CHIEF Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγινε truckman !απλα σκεφτηκα μηπως ειναι γενικες απορίες..ευχαριστω :) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ναι. Διαφορετικά περνάς στο κινητό δεύτερο λογαριασμό Google χωρίς συγχρονισμό, εάν δεν τον θες, και μπαίνεις έτσι στο Youtube. Πωω.. Ευχαριστώ! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Γεια σας παιδια! Μολις ενημερωθηκα σε 6αρι στο galaxy S6. Δυο αποριες : Γιατι στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει να συρω πρωτα και μετα να βαλω το πιν ? [ειχα ορισει κλειδωμα με αριθμητικο πιν στην 5,1] Γιατι παρολο που απενεργοποιω τη γρηγορη φορτιση, ο χρονος μεχρι την πληρη φορτιση ειναι ο ιδιος? επειδη ειναι ο φορτιστης της Σαμυ ? [αυτος που ειχε μεσα το κουτι] Μπορει να γινει κατι με την οθονη κλειδωματος ν δειχνει εικονες βασει καιρού ? λογικα μεσω εφαρμογης; αλλα θα τρωει τζαμπα μπαταρια ε;; ευχααριστω! Το 3ο ναι,με καποια εφαρμογη ή widget στην οθονη κλειδωματος. Το 2ο ειναι θεμα ταχυφορτιστη που δινει η Samsung.Αμα βαλεις αλλο φορτιστη,θα φορτισει πιο αργα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα Προσπαθώ να βάλω Ελληνικό TTS στο κινητό μου αλλά δεν τα καταφέρνω. Πηγαίνοντας στα μενού: Γλώσσα και εισαγωγή -> Επιλογές κειμένου σε ομιλία -> Μηχανισμός μετατροπής κειμένου σε ομιλία -> Γλώσσα Βλέπω ότι δεν έχει Ελληνικά. Από το μενού: Γλώσσα και εισαγωγή -> Επιλογές κειμένου σε ομιλία -> Μηχανισμός μετατροπής κειμένου σε ομιλία -> Εγκατάσταση δεδομένων φωνής Μου βγάζει μία λίστα με γλώσσες μεταξύ των οποίων και Ελληνικά, και δίνει 2 επιλογές: "Play" και "Download." Πιέζω play και παίζει ένα demo κανονικά. Πιέζω download αλλά δεν κάνει τίποτε... Σαν να είναι νεκρό το κουμπί. Τι κάνω λάθος? (Εννοείται ότι έχω ανοιχτό το Wifi) Το κινητό είναι ένα Samsung Galaxy S3 Neo με Android 4.4.2 (Rooted) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σκέπτομαι να αγοράσω το Blackview Zeta .... αλλά με προβληματίζει το ότι έχει 4.4 το οποίο δεν αναβαθμίζεται !!!!! Αξίζει σαν αγορά να πάρεις σημερα smartphone με παλιο o.s ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σκέπτομαι να αγοράσω το Blackview Zeta .... αλλά με προβληματίζει το ότι έχει 4.4 το οποίο δεν αναβαθμίζεται !!!!! Αξίζει σαν αγορά να πάρεις σημερα smartphone με παλιο o.s ? Είσαι βέβαιος ότι δεν αναβαθμίζεται;; Έχω την εντύπωση όμως ότι στην τιμή αυτή μπορείς να πάρεις κάποιο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε Ταξινόμηση των εφαρμογών ανά μέγεθος στο "Ρυθμίσεις \ Περισσότερα \ Διαχειριστής Εφαρμογών \ Σε εκτέλεση" ; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2013/06/384x640xandroid-cached-background-processes.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.ysPoR9XKcA.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Είσαι βέβαιος ότι δεν αναβαθμίζεται;; Έχω την εντύπωση όμως ότι στην τιμή αυτή μπορείς να πάρεις κάποιο με καλύτερα χαρακτηριστικά. στα 82 ευρώ ( από Ελλάδα ) δεν βλέπω άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά ..................... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 στα 82 ευρώ ( από Ελλάδα ) δεν βλέπω άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά ..................... Τι χαρακτηριστικά έχει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Να ρωτησω κατι εντελως διαφορετικο , ετσι για την ποικιλια. Τωρα τελευταια καθε φορα που κανω reboot εκφωνει το ακολουθο " UTC, UTC CAPITOL ELECTRA LAMDA" γιου-τι-σι, γιου-τι-σι καπιτολ ελακτρα λαμντα τι ειναι αυτο βρε παιδια, ξερει κανενας ? Ειμαι με 5.1 , το ποσταρα και στο νημα της συσκευης μου αλλα δεν πηρα απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προβλημα wakelock Οι υπηρεσίες exchange της google ειδα οτι μου τρωνε 10% μπαταριας σε λιγοτερο απο μια μερα, τρωνε μεγαλο κολλημα. Τι μπορώ να κανω για να το φτιάξω; εχουν σχεση με το συγχρονισμο; τον εχω απενεργοποιημενο. Συσκευη nexus (10) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Λοιπόν... Έχω ένα λογαριασμό gmail, αυτόν που έχω για τη συσκευή, στο gmail app. Στην "απλή" εφαρμογή mail (αυτή με τον μπλε φάκελο για εικονίδιο, του 5.1 aosp φαντάζομαι είναι) έχω άλλα 5. Και προσπαθώ τόσο καιρό να βάλω άλλο ένα και αρνείται να το δεχτεί. Όλα τα γράφω σωστά. Και με όποια από τις 3 επιλογές (imap, pop3, exchange) επιλέξω, δεν το δέχεται. Υπάρχει όριο στο συγκεκριμένο app; Edited March 30, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σκέπτομαι να αγοράσω το Blackview Zeta .... αλλά με προβληματίζει το ότι έχει 4.4 το οποίο δεν αναβαθμίζεται !!!!! Αξίζει σαν αγορά να πάρεις σημερα smartphone με παλιο o.s ? Για τέτοιου είδους απορίες θα μπορούσες να απευθυνθείς καλύτερα στο θέμα της επιλογής συσκευής ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε Ταξινόμηση των εφαρμογών ανά μέγεθος στο "Ρυθμίσεις \ Περισσότερα \ Διαχειριστής Εφαρμογών \ Σε εκτέλεση" ; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2013/06/384x640xandroid-cached-background-processes.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.ysPoR9XKcA.png Ούτε ένας χακερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 καλημέρα. έχω ενα lg k10 και έκανα factory reset αλλά για να ανοίξει μου ζητάει το παλιότερο λογαριασμό μου gmail. Το θέμα είναι πως εγώ δεν τον θυμάμαι. Καμία ιδέα? φοράει 5.1 Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) καλημέρα. έχω ενα lg k10 και έκανα factory reset αλλά για να ανοίξει μου ζητάει το παλιότερο λογαριασμό μου gmail. Το θέμα είναι πως εγώ δεν τον θυμάμαι. Καμία ιδέα? φοράει 5.1 Lollipop. Δεν ξέρω εάν είναι δική σου η συσκευή ...(Ελπίζω) , Edited March 30, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Γεια σας Μπορει καποιος να κανει root το android του χωρις να φορτωσει καποια rom και να κρατησει το υπαρχον λειτουργικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Γεια σας Μπορει καποιος να κανει root το android του χωρις να φορτωσει καποια rom και να κρατησει το υπαρχον λειτουργικο? Μην μπερδεύεσαι !! Άλλο η custom rom και άλλο το root !! Φυσικά και μπορείς να κάνεις root σε οποιαδήποτε official "μαμά" rom (λειτουργικό) Διάβασε αυτό ....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Edited March 30, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Όσοι χρησιμοποιείτε το ημερολόγιο σε λογαριασμό Hotmail με ποιον τρόπο (εφαρμογές) συγχρονίζετε τα δεδομένα σας στο κινητό; Με το ημερολόγιο της Google δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί συγχρονίζονται άμεσα μέσω του λογαριασμού που (αναγκαστικά) όλοι χρησιμοποιούμε. Με το ημερολόγιο του Hotmail πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Γεια σας Μπορει καποιος να κανει root το android του χωρις να φορτωσει καποια rom και να κρατησει το υπαρχον λειτουργικο? Φυσικά και γίνεται! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Thanks Το κατάλαβα επιτέλους. Τώρα πρέπει όμως να ρωτησω με ποιο πρόγραμμα θα κάνω root? Και να κρατήσω το λειτουργικό που ήδη έχω .εξαρτάται από την συσκευή? Έχω ταμπλετ από το πλαίσιο που θέλω να το ρουταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Thanks Το κατάλαβα επιτέλους. Τώρα πρέπει όμως να ρωτησω με ποιο πρόγραμμα θα κάνω root? Και να κρατήσω το λειτουργικό που ήδη έχω .εξαρτάται από την συσκευή? Έχω ταμπλετ από το πλαίσιο που θέλω να το ρουταρω. Kingroot. Googleάρε το και θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Δεν ξέρω εάν είναι δική σου η συσκευή ...(Ελπίζω) , Την πάτησα σαν πρωτάρης. το αγόρασα απο έναν στον δρόμο όπου ήταν δικό του με απόδειξη κανονικά αλλά πίστευα πως με εργοστασιακες ρυθμίσεις θα ήταν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Την πάτησα σαν πρωτάρης. το αγόρασα απο έναν στον δρόμο όπου ήταν δικό του με απόδειξη κανονικά αλλά πίστευα πως με εργοστασιακες ρυθμίσεις θα ήταν οκ. Εάν κανείς τα παραπάνω θα είσαι οκ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει περίπτωση να έχει επιλεγεί κάποια ρύθμιση και όταν δέχομαι κλήση να πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω; Για να απαντήσω δηλαδή πρέπει την ώρα που ακούω τον ήχο κλήσης, να ξεκλειδώσω πρώτα, και μετά να απαντήσω. Edited March 31, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts