Jump to content

konsrapt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konsrapt

  1. καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ταμπλετ και είπα να ρωτήσω καμία γνώμη πριν την αγορά. τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι τα εξής: 1) 10" 2) android 3) 3g-4g 4) να παίρνει κάποιο αξιοπρεπές keyboard folio η χρήση του θα είναι για διάφορες δουλειες καθώς υπάρχει και σταθερός η/υ. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα ήθελα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία. ευχαριστώ
  2. μήπως ξέρει κανένας έστω μια εφαρμογή να κατεβάσω που να κάνει ότι έκανε η αρχική. να κάνω τη δουλειά μου όσο είμαι σε ταξίδι τουλάχιστον.
  3. Όχι δεν έχω κάνει ρουτ και εμένα αυτό με παραξενεψε εξαρχής. με την επαναφορά τι θα χάσω?
  4. σορυ αν έχει ξανά παίξει είμαι σε ταξίδι και με κάποιο τρόπο πρέπει να έκανα κατάργηση εγκατάστασης στην εφαρμογή του τηλεφώνου. δηλαδή εξαφανίστηκε και το εικονίδια κι με το τηλέφωνο κάτω αριστερά. κατέβασα άλλο και μπορώ να κάνω κλήση αλλά όταν κάνω δεν υπάρχει η οθόνη με τις επιλογές μεγάφωνα τερματισμός κλήσης κλπ. και δεν μπορώ να απαντήσω επίσης καθώς όταν με παίρνει κάποιος το κινητό χτυπάει αλλά στην οθόνη τίποτα το κινητό είναι cat s50 android 4.4.2 και πρέπει άμεσα να το φτιάξω καθώς δεν είμαι στην πόλη μου ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...