουν σχέση με τον λογαριασμό Google. Google play services, Google App και όποια άλλη σου δίνει την επιλογή. Εάν είσαι ρουτ, το Titanium Backup είναι πιο βολικό. Επίσης φαντάζομαι ότι παλιότερα δεν σου το έκανε. Έτσι σκέψου εάν τώρα τελευταία πέρασες κάποια εφαρμογή που να έχει σχέση με τον λογαριασμό σου ή κάποια εφαρμογή της Google και ξήλωσε τες να δεις πως συμπεριφέρεται. Αν και πραγματικά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα κολλήματος της ρομ και μάλλον το πας για επαναφορά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δοκιμασα και επαναφορα με το που δηλσα το μειλ μου δουλευε αλλα με το που εκανε καποια updates απο μονο του χωρις να εχω εγκαταστησει απολυτως καμια εφαρμογη μου παλι εκανε το κλασικο και κολλαγε οποτε πηγαινα σε αυτο το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αφού δεν έφτιαξε με το hard reset τότε η καλύτερη λύση είναι να το πας στο service έτσι όπως είναι τώρα... χωρίς καμία εφαρμογή και να τους πεις το πρόβλημα... Υπάρχει βέβαια και η λύση του odin και πέρασμα της επίσημης rom από την αρχή αλλά δεν ξέρω πόσο το "κατέχεις" το σπορ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν ξερω γιατι αλλα απο χτες οταν παω στις ρυθμισεις -> λογαριασμοι - > google μου βγαζει παντα το μυνημα ρυθμισεις διακοπηκε και δεν ξερω γιατι συμβαινει κατι τετοιο ετσι ξαφνικα ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα. Εχω το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης στα Google play store Google play services Google services framework Και επανεκκίνηση. Εμένα αυτό δούλεψε σε ανάλογη περίπτωση. Μετά μπορεί να σού βγάζει error στο play αλλά άν αφαιρέσεις και ξαναπροσθέσεις τον λογαριασμό σου θα στρώσει. Έτσι έγινε σε εμένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αφού δεν έφτιαξε με το hard reset τότε η καλύτερη λύση είναι να το πας στο service έτσι όπως είναι τώρα... χωρίς καμία εφαρμογή και να τους πεις το πρόβλημα... Υπάρχει βέβαια και η λύση του odin και πέρασμα της επίσημης rom από την αρχή αλλά δεν ξέρω πόσο το "κατέχεις" το σπορ... Μα μια χαρα δουλευε μεχρι πριν μερικες μερες. Οποτε δεν φταιει το οτι δεν εχει περαστει καλα η εκδοση android 5.0.1. Καλα κι ετσι να το αφησω δεν τρεχει τιποτα αλλωστε backup επαφων κανω και χειροκινητα. Παντως μου φαινετε περιεργο. Να το παω στο service γι' αυτο το λογο και να πληρωσω το λιγοτερο 30 ευρω μου φαινετε υπερβολικο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης στα Google play store Google play services Google services framework Και επανεκκίνηση. Εμένα αυτό δούλεψε σε ανάλογη περίπτωση. Μετά μπορεί να σού βγάζει error στο play αλλά άν αφαιρέσεις και ξαναπροσθέσεις τον λογαριασμό σου θα στρώσει. Έτσι έγινε σε εμένα τουλάχιστον. Το google services framework που το βρισκω γατι δεν το βλεπω πουθενα στο "διαχείριση εργασιων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ζητώ άμεσα βοήθεια !!! Το κινητό άρχισε να ζεσταίνεται ενώ ήταν σε αναμονή και έχει 74% μπαταρία από 100% χωρίς λόγο. Κάνω επανεκκίνηση και μου βγάζει μήνυμα το AVG Anti-theft ότι το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται σαν σωστό κανένα κωδικό. Τι κάνω ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ζητώ άμεσα βοήθεια !!! Το κινητό άρχισε να ζεσταίνεται ενώ ήταν σε αναμονή και έχει 74% μπαταρία από 100% χωρίς λόγο. Κάνω επανεκκίνηση και μου βγάζει μήνυμα το AVG Anti-theft ότι το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται σαν σωστό κανένα κωδικό. Τι κάνω ;;;;; Τι τηλέφωνο είναι? Είναι δικό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ναι το δικό μου είναι, Jiayu S3. Τι πρέπει να κανω ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έκανα hard reset στην συσκευή μου και πλέον δεν μπορω να χρησιμοποιήσω τις περισσότερες εφαρμογές της google οπως πχ drive και google now!Μου λεει ότι χρειάζεται να αναβαθμίσω τα google services αλλά εκείνα μου γράφουν οτί η αναβάθμιση δεν ειναι διαθέσιμη για την συσκευή μου!Εκανα clear τα google services αλλά τα ίδια.Γνωριζει κανείς τι στο καλό γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stzouv Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει εσβησα κατα λαθος απο το tablet μου μια εφαρμογη συστηματος androit systemUI και τωρα μολις ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει keyguard test activity εχει σταματησει και δεν μπορω να κανω τιποτα Εχει κανεις καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει εσβησα κατα λαθος απο το tablet μου μια εφαρμογη συστηματος androit systemUI και τωρα μολις ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει keyguard test activity εχει σταματησει και δεν μπορω να κανω τιποτα Εχει κανεις καμια ιδεα?? Factory reset μεσω recovery mode, αφου πρωτα το συνδεσεις στο pc και παρεις backup οτι μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει εσβησα κατα λαθος απο το tablet μου μια εφαρμογη συστηματος androit systemUI και τωρα μολις ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει keyguard test activity εχει σταματησει και δεν μπορω να κανω τιποτα Εχει κανεις καμια ιδεα?? Πως έσβησες εφαρμογή συστήματος; Είσαι root; Αν είσαι και όντως εσβησες εφαρμογή συστήματος, τότε δε νομίζω να επανέλθει με factory reset. Ενδεχομένως να χρειαστεί πέρασμα εν νέου της rom..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το google services framework που το βρισκω γατι δεν το βλεπω πουθενα στο "διαχείριση εργασιων" Άλλαξε την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά και θα τα βρεις αυτά τα τρία στην σειρά. Δεν ξέρω πώς το γράφουν στα ελληνικά. Κι εγώ έτσι το είχα βρει... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Factory reset μεσω recovery mode, αφου πρωτα το συνδεσεις στο pc και παρεις backup οτι μπορεις. Με factory reset ΔΕΝ λύνονται Ολα !! Όπως έγραψε και ο φίλος το systemUI είναι μέρος του συστήματος ! εφόσον το έσβησε (μπορείς να το διαγράψεις ΜΟΝΟ εάν είσαι Root !! ) Μπορεί μόνο να περάσει την rom από την αρχή ή να κάνει extract το systemUI .apk από κάποια άλλη rom και να φτιάξει ένα zip file και να το κάνει εγκατάσταση από recovery (εφόσον φυσικά η συσκευή έχει custom recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά το winbank αμα είσαι root δεν παίζει?? Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να δώσω δικαιώματα σε μια εφαρμογή να δουλεύει και με δεδομένα και όχι μόνο με WiFi? Έχω το cyta4u και δεν δουλεύει με data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν έχεις xposed δοκίμασε με κανα fake wifi Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχει βρει κανεις λυση για το random reboots προβλημα που εχει το Android 4.4.2 ? Εχω ενα tablet Pipo M7T 3G και απο μαμα 4.2.2 του εβαλα την Riley 1.4.1 (4.4.2) και εχω αυτο το προβλημα αλλα οπως διαβασα και με την μαμα 4.4.2 εχει το ιδιο προβλημα και με μια αναζητηση στο Google ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα το restart στην 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχει βρει κανεις λυση για το random reboots προβλημα που εχει το Android 4.4.2 ? Εχω ενα tablet Pipo M7T 3G και απο μαμα 4.2.2 του εβαλα την Riley 1.4.1 (4.4.2) και εχω αυτο το προβλημα αλλα οπως διαβασα και με την μαμα 4.4.2 εχει το ιδιο προβλημα και με μια αναζητηση στο Google ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα το restart στην 4.4.2 Το Android 4.4.2 είναι σταθερο ! Πάντα τα προβλήματα παρουσιαζονται από την παραμετροποίηση που κάνουν οι εταιρείες . Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το ταβλετ που έχεις... (είτε είναι software η hardware το πρόβλημα σου ) Ψάξε στα forum που είναι για το ταμπλετ σου (ενδέχεται να φταιει ο επεξεργαστης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το Android 4.4.2 είναι σταθερο ! Πάντα τα προβλήματα παρουσιαζονται από την παραμετροποίηση που κάνουν οι εταιρείες . Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το ταβλετ που έχεις... (είτε είναι software η hardware το πρόβλημα σου ) Ψάξε στα forum που είναι για το ταμπλετ σου (ενδέχεται να φταιει ο επεξεργαστης) Με 4.2.2 δεν ειχε προβλημα μονο με την 4.4.2 και την stock rom και την custom rom και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Με 4.2.2 δεν ειχε προβλημα μονο με την 4.4.2 και την stock rom και την custom rom και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα. Είναι bug που έχει η official rom της εταιρείας (το ίδιο bug θα περιέχει και η custom εφόσον ο δημιουργός δεν μπορεί να φτιάξει ) Οπως έγραψα την λύση (εάν υπάρχει ) θα την βρεις στα forum του ταβλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Είναι bug που έχει η official rom της εταιρείας (το ίδιο bug θα περιέχει και η custom εφόσον ο δημιουργός δεν μπορεί να φτιάξει ) Οπως έγραψα την λύση (εάν υπάρχει ) θα την βρεις στα forum του ταβλετ Δεν βρηκα λυση αρα επιστρεφω στην μαμα 4.2.2 η στην Riley 1.3 που ειναι βασισμενη στην 4.2.2 Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά, τι είναι αυτό; Μου δείχνει κατανάλωση ή δεν καταλαβαίνω σωστά; Μπορώ να κάνω κάτι; Γενικά κατεβαίνει εύκολα το ποσοστό της μπαταριας. Ευθύνεται αυτό γι αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά, τι είναι αυτό; Μου δείχνει κατανάλωση ή δεν καταλαβαίνω σωστά; Μπορώ να κάνω κάτι; Γενικά κατεβαίνει εύκολα το ποσοστό της μπαταριας. Ευθύνεται αυτό γι αυτό; Φαίνεται ότι κάτι δεν αφήνει τη συσκευή σου να "κοιμηθεί".. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts