Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Kαι εμένα πριν 5 - 6 χρόνια με πείραζε όλη αυτή η παρακολούθηση... Πλέον δεν με νοιάζει και έχω smartphone android ως κύριο και Microsoft ως δεύτερο... Είχα και iphone από το 2010 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 το οποίο το έδωσα λόγω μικρής οθόνης... Πάντως android χωρίς playstore... ούτε να το δω...:D Προερχόμενος από Symbian και MeeGo, έχω συνηθίσει να μην έχω κατάστημα και να τα βάζω όλα είτε από 3rd party, όπως το Amazon Store για Android, ή ακόμη και απευθείας εγκαταστάτες εφαρμογών από άλλες πηγές... Ειδικά για Android, υπάρχουν από όσο είδα πολλές άλλες πηγές, αν και θέλει προσοχή εδώ. :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια συσκευή εχεις; http://www.panasonic.com/uk/consumer/cameras-camcorders/lumix-digital-cameras---point-and-shoot/premium-compact-cameras/dmc-cm1.html Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Προερχόμενος από Symbian και MeeGo, έχω συνηθίσει να μην έχω κατάστημα και να τα βάζω όλα είτε από 3rd party, όπως το Amazon Store για Android, ή ακόμη και απευθείας εγκαταστάτες εφαρμογών από άλλες πηγές... Ειδικά για Android, υπάρχουν από όσο είδα πολλές άλλες πηγές, αν και θέλει προσοχή εδώ. :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.panasonic.com/uk/consumer/cameras-camcorders/lumix-digital-cameras---point-and-shoot/premium-compact-cameras/dmc-cm1.html Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ..Είναι υβρίδιο. παρακολούθησε το νήμα στο xda ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ..Είναι υβρίδιο. παρακολούθησε το νήμα στο xda ... Μου αρέσουν αυτά τα υβρίδια! :) Μετά από 808 και 1020 ήθελα να δοκιμάσω αυτό που είναι το πιο σύγχρονο. Αλλά δυστυχώς, από ό,τι είδα στο XDA και γενικά δηλαδή, δεν το έχουν πολλοί και επομένως δεν έχουν βγει και πολλά από θέμα Root, Rom κλπ πάνω σ' αυτό... Οπότε από την στιγμή που έχω θέμα με την Google, σε αυτή την περίπτωση την πάτησα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μου αρέσουν αυτά τα υβρίδια! :) Μετά από 808 και 1020 ήθελα να δοκιμάσω αυτό που είναι το πιο σύγχρονο. Αλλά δυστυχώς, από ό,τι είδα στο XDA και γενικά δηλαδή, δεν το έχουν πολλοί και επομένως δεν έχουν βγει και πολλά από θέμα Root, Rom κλπ πάνω σ' αυτό... Οπότε από την στιγμή που έχω θέμα με την Google, σε αυτή την περίπτωση την πάτησα... Rom δεν θα βρεις ..δύσκολα .Root θα βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Rom δεν θα βρεις ..δύσκολα .Root θα βγει Με Root θα έχω το ίδιο λειτουργικό αλλά θα μπορώ να πετάξω εντελώς τις υπηρεσίες της Google? (αφήνοντας φυσικά τα ζωτικής σημασίας στοιχεία για το λειτουργικό) Και έτσι χωρίς κάποια βελτιωμένη Rom, θα είμαι καλυμμένος, αρκεί να έχω τον έλεγχο της συσκευής (τώρα π.χ. κλείνω την τοποθεσία και στο παρασκήνιο βλέπω στέλνει δεδομένα τοποθεσίας!) Μακάρι, κι αυτό κάτι είναι... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Με Root θα έχω το ίδιο λειτουργικό αλλά θα μπορώ να πετάξω εντελώς τις υπηρεσίες της Google? (αφήνοντας φυσικά τα ζωτικής σημασίας στοιχεία για το λειτουργικό) Και έτσι χωρίς κάποια βελτιωμένη Rom, θα είμαι καλυμμένος, αρκεί να έχω τον έλεγχο της συσκευής (τώρα π.χ. κλείνω την τοποθεσία και στο παρασκήνιο βλέπω στέλνει δεδομένα τοποθεσίας!) Μακάρι, κι αυτό κάτι είναι... Αυτό ακριβώς που ρωτάς κάνει το root. Προσοχή μόνο στο τι θα κλείνεις και θα διαγράφεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Με Root θα έχω το ίδιο λειτουργικό αλλά θα μπορώ να πετάξω εντελώς τις υπηρεσίες της Google? Aν βγει ρουτ και πετάξεις τις υπηρεσίες Google καλό είναι να έχεις μάθει πως να επαναφέρεις το λειτουργικό διότι το πιό πιθανό είναι να κρασάρει ολοκληρωτικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Άμα βγει Root, πριν κάνω το οτιδήποτε, θα ξαναρχίσω νέο κύκλο ερωτήσεων/αναζητήσεων... Δεν είμαι εξοικειωμένος με το Android... Έχει παρόμοια λογική με Symbian το hacking, τα custom firmware κλπ, αλλά διαφορετικές διαδικασίες βλέπω... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επεσε κατω το κινητο ενος φιλου μου με αντροιτ και η οθονη δεν δουλευεται πλεον. Πως θα μπορεσουμε να τραβήξουμε τις επαφες απο μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Επεσε κατω το κινητο ενος φιλου μου με αντροιτ και η οθονη δεν δουλευεται πλεον. Πως θα μπορεσουμε να τραβήξουμε τις επαφες απο μεσα; Αν το συνδεσεις με usb στον υπολογιστη? Η Αν εχει τις επαφες αποθηκευμένες στην καρτα σιμ, ας δοκιμάσει να βάλει την σιμ σε ένα άλλο κινητό και να περάσει τις επαφες από την σιμ στην συσκευη Edited October 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επεσε κατω το κινητο ενος φιλου μου με αντροιτ και η οθονη δεν δουλευεται πλεον. Πως θα μπορεσουμε να τραβήξουμε τις επαφες απο μεσα; Οι επαφές λογικά θα αποθηκεύονται στο gmail του φίλου σου. Από εκεί μπορεί να τις κάνει εξαγωγή σε διάφορα φορμάτ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsrapt Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 σορυ αν έχει ξανά παίξει είμαι σε ταξίδι και με κάποιο τρόπο πρέπει να έκανα κατάργηση εγκατάστασης στην εφαρμογή του τηλεφώνου. δηλαδή εξαφανίστηκε και το εικονίδια κι με το τηλέφωνο κάτω αριστερά. κατέβασα άλλο και μπορώ να κάνω κλήση αλλά όταν κάνω δεν υπάρχει η οθόνη με τις επιλογές μεγάφωνα τερματισμός κλήσης κλπ. και δεν μπορώ να απαντήσω επίσης καθώς όταν με παίρνει κάποιος το κινητό χτυπάει αλλά στην οθόνη τίποτα το κινητό είναι cat s50 android 4.4.2 και πρέπει άμεσα να το φτιάξω καθώς δεν είμαι στην πόλη μου ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ενεργοποιησε σε αλλο κινητο το λογαριασμο του και εκανε συγχρονισμο, αλλα επαφες γιοκ. Αλλος τροπος δεν υπαρχει; αν συνδεσω το κινιτο με το pc ας πουμε, αλλα πως τραβάω τις επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εισαι με ρουτ; πως το σβησες;κανε επαναφορα εργ.ρυθμισεων. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsrapt Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όχι δεν έχω κάνει ρουτ και εμένα αυτό με παραξενεψε εξαρχής. με την επαναφορά τι θα χάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ψάξε στο site του κατασκευαστή για το ανάλογο λογισμικό... Για Samsung π.χ είναι το Smart Switch. Kατέβασέ το , σύνδεσε το κινητό και βλέπεις από εκεί και πέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsrapt Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 μήπως ξέρει κανένας έστω μια εφαρμογή να κατεβάσω που να κάνει ότι έκανε η αρχική. να κάνω τη δουλειά μου όσο είμαι σε ταξίδι τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ενεργοποιησε σε αλλο κινητο το λογαριασμο του και εκανε συγχρονισμο, αλλα επαφες γιοκ. Αλλος τροπος δεν υπαρχει; αν συνδεσω το κινιτο με το pc ας πουμε, αλλα πως τραβάω τις επαφες. Στο gmail μέσω browser προσπάθησε να δει τι γίνεται με τις επαφές του; Μήπως υπάρχουν εκεί να τις κάνει εξαγωγή και μετά χειροκίνητα να τις εισάγει στο νέο κινητό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) μήπως ξέρει κανένας έστω μια εφαρμογή να κατεβάσω που να κάνει ότι έκανε η αρχική. να κάνω τη δουλειά μου όσο είμαι σε ταξίδι τουλάχιστον. Δοκίμασε κάποιο από αυτά: http://m.dezindzer.store.aptoide.com/app/market/com.google.android.dialer/10010/5116980/Google+Dialer+from+Android+KitKat+4.4.2 http://www.mediafire.com/download/63e6xbhr3mdx4bc/com.google.android.dialer-1.1.apk Θα αποθηκεύσεις το αρχείο από τον browser. Mάλλον θα σου βγάλει και διάλογο για να το εγκαταστήσεις, διαφορετικά θα το βρεις στο φάκελο download μέσω του file manager. Edited October 24, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κάτι φακέλους με αρχεία π.χ. ROUTE66_V11 πως τα ξεφορτώνομαι μετά από την απεγκατάσταση εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κάτι φακέλους με αρχεία π.χ. ROUTE66_V11 πως τα ξεφορτώνομαι μετά από την απεγκατάσταση εφαρμογής; Πατάς πάνω τους με ένα file manager και τα κάνεις delete. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapetanios_X Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Καλημερα σε ολη την παρεα, υστερα απο αρκετο καιρο παρακολουθησης του φορουμ ανενεργα, μαλλον ηρθε η ωρα να μπω στην παρεα υστερα απο ενα προβλημα που συνανταω στην συσκευη μου και πραγματικα δεν μπορεσα να βοηθηθω με τιποτα ουτε απο προηγουμενα ποστ αλλα ουτε και απο το ιντερνετ γενικα. Σας επισυναπτω ενα SCRN απο την συσκευη μου στο οποιο φαινεται ενα παραθυρο προφανως διαφημισεων της google το οποιο δεν μπορει να φυγει με την καμια. http://s28.postimg.org/8z78e95e1/12178070_826478467472184_1171606392_n.jpg Παταω Χ μετα ξανεμφανιζεται με αλλου ειδους διαφημιση.Δοκιμασα σκαναρισματα με διαφορετικα προγραμματα,εκανα HW Reset τη συσκευη,αλλα το αναλογο παραθυρο διαφημισεων της google εμφανιζεται συνεχεια ακομα και στην επιφανεια εργασιας του κινητου.Η συσκευη απο την ημερα που αγοραστηκε εχει τις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις καμια αποπειρα αλλαγης ρομ και παιζει με σταθερα προγραμματα εκτος παιχνιδιων.Τον τελευταιο μηνα στα καλα καθουμενα εχει αρχισει αυτη την παραξενη συμπεριφορα. Εχει καποιος καμια ιδεα απο προσωπικη εμπειρια η εχει παρει το ματι κανενος τροπο επιλυσης αυτου του προβληματος η παμε σε αλλαγη συσκευης επειδη εχει γινει καποιου ειδους ανεπανορθωτη ζημια αφου και με HW Reset η συμπεριφορα παραμενει ιδια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας. ΜΦΧ Χαρης Edited October 24, 2015 by Kapetanios_X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 @Kapetanios_X Κάποια από τις εφαρμογές που έχεις στο δημιουργεί. Είσαι ρουτ; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Καλημερα σε ολη την παρεα, υστερα απο αρκετο καιρο παρακολουθησης του φορουμ ανενεργα, μαλλον ηρθε η ωρα να μπω στην παρεα υστερα απο ενα προβλημα που συνανταω στην συσκευη μου και πραγματικα δεν μπορεσα να βοηθηθω με τιποτα ουτε απο προηγουμενα ποστ αλλα ουτε και απο το ιντερνετ γενικα. Σας επισυναπτω ενα SCRN απο την συσκευη μου στο οποιο φαινεται ενα παραθυρο προφανως διαφημισεων της google το οποιο δεν μπορει να φυγει με την καμια. http://s28.postimg.org/8z78e95e1/12178070_826478467472184_1171606392_n.jpg Παταω Χ μετα ξανεμφανιζεται με αλλου ειδους διαφημιση.Δοκιμασα σκαναρισματα με διαφορετικα προγραμματα,εκανα HW Reset τη συσκευη,αλλα το αναλογο παραθυρο διαφημισεων της google εμφανιζεται συνεχεια ακομα και στην επιφανεια εργασιας του κινητου.Η συσκευη απο την ημερα που αγοραστηκε εχει τις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις καμια αποπειρα αλλαγης ρομ και παιζει με σταθερα προγραμματα εκτος παιχνιδιων.Τον τελευταιο μηνα στα καλα καθουμενα εχει αρχισει αυτη την παραξενη συμπεριφορα. Εχει καποιος καμια ιδεα απο προσωπικη εμπειρια η εχει παρει το ματι κανενος τροπο επιλυσης αυτου του προβληματος η παμε σε αλλαγη συσκευης επειδη εχει γινει καποιου ειδους ανεπανορθωτη ζημια αφου και με HW Reset η συμπεριφορα παραμενει ιδια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας. ΜΦΧ Χαρης Κάποια εφαρμογή που κατεβασες σου το κάνει αυτό. Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή εκτός play store; αυτές δημιουργούν τέτοιου είδους θέματα συνήθως. Αν σου το κάνει τελευταία, ξεκινά να σβινεις μια μια τις εφαρμογές που έβαλες αυτές τις μέρες για να δεις ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα. (Edit: τώρα πρόσεξα ότι έχει ένα μήνα το πρόβλημα με την διαφήμιση οποτε ξεκινά να σβήνεις μια μια από τις πιο πρόσφατες που ίσως εβαλες) Επειδή έχει αναφερθεί εδώ από παιδιά ότι η εφαρμογή premium wallpapers hd από το play store τους βγάζει τέτοιες διαφημίσεις, αν την έχεις φταιει αυτή μάλλον. Edited October 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα, υστερα απο αρκετο καιρο παρακολουθησης του φορουμ ανενεργα, μαλλον ηρθε η ωρα να μπω στην παρεα υστερα απο ενα προβλημα που συνανταω στην συσκευη μου και πραγματικα δεν μπορεσα να βοηθηθω με τιποτα ουτε απο προηγουμενα ποστ αλλα ουτε και απο το ιντερνετ γενικα. Σας επισυναπτω ενα SCRN απο την συσκευη μου στο οποιο φαινεται ενα παραθυρο προφανως διαφημισεων της google το οποιο δεν μπορει να φυγει με την καμια. http://s28.postimg.org/8z78e95e1/12178070_826478467472184_1171606392_n.jpg Παταω Χ μετα ξανεμφανιζεται με αλλου ειδους διαφημιση.Δοκιμασα σκαναρισματα με διαφορετικα προγραμματα,εκανα HW Reset τη συσκευη,αλλα το αναλογο παραθυρο διαφημισεων της google εμφανιζεται συνεχεια ακομα και στην επιφανεια εργασιας του κινητου.Η συσκευη απο την ημερα που αγοραστηκε εχει τις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις καμια αποπειρα αλλαγης ρομ και παιζει με σταθερα προγραμματα εκτος παιχνιδιων.Τον τελευταιο μηνα στα καλα καθουμενα εχει αρχισει αυτη την παραξενη συμπεριφορα. Εχει καποιος καμια ιδεα απο προσωπικη εμπειρια η εχει παρει το ματι κανενος τροπο επιλυσης αυτου του προβληματος η παμε σε αλλαγη συσκευης επειδη εχει γινει καποιου ειδους ανεπανορθωτη ζημια αφου και με HW Reset η συμπεριφορα παραμενει ιδια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας. ΜΦΧ Χαρης Αυτές οι διαφημίσεις άρχισαν να γίνονται μεγάλος καρκίνος! Κάνε ενα root και βάλε κανένα πρόγραμμα να τις μπλοκάρει για να σωθείς! Έγω έχω να δω πολυυυύ καιρό διαφήμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts