Epicouros Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Λαθος ποστ! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Παιδιά η εφαρμογή privy chat for facebook(αυτή που διαβάζεις ένα μήνυμα στο messenger και δεν βλέπει ο άλλος ότι το διάβασες) σήμερα σε μένα δεν λειτουργεί..εντελώς ξαφνικά. Την έχει κανείς άλλος να μου πει αν του λειτουργεί σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 καλησπερα σε ολους! νομιζω πως ειμαι στο σωστο θεμα για την ερωτηση μου.. σε συσκευη android 4.0.4, υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεγει αθορυβος ηχος κλησης για μια συγκεκριμενη επαφη; σιγουρα γινεται να βαλεις διαφορετικο ηχο κλησης σε καθε επαφη, γιατι το εχω κανει.. αυτο που ζηταω ομως, ξερετε αν γινεται; ή μηπως δεν ειναι θεμα λειτουργικου αλλα συσκευης; ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Είναι θέμα συσκευής και ειδικά είναι θέμα dialer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 σαμσουνγκ και μλς που εχω ξερεις αν εχουν κι απλως δε το χω δει; αλλα υποθετω πως δεν εχουν... οποτε μηπως ξερεις καναν dialer που να κανει αυτη τη δουλεια? ή και 2-3 αν ξερεις να επιλεξω... χαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Tώρα που το ξανασκέφτομαι ψάξε στο Google για silence mp3 ή wav ή ότι ήχο δέχεται η συσκευή σου... Και εφάρμοσε τον στις επαφές που θέλεις αθόρυβες... ;) Π.χ https://www.google.gr/search?q=silence+sound+mp3&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=TW5IVdv_E4HB7Ab1tYGACQ Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις dialer... Edited May 5, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα! Πέρασα μια βόλτα από public για να δω κάτι για tablet. Παρατήρησα ότι κανένα tablet δε διάβαζε το στικακι μου που είναι exfat. Και είχα περασει ταινίες διαφόρων αναλύσεων. Ενώ το κινητό μου που είναι βέβαια ροοτ το διαβαζει κανονικά.... Φταίει άραγε ότι δεν ήταν ροοτ τα tablet και διάβασαν μονο fat32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 προγραμματιστης ειμαι και δεν ξερω κανενα exfat, δεν υπαρχει exfat, fat32 τα φορμαρω παντα τα στικακια μου για να παιζουν παντα και παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Και πώς περνάς αρχεία μεγαλύτερα από 4gb? Στον υπολογιστή αν πατήσεις διαμόρφωση σου βγάζει να επιλέξεις είδος και έχει κ exfat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 προγραμματιστης ειμαι και δεν ξερω κανενα exfat, δεν υπαρχει exfat, fat32 τα φορμαρω παντα τα στικακια μου για να παιζουν παντα και παντου Πλάκα μας κάνεις ε?:blink: Έχω 4 στικάκια OTG σε exfat και δουλεύουν άψογα και σε recovery ακόμα... Παίρνω nandroid backup φλασάρω μοντάκια κ.λ.π Και έχω LG g2 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) αληθεια, δεν το ξερα, δεν μου χρειαζονται κιολας μεγαλα αρχεια, με μικρα παιζω 1-2gb Edited May 5, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δεν χρειάζεται πιστεύω να τονίσω με πιο γλαφυρό τρόπο ότι η αντιπαράθεση σταματάει εδώ μιας και η διαγραφή των post σας το δηλώνει ξεκάθαρα. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα! Πέρασα μια βόλτα από public για να δω κάτι για tablet. Παρατήρησα ότι κανένα tablet δε διάβαζε το στικακι μου που είναι exfat. Και είχα περασει ταινίες διαφόρων αναλύσεων. Ενώ το κινητό μου που είναι βέβαια ροοτ το διαβαζει κανονικά.... Φταίει άραγε ότι δεν ήταν ροοτ τα tablet και διάβασαν μονο fat32; τελικα ομως τι ισχυει? :lol: οντως πρεπει να ειναι root για να διαβασει exfat ή απλα τα συγκεκριμενα που δοκιμασα, ναι μεν υποστηριζουν usbotg αλλα οχι exfat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Όσοι ειστε root παιδιά βάζετε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount και διαβάζει τα πάντα!! Επειδή αλλάζω συχνά συσκευές βλέπω γενικότερα οτι fat32 διαβάζουν όλες αλλά επειδή δεν παλεύεται το θεμα με full hd ταινίες έχω βρει την υγειά μου με τη παραπάνω εφαρμογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Όσοι ειστε root παιδιά βάζετε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount και διαβάζει τα πάντα!! Επειδή αλλάζω συχνά συσκευές βλέπω γενικότερα οτι fat32 διαβάζουν όλες αλλά επειδή δεν παλεύεται το θεμα με full hd ταινίες έχω βρει την υγειά μου με τη παραπάνω εφαρμογή!! δεν χρειάζονται επιπλέον προγράμματα !(ουτε ροοτ χρειάζεται!) es Explorer (εξερεύνηση).διαβαζει fat32,exfat,ntfs(το ενεργοποιείς απο τις ρυθμίσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 δεν χρειάζονται επιπλέον προγράμματα !(ουτε ροοτ χρειάζεται!) es Explorer (εξερεύνηση).διαβαζει fat32,exfat,ntfs(το ενεργοποιείς απο τις ρυθμίσεις) Πραγματικα ο Es explorer ειναι πολυ καλος!! Στο δικο μου LG G2 με τη βοηθεια του Es explorer διαβαζω κανονικα εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ σε NTFS και USB 3.0!! Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που εχω στο G2 custom rom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πραγματικα ο Es explorer ειναι πολυ καλος!! Στο δικο μου LG G2 με τη βοηθεια του Es explorer διαβαζω κανονικα εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ σε NTFS και USB 3.0!! Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που εχω στο G2 custom rom.... οχι απαραίτητα...(εκτος εαν εχεις custom kernel με υποστήριξη για ntfs ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giambas Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 καλησπέρα σε όλοι την ομάδα ..ήθελα να ρωτήσω εδώ κάποιους που ξέρουν ..στο οντότυ να έχουμε εμπιστοσύνη ??γιατί νομίζω ότι λέει βλακίες καταρχήν με ένα ψάξιμο στο ίντερνετ θα δείτε ότι κάθε φορα και αλλά μετρήματα για την ίδια συσκευή .... και μιλάμε πάντα για μεγάλες απολκήσεις .. επίσης εδώ θα πρέπει να πω ότι έχω ένα κινητό της BITmore εκεί λοιπόν λέει προδιαγραφές για κάμερα 8mp ..και όντως το untutu τόσο την έκανε ...έκανα λοιπόν μια αναβάθμιση σε λολιποπ από τη ρομ της ίδιας της εταιρίας (αυτή μου την έστειλαν με ημεηλ ) και παρατήρησα λοιπόν μετά από μια μέτρηση πάλι του untutu του η κάμερα έγινε 13mp .... βέβαια η κάμερα μια κινεζική χάλια είναι ..φαντάσου ότι τα σαμσούνγκ με 5 μπ και είναι πολύ καλύτερα .... οπότε λέω μήπως διαβάζει κάποια log του λειτουργικού και αναλόγως γράφει?? που εκεί ο κάθε ένας κατασκευαστής μπορεί να γράφει ότι θέλει... πολύ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος να μας πει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) καλησπέρα σε όλοι την ομάδα ..ήθελα να ρωτήσω εδώ κάποιους που ξέρουν ..στο οντότυ να έχουμε εμπιστοσύνη ??γιατί νομίζω ότι λέει βλακίες καταρχήν με ένα ψάξιμο στο ίντερνετ θα δείτε ότι κάθε φορα και αλλά μετρήματα για την ίδια συσκευή .... και μιλάμε πάντα για μεγάλες απολκήσεις .. επίσης εδώ θα πρέπει να πω ότι έχω ένα κινητό της BITmore εκεί λοιπόν λέει προδιαγραφές για κάμερα 8mp ..και όντως το untutu τόσο την έκανε ...έκανα λοιπόν μια αναβάθμιση σε λολιποπ από τη ρομ της ίδιας της εταιρίας (αυτή μου την έστειλαν με ημεηλ ) και παρατήρησα λοιπόν μετά από μια μέτρηση πάλι του untutu του η κάμερα έγινε 13mp .... βέβαια η κάμερα μια κινεζική χάλια είναι ..φαντάσου ότι τα σαμσούνγκ με 5 μπ και είναι πολύ καλύτερα .... οπότε λέω μήπως διαβάζει κάποια log του λειτουργικού και αναλόγως γράφει?? που εκεί ο κάθε ένας κατασκευαστής μπορεί να γράφει ότι θέλει... πολύ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος να μας πει .... Την ποιότητα της φωτογραφίας την καθορίζει η ποιότητα του φακού και όχι τα mp. Αυτά απλώς υποδηλώνουν τις διαστάσεις της εικόνας αν ας πούμε εκτυπωθεί. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα το περίεργο που το samsung αν και έχει 5mp βγάζει καλύτερες φωτό από το bitmore που έχει 8 ή 13mp. Το samsung έχει προφανώς ακριβότερο φακό και βγάζει καλύτερες, το bitmore έχει περισσότερα mp και προφανώς βγάζει μεγαλύτερες. Τώρα στην περίπτωσή σου που από 8 πήγε στα 13 μήπως με την αναβάθμιση προστέθηκε και κάποιο λογισμικό που κάνει κάτι σαν "resize" την φωτό και από 8mp την πάει στα 13? Καθόλου απίθανο και δεν ξέρω αν αυτό είναι το λεγόμενο interpolation που είναι συνήθης πρακτική των κινέζικων εταιρειών. Interpolation (sometimes called resampling) is an imaging method to increase (or decrease) the number of pixels in a digital image. Some digital cameras use interpolation to produce a larger image than the sensor captured or to create digital zoom. http://www.dpreview.com/glossary/digital-imaging/interpolation Edited May 6, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 δεν χρειάζονται επιπλέον προγράμματα !(ουτε ροοτ χρειάζεται!) es Explorer (εξερεύνηση).διαβαζει fat32,exfat,ntfs(το ενεργοποιείς απο τις ρυθμίσεις) Δεν μπορώ να βρώ που υπάρχει αυτή η ρύθμιση αν μπορείς Alex γίνε πιο συγκεκριμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Πραγματικα ο Es explorer ειναι πολυ καλος!! Στο δικο μου LG G2 με τη βοηθεια του Es explorer διαβαζω κανονικα εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ σε NTFS και USB 3.0!! Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που εχω στο G2 custom rom.... οχι απαραίτητα...(εκτος εαν εχεις custom kernel με υποστήριξη για ntfs ) Σωστός ο alex222800 Εγώ έχω custom rom και δεν μπορώ να εκμεταλευτώ πλήρως NTFS :mad: (δεν έχω custom kernel) Ενώ eXfat τα παίζει κανονικά Βρήκα τελικά αυτό που μου βλέπει το NTFS αλλά μόνο read... Δεν με πειράζει όμως διότι έχω 4 στικάκια OTG eXfat , σύνολο 112 giga :blink: Φτάνουν νομίζω... :lol::lol::lol: Edited May 6, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giambas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 νομίζω ότι κάπως έτσι είναι όπως τα λες ....και για το untutu φίλος ποια είναι η γνώμη σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 παιδια εχει τυχει σε κανεναν να σταματαει η μουσικη καθως παιζει οποιοδηποτε προγραμα με mp3? το εχο συναντησει σε 2 sony διαφορετικα μοντελα ως τωρα. εχει αναφερθει πουθενα στο forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν μπορώ να βρώ που υπάρχει αυτή η ρύθμιση αν μπορείς Alex γίνε πιο συγκεκριμένος. ρυθμίσεις ..ρυθμίσεις εμφανίσης ...usb in the message. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Την ποιότητα της φωτογραφίας την καθορίζει η ποιότητα του φακού και όχι τα mp. Αυτά απλώς υποδηλώνουν τις διαστάσεις της εικόνας αν ας πούμε εκτυπωθεί. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα το περίεργο που το samsung αν και έχει 5mp βγάζει καλύτερες φωτό από το bitmore που έχει 8 ή 13mp. Το samsung έχει προφανώς ακριβότερο φακό και βγάζει καλύτερες, το bitmore έχει περισσότερα mp και προφανώς βγάζει μεγαλύτερες. Τώρα στην περίπτωσή σου που από 8 πήγε στα 13 μήπως με την αναβάθμιση προστέθηκε και κάποιο λογισμικό που κάνει κάτι σαν "resize" την φωτό και από 8mp την πάει στα 13? Καθόλου απίθανο και δεν ξέρω αν αυτό είναι το λεγόμενο interpolation που είναι συνήθης πρακτική των κινέζικων εταιρειών. Interpolation (sometimes called resampling) is an imaging method to increase (or decrease) the number of pixels in a digital image. Some digital cameras use interpolation to produce a larger image than the sensor captured or to create digital zoom. http://www.dpreview.com/glossary/digital-imaging/interpolation Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από τέτοιου είδους εφαρμογές (benchmark) και ούτε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πάντως με βάση τον τρόπο που γίνονται οι μετρήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη ταυτίζονται ακριβώς τα αποτελέσματα. Βέβαια ούτε μεγάλες αποκλίσεις πρέπει να υπάρχουν άλλα εδώ είναι σχετικό τι θεωρεί κάνεις μεγάλη απόκλιση. Κατά τη γνώμη μου μεγάλη είναι αν είναι πάνω από (τουλάχιστον) 10%. Edited May 6, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts