lek88 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ωωχ άκυρο βρήκα τι χαζομαρα έκανα. Είχα τόση ώρα ενεργό το blue light filter και γιαυτό δεν γινόταν το απενεργοποιησα και εγκαταστάθηκε κανονικά! Ωραία!!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ πάντως! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ πάντως! Δεν βοήθησα πουθενά, μόνος σου το έλυσες!! :) (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μου'χει τυχει και μενα παιδια με προγραμματα τυπου flux που μειωνουν φωτεινότητα οθονης δεν μπορεις να πατησεις install.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Με τις Screen Filter, Eye Protector γίνεται ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Γεια χαρά στην παρέα.... εδώ και λίγο καιρό τα δυο τηλέφωνα που έχω με διαφορετική έκδοση αντρόιντ , εμφανίζουν την εικόνα που έχω συνημμένη όταν φορτίζουν, χωρίς να πειράξω τίποτα. Καινούργια κόλπα είναι αυτά; ξέρει κανείς; σορρυ δε μπορω να ανεβασω εικόνα...... Ποια εικόνα? Ανέβασε την εδώ http://postimage.org/ και στειλε μας το έκτο λινκ που θα σου δώσει (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορρυ δε μπορω να ανεβασω εικόνα...... ας διαγραφεί Δες το σχόλιο μου. Έκανα Edit (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ!! http://s32.postimg.org/rdg87abnp/DSC_0031.jpg host image online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Σ'ευχαριστώ πολύ!! http://s32.postimg.org/rdg87abnp/DSC_0031.jpg host image online Τίποτα :) Μπορεί να στο κάνει κάποια εφαρμογή αυτό!!! Ίσως κάποια που έχεις και στις 2 συσκευές. Η κάποιο app από αυτά τα battery saver ίσως. Καποια εφαρμογη σου έβαλε αυτή την lock screen και εμφανίζεται όταν συνδέσεις τον φορτιστή! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο, τώρα μόλις έψαχνα και με γκουγκλ και είδα πως έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα, στο εξωτερικό κυρίως... κάποια εφαρμογή είναι λένε και αυτοί απλά τα αγγλικά μου δεν φτάνουν για να βγάλω 100% νόημα. τελος παντων, ευχαριστώ και πάλι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο, τώρα μόλις έψαχνα και με γκουγκλ και είδα πως έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα, στο εξωτερικό κυρίως... κάποια εφαρμογή είναι λένε και αυτοί απλά τα αγγλικά μου δεν φτάνουν για να βγάλω 100% νόημα. τελος παντων, ευχαριστώ και πάλι...:) Έχεις κάποιο battery saver? Αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις να δεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έχεις κάποιο battery saver? Αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις να δεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Σε μένα το έκανε το InstaBeauty!!! Αλλά θα μου φανεί περίεργο αν έχει τέτοια εφαρμογή το παιδί :D γι αυτό δεν την έχω αναφέρει καν!! Σε μένα έκανε πορτοκαλί την lock (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σε μένα το έκανε το InstaBeauty!!! Αλλά θα μου φανεί περίεργο αν έχει τέτοια εφαρμογή το παιδί :D γι αυτό δεν την έχω αναφέρει καν!! Σε μένα έκανε πορτοκαλί την lock (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Μπορεί να έχω μπερδευτεί με άλλη περίπτωση. Νομίζω όμως πως είχε αναφερθεί παλαιότερα πως κάτι αντίστοιχο έκανε και το touchpal. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Μπορεί να έχω μπερδευτεί με άλλη περίπτωση. Νομίζω όμως πως είχε αναφερθεί παλαιότερα πως κάτι αντίστοιχο έκανε και το touchpal. Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί είχα ανεβάσει κ εγώ φωτο και ρωτούσα τι μπορεί να φταίει και μου είπες τότε ότι μάλλον φταίει το touchpall. Δεν το είχα όμως. Ναι, είχε αναφερθεί από άλλο παιδί εκείνες τις μέρες ότι δημιουργεί πρόβλημα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί είχα ανεβάσει κ εγώ φωτο και ρωτούσα τι μπορεί να φταίει και μου είπες τότε ότι μάλλον φταίει το touchpall. Δεν το είχα όμως. Ναι, είχε αναφερθεί από άλλο παιδί εκείνες τις μέρες ότι δημιουργεί πρόβλημα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Και το TouchPal το κάνει αυτό δεν μπερδεύεσαι! TouchPal->ρυθμίσεις->γενικές ρυθμίσεις->boost charge το έχει. Το αναφέρω απλά αν το αντιμετωπίσει κάποιος άλλος χρήστης αυτό το πρόβλημα και έχει εγκατεστημένο το TouchPal να ξέρει τι είναι! Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο οταν χρησιμοποιω internet απο το android κινητο μου εχω παρα πολλες διαφημησεις και πολλες εφαρμογες αγνωστες ζηταν να τις κανω εγκατασταση. Δεν σταματανε. Χρησιμοποιω τον google crome και το κινητο μου ειναι το leagoo elite 1. Δεν ειναι root και δεν θελω να το κανω γιατι δε θελω να χασω την εγγυηση του για κινητο 2 μηνων. Ελπιζω να εχετε καποιες λυσεις να μου προτεινετε xχωρις να γινει root το κινητο Βγάλε το φέισμπουκ. Σου πασάρει διαφημίσεις ακόμα και αν έχεις adaway. Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Βγάλε το φέισμπουκ. Σου πασάρει διαφημίσεις ακόμα και αν έχεις adaway. Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πασάρει εντός της εφαρμογής όμως και είναι διαφορετικές από τις κλασικές που πασάρουν οι άλλες εφαρμογές δεν βγάζει τίποτα από αναδυόμενα, εγκατάσταση εφαρμογών, μήνυμα βρέθηκε ιός κλπ. Και το touchpal έβγαζε αναδυόμενα χωρίς να το βγάζει στην λίστα των adware που δεν μπορεί να κάνει φραγή το adaway. Το chompsms και το speedtest που χρησιμοποιώ πάλι με adaway πετούσαν αναδυόμενα αλλά το ήξερα μιας και τα αναφέρει στην λίστα του το adaway ότι δεν μπορεί να τα σταματήσει. Τη λύση σε αυτό μου την δίνει το xposed module minminguard. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/db1edd6a8281e147005661e0577beb01.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/7c4f838e113412de5b7998eda7e5da39.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/4b747659be744e51c13346406e6b6329.jpg Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Τίποτα δεν κάνουν. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Τίποτα απολύτως. Τίποτα δεν κάνουν. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Σε ποιες αναφέρεστε και λέτε δεν κάνουν τίποτα? Εξαρτάται τις εφαρμογές, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν μια χαρά δουλειά όπως greenify, deep sleep battery saver, amplify κλπ και αποδεδειγμένα βοηθούν. Καθώς και εφαρμογές που μπορείς με κάποια vm και kernel tweaks να αυξήσεις τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά και την απόδοση της συσκευής. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Σε ποιες αναφέρεστε και λέτε δεν κάνουν τίποτα? Εξαρτάται τις εφαρμογές, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν μια χαρά δουλειά όπως greenify, deep sleep battery saver, amplify κλπ και αποδεδειγμένα βοηθούν. Καθώς και εφαρμογές που μπορείς με κάποια vm και kernel tweaks να αυξήσεις τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά και την απόδοση της συσκευής. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πως λειτουργεί το greenify? Αν κάνει καλή εξοικονόμηση με ενδιαφέρει. Το κατέβασα να δω, μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες?? Αυτό το Μπλε που γράφει GCM δίπλα από τις εφαρμογές τι είναι? Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κάνει αυτόματα υποχρεωτική διακοπή όταν δεν τις χρησιμοποιείς? Καλά κατάλαβα? Edit :κατάλαβα πως λειτουργεί... Αν κάνει όντως εξοικονόμηση θα είναι πολύ καλό. Θα δούμε... Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες και τις κάνει με ένα κλικ μαζική υποχρεωτική διακοπή για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Οι περισσότερες εξ αυτών χρειάζονται root ώστε να επιτύχουν αποτελέσματα Χωρίς root λίγα μπορούν να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Πως λειτουργεί το greenify? Αν κάνει καλή εξοικονόμηση με ενδιαφέρει. Το κατέβασα να δω, μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες?? Αυτό το Μπλε που γράφει GCM δίπλα από τις εφαρμογές τι είναι? Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κάνει αυτόματα υποχρεωτική διακοπή όταν δεν τις χρησιμοποιείς? Καλά κατάλαβα? Edit :κατάλαβα πως λειτουργεί... Αν κάνει όντως εξοικονόμηση θα είναι πολύ καλό. Θα δούμε... Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες και τις κάνει με ένα κλικ μαζική υποχρεωτική διακοπή για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Δεν τις κάνει διακοπή αλλά αδρανοποίηση/hibernate. Μην επιλέξεις εφαρμογές SoCial όπου θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όπως Viber και εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά όπως tapatalk. Αν είσαι ρουτ τις κάνει αδρανοποίηση αυτόματα μόλις κλεινει η οθόνη, αν δεν είσαι θέλει μια στο τόσο να πατάς τη συντόμευση αν έχεις ορίσει κωδικό κλειδώματος οθόνης γιατί αλλιώς πάλι λειτουργεί αυτόματα. Βάλε και το deep sleep battery saver στο ισορροπημένο ή ισχυρό τις ώρες που δεν χρειάζεσαι WiFi ή data και θα δεις διαφορά. Δεν ξέρω τι κινητό και ρομ έχεις, αλλά στις ρυθμίσεις του συστήματος να βάλεις το greenify και το ds battery στις προστατευόμενες εφαρμογές ώστε να μην τις κλείνει. Αν έχεις mm επέλεξε aggressive dose στο greenify. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 εχοντας αγορασει το greenify κι εχοντας διαβασει αρκετα γι' αυτο, αλλα και χωρις να ειμαι ρουτ, προσωπικα θα ελεγα πως ειναι αμφιλεγομενη η χρηση του, δεν ξερω δηλαδη αν κανει (περισσοτερο) καλο απ οτι "κακο" (μιας και εχεις αλλη μια διαδικασια που τρεχει στο background), το κρατησα ενα διαστημα, αλλα με τα οσα εψαξα για την χρηση του δεν ειδα διαφορα, οποτε το σουταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts