scofild Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 πω τώρα είδα ότι η κουρτινα ρολάρει και έχει και άλλα κουμπιά από κάτω..:rolleyes: καλά που ρώτησα και αφού μου είπατε ότι εσείς έχετε το κουμπί.. την ψιλιάστηκα την δουλειά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 πω τώρα είδα ότι η κουρτινα ρολάρει και έχει και άλλα κουμπιά από κάτω..:rolleyes: καλά που ρώτησα και αφού μου είπατε ότι εσείς έχετε το κουμπί.. την ψιλιάστηκα την δουλειά..:) Χαχαχχαχαχχα!!! Αφού βρήκες την λύση στο πρόβλημα εντάξει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stargazer_ Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη καλώς σας βρήκα Ήρθε στα χέρια μου ένα παλιό tablet της F&U μοντέλο ETB9544 βασισμένο στο rk3026 της rockchip με έκδοση android 4.2.2 το οποίο και rootάρησα. Το ταμπλετάκι αυτό λοιπόν δεν είχε εξωτερικό ηχείο αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε προσθέσει ένα σε ειδική θέση που είχε η πλακέτα που έχει την επιγραφή SPK , όντως παίζει και όλα καλά. Το πρόβλημα είναι το εξής όταν συνδέω ακουστικά ή mini jack γενικά δεν βγάζει το γνωστό εικονίδιο στην μπάρα με τα ακουστικά και δεν κλείνει το ηχείο αν και δίνει ήχο στην έξοδο κανονικά. Δοκίμασα να συνδέσω εξωτερική κάρτα ήχου και παρόλο που ανάβει κανονικά η κάρτα και τα κουμπάκια για το volume της κάρτας λειτουργούν δεν δίνει ήχο στην κάρτα και φυσικά δεν κάνει mute το ηχείο. Δοκίμασα να καθαρίσω το mini jack με contact cleaner, πέρασα επίσης τις κολλήσεις με το κολλητήρι και φρέσκο καλάι αλλά τα ίδια. Μετά δοκίμασα να ξεγελάσω το λειτουργικό με διάφορα προγράμματα από το market όπως το soundabout αλλά τπτ ούτε εικονίδιο με ακουστικά ούτε mute στο ηχείο. Φαντάζομαι ότι χρειάζονται αλλαγές στο android που είναι περασμένο στο tablet αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από developing.Ακόμα αν χρειάζονται αλλαγές στο hardware (που δεν πιστεύω) μπορώ να τις κάνω έχω πλήρες εργαστήριο Παρακαλώ τα φώτα σας Μητσος Παράθεση JXD S7300B Xiaomi Redmi 1S F&U ETB9544 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Kαλημερα παιδια μια ερωτηση αγορασα πριν λιγο το flex 2 το ανοιξα συνδεσα την συσκευη μεσω wifi και εκανε ενημερωση εφαρμογων κλπ μου εμφανησε ομως και ενημερωση λογισμικου και τωρα κατεβαινει η ερωτηση μου ειναι πρεπει τωρα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν εγκαταστησω το νεο λογισμικο η οχι; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αν ειναι εργοστασιακή ρομ και δεν το εχει πειραξει κανείς, δλδ ειναι update ιδιας εκδοσης οχι. Αν κατεβαζει πολυ καινουρια εκδοση, πχ να παει απο Android 5 σε 6 τοτε μαλλον χρειαζεται.. Χωρις να ξερω τα της συσκευης. Ρωτα στο θεμα της συσκευής.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αν κανω επαναφορα ετσι και αλλιως θα επηρεασει κατι; δεν με πειραζει να κανω επαναφορα δηλαδη. Τωρα εχει την 5.0.1 Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Οχι, αμα δεν εχεις περασει τπτ μεσα, δε θα επηρεασει τπτ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 η κουρτίνα στο android 5 έχει ένα κουμπί που λέει σημείο πρόσβασης wi-fi.. καταλαβαίνω ότι είναι για να χρησιμοποιούμε το κινητό ως σημείο πρόσβασης, αλλά δεν ξέρω αν έχει έξτρα χρέωση.. επίσης, το κουμπί πολλαπλές οθόντες τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Μηπως εννοείς το mobile hotspot? Ειναι για να δινεις ιντερνετ σε αλλους. (εσυ εισαι με δεδομενα κινητης τηλεφωνίας και δινεις ιντερνετ στους άλλους μέσω wifi) Οι ρυθμισεις ειναι για να ονομασεις το δίκτυο, κ να βαλεις κωδικούς Edited October 10, 2015 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 θα μπορούσαμε να πάρουμε έτσι ίντερνετ σε ένα λαπτοπ; θα μας χρεώσει ο πάροχος έξτρα για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 οχι, μπορεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 η κουρτίνα στο android 5 έχει ένα κουμπί που λέει σημείο πρόσβασης wi-fi.. καταλαβαίνω ότι είναι για να χρησιμοποιούμε το κινητό ως σημείο πρόσβασης, αλλά δεν ξέρω αν έχει έξτρα χρέωση..Συνδέεσαι με δεδομένα στο κινητό και ενεργοποιείς το σημείο πρόσβασης wifi. Έτσι το κινητό σου λειτουργεί ως ρούτερ και μπορούν να συνδεθούν άλλες συσκευές σε αυτό. Ανοίγεις το λαπτοπ και στα δίκτυα wifi θα δεις ένα που θα είναι του κινητού. Πατάς (δίνεις password αν χρειάζεται) και συνδέεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 θα μπορούσαμε να πάρουμε έτσι ίντερνετ σε ένα λαπτοπ; θα μας χρεώσει ο πάροχος έξτρα για αυτό; Αυτη ειναι η δουλεια του. Δεν εχεις καμια εχτρα χρεωση. Απλα, τα megabytes-gigabytes που εχεις στο συμβόλαιο-καρτοκινητο σου και θα τα κατανάλωνες απο το κινητο σου για οσο χρονο εισαι συνδενεμενος με τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας, τα δινεις-καταναλωνεις απο καποια αλλη συσκευη μεσω του κινητού σου Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Από κατανάλωση data Πως πάει; έχεις κάποια ένδειξη; Το διαδικτυακό ραδιόφωνο, είναι μόνο για WiFi. Εκτός κι αν έχεις κανα τρελό πακέτο τύπου 50gb. Η κατανάλωση στα data καθορίζεται από το ρυθμό μετάδοσης. Δηλαδή, αν ο σταθμός που θέλεις να ακούσεις, παίζει με 128kbps, η κατανάλωση θα είναι 128kb ανά δευτερόλεπτο, που σημαίνει 1,28Mb στα 10 δευτερόλεπτα, 7,68Mb στο λεπτό, 460mb στην ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το διαδικτυακό ραδιόφωνο, είναι μόνο για WiFi. Εκτός κι αν έχεις κανα τρελό πακέτο τύπου 50gb. Η κατανάλωση στα data καθορίζεται από το ρυθμό μετάδοσης. Δηλαδή, αν ο σταθμός που θέλεις να ακούσεις, παίζει με 128kbps, η κατανάλωση θα είναι 128kb ανά δευτερόλεπτο, που σημαίνει 1,28Mb στα 10 δευτερόλεπτα, 7,68Mb στο λεπτό, 460mb στην ώρα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωσή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το διαδικτυακό ραδιόφωνο, είναι μόνο για WiFi. Εκτός κι αν έχεις κανα τρελό πακέτο τύπου 50gb. Η κατανάλωση στα data καθορίζεται από το ρυθμό μετάδοσης. Δηλαδή, αν ο σταθμός που θέλεις να ακούσεις, παίζει με 128kbps, η κατανάλωση θα είναι 128kb ανά δευτερόλεπτο, που σημαίνει 1,28Mb στα 10 δευτερόλεπτα, 7,68Mb στο λεπτό, 460mb στην ώρα. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Είναι kilobit per seconds, όχι kilobyte. Το διαιρείς με το 8 λοιπόν για να βρεις την κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Άρα, πόσο "καίει" τελικά την ώρα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Άρα, πόσο "καίει" τελικά την ώρα; Γύρω στα 57,6mb. Περίπου δηλαδή 1 mb το λεπτό. Δεν είναι και άσχημα. https://www.google.gr/search?q=128+kbps+to+mb+per+hour&oq=128+kbps+to+mb&aqs=chrome.2.69i57j0l3.7639j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Edited October 10, 2015 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ένα κουμπί που έχει στην κουρτίνα "πολλαπλές οθόνες" τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γύρω στα 57,6mb. Περίπου δηλαδή 1 mb το λεπτό. Δεν είναι και άσχημα. https://www.google.gr/search?q=128+kbps+to+mb+per+hour&oq=128+kbps+to+mb&aqs=chrome.2.69i57j0l3.7639j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Ναι μια χαρά, Εγώ που το θέλω την ώρα που κάνω ποδήλατο για παρέα, οκ είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 1)μπορω να συνδεσω ενα μικρο usb απευθειας στο tab και να το διαβασει σαν εξωτερικο σκληρο(δηλαδη κανονικα)??? παρομοιως μπορω απο την μινι υποδοχη να βαλω ενα μικρο usb to usb καλωδιακι(αυτα με 1 ευρω)και να το συνδεσω με κανονικο usb ειτε 2 η 3 και να το διαβασει παλι??? 2)το ιδιο γινεται σε smartphone??? (αναφερομαι σε αντροιντ συσκευες samsung tab s meizu mx5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 1)μπορω να συνδεσω ενα μικρο usb απευθειας στο tab και να το διαβασει σαν εξωτερικο σκληρο(δηλαδη κανονικα)??? παρομοιως μπορω απο την μινι υποδοχη να βαλω ενα μικρο usb to usb καλωδιακι(αυτα με 1 ευρω)και να το συνδεσω με κανονικο usb ειτε 2 η 3 και να το διαβασει παλι??? 2)το ιδιο γινεται σε smartphone??? (αναφερομαι σε αντροιντ συσκευες samsung tab s meizu mx5) Γενικότερα πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει usb on the go (OTG). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και οι δύο συσκευές που αναφέρεις το υποστηρίζουν κανονικά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ένα κουμπί που έχει στην κουρτίνα "πολλαπλές οθόνες" τι είναι; Το κλικαρεις και σου βγαζει μια εξτρα "κουρτινα" δεξια ή αριστερά της οθωνης με συντομευσεις προγραμματων Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να ρωτησω κατι , δεν ηξερα που να το γραψω , εχω ενα sony xperia miro και ξαφνικα χτες μετα απο ενα πεσιμο σταματησε να λειτουργει η οθονη αφης και χρειαζομαι για τη δουλεια μου τις επαφες που απο βλακεια οι περισσοτερες ειναι στο κινητο.Προσπαθησα με την εφαρμογη sony pc companion και δεν μπορει να τις διαβασει μαλλον επειδη η οθονη αφης ειναι κλειδωμενη ετσι νομιζω καταλαβα. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή τρόπος να δοκιμάσω, ευχαριστώ Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να ρωτησω κατι , δεν ηξερα που να το γραψω , εχω ενα sony xperia miro και ξαφνικα χτες μετα απο ενα πεσιμο σταματησε να λειτουργει η οθονη αφης και χρειαζομαι για τη δουλεια μου τις επαφες που απο βλακεια οι περισσοτερες ειναι στο κινητο.Προσπαθησα με την εφαρμογη sony pc companion και δεν μπορει να τις διαβασει μαλλον επειδη η οθονη αφης ειναι κλειδωμενη ετσι νομιζω καταλαβα. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή τρόπος να δοκιμάσω, ευχαριστώ Αν και δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή, όταν λες δεν μπορεί να διαβάσει τις επαφές τι ακριβώς εννοείς; Το βλέπει δηλαδή το κινητό το pc companion ή όχι; Να ξέρεις ότι αν δεν είναι ενεργή η συσκευή δεν πρόκειται να συνδεθεί με τον υπολογιστή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts